| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 10:08
- Nahlásit
bré den degenci,je páteček
bonc
toš to je velmi fajné pani,zejména Barunky nejdou zrovna na dračku ,tak tadle měla velkou kliku
impact
já bych zas dodala fotky tej golyje dlouhovlasý,ale nikdy sem neměla u sebe foták.-)) je velmi čany,úpa pisezna ,už cape bez vodítka jsa zakrmována průběžně piškotkama, páníka sleduje stále ostřížim zrakem,je již veselá a radostná..aji f povaze se mi moc líbí,nebojí se a nedělá žádný konflikty,akorát prej když na ní někdo vysírá,oplatí mu to ,jinak je naprosto v pohodě..jest to velmi dobrý péf bych řekla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 11:19
- Nahlásit
víte co se dneska stalo vy degeni? Musela sem škrábat auto Zima je tu, to je jasný Du se zabít, nebo aspoň zahybernovat až do jara
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 12:01
- Nahlásit
Biluška
Musela sem škrábat auto
tak ale to asi bydlenkuješ u nás páč ráno tu byly zamrzlý fšecky
hele musíme pořešit ten Dar -Nedar pro dítě dáme tam tu lolytku se rozhodlo jak vona se menuje ofiko? tušim žes řikala že to monstrum má dokonce PP ..sice asi z Jiný planety .-)) ale to ted neni směroplatný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
sice asi z Jiný planety .-)) ale to ted neni směroplatný
je z Melmeku, to je jasný . Ale není to žádný monstrum, je to moc loskošný pejsek Zvlášť teď když líná a vypadá jak kdyby ji prožrali moli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 12:42
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
Dar pro Dítě už je v řešení, obrázek jest hotof, připravuji na tisk, ale mušim vědít, jakou velikosť Dítě má. Chudák, bude úplně hormonálně rozhozen, až dar dostane....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 13:08
- Nahlásit
Gerda
bude úplně hormonálně rozhozen
možná i sepíše povítku pot vlivem rozhození..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 14:52
- Nahlásit
davidkova renatamožná i sepíše povítku pot vlivem rozhození.Aby to nebyl vlasní nekrolog
|
datli
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 17:07
- Nahlásit
Ty vole Kotková!Musím já si kvůli tobě tak strašně nabíjet hubu?No lepší ale naférovku,než kudla do zad.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 17:24
- Nahlásit
datli
pch, buď ráda, že mě máš Čék tu lítá dva dny, aby tě zachránil od maléru a tohle je vděk, jo? Essi si pak béš stěžovat, že ho neuběhneš a je na tebe moc rychlej tak za mnou nechoď
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 17:41
- Nahlásit
Biluška
já už škrábala v úterý. jsi nějak pozadu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 18:28
- Nahlásit
makrel
Já neškrábu, máme auta schovaný v průjezdu.
Pijete někdo??? Já jo. Byli jsme na procházce, teď se válím a za hodinu jdeme do hospody. Miluju pátky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 19:11
- Nahlásit
Pěkného večera dementusi, je nějakej pofidérní den.
pawLINka
Pijete někdo???
ani ne, akorát sem si šla pro cíga do krámu a koupila jsem si energetickej pitíčko. Takže nepiju, ale zas kouřim, to je myslim stejný.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 19:27
- Nahlásit
Gerda
ale zas kouřim,
to ti chválim,možná se dostaneě aš na barandof
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 20:10
- Nahlásit
Počítá se do stravovacích nešvarů kilo hranclí metrák tatarky grepový pivo a půlka velký čokošky?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 20:24
- Nahlásit
Pumpa
určitě ne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 20:47
- Nahlásit
davidkova renata
do filmu, co? )))
Pumpa
nepočítá, jestli tě u toho nikdo neviděl.
Tož děcka, sem teď čuměla na film o billie holiday, ne na lady sings the blues, ale na nějakej dokumentos, s originál písněma a starýma záznamama a tak...to je prostě hlas, že by jeden brečel. Jdu ven s Markusínkem, on sice už nechce, ale muší.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 20:57
- Nahlásit
Ahoj lidi,
stojí to všechno za h... Zkoušíme se aspoň trochu opít vínem s mušem, ale víte jak
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 21:03
- Nahlásit
Eldoguero
stojí to všechno za h...
Myslím na vás. Držte se!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 21:06
- Nahlásit
Baico
Děkujeme
|
datli
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 21:12
- Nahlásit
jsem zblita az na koleni!debilek to je!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 21:52
- Nahlásit
zdravim
nivinyme bavcej,ty lidi okolo uz mene,dasty je nastydlej a uz se tesim az bude takovej leden,unor 2013
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 22:31
- Nahlásit
Nazdar ženy! jsem zde! Postrádaly jste mě? Měla jsem velkonáročný týden a dnes dogdancing - Džíně to docela šlo tak jsem jí dneska ani nezmlátila.
Jak se máte?
Eldo co se stalo?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 07:07
- Nahlásit
tak noviny zaneseny a ceka se na Vanu s tumenemnebo na sixtyn,hlavne ne na toho kretena Holcaka,bo co dneska pisou m MF ho nenavidim jeste vic,jako Holcaka,tak pa vecer
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 08:49
- Nahlásit
brezen2008
dneska je Velka? Nevis, jestli se na to da kouknout nekde na netu v primem prenosu?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 08:58
- Nahlásit
RENATCE krasne mile stihle inteligentni velkokynologicke vsemocne nejoblibebejsi nejnedostiznejsi AVE ONI
preju vsechno nejlepsi k svatku
je to presne 4 284 500 000 000 dolaru
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 12:11
- Nahlásit
Brý den
Matce fory vynšuji úpa nejvíc nejlepčejší svátek!!
prachy už ti dala Ley, tak tady dar od nás, ať ti svítí každej den
Jinak hlásím že jsu churaf, mám smrtelnou rýmičku a včera k tomu byla ještě slušná kocovinka, až se obávám esli ten poslední týden v tomhle tempu ješt zvládnu..
Jdu věšet. První várku špinavých hadrůch jsem již vyprala, je toho nějak moc jak se to nasbírá za tejden.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 12:18
- Nahlásit
davidkova renata
Ty máš ségra svátek? Žes nic neřekla! Přeju Ti fše nej, hlavně hodně psůch činanejch.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 12:28
- Nahlásit
davidkova renata
Ó Slunce naše jasné, jediný světlý bode našich životů. Skláníme se k poctě tvých jmenin a poníženě líbáme zem po níž kráčíš
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 12:29 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
davidkova renata
Renčo, fšééééécko nejlepší k svátku
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2012 12:44
- Nahlásit