| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 13:41
- Nahlásit
Crysa
Pani marodná s velmi chytrými vlkošedy, bude zítra kousání ve Štětí?
Jinak zpráva pro odjetou posádku, ve chvíli, kdy jsste odjeli, tak to začlo fungovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 14:59
- Nahlásit
Mamko pěkný svátek tobě
ať brzo neskončíš nám v hrobě!
Nazdar jelimáni, hlavně Eldi, to je jistá věc, mnoho-li všeho silného, i té vodečky, aby chmuru rozpustila a pěkné zanechala...
Stavili jsme se na stopaci u bajkofců spojenou s procházkou a děcka, už sme se taky zas dlouho, asi týden, neviděli pospolně, už se jen párkrát vyspíme a setkáváme zas!
Fanouš je nejvíc stopíř, je tak poctivej, že kdyby byl žák, nebude mít nikdy ani tahák. Pan lékárník je už lehce zrychlen, takže limit na vypracování stopy zřejmě zvládne. Stopu dá v pohodě, najde vše, cestu zná, ví, co má dělat, ale chodí jako forenzní detektíf, soustředěně, pomalu, poctivě prostě ))) Je to hroznej milouš! To Markus je zrychlenej, všechny důkazy přehlídne, ale hlavně jdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Teď mse domki jen na chvilenku, už sme vlastně zas na odchodu za hancovičkovejma do léza
Jo a při párkingu mě sledoval starej pán, bo sem do mezery na ávii couvala na třikrát a pak sem se ještě pět minut rovnala, přesto stojim úplně blbě. Když to nejde, tak to prostě nejde. Hele tak my dem. Čusánki a papínečki ))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 15:24
- Nahlásit
BaicoPani marodná s velmi chytrými vlkošedy, bude zítra kousání ve Štětí?
mělo by býti, dokonce dorazí i Michal, bude tam mít sraz s holanďanem a bude mu tam ukazovat psové své. Já tam taky dorazím, nevím na kolikátou tak, ale dorazím určo, páč musím předat Cryse na intr zas..
Jdu koukat na čétéštyrku na toho Váňu, esi to neposere. Sou to nervy dneska, volby, a pardubická a vyprat prádlo.. hmh.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 15:28
- Nahlásit
Crysa
O.K. Tak já se tam zhruba v půl čtvrtý dorazím.
Jdu koukat na čétéštyrku na toho Váňu,
Čumím na to už od chvíle, co holky odjely.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 15:37
- Nahlásit
Tak už sme zpět, Hančovice zapomněla, že se běží pardubice, pročež jsme procházení přesunuli na zítřejško Markus je stejnak jakýsi ospalý
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 16:12
- Nahlásit
Představujeme vám výběr Žumpích stopařů :
Krásná a chytrá Maryje
Krásná a rychlá Nanda
Pan profesor Baico
A pan forenzní stopař Faru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 17:49
- Nahlásit
Baico
jéééé to je pěkné, jak vypadáme sportovně, co? Mamka má zas ty dlouhatáncký tenký haksny ))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 17:59 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdař umělcííííí
dnes byl velmi mnoho vydařený den
Renata
šecko neeeeeeeej ke jmeninám, prachy užs dostala, slunce žbluňce taktéž tak tady máš aspoň palmu
Baico
Gerda
mamka
úplný profíci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 18:31
- Nahlásit
nazdáár vy kreténci,čučeli ste na pardubickou ??
leyenda
Crysa
Lola1
holky díky moc
Biluška
tysi kretén ) kolikrát ti mám řikat že me nemáš fotit?! lůza mě pak tady vočumuje úplně zadara a ani neni dost vděčná!
Neessi
zdarec pani že se taky vokážete s tou vaší vlkošedou krasavicí! ale asik nemáte čas bo vidim,že ste se daly na potápění asik,tak ste asi někde za vodou ..díkes
aleksa
též děkuju pani a dala ste mi moc krásnej dárek!! nemyslim ty palmy ,ale tu vaší další zkoušku s krásnou a chytrou Balunkou! toš velmi gratukujeme k ZPO1!!! jen tak dál..honění ega jest náš cíl
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 18:31
- Nahlásit
Gerda
Mamka má zas ty dlouhatáncký tenký haksny
jo, má ty nohy, jak kdyby byla na chůdách :atičezávidějícísmajlík:
Mamka
vše nej k svátku, hodně peněz, štěstí, zdraví a ty ostatní věci, které si za peníze nekoupíš
psa ti nekupuju, druhého nechceš, ne?
Co jste dnes dělaly?
My jsme cvičili slolom a děckám to šlo super, včera jsme ho totiž taky cvičili
a teď vařím, asi po sto letech, no po sto ne, ale po více než asi roku protože zítra příjdou rodiče na oběd
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 18:39 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
davidkova renata
čučeli ste na pardubickou ??
Jasně že jo. Moc krásnej závod. Kobyla, co vyhrála byla úžasná. Odvodit 7 km na měku a vyhrát, velký obdiv relizačnímu týmu. Jen mě mrzela Sixteen, královna by neměla odcházet takhle
Alexa
Moc tobě a Balunce gratulujeme!!! Obranářská speciálka je dost masakr, takže se hluboce klaním. Mamkav tomhle případě jistě promine
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 18:42
- Nahlásit
Alexa
jo jo Alexičko, tobě a Barči patří velkogratulace!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 18:47
- Nahlásit
Monty
ostatní věci, které si za peníze nekoupíš
kerý si nekoupim???? hele štěstí je krásná věc,ale prachY si za něj nekoupíš..tak to vidim já )
Baico
Kobyla, co vyhrála byla úžasná
byla původem z francyje..poezírám lejendičku že to byla její nebo f tom má nějak aspon prsty
ty voe já právě sežrala CELOU bombošku modrý z nebe..du se zabýt!!!! doufám že se aspon pobleju!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 18:57
- Nahlásit
davidkova renata
však ti přeju prachy, štěstí, zdraví a další věci, co si za prachy nekoupíš, takže budeš mít vše co chceš, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
MontyBaico
moc děkuju holky udělal mi Barča obrovskou radost
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 19:01
- Nahlásit
Alexa
se nedivím tak jste šikulky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 19:13
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe já právě sežrala CELOU bombošku modrý z nebe..du se zabýt!!!! doufám že se aspon pobleju!!
to už si ale dneska sežrala druhou, že?
Alexa
Oooo jéééé, Balunta je velice nadměrně čikovná fenka z tůňky! Zase musíme prostě gratulovat. Jupííííí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 19:21
- Nahlásit
Gerda
to už si ale dneska sežrala druhou, že?
ne to počítám dohromady právě
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 20:49
- Nahlásit
STS Chvojkovice Brod
Zřejmě slušnej oddíl!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 21:42
- Nahlásit
Bo noc, jdu zhynout dokud ještě běží Béda Hudeček, k lásce schůdeček.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 21:57
- Nahlásit
kinta
Crysa
du se svalyt mám kruhy pod vočima jako Gregorek ))
bo noc..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2012 08:08
- Nahlásit
Dobré jitro, vstáváme, za chvíli táhnem do léza vy blázni.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2012 08:39
- Nahlásit
Brýtro Gregorci všicki
pokračuju v nicnedělání, bo je mi stále nemocno. Tak si užíte den, můj bude skvělostnej, válecí, čajpijící a televizní
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2012 12:04
- Nahlásit
Čus bus!!
Již jsem doma z jednoho cvičáku a po o jedu na další. To honění ega na psech je desně časově náročný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2012 13:19
- Nahlásit
My sme taky teď dorazili, zas nás Hančovice honila do kopce ))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2012 16:37
- Nahlásit
zdar sice vana nevyhral,ale hlavne ze ten kreten Holcaknic nevyhral a to je to nehlavcnejsi
tady je nuda,nikdo nikde,2 lidi a ve firmach a jinak klid a uz aby bylo po vsem a ja mohla jit k eve
honza dnes meposlal k sipku,bo jsem mu rekla ze mame vyroci,tak jsem po nem hodila ranni kavu a v klidu odesla do prace a jsem stastna i bez nej a bez psu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2012 18:36
- Nahlásit
čuste dementi copa je novýho????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2012 18:42
- Nahlásit
davidkova renata
nic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2012 18:48
- Nahlásit
Hola hej, válim se celý odpolko, mám domki děsnou zimu, bo sem měla vodevřený všecky okna a dvéře a balgon, teď sem musela na chvilku zapnout topení, aby se to trošku ohřálo. Nejhorší je, že musim ráno bezpodmínečně vstát v šest. Bléééééé.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2012 19:19
- Nahlásit
davidkova renata
čuste dementi copa je novýho????
Zdar, novýho asi nic, ale musim se pochlubit, kdyby tě to zajímalo
Máme dneska v MA2 1.místo z 11, konečně teda na výbornou ...teda ale měl ten den i svý stinný stránky, jednak DISK v druhém běhu a jednak ten grilovanej hermelín, co jsem tam žrala.
Ale jinak teda úspěchy za celej víkend dobrý, včera to pokousání a dneska doběhnutí...takže oba čokle maj malý bezvýznamý plusy
|