| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 21:12
- Nahlásit
Nazdar jelimáni,
tak jsem porušila - opět - pravidlo nevenčení a neprocházkování pracujících čoklůch
Vzala jsem sebou dokonce i Afru.
"Béčkové holky si poblbnuly na louce, Bella si dala stopičku (svoji první a musím říct, že ta holka má talent ), na Brytě je jasně vidět, že vyrůstá ve smečce a musí se potýkat s malinovou konkurencí, s ničím se nes... Sestřičce chvilku trvalo než se rozkoukala, ale pak dobrý. Něco málo jsme nafotila, tak to šoupnu na fakbůk potom.
Pak jsme taky vyzvedla Falco, přímo na louku jsem si to nechala dovézt až k autu co nebylo naše jsem předala, zkoukla čtenatky a huš jsem doma
Čtenatky jsou kříženci z ne úplně plánovaného spojení, naštěstí otec je NO a matka kříženka NO a ČSV - vypadá skoro jako vlčák, jen není tak hrozná v povaze, v zásadě je to docela pohodový zvíře.
Páníček je blázen, nechal všech 9 mrňat, naštěstí už jich má 5 zadaných. Tímto vyhlašuju konkurz na zájemce o kříženečky, k odběru budou asi za 5 týdnů, 2 fenky a 2 psy, barvy vlkošedé a černé se znaky. Budou asi vypadat jako ovčák.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 21:24
- Nahlásit
Eldoguerov zásadě je to docela pohodový zvíře.Tak teoreticky by to šlo páč já už nemám žádnou babičku,ale taky nejsem ůpa dobrá carculka
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 21:30
- Nahlásit
danajasa
Tak teoreticky by to šlo páč já už nemám žádnou babičku,ale taky nejsem ůpa dobrá carculka
on se ale nechce zbavit tý čuby a čtenatky už jsou skoro ofčák, tak nemusíš být carculka
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 05:36
- Nahlásit
Oznamuji světu velký žal včera jsem měla těžkou havárku ne mojí vinou já jela po hlavní a řidič s vedlejší mi nedal přednost auto je na odpis, ale tím, že auto Jetule byla vybavena 10erbegy tak já vyvázla jen s pohmožděninami, posunutou krční páteři a drobnými problémy co nestojí ani za mák se o nich bavit, ale obrovský žal mám a ne s toho, že Jetule jede na odpis, ale s toho, že jsem ztratila svého nejlepšího přítele který zahynul u havárky a to mojeho milovaného Damiška už není semnou už je můj rarášek za duhovým mostem a já ten žal nemůžu stále střebat moc to bolí. Jeho parťák na cestách po tomto světě Biško přežil vše v pořádku jen s šokem a teď neustále hledá Damiška.
Kdo chcete a vzpomenete si na nás věnujte Damiškovy malou vzpomínku na neskutečně pohodového parťáka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 07:17
- Nahlásit
Darina1
Paní to je strašný
Kde se to stalo? Je mi Damišáka moc líto, byl to fantastický pes
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 07:28
- Nahlásit
Biluška
Biluško tady u nás když jsem jela pro manžela do práce. Ano Damišek byl ten nejkouzelnější pejsek který si tohle opravdu nezasloužil.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 07:42
- Nahlásit
Darina1
Panebože!
Je mi to líto!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 07:51
- Nahlásit
Darina1
Drž se..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 08:16
- Nahlásit
Darina1
Ježiš paní, to je mi strašně moc líto
Upřímnou soustrast, držte se s Biškem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 08:20
- Nahlásit
Darina1
upřímnou soustrast, je to strašný tohle je moje noční můra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 08:34
- Nahlásit
Darina1
ježiš pani,to ne! ..nevim co napsat
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 08:57
- Nahlásit
Darina1
upřímnou soustrast
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 09:21
- Nahlásit
Darina1
Upřímnou soustrast
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 09:44
- Nahlásit
Darina1
Neeeee, to neeeee....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 09:53
- Nahlásit
Darina1
to je strašný, drž se, víc nevím co napsat ...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 10:33
- Nahlásit
Darina1
preju uprimnou soustrast, drz se
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 16:38
- Nahlásit
Darina1
přeju Tobě i Biškovi hodně sil, ať to společně zvládnete
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 20:53
- Nahlásit
Teda tady je smutno.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 06:06
- Nahlásit
Všem holčinám děkuji za mě tak za Damiška, že jste mu věnovaly malou myšlenku. Kulíšek si ji opravdu zasloužil a věřte, že to byl ten nej pejsek pohodář.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 07:10
- Nahlásit
Darina1
upřímnou soustrast, drž se, hodně síly přeju
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 07:52
- Nahlásit
Bré ránko, mě se zase nechtělo vstávat
Darina1
Držte se paní, pokud by jste někdy (až se zhojíte) měla zájem o venčení jsme k dispozici, mám tři westíky a mohli by Tobě a Bištovi zlepšit smutnou náladu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 09:58
- Nahlásit
Dobrého jitra všem krásným lidem...ne pardon, všem bláznům divokejm.
Darina1
Myslíme na vás, pani, co to jde, plánujeme na vás útok, jen co se trošku dáte do kupy. Držte se velice, ať vám Biška dělá mnoho radosti, za dva.
Lidé milí, v práci sme tu všichni nějaký křísnutý, jakoby sanatórium. Jdu makat. Sbohem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:54
- Nahlásit
zdar blázni divocí a krásní
co děláte? já si byla koupit zimní křusky do sněchu bo hlásej tuhou zimu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 11:13
- Nahlásit
Nazdar marodi
Darina1
Myslíme na Vás všechny i z druhého konce republiky, drž se, zase bude líp.
Dnes jsem měla budíček nejdřív Viktorek, že chce za mnou, pak asi za čtvrt hodiny, že chce za ptáčkama (=do postýlky, páč vedle ní na okně má ty zebřičky), když se mi podařilo znova usnout, začala Afra venku nepříčetně ječet. Vyjdu ven, cca 80 m od nás vzdušnou čarou přes křoví a malý sousedovic políčko, stojí na louce traktor (dělají nový sloupky na ohradníky) to už jsem myslela, že budu vraždit. Zabila jsem tedy psa a šla znova spát. Ten černej chlupatej degén mě probral asi za 20 minut znova. Proklela jsem všechny zaměstnance, včetně vedoucích, té firmy, co má louku v pronájmu, že začínaj pracovat tak brzy, seřvala psa a šla si znova lehnout (ani nevim proč už). Jen jsem si lehla, volá Viktore, že chce utřít řiťku Tak jsem to vzdala ...
Teď dělám co? Jistě, teď vařím psům maso.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 11:35
- Nahlásit
Eldoguero
Jen jsem si lehla, volá Viktore, že chce utřít řiťku
hm..kolik že jí je? 3? ..a uš si s tebou vytírá prdel nevim,no..asi máš problém
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 12:40
- Nahlásit
Jen jsem si lehla, volá Viktore, že chce.... jsem fakt šťastná,že tohle období je už za mnou.
Mě zas ráno vzbudili sekači roští a trávy.Hluk by mě tak nevadil jak to,že jsem alergická na čerstvě posečenou trávu a pak mi teče z nosu jak prase.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 12:47
- Nahlásit
Já toho pakoně zab zab byli sme brááníít a před náma byla ohárávající péf a ten kretém mi voběh4makety opakuji4makety zakous fíka načež ho vyplivl i s rukávem a jmul se čuchat cvakat zubem a vypouštět bublifukové sliny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 12:54
- Nahlásit
danajasa
no a co jako?? dyk udělal svojí práci a šel si po svejch ne? .-))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 12:58
- Nahlásit
davidkova renatadyk udělal svojí práci šíš prd velebnosti eště mělo bejt hladý což vypustil jako zbytečný vopakování na ůkor pro něho důležitejší věci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 13:03
- Nahlásit
danajasa
hladý
jo hladký myslíš?? ))
tak to je ofšem kretén,pani můj čokl by hladký nevyměnil za nic!!
|