| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 21:55
- Nahlásit
kejtlin
kdybys měla zájem tak inzoše na štěňata po Kyře z letošního jara máme taky
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 21:57 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Jebloň
No tak zrovna tomuhle nevěřím ani trochu.
tvůj problém, né můj.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 21:57
- Nahlásit
Biluška
pokud budu mít někdy štěňata nebo cokoliv jiného tak to budu inzerovat pod svým mailem a telefonním číslem, stejně tak jako jsem inzerovala štěňata po Kyře
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 21:58
- Nahlásit
Gerda
u nás práskaj skoro pořád, o víkendu 100%,
Z hotelu pak i později, ale to už mi moc neva, to už bejváme doma, od tý doby, co je tu hodně hospod a heren a hnusofetek a ozbrojenejch úkáček, dole pak i ruská hospoda, kde se zatim bijou nožema jen mezi sebou...i když taky už se tam stříleli
Divokej západ hotovej, moc nechoď ven po setmění rači.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 21:59
- Nahlásit
kejtlin
pokud budu mít někdy štěňata nebo cokoliv jiného tak to budu inzerovat pod svým mailem a telefonním číslem, stejně tak jako jsem inzerovala štěňata po Kyře
lžeš!
Jak chceš.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 21:59
- Nahlásit
Biluška
A máš i inzeráty na štěňata po bordeře,Šagině a Mieně?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:00
- Nahlásit
Eldoguero
Panu Argůůůů by se tady moc líbilo, užil by si hotový eldorádo...i když myslim, že Máchsí by se taky moc líbilo (jak už se umí moc moc zlobit), zrovna jeden príma objekt plnej hnusofetek by si mohl krásně vyčistit, když policajti se bojí...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:02
- Nahlásit
Jebloň
Počkéééj, Biluna ale množit může, víš co, v pohodě, může množit, zabíjet psy, prodávat a dávat pryč feny co nezabřeznou a tak. To je v pohodě, s tím tady všechny souhlasej, ty mravokárkyně.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:03 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Jebloň
To je jednoduchý. Napiš jí jako zájemce o štěně. Ovšem teď to bude asi notná paranoia a kejtlina neprodá vůbec nic, páč všude uvidí czpsa.
Btw. svůj inzerát nemám.
Tatínek štěňat:
A matka Lily:
A fotka s názvem "Líba webovky".
kejtlin
Takže to není tvůj vrh? A popíráš, že sis se mnou dneska psala? Uvidíme, už je domluvenej aj čék, kterej pro štěně půjde přímo k tobě. Teda k majiteli toho vrhu vlastně.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:05
- Nahlásit
impact
Takže to není tvůj vrh? :cunfused: A popíráš, že sis se mnou dneska psala? Uvidíme, už je domluvenej aj čék, kterej pro štěně půjde přímo k tobě. Teda k majiteli toho vrhu vlastně.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:06
- Nahlásit
Gerda
Panu Argůůůů by se tady moc líbilo, užil by si hotový eldorádo...
To na 100% i když už neskáče tak vysoko, pořád ho to o pár let omladí
myslim, že Máchsí by se taky moc líbilo (jak už se umí moc moc zlobit), zrovna jeden príma objekt plnej hnusofetek by si mohl krásně vyčistit, když policajti se bojí...
Určitě by se mu to líbilo, ukázal by jim bílý zup a muš by jim ukázal svoje lýtko, jak se Máchsíček trefil přímo do švu v Heřmaňáku a ještě dnes to je vidět
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:07
- Nahlásit
impact
To je jednoduchý. Napiš jí jako zájemce o štěně.
Tak teď už to půjde těžko,ale díky za fotky,mám v tom jasno!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:11
- Nahlásit
Jebloň
male bonus:
kryla jsem jezevčici modrou tygřici, ale včera...takže pokud se to povede, tak by byli k odběru až v lednu a vůbec netuším, zda tam budou barevná štěňátka...to bohužel nelze předpovědět
---------- Původní zpráva ----------
Od: Loggenn@seznam.cz
Datum: 23. 9. 2012
Předmět: Re: Re: štěňátka
Aha, mě moc zaujaly ty barevné, "tygři" Budete mít ještě nějaké takové? Ono by to bylo úplně super, kdyby to vyšlo na vánoce, pro dceru.
Díky předem za odpověď, hezký den
Pavel
Od: sarahjenny@seznam.cz
Předmět: Re: štěňátka
Dobrý den, mám volná ještě štěňátka černá s pálením. Jsem doma v úterý do cca 17hod a pak čtvrtek, pátek, sobota asi až odpoledne, neděle..Kohoutová
Od: Loggenn@seznam.cz
Předmět: štěňátka
Dobrý den,
reaguji na Váš inzerát, bylo by možné se na štěňata přijet podívat? POkud tedy ještě nějaké nezadané máte.
Předem moc děkuji,
Pavel Vaněk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:14
- Nahlásit
Eldoguero
To na 100% i když už neskáče tak vysoko, pořád ho to o pár let omladí
měli sme tu 15letou argentinku, ale to byl fakt pekelnej pes, až do pozdního věku. A Mařka si tu vybrala na kamarádění vrčáka, kterej jí nesnáší, vlastně on nesnáší všechny psy, nevim, proč ho má Máňa tak ráda, jednou mi za nim utekla a on jí našťouchal košem až pod auto, jak jí chtěl sežrat, ona ho přesto pořád vykníkává.
a muš by jim ukázal svoje lýtko, jak se Máchsíček trefil přímo do švu v Heřmaňáku a ještě dnes to je vidět
muš má jizvu s příběhem? ))) tak to je skutečný muš ))) ozdobíme mu poutko na klikr kouskem obinadla ))) Anebo mu doděláme na vestičku ješt poutko na náplastě )))) Von prostě ty pejsky bude tak dlouho zlobit, až ho nějakej opravdu kousne!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:14
- Nahlásit
laguna
Tobě se fakt podepsala? Mě ne. Sakra. Ale šlas na to brzo. Ve středu večer jsme tam měli být osobně.
> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: <sarahjenny@seznam.cz>
> Předmět: Re: Bazos.cz - odpoved na inzerat 18946016 - Jezevcik hladkosrsty
> trpaslici
> Datum: 15.10.2012 11:09:46
> ----------------------------------------
> Dobrý den, mám ještě oba modré kluky volné, jsou k odběru poslední týden v říjnu, fotky obou rodičů přikládám, matka je hnědý tygr hladká a otec modrý tygr dlouhosrstý, oba trpaslíci. Lily je celkem nefotogenické zvíře, prostě nasadí útrpný výraz, ve skutečnosti vypadá o mnoho líp
Hele a to se teda kreje merle na merle?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:18
- Nahlásit
impact
Hele a to se teda kreje merle na merle?
A jak jinak chceš dosáhnout 100% jistoty, že budeš mít merle štěňata? Pochop konečně, že obyč stojí jen tři tácy, merle jsou o dva dražší . Co na tom, že budou hluchý, slepí, s blbýma kloubama....jsou třeba prachy na stěrače
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:21
- Nahlásit
Gerda
měli sme tu 15letou argentinku, ale to byl fakt pekelnej pes, až do pozdního věku
Myslím, že musel být příbuznej s Argů
Mařka si tu vybrala na kamarádění vrčáka, kterej jí nesnáší
Šmarjá proč to dělá, chudák Maryje, takový věci si sama způsobuje.
Hele a jak na tu střelbu vlastně reaguje?
muš má jizvu s příběhem?
po pravdě jich má několik
ozdobíme mu poutko na klikr kouskem obinadla
to se mu bude líbit tomu ytalovi, teda mušovi
Von prostě ty pejsky bude tak dlouho zlobit, až ho nějakej opravdu kousne!
Zeptej se Bětky, ta ti poví, jak se drží pes na mokrý trávě, když ti figurant řekne - "Stůj a nic nedělej!" a pak vidíš jak letí jedna bota, za ní nohy, pak druhá a pak slyšíš:"Ty svině zrzavá!!!" Muš ti určitě jizvu ukáže, až se bude převlíkat, je na takovým skoro yntymním místě
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:22
- Nahlásit
impact
Kejtlin přece nemnoží to musí být omyl
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:22
- Nahlásit
Biluška
A jak jinak chceš dosáhnout 100% jistoty, že budeš mít merle štěňata? Pochop konečně, že obyč stojí jen tři tácy, merle jsou o dva dražší . Co na tom, že budou hluchý, slepí, s blbýma kloubama....jsou třeba prachy na stěrače
No,to říká někdo,kdo kreje všechno co má 4 nohy)tvoje děti ještě můžou bejt v klidu) .
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:25
- Nahlásit
laguna
Kejtlin množí stejně jako tvoje kamarádky kokotová a eldoblitka...akorát míň často, poštěvačko
(tento koment byl napsán po požití drog, jakákoliv podobnost s žijícími bytostmi z hnoje je čistě náhodná)
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
tento koment byl napsán po požití drog
ale ten byl dobrej, jak se to jmenuje, co bereš, chci bejt taky tak vtipná a Adiddasčin nápoj je v tomto směru slabej odvar, co "beru" já
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:35
- Nahlásit
Kejtlin množí stejně jako tvoje kamarádky kokotová a eldoblitka...akorát míň často, poštěvačko
ale tenhle byl dobrej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:36
- Nahlásit
Eldoguero
Hele a jak na tu střelbu vlastně reaguje?
Prchá. A když nemůže prchat, předejchává a když je nejhůř, snaží se někam zakopat. Ze začátku to bylo fakt peklo, při bouřce se zakopávala i do hluboký trávy, když nás to chytlo venku, já to vůbec neznala, neznala jsem psa, co se bojí bouřky, takže mě to překvapilo a chodili jsme vždycky domu, což ovšem bylo kontraproduktivní, protože se to tím ještě zhoršilo, jenže to jsem v tý době nevěděla. Proto jsme pak začali z jiného konce, začali jsme s mamkou jezdit na bránění jako pozorovatelé a učit Máňu samostatnosti a uvykání na rány a bič. A pak ž na střelbu. Proto já pořád ty bránění objíždim a trénujem vlastně v průběhu celýho roku, už několik let. Teď je to tak, že se střelby bojí, ale za velice krátkou dobu se oklepe a jde s ocáskem nahoru. Třeba se i bojí cvičit v Jílovým na place, protože tam už hodněkrát byla na obranách, tak se bojí, že se zas bude střílet, proto tam ale pořád jezdíme na závodění, jen proto, aby prostě musela cvičit na place, kde se střílelo. Snažim se s ní tolika nesrat, ale moc mi to nejde, protože je mi jí prostě líto, když se bojí. Je to hroznej rozmazlenec, to je málo platný, Markusek můj černošpína.
Šmarjá, mušoj jizvu si zas zabere mamka, to nemá cenu! )))))
Jebloň
tvoje děti ještě můžou bejt v klidu
docela nedávno ses pohoršovala, když se do debaty zapletly děti, třeba nedejbože tvoje, to bylo hodně hnusný, viď? A teď jsi ještě hnusnější. Legrační to neni, myslim, že si dost ustřelila.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:36
- Nahlásit
Takže jestli to dobře chápu, že odchovat 1 vrh na jedné feně za dva roky, kdy obarodiče mají povinná i nepovinná vyšetření je špatně. Ale sekat štěňata každé hárání, bez minimálních vyšetření a ještě na sebe dávat dvě zakázané barvy je O.K. ?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:39
- Nahlásit
Gerda
docela nedávno ses pohoršovala, když se do debaty zapletly děti, třeba nedejbože tvoje, to bylo hodně hnusný, viď? A teď jsi ještě hnusnější. Legrační to neni, myslim, že si dost ustřelila.
jenže docela nedávno,jsem taky držela hubu,protože to se v žumpě nosí.....a s dětma začala právě madam Libuše Kotková a vracet se jí to bude!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:40
- Nahlásit
Baico
Aneb každý má svého množitele a někdo jich má i víc...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:44
- Nahlásit
Jebloň
dělej jak myslíš. Žádný děti bych do takovejch debat netahala.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:45
- Nahlásit
jbat
Měla jsem namysli Eldo,která chová opravdu sporadicky a nazvat jí množitelem je fakt úlet.
Jinak ještě můžete obvinit z množitelství mne s tím jedním vrhem po Fanoušovi.
|
Jebloň
Člen |
- Nahlásit
jbat
Aneb každý má svého množitele a někdo jich má i víc...
Jenže pooooozoooor....to je žumpa a to se může....stejně jako od Aky a Krysy.
Add kejtlina.....svý si odemě vyslechla a dál už pro mě znamená to co vy tady.....špínu,která se schovává za kamarádšofty a když je to mezi váma,tak je to v pohodě......a moralizující Gerda ať jde do prdele,páč zrovna ona s Davídkovou to věděli o kejtlině jako první ,ale protože to bylo v žumpě,tak to bylo v pořádku.
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Gerda
To je zlé chudinka. Bonnie má taky reakci na střelbu a velkou, ale neprchá, vydejchává, když je to špatný, klepe se jak drahej pes, ale naštěstí nemá tendence utíkat.
Známá má leona, kterej vůbec nemá reakce na střelbu, žádnou, ale příšernou na bouřku, prý už před začátkem leze do baráku, kam normálně odmítá chodit.
Je to hrozně zvláštní tohle chování u psů.
Šmarjá, mušoj jizvu si zas zabere mamka, to nemá cenu!
To asi jo, má předkupní právo
|