Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 09:08
- Nahlásit

Gerda
eboť první odjezd je příští pátek
Šiš, úž? Hrozně to uteklo!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 19:49
- Nahlásit

pawLINka
páč sme to moc vodkládali vodkládali a najednou už je to tady, musim vyprat Markusoj deky, ať nejede jako zablešenec jakýsi.

Co děláte pipky? Já su mrtvé, ale úplně mrtvé z práce. Filátková má angínu...dost nechápu, jak může mít angínu v tomhle věku, dospělí lidi přece angínu už vůbec nemaj, ne? Sem myslela, že angína je děcká nemoc...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 20:06
- Nahlásit

Gerda
Sem myslela, že angína je děcká nemoc...
tak proč jí furt chceš???
kam se de ,flundry???

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 22:09
- Nahlásit

davidkova renata
tobě nepříde divný mít v létě angínu? A jako velkej člověk? A dokonce takovou, že fakt nemůžeš vůbec mluvit? Jako chtěla bych jí, nikdy jsem jí ještě neměla, nevim, jaký to je, když nemůžeš ani polknout...třá že nemůžeš vůbec jíst čekuládu...

Jako kam se de zítra? Nebo příští tejdenek?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2013 09:34
- Nahlásit

Děcka, stávejte přece, jdeme ven Je sobotěnka a nemusí se vstávat brzooooo! Jupííííí! Neni ani vedro, je čas jít česat pelichavý pejskííííí!

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2013 20:43
- Nahlásit

To byl dneska ale dlouhej den, ráno ukázky, pak stopy, pak kino, pak nákupy, pak popovodňová tůrystyka, vaření a jsem servaná jako sfiň. Taky mě asi možná vypylo klíště že jsem unavená, se mě normálně zakouslo do vampla vedle pupíka! jsem v kině myslela, že už jsem si dropkama zasvinila i pod trikem a ona ta černohnědá sfině cucala.
Jdu asi už umřít do pelechu bo co, pohádku mě dávaj, takže vyčistit zuby, pomodlit a spát

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2013 21:27
- Nahlásit

Pojedete se s námi letos vystavovat do Rybníků? Jen to neni v Rybníkách, ale v Praze na Džbáně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2013 23:08
- Nahlásit

Baico
Pojedete se s námi letos vystavovat do Rybníků?
Určitě

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2013 09:35
- Nahlásit

Čuski bambuski blázni, už vstáváte? My už jo a jdeme rabovat k Ventům a ještě bych potřebovala rabovat s Hančicí, ale zas nevim, kde je tý čůze konec...asi někde týrá pejskíííí.
Myslim, že je nadmíru smutný, že už je neděle. Maryje se bojí, že jí budu zas vyčesávat. Má pravdu. Budu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2013 10:04
- Nahlásit

zdravíme všecky
tak si užívám chození sem domu a chození k tete evě,ale už nám to za 14 dní končí ,mohl tam zustat o měsíc dele
ráno už chodím v kratasech a v krátkým tričku,bo rána jsou už horký
a máme tam novou ženskou na novinách a jelikož má postižený dítě,tak jí musím uvolnit jeden sektror,takže mě odpadlo chození u gerdy u práce,škoda nebylo to tam ´špatný až na ty ulice a cigoše
Gerdapsali v pražským deníku,že ty mufloni tam u tebe jsou tak drzí,že se nebojej už lidi a že je jech už hodně a budou se muset regulovat..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2013 10:42
- Nahlásit

Baico
Pojedete se s námi letos vystavovat do Rybníků? Jen to neni v Rybníkách, ale v Praze na Džbáně.

hezká věta..taková žumpí,samo se dostavím bo to mám 15 minut pješky
brezen2008
bo rána jsou už horký
ti něco uniklo ne?? rána byly horký minulej tejden,ted sou přízemní mrazejky
budou se muset regulova
kreténi

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2013 14:34
- Nahlásit

brezen2008
psali v pražským deníku,že ty mufloni tam u tebe jsou tak drzí,že se nebojej už lidi a že je jech už hodně a budou se muset regulovat..
no nebojej, protože je lidi krmí, krmí je i pacienti z nemocnice, lidi je ochočili, tak je jasný, že se jich nebojej...hodně jich je, to jo. Nevim, jestli tím množstvím nějak škoděj, jsou stejně spíš v areálu nemocnice než v lese, tak těžko říct, jestli je jich moc nebo akorát...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 09:05
- Nahlásit

nazdar vy flundry
konečně svítí tak můžu venčit celej den v leže u rybníčka

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 10:18
- Nahlásit

davidkova renatakonečně svítí tak můžu venčit celej den v leže u rybníčkaTady je natarktída furt nákejch 7c a vůbec tam zezhora nepřitápěj já můžu ležet tak na ledním medvědu(a to je dost vo postřech teda)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 18:32
- Nahlásit

danajasa
zde dobré,su připečené slušně

děcka gdo byl???? celkem adrelin
http://www.novinky.cz/domaci/306579-zena-prezila-v -praze-pad-pod-prijizdejici-metro-oprasila-si-kalh oty-a-odesla.html

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 18:32
- Nahlásit

Čuste pisezny jak to jde ? Získaly jsme s Džínou o vejkendu další dogdencingovou zkoušku. Elmuš jest dobrým trenérem!
Co jste dělaly vy?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 18:39
- Nahlásit

hancaw
Získaly jsme s Džínou o vejkendu další dogdencingovou zkoušku

zas ste si honily ééga

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 19:56
- Nahlásit

Jo to mi tak opčas děláme ještě si začnu honit ego na Kešunoj výstavy mi uš nestačej bude se muset začít snažit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 20:04
- Nahlásit

hancaw
e ještě si začnu honit ego na Kešunoj
můžeš s nim třá zápasit víš jak minule hnal toho bělouše

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 20:48
- Nahlásit

A to bych aji mohla! Sebevědomí na to má

impact
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 23:59
- Nahlásit

Kurva fix!

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-u dalosti/213411000100701/obsah/268662-kontroverzni- byznys-se-psy/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 07:32
- Nahlásit

impact
twe to je nechutný a co se stane?? zas hovno jako celou dobu!! nechápu jak magor co je na psychině má právo vůbec vlastnit jediný zvíře

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 07:46
- Nahlásit

impact
Jsem se zase nasrala takhle poránu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 08:58
- Nahlásit

zdar dylyny,copa děláte při tomdle hnusným počasíčku??
já asi nebudu dělat nic,včera sem ta začla,,ale nedodělala sem to.je toho děsně moc

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:49
- Nahlásit

davidkova renatazdar dylyny,copa děláte při tomdle hnusným počasíčku??
já asi nebudu dělat nic,včera sem ta začla,,ale nedodělala sem to.je toho děsně moc

tak to máme na programu to samý, jen jsem ještě prokaučovala termín k paní zádoložce, což mě teda mrzí moc, pže si tu teď tak sedím a civím a plánuju co si dám k obědu a že pak v jednu mi srovnají zádo a ... jak píšu jak prase, tak jsem jukla do diáře a místo 10°° jsem to přečetla jako 1Hod, sedím si tu v klidu a až do zapípání sms, že jsem měla bejt úúúúpa někde jinde ((
tak jdu pokračovat v nicnedělání, taky se mi tu nahromadilo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:08
- Nahlásit

Crysa
ak jdu pokračovat v nicnedělání, taky se mi tu nahromadilo.

hele vůbec nevim jak to zvládnem..možná si budem muset vzít nějaký pomocný síly eště na pomoc

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:40
- Nahlásit

davidkova renatahele vůbec nevim jak to zvládnem..možná si budem muset vzít nějaký pomocný síly eště na pomoc
no je to dřina, do večera toho tu určitě mám dost,.. ale na brigádníka bych asik neměla, budu na sebe tvrdá a musím to zvládnout sama, tak to holt budu dělat několik dní, no..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 17:15
- Nahlásit

Crysa
udu na sebe tvrdá a musím to zvládnout sama, tak to holt budu dělat několik dní, no..
hele neblbni!! to neni sranda todleto! to s tebou jebne a kdo ti co dá?!prostě musíme znát svý limity no..

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 17:27
- Nahlásit

Nazdar dementi, úplně mi je mdlo z toho počasí, nenápadně se snažim nicnedělat, zablokovala sem si počítač, tim jsem nahnala 3 hodiny času, což je dobré, myslim, ale pak sem to musela všechno dohnat, takže ač je to smutný, musiím psi přiznat sebekriticky, že dřu. Až se to stydim říct takhle...

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 19:23
- Nahlásit

Gerdamusiím psi přiznat sebekriticky, že dřu. Až se to stydim říct takhle...

tak to se styď..

davidkova renataprostě musíme znát svý limity no..
a tak v tomhle jsem workoholik, no..

<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání