| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 23:30
- Nahlásit
... blahoslavení chudí duchem ...
Dobrou
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 06:47
- Nahlásit
Dobré ráno těm, kteří o něj něj mají zájem.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 07:37
- Nahlásit
bré ránko, chce se mi spát já chci spát
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 07:43
- Nahlásit
dobra den
v noci jsem nespala,moc mozek premejslel,rano se vse vyjasnilo a doufam ze vecer bude svitit slunce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 08:47
- Nahlásit
dobré ráno krávoně
sem po ránu upekla buchtu aby byla na otpoledne, páč máme schůzi a nestihla bych to, a dokonce sem jí i teplou polila čekuládkou tak púevně doufám že se nezdrcla, no to zjistíme otpo
co děláte?????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 09:03
- Nahlásit
Alexaa posypala kokosem?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 09:30
- Nahlásit
Alexa
co děláte?????
momentálně piju kafe a nedělám nic, bohužel je to jen na chvilku. čškoda, tuhle práci mám nejradši
hele, s tou sušičkou ti někdo už poradil? já bych pak asi taky chtěla poradit, tak se tě zeptám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 10:36
- Nahlásit
čus kravjeny,nedělám nic ale asik budu muset
Alexa
hele pičítáš s tou tortou doufám?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 13:53
- Nahlásit
já mám sůšu.Když bych měla teď kupovat znova,tak bych šla do modelu,který nemá manuální čištění filtru,jak má moje suška.Na dveřích je velké síto,na kterém se zachytávají chlupy boordeel,prach .Po dosušení to musíš růčo vyčistit.Kdyš peru třeba flanelové povlečení,tak je tam z toho hooodně chlupů,skoro jak koberec.Některé sušky mají zaveden ten filtr k čemusi uvnitř a spolu s kondenzovanou vodou to odtéká.A vo nic se nestaráš.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 14:10
- Nahlásit
hele a neni to prádlo pak ze sušičky zmačkanější než když se vyvěsí na šňůře? Že to sice nemusíš věšet, ale zas to musíš žehlit?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 14:41
- Nahlásit
bonc
ele a neni to prádlo pak ze sušičky zmačkanější než když se vyvěsí na šňůře? Že to sice nemusíš věšet, ale zas to musíš žehlit?
jak co.
Jinak se s dovolením taky připojím k diskuzi, sušičky mám dvě .¨Jednu na půdě, druhou na zahradě. V obou případech se jedná o dvousložkový model tvořený šňůrou a kolíčky . Zkušenosti mám výborné, používám je již řadu let a nemám si na co stěžovat .Na rozdíl od Datli se mi filtry neucpávají
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 14:42
- Nahlásit
bonc
hele a neni to prádlo pak ze sušičky zmačkanější než když se vyvěsí na šňůře? Že to sice nemusíš věšet, ale zas to musíš žehlit?
nemělo by, ale nesmíš jí narvat úplně doplna, musí tam bejt trochu prostoru
datli
.Na dveřích je velké síto,na kterém se zachytávají chlupy boordeel,prach .Po dosušení to musíš růčo vyčistit.Kdyš peru třeba flanelové povlečení,tak je tam z toho hooodně chlupů,skoro jak koberec
tadle má filtr mezi dveřma, musí se ekstra vyndat
davidkova renata
hele pičítáš s tou tortou doufám?
jj
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 15:14
- Nahlásit
Biluškamodel tvořený šňůrou a kolíčkymám ten samý model,ten půdní mívá taky zaprášený nikoliv iltry ale komplet včecko tak ho moc neužívám,ten venkovní je dobrý obvzvláště pokud sousedé něco pálí mám aviváž s vůní uzenin zcela zadarmo
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 17:14
- Nahlásit
Dneska mám doktorský den
od včerejška Adélku bolí "zaklkem" tak jsem s ní šla navštívit paní doktorku a má začínající angínu. A teď tu mám doktora přes pračku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 17:14
- Nahlásit
Bré večír jsem tu na skok
Jsme vycvičákovaní, vyběhaní, vyvenčení, ještě teda půjdeme venčit jednou a taky půjdeme jíst
Večer budu asi pít, tak ne,že vnuknete Viktorkovi myšlenku na ponocování
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 17:52
- Nahlásit
Tagže se mnou zase nemluvíte ok, jak chcet
Du venčit, krmit a pít a dneska už nepřídu :smirk.
Nazdar
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 18:14
- Nahlásit
Eldoguero
Tagže se mnou zase nemluvíte
vyjádřila ses snad k sušičce? Nevyjádřila. Taxe nedif
Jednu na půdě, druhou na zahradě.
taktéž využívam tento model, kombinovaný ještě s doplňkovým systémem zvlhčovače vzduchu aneb oblož všechny topení v baráku mokrejma fuskama. Program zahrada je vylepšen o aviváž slunko+tráva, jen mi občas poslední dobou blbne a během sušení prádlo znovu přemáchne. No pozeptam se na to v servisu, mam jí šestym rokem, třá bude ještě v záruce...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 18:37
- Nahlásit
Eldoguero
že se mnou zase nemluvíte ok, jak chcet
tak seš bloklá ,no
Jináč co se sušení prádla tejče zastávám názor To na tobě doschne )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 18:47
- Nahlásit
bonc
vyjádřila ses snad k sušičce? Nevyjádřila.
šmarjá dyk já až po několika komentech pochopila, že se jedná o sušičku prádla a ne ovoce
Taxe nedif
taxe uš nedivím no ...
davidkova renata
tak seš bloklá ,no
Jo takle, tak to pak je f pořátku
zastávám názor To na tobě doschne
A na těle se to nejlíp vyžehlí
Večeře byl mňám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 18:59
- Nahlásit
brej večer degénci moji milí
co jsme dělaly?
My byli na agi tréninku a děcka byli moc šikovní, Faith začíná agi zase bavit, což je pro mě skvělá zpráva ikdyž u naši trenérky děláme jen takové rovinky, ale dneska jsme dělali i techničtější věci a šlo ji to a hlavně ji to bavilo!!!
Uvidíme co bude říkat na agi intenzivce, tam rovinky určo míti nebudeme a budou tam samé záludné věci a já se tam zase budu točit jak koza
jo a Guliveros je triskomyšos je děsně rychlý, asi budu muset začít běhat nebo tak něco a zdokonalit si kondičku, a´bych ho stíhala, byl moc čikovný a mooooc rychlý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 19:00
- Nahlásit
Eldoguero
že se jedná o sušičku prádla a ne ovoce
twe já to pochopila až po komentu v 18.14 vot bonc
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 19:29
- Nahlásit
davidkova renata
Já od Biluše ve 14. 41 jsem trochu lepčí asi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 20:13
- Nahlásit
právě jsem byla sežrána svým vlastním psem a hádejte kterým???
Máte tři pokusy
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 20:16
- Nahlásit
Alexa jako ten filtr na dveřích,je jenom otázkou jedné práce navíc.
A k mačkavosti prádla.
Má to kupu programů.Brzo se člověk naučí vychytat optimální otáčky a intenzitu sušení.
Nejlepší je prádlo brát ihned ze sušičky,jak dojede.Prádlo je horké a když se prádlo ihned vyskládá,není třeba žehlit hodně typů prádla.
Mě prádlo doma neschlo,3 dny na sušáku jsem už s děckem doma fakt nezvládala.A mít doma 2 sušáky je naprd.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 20:25
- Nahlásit
bonc
jen mi občas poslední dobou blbne a během sušení prádlo znovu přemáchne. No pozeptam se na to v servisu, mam jí šestym rokem, třá bude ještě v záruce...
tento program mám taky. používám ho schválně u psích dek, krásně se tím dostanou dolů chlupy. Pravda dost často blbne a spouští se nechtěně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 20:27
- Nahlásit
Monty
Máte tři pokusy
Nebuď drzá jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 20:27
- Nahlásit
žiš furt sušíte jo?? ste děsný!
jo a na láfu de dneska Farmář ..21.40 prej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 20:39
- Nahlásit
Eldoguero
Nebuď drzá jo
si nepamatuješ jejich jména???
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 20:47
- Nahlásit
davidkova renata jakej Farmář,to už je zas ta soutěž?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 20:54
- Nahlásit
datli
už je zas ta soutěž?
nějaká reality šou zběsilá ))
|