| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 07:25
- Nahlásit
Nazdáááár, květeny splihlé! Dneska bude dlouhý den, prcham z práce do Plzně pro maso čoklí, už mam úplně prázdnej mrazák. A strašně se těšim na celovečerní porcování
Koukam že se nám tu krapet zkazil vzduch, takovej závan po zkaženejch vejcích je tu cejtit... no snad už to vyvanulo
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 07:54
- Nahlásit
bonc
takovej závan po zkaženejch vejcích je tu cejtit.
Bacha, koleduješ si o to, že dneska budeš na řadě ty
Jinak dobré ráno květinám i ostatním ta noc by měla bejt ráno delší, když už de člověk spát pozdě.
Alexa
davídková
Tak jsme to včera všechno našli, začátek i koonec stop, a snad teda i ten prostředek to vypadá jako bylo tam po cestě toho žrádla míň, jako by to tam někdo mezitim vyžral, no ale i tak dobrý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 07:57
- Nahlásit
bré jitro
tak už se zase vrací vše do normálu, už se mi dneska zase nechtělo vylézt z postele
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:16
- Nahlásit
dobrý den celý den
sme byli včera v kině a jako nic moc vám povídám. Menovalo se to holky na tahu a asi to nedoporučuju, možná v telce když nic jinýho nedávaj, ale do kina bych na to nešla. Ale pozitivní je že sem předtím stihla pokousat elmuše
Venta
Tak jsme to včera všechno našli, začátek i koonec stop, a snad teda i ten prostředek to vypadá jako bylo tam po cestě toho žrádla míň, jako by to tam někdo mezitim vyžral, no ale i tak dobrý
ty jo ste fakt dobrý, tak můžeš začít připravovat čokle an stopařský specky. Hele a máš vůbec béháčko??????
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:34
- Nahlásit
Alexa
tak můžeš začít připravovat čokle an stopařský specky
no to asi ne, já do těch stop dávám třeba každejch pět kroků žrádlo. a hlavně nezalehávaj předměty, páč tam ani předměty nedávám.
béháčko mám, ale asi ZPU1 dáme na jaře, to nemáme a tam se nestřílí ...teda jestli do tý doby uděláme ňáký předměty nebo jak to tam má bejt
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:37
- Nahlásit
Alexa
Ale pozitivní je že sem předtím stihla pokousat elmuše
ty?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:38
- Nahlásit
Alexa
že sem předtím stihla pokousat elmuše
a co ste dělali, že jsi ho u toho pokousala?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:44
- Nahlásit
Venta
a co ste dělali, že jsi ho u toho pokousala?
no zrovna tady ti to budu psát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:45
- Nahlásit
bré den,alebertííí,dnes bé krásný den ..řikali to f telce tak to muší bejt pravda
Venta
Tak jsme to včera všechno našli, začátek i koonec stop, a snad teda i ten prostředek to vypadá
tak to je skoro celá stopa )) dobré!
ale asi ZPU1 dáme na jaře
anebo můžeš dělat hlídání předmětu,vendula je fsteklá to by dala .-))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:46
- Nahlásit
davidkova renata
,vendula je fsteklá to by dala .-)
tak von tonda taky, víš že už má prvbní zářez do živýho za sebou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:49
- Nahlásit
Alexa
jako tonda je dobrej samosebou!!!!ten by to dal hravě! akorát si nevybavuju že by u ZPU1 byly nějaký rohy u kerejch by autystycky postával..
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:49
- Nahlásit
davidkova renata
Alexa
hlídání předmětu,vendula je fsteklá to by dala .
to jsme zkkoušeli a šlo jí to. ale byla rozdrážděná. na cizího člověka by se tvářila mile.
no to sice jo, ale na normální lidi von je hodnej a bylo by mu úplně jedno, že mu někdo něco bere
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:50
- Nahlásit
davidkova renata
akorát si nevybavuju že by u ZPU1 byly nějaký rohy u kerejch by autystycky postával..
ale zas kdyby bylo v ten den hezky, tak by si roztomile opaloval břicho
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:53
- Nahlásit
Venta
ale zas kdyby bylo v ten den hezky, tak by si roztomile opaloval břicho
tak musíte jít na jaře,,tim se to rozhodlo
ale byla rozdrážděná
jí rozdráždíme,no
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:56
- Nahlásit
Brýtro národi, tak ta nápojka, co fachá aji v pokoji, už je pryč, teď už tam nemám žádnou, pročež sem pokus o napojení po 20 minutách totálně vzdala. Nyc. Vůbec nyc. A teď už zas pěkně děláme samé hezké věci, dnes bdue dlouhý den, protože máme moc práce.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:07
- Nahlásit
Brého dně přeju.
Měla jsem dnes v noci moc krásný sen. Ale strašlivě MOC krásný sen.
Teď makám a makám a makám a za chvílu jedu pryč na jednu konspirační schůzku hrozně důležitou. A přitom myslím furt jen na ten hezkej sen a nemůžu se soustředit.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:13
- Nahlásit
Bré jitro sousedi moji milovaní opět rozebrali plot od nás a nezadělali ho takže hmyzáková měla vrestlink z jejich jorkšírkou hmyzáková bohužel kontumačně zvítězila páč jorkšírka se sice nevzdala a byl to tvrdý boj celé tři sekundy ovšem hmyza sem urvala směrem vzhůru tudíž nazdála,že je nad věcí a tím pádem vítěz
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:17
- Nahlásit
Gerda
a jak ti je marode???
pawLINka
jakej hezkej sen?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:17
- Nahlásit
pawLINka
chvílu jedu pryč na jednu konspirační schůzku hrozně důležitou. A přitom myslím furt jen na ten hezkej sen a nemůžu se soustředit
máš nějaký jednání u komyse jo???
danajasa
myzáková bohužel kontumačně zvítězila
je akresívní strašně,furt ti to řikám
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:44
- Nahlásit
davidkova renataje akresívní strašně,furt ti to řikámOna si myslí že je pitbul to my vímě a nemůžu jí to vysvětlit že né
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:47
- Nahlásit
danajasa
u nás si to myslí jeden jork a maltezák, někdy je potkáváme ráno a jsou strašně uřvaní, myslím, že lidi mají radost, že tam dělají tak brzy randál
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 11:10
- Nahlásit
Nazdar lidé šílení
Monty
mi jednou brali krev 15 minut, protože mi nemohli napíchnou žílu, jsem vylezla z ordinace jak nějaký narkoman napíchli mi levou ruku, pravou a pak i levou dlaň i pravou
No ty vole
Alexa
do kina bych na to nešla.
Elmuš s vámi nebyl předpokládám, když jste film viděly
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 11:23
- Nahlásit
Eldoguero
to má z toho jak furt prodává armádě ty bombaře uš se vot toho nedokáže voprostit prostě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 11:27
- Nahlásit
Eldoguero
neeee i když by to možná byla vjetčí zábava, ale napráskala sem mu mamku, tak byl velmi smuten a řek že můžem jít do kyna s mamkou spolu když ho nechcem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 11:54
- Nahlásit
Eldoguero
ale v poho, i přes tuto zkušenost u krve neomdlívám a dokonce se na to dívám
ikdyž jednou jsem měla strach, zrovna jsem šla k nějakému mladíkovi, co se to učil, tak to se přiznám, mi trošku zabylo špatně, oři té představě, že tam budu zase 15 minut
|
datli
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 12:22
- Nahlásit
Holkíííí pokrok.Dejv zvedl dneska prvně nožičku na louži a začal už čůrat i venku.ŠIkulda čertéčkový!
A u veta na kontolní vstupní prohlídce taky dobrý.Jen upozornění na zubní kámen
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 12:25
- Nahlásit
davidkova renata
to má z toho jak furt prodává armádě ty bombaře
ale prd to má z toho, že mu ti hajzli utíkají z auta a hledaj bomby samostatně
uš se vot toho nedokáže voprostit prostě
Ale jo, říkal, že teď začneme dělat drogaře, prej má nějakýho dobrýho dílera na vzorky
Alexa
napráskala sem mu mamku, tak byl velmi smuten
Šak sem to říkala, tejden z toho neusne, možná dva
řek že můžem jít do kyna s mamkou spolu když ho nechcem
To byl na vás nějak podezřele milej, bacha na to
Monty
v poho, i přes tuto zkušenost u krve neomdlívám a dokonce se na to dívám
Hele, mě tohle taky nevadí, ale vadí mi, když mi rozpíchají ruku.
jednou jsem měla strach, zrovna jsem šla k nějakému mladíkovi, co se to učil, tak to se přiznám, mi trošku zabylo špatně, oři té představě, že tam budu zase 15 minut
Jednou se na mě učila nějaká chudák sestra ze školy, když jsem byla těhotná. Ta normální sestra se mě ptala jestli mi to nebude vadit, jsme jí řekla, že v pohodě. Jenže ta holka mi rozpíchala obě ruce, udělala mi několik modřin a nejhorší bylo jak se jí hrozně klepaly ruce. V zásadě mi to nijak extra nevadilo, akorát teda, že bylo léto, já měla šaty na ramínka a vypadala jsem jak feťák
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 12:38
- Nahlásit
Alexa
ale napráskala sem mu mamku, tak byl velmi smuten a řek že můžem jít do kyna s mamkou spolu když ho nechcem
si svině!!!!!!!!!!!
datli
Jen upozornění na zubní kámen
coo? dyk mu neni ani rok!
Eldoguero
prej má nějakýho dobrýho dílera na vzorky
jo? a víš že možná i vim??
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 12:45
- Nahlásit