| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 11:16
- Nahlásit
davidkova renata
Udělejte něco, co normálně neděláte
co se vysrat f obýváku?? normálně to nedělám,ale dyš teda něco neobvyklýho a spontánního..
eště neni ani poledne a jméno Kreténa dne je už známo...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 11:18
- Nahlásit
bonc
jako ty myslíš??? ses sama pasovala nebo jak?? .-)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 11:37
- Nahlásit
davidkova renata
kinta už neni mezi námi asik, (( brambora jí asi zabila,,viz příspěvky vo něco vejš..njn..mariňák
šiš, já to četla ... no jo mariňák holt, to je málo platný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 11:38
- Nahlásit
bonc
davidkova renata
Udělejte něco, co normálně neděláte
co se vysrat f obýváku?? normálně to nedělám,ale dyš teda něco neobvyklýho a spontánního..
jako ty myslíš??? ses sama pasovala nebo jak?? .-)
tady se nic nezměnilo, jak pozitivní
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:25
- Nahlásit
eště neni ani poledne a jméno Kreténa dne je už známo..
Ženy nevím esli si to někeří po včerejšku nezaslouží daleko více. Tak zas máme po sezoně vstupenky kapibary a bradavičnaté kluky sou levnější a to se vyplatí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:30
- Nahlásit
danajasa
Ženy nevím esli si to někeří po včerejšku nezaslouží daleko více
jako myslíš tamtu stejnou co já ?? twe ta má dost ,možná by měla nasadit nějaký prášky už nebo navopak ty stávající vysadit bo působěj evidentně na mozek a to negatývně ale zase je co řešit žejo a navíc mušíme zachránit dalšího nebožáčka přeci!!!!! hlavně aby zas nepřijeli třá rumuni nebo tak ,to by byl fakt pech..
du s mopsem rači neš se dovim že je někde f útulku ,chudáček
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:38
- Nahlásit
davidkova renata
danajasa
a tak to víte, třá je TAM málo zvířátek, essi mi jako rozumíte
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:39
- Nahlásit
davidkova renata
Ale tak ona to dělá z dobroty duše, že jo. To, že svojí zabedněností působí zle někomu, kdo s tím vybájeným příběhem - "Zachraňte chudáka chlupáčka!", ji už nědochází ...
A všichni šup, šup do zoo, Dana píše, že je to levnější, tag se to vyplatí no ne
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:40
- Nahlásit
Alexa
a tak to víte, třá je TAM málo zvířátek, essi mi jako rozumíte
Rozumím, ale nechci si snad ani představovat ... ještě by to moje rozpoložení nemuselo unést
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:44
- Nahlásit
davidkova renata
neš se dovim že je někde f útulku ,chudáček
no jo, to je vlastně pravda, mohla by pak nějaká zachránkyně honem volat tvý chovatelce, že si odložila Nandu v pokročilym věku, jistě by ti Meleková honem honem žhavila dráty. Ale co kdyby to v útulku vůbec nebyla ona? A jseš si jistá, že máš vůbec fenu? Nemáš psa? A víš jistě, že je šedovlká? Nebo to ví jenom zachránkyně týraných zvířat? Radši se jí zeptej.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:48
- Nahlásit
Gerda
A jseš si jistá, že máš vůbec fenu? Nemáš psa? A víš jistě, že je šedovlká? Nebo to ví jenom zachránkyně týraných zvířat?
Myslím, že tohle ví vždycky líp zachránce, kterej konkrétního psa neviděl, než jeho majitel.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:50 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
AlexaEldoguerotak to víte, třá je TAM málo zvířátek, essi mi jako rozumíte Tak je to možný,ale ani vodamtad by si nikdo netrouf rozdávat cizí třá lvy nebo mědvědy páč taky evidentně sou vopuštěný a ty medvědi sou si taky děsně podobný (šíš ale zas ten telefon-dobrý den tady tajga,nechybí vám mědvěd,tady je jeden děsně podobný těm u vás nebé vod vás)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:55
- Nahlásit
danajasa
dobrý den tady tajga,nechybí vám mědvěd,tady je jeden děsně podobný těm u vás nebé vod vás)
Třeba se ani neptá, ale rovnou oznamuje, když něco VÍŠ, tak to prostě VÍŠ. Co na tom, že to není pravda
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:57
- Nahlásit
Eldoguero
Třeba se ani neptá, ale rovnou oznamuje, když něco VÍŠ, tak to prostě VÍŠ. Co na tom, že to není pravda
a tak vono je to přece fuk essi je to pravda nebo ne, důležitý je si myslet že je to pravda a pak je to pravda ne????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 14:03
- Nahlásit
Alexa
čéče, skoro mě napadá, že tam máš jedno slovíčko navíc ...
myslet
Tohle.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 14:19
- Nahlásit
Eldoguero
čéče, skoro mě napadá, že tam máš jedno slovíčko navíc ...
myslet
Tohle.
a tak to máš pravdu, to sem se fakt spletla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 14:24
- Nahlásit
Eldoguero
Třeba se ani neptá, ale rovnou oznamuje, když něco VÍŠ, tak to prostě VÍŠ
no jasně, je to něco jako vnuknutí, prostě víš a nemůžeš si pomoct....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 14:38
- Nahlásit
Alexa
to sem se fakt spletla
Je to tak
Gerda
něco jako vnuknutí, prostě víš a nemůžeš si pomoct....
Nedá se to léčit? Zní to trochu jako nějaká diagnoza.
Lidi, musím pryč, tak zase večír.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 14:55
- Nahlásit
EldogueroLidi, musím pryč, tak zase večír.
Si rači vypni mobil,aby ti nevolalo pak milion lidí esli nemáš něco někde jinde třá v kotci u sousedu z tajgy
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:45
- Nahlásit
Vim že sem podmínečně vyloučená, ale aby se f tom nebyla sama - tudel sem viděla v útulku černýho francouzskýho buldočka, myslim že byl VELMI nápadně podobný paní Kalun.... jaxe k tomu Eldo postavíš, co???!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 17:53
- Nahlásit
Lidi průser
Se mi dneska urvala gumička u stěrače Musím nakrýt, nedá se ňyc dělat Eště nevím kterou čubu, nejspíš pro jistotu fšechny. Pozitivní na tom je, že už vím kým - tím novým psem od Datli Bé to skoro v rodině, nebudu muset platit za krytí a tááák. A to se počítá páč potřebuju co? Potřebuju prachy na ty stěrače . Stojej dvěstěpadesát káčé Takový prachy Musím se jít honem do hospody ožrat jak prase, jinak to nevydýchám
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:18
- Nahlásit
Biluškaím novým psem od Datli
No a počítáš s tím,že béš mít milion emilu vod jedný pani co jí psala a volala jiná pani a pak ta pani zatloukla že někomu volala ale navopak to hodila na tu co za to vůbec nemohla bo vo ničem nevěděla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:25
- Nahlásit
danajasa
No a počítáš s tím,že béš mít milion emilu vod jedný pani co jí psala a volala jiná pani a pak ta pani zatloukla že někomu volala ale navopak to hodila na tu co za to vůbec nemohla bo vo ničem nevěděla
Počítám spíš s tím, že některým lidem z toho rupnou céfky
S tím zbytkem teda počítám taky, ale mě to celkem neva. Díky své práci jsem denně vystavena tolika verbálním i neverbálním útokům různých jedinců s psychiatrickými diagnozami, že se nějaké navíc hravě ztratí
Třá dneska jsem s jednou paní čekala na sedmičku bo musela jet do Kaufu koupit špagety...blbý bylo, že jsme na tu tramvaj čekali na gauči ve společenském pokoji a tama jezdí jenom pětka a dvacítka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:31
- Nahlásit
Biluška
A rentujou se ty šelmyje? Že bych je zkusila taky. Bílou fenu nechcu, mívají hodně štěňat a stojí to strašný prachy uživit je. Bude mi stačit jedna fenky nebo si mám pořídít radši dvě?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:56
- Nahlásit
Baico
A rentujou se ty šelmyje?
jj, ale jedině merlatý. U jiných plemen to platí taky, jak jsou merlatý tak jdou na dračku. Ale musíš se držet pravidla, že čím víc merle tím víc adidas
Bude mi stačit jedna fenky nebo si mám pořídít radši dvě?
Tak příjde na to, essi chceš vydělat jenom na stěrače, nebo rovnou na auto, že jo. Asi vem radši dvě, tím nemůžeš nic pokazit.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:57
- Nahlásit
brej večír, ach jo, už je brzy tma, přišli jsme domů za tmy a bude ještě hůř
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
Mno , kedy to bude tvůj obývák . Nebo třá ňákej jinej obývák , teda jako ne můj , ale inačejšího uživatele jako esi mi teda rozumíš ...
tak JOOOOOOOOOO
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:10
- Nahlásit
brý den..a pak že neni nic novýho ))))))))))
Gerda
Radši se jí zeptej.
já se na ní vyseru )))))))))))),šak vona něco zas vymyslí tim chorým moskem,paxe to někde doslechnem
Biluška
Třá dneska jsem s jednou paní čekala na sedmičku bo musela jet do Kaufu koupit špagety...blbý bylo, že jsme na tu tramvaj čekali na gauči ve společenském pokoji a tama jezdí jenom pětka a dvacítka
jako dost nevim proč sem Kreténem den zrovna já??!!
danajasa
dobrý den tady tajga,nechybí vám mědvěd,tady je jeden děsně podobný těm u vás nebé vod vás)
no a další debil )))))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:17
- Nahlásit
Nazdar jelitka
bonc
tudel sem viděla v útulku černýho francouzskýho buldočka, myslim že byl VELMI nápadně podobný paní Kalun.
Ó né, je to venku, no co nadělám, když už je to venku
Biluška
Potřebuju prachy na ty stěrače . Stojej dvěstěpadesát káčé Takový prachy Musím se jít honem do hospody ožrat jak prase, jinak to nevydýchám
Tys kretén
Počítám spíš s tím, že některým lidem z toho rupnou céfky
S tím zbytkem teda počítám taky, ale mě to celkem neva
Tak ty už jsi zvyklá na noční telefonáty, tag co.
Co jinak?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
jako dost nevim proč sem Kreténem den zrovna já??!!
Myslíš, že jsme měli zajít do jídelny na tu sedmičku?
Eldoguero
Tak ty už jsi zvyklá na noční telefonáty, tag co.
No jo, zrovna v neděli mi někdo volal v 0,40 ráno. Dvakrát. Blbý bylo, že jsem zapoměla mobil v autě a zjistila to až odpoledne
Co jinak?
U nás asi ňyc. Normálně jsem zmlátila fšechny psy, koňa, kozu, lišku...prostě standartní den.
|