Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1359 . 1360 . 1361 . 1362 . 1363 . 1364 . 1365 . 1366 . 1367 . 1368 . 1369 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 07:57
- Nahlásit

degeni, přiznejte se, GDO ZAPNUL TEN MRÁZ???!!!!!
Uš několikátý ráno mě bolí v krku a dneska se k tomu přidala eště kebule, nejsem vůbec příjemně naladěn A do toho mam vokamžitě hnedle napsat připomínky k nějakýmu milijon stran dlouhýmu elaborátu, kterýmu vůbec nerozumim. Voni to sestavěj naši právníci kdesi nahoře a my to máme připomínkovat... věčinou vůbec netušim vo co go, co tim chtěj říct, natož abych byla schopná najít něco co je blbě a hlavně samoz. napsat jak by to mělo bejt správně No, asi to číst nebudu a něco si vymyslim

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 07:59
- Nahlásit

bré ránko

U které? Radši to nepiš veřejně, víš, že jsme střeženější než Temelín, řekneš mi to až se potkáme
U té, kterou jsme v Běláku potkaly, Jana Lacigová už končí, už na tom asi není moc fyzicky dobře, ta, u které budu je super, jako jedna z mála trénuje pravidelně i přes léto a říkala, jestli budou trénovat už přes zimu v hale, tak nás už vezmou do skupiny v zimě
Jen je blbé, že tam má jen dvě místa, takže Guliver a Sophi jsou jasní, Faith budu s sebou brávat na tréninky a budu s ní sama trénovat o pauzách, jak budou cvičit largové, uvidíme, teď se mi zdá, že ji to zase začlo bavit...

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 08:01 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

bonc
degeni, přiznejte se, GDO ZAPNUL TEN MRÁZ???!!!!!
nevím, u nás ještě mráz asi není, ale taky tu máme pořádnou kosu...
mimochodem jedeme poslední víkend v říjnu pryč a budeme v chtkách, bez topení!!! Asi umrzneme

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 08:10
- Nahlásit

Monty
u nás ještě mráz asi není, ale taky tu máme pořádnou kosu...
-3 drazí, -3. To, uznejte, je už hraniční teplota smrti...
jedeme poslední víkend v říjnu pryč a budeme v chtkách, bez topení!!!
nápodobně, po příštim víkendu ti můžu povyprávět jaký to je

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 08:13
- Nahlásit

bonc
-3 drazí, -3. To, uznejte, je už hraniční teplota smrti...
ty to zase ne, ale jako má podzimní bunda se mě zdálo, že mi dneska nestačí

nápodobně, po příštim víkendu ti můžu povyprávět jaký to je
no to ještě nevím, ještě si to rozmyslím, zda to budu chtít vědět třeba mě to odradí a to bych nechtěla, protože je to agi intenzivka

impact
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 08:30
- Nahlásit

Darina1
Máš to tu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 08:57
- Nahlásit

NAZDAR VYZOBANÝ SLUNEČNICE

docela je ziminka už aby bylo jaro!!!!

impact
Darina1
no ty woe

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 09:16
- Nahlásit

Darina1
No ty blázne...

Dobrého jitra národe luzných lidí, opět v háčku, dnes bude asik dlouhý den. Zítra se mnou musí Marján do práce, musej i jiný pejski, co často nechoděj, tak to tu bude zase ultraútulek. Jdu dříti.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:08
- Nahlásit

čus vypsaný fiksky,musim uklízet,nechce to někdo udělat za mě?????? lehla bych si k mopsovi do pelechu a vůůbec bych nerušila!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:08
- Nahlásit

zdravím děfčata, potřebuju posudek. Je normální že dyž tenmalejdebylcochvilkuneposedí sedí tak má předky jakoby vyklenutý do předu, v metacarpu dozadu a prstíky zase dopředu? a klepou se mu, přitom nekulhá, když stojí, leží běhá a většinou když sedí je má rovný jak podle pravítka. Může to bejt jen ňáká ulevová poloha?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:11
- Nahlásit

darina1
to je tvoje auto jo??no moc pěkný,tos dopadla celkem dobře eště..myslim tebe osobně

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 12:01
- Nahlásit

davidkova renata
můj tatík jak měl kdysi bouračku, tak naše auto bylo na šrot (ono i pak hned šlo do šrotu) tak jak tam přijeli policajti, tak se ptali tatíka (nevěděli, že on byl řidič) a ten řidič žije??? A tatík měl naštěstí jen odřené koleno, policajt vrtěl hlavou a nechtěl věřit

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 12:23
- Nahlásit

Pumpa
Myslíš, jako kdyby byla těhotná nad packama? To měla kdysi moje kníračice-štěňátko ze špatných podmínek. Vet řekl, že má málo minerálu, dostala nějaké injekce a na jednu packu jsem jí musela udělat takovou trubičku kolem nožičky.

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 13:09
- Nahlásit

Brý den kreténi, slunečnice i všichni ostatní
dneska je venku krásně, takhle by mohlo být celou zimu.

Darina1
tyjo, tak tos měla hrozný štěstí, že jsi vyvázla

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 13:12
- Nahlásit

Lola1
nene má nohy rovný ajni růstový zóny už mu nejsou vidět, ale když si sedne tak je prostě občas tak divně zkroutí...

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 13:19
- Nahlásit

Pumpa
v metacarpu dozadu a prstíky zase dopředu? a klepou se mu,
To má Toník taky, má křivý nohy a klepou se mu někdy, když sedí. Snad je to výživou v mládí, on byl hrozně podvyživenej, takže asi těžko dostával všechno, co by měl mít.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 13:39
- Nahlásit

Venta
ale von je má právě úpa rovný, zkroutí je jen někdy... no ale co, základ má taky zdravej. žral pedigrí, i když zase jako mimino žral eukanubu a ta i kyž nic moc, tak živiny snad má....

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 18:57
- Nahlásit

čus, co děláte, že tady nejste???
My jste teď přišli z procházky a je tam teda pěkná kosa

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 19:06
- Nahlásit

Monty
Taky jsme před chvilkou přišli... Kosa byla ale příšerná.
Ale aspoň svítilo sluníčko. Než teda zapadlo.

Jsem strašlivě unavená z práce, tak doufám, že se dnes dostanu brzo do postele.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 19:15
- Nahlásit

pawLINka
jo jo, sluničko jsme taky chvíli zažili, ale moc ne, když jsme se dostali ven něco málo před půl pátou...
Jsem strašlivě unavená z práce
to já taky, sice dneska nebylo moc práce, ale asi jsem byla ještě unavená ze včerejška, už se těším na víkend
ale má být hnusně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 19:44
- Nahlásit

já uš su tu ale zase du,konečně sem asi chytla jakousi virkozumtaj jí fšicíí vůkol akorát já zatim vodolávala..se du asi svalyt teda

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 20:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

my byly zakousnout dokonce dva fíky, jednoho v lese a druhýho na place a alexička si dokonce zakousla několikrát elmuše za tmy příští tejdenek začnem trénovat na dva fíky najednou

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 07:34
- Nahlásit

Nazdar lemuřice! Dneska je velmi krátký páteček, páč o půl 11 mizim a frčim se procházkovat na Pálavu. Tagže teď musim eště chvilku usilovně dříti. Tož pa v pondělí xichti

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 07:37
- Nahlásit

Bré jitro degéni, je konečně páteček Jupí jou ale dnes jsem se nemohla vyhrabat z postele

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 08:02
- Nahlásit

Jo eště vám při pátku musim sdělit krásnou zprávu - náš útulek je na historickém minimu počtu psů, je tam pouhých PĚT psů!!!! Z čehož jsou tři snadno umístilený, střední bezproblémáci a zbylý dva jsou trvalé osazenstvo který už jinde bydlet nechce, pána Útulka si zvolili za svýho pána a spolu jsou děsný kámoši. Největší radost mam z umístění Barušky, stará fenka, kříženka staforda, velmi smutná stará holčička. Byla tam už od dubna, nikdo jí nepřekvapivě nechtěl.... No a v pondělí jí pán Útulek vezl starý paní kamsi do Horní Dolní, našla si jí na netu ale neměla se jak pro ní dostat, tak jí jí dovezl a dneska už se Baruška vyvaluje s paní v posteli, prej úplně ideální domov!! Včera jsem z toho měla velmi hezkej večer, úplně radostná jsem byla

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 08:08
- Nahlásit

bonc
tak to je super zpráva

impact
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 08:16
- Nahlásit

bonc
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151108 648193953&type=1

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 08:51
- Nahlásit

Dobré jitro!

bonc
to je ale velice krásná zpráva a ideální stav! Dobrá práce.

impact
Ty ji znáš tu Barunku? Je super, jak se vyvaluje!

impact
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 08:58 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Gerda
Ne, neznám, ale přistálo mi to na bullech v nouzi.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 09:15
- Nahlásit

boncimpact
Největší radost mam z umístění Barušky, stará fenka, kříženka staforda, velmi smutná stará holčička. Byla tam už od dubna, nikdo jí nepřekvapivě nechtěl.... No a v pondělí jí pán Útulek vezl starý paní kamsi do Horní Dolní, našla si jí na netu ale neměla se jak pro ní dostat, tak jí jí dovezl a dneska už se Baruška vyvaluje s paní v posteli, prej úplně ideální domov!!

No to je boží!!! Ježiš, z toho mám hroznou radost!

A právě takový příběhy mě furt zrazují od pořízení toho vysněnýho malinkýho ščeňátka papírovýho.

<< 1 ... 1359 . 1360 . 1361 . 1362 . 1363 . 1364 . 1365 . 1366 . 1367 . 1368 . 1369 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání