| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:10
- Nahlásit
pawLINka
jsem zhodnotila jednu důležitou věc - potřebuju pfa.
jak převratné a nečekané zjištění
Gerda
Zřejmě si snědla nějakej jed na hlodafce, takže za chvíli ti začne téct z očí, uší a z pusy. Musíš si jet na veterinu nechat píchnout káčko.
ty seš neuvěřitelnej kretén, fakt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:12
- Nahlásit
bonc
ty seš neuvěřitelnej kretén, fakt
rači fak jed..uš blouzníš a máš halušky!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:14
- Nahlásit
davidkova renata
nech ju, už blouzní z toho jedu hlodafčího, za chvílu si začne do tvářních kapes cpát oříšky a skovávat se v naději, že to přejde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:17
- Nahlásit
Gerda
nech ju, už blouzní z toho jedu hlodafčího, za chvílu si začne do tvářních kapes cpát oříšky a skovávat se v naději, že to přejde.
no dyk jí to píšu že uš je čas!!! esi si ale narve to lícních torbiček nějaký vořechy,musí doufat že nepotká nějak v blíský době nánu ..ta by zajásala f přestavě veverky co je konečně adegvátní její velikosti a drajvu ..navíc je boncofka zrzavá.. ..konec prostě..bud jí dostne jet na hlodafce anebo nána
R.I.P. boncofko..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:27
- Nahlásit
davidkova renata
konec prostě..bud jí dostne jet na hlodafce anebo nána
no jo, chudák Boncovna vlastně...myslim, že byla důstojným sparringpartnerem, měli bychom na í někdy, až bdue čas a chuť a nezapomenem na to, nebo se na to nevyserem, zavzpomínat, co myslíš? Třá až uvidíme na vobrásku nějaký velký kopce nebo tak....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:28
- Nahlásit
Gerda
až bdue čas a chuť a nezapomenem na to, nebo se na to nevyserem,
...to je dost limitující todleto...
du s mopsem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
šiš přece umíme překonávat limity, ne? Tak na to mysli, venku se Nanda zeptej - kde je veveruškaaaa?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:30
- Nahlásit
davidkova renata
konec prostě..bud jí dostne jet na hlodafce anebo nána
a druhej kretén do řady
ste úplně vedle, páč jediný co sem dneska jedla byla taková růžová rejže co sem našla vzádu ve skřínce, asi předvařená bio. A vod tý doby sem ničehož nesnědla, páč to s tou krví neni úplně chutný, tagže tůůůůdle!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:30
- Nahlásit
Gerda
kde je veveruškaaaa?
ok lymyty sou vot toho abysme je překonávali )))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:32
- Nahlásit
bonc
áč jediný co sem dneska jedla byla taková růžová rejže co sem našla vzádu ve skřínce, asi předvařená bio. A
furt ti řikám že tydlety byjo a makrobyjotycký a celkově děsně zdravý vjeci sou na hovno!
zkus to zapít fridexem,třá se ti uleví
(nebo tuzemáčkem vodněkud ze stánku na levnou krásu.-)) )
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:35
- Nahlásit
bonc
davidkova renata
Gerda
Banda kretrénůch, vám povim
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:39
- Nahlásit
Eldoguero
kretrénůch
noooo.....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:41 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
davidkova renata
děsně zdravý vjeci sou na hovno
f tý souvislosti mě napadá že ty černý zrníčka f tý rejži asi nebyly ty samý černý zrníčka co do rejže dávaj vjetnamci...
u nás teď maj f akci 70% apsint la moravia, to by mohlo postačit... minimálně už tu kref aspoň neuvidim
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:41
- Nahlásit
Eldoguero [
b]Gerda[/b] tey chodit vokolo vas kdyz je tma a vobcas vybehne blaznivej bezec a ja sluchatka v usich je docela prca ,kor v 5 rano
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:47
- Nahlásit
bonc
noooo.....
no jo
Napadlo mě, aby se to náhodou nějak nezneutralizovalo, kdybys to vypila obojí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 14:00
- Nahlásit
Bude zase pohřep? Ježiš holky, umírejte pomalejc , nestíhám vyrábět černý karafijáty
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 14:05
- Nahlásit
Tag zas du. Máme spycha s holkou co má bryty sestřičku, tak nikdo nejezděte na sever, bude tam na jedné louce sraz očklivých ofčákůch abyste nebyly v dyzgomfortu z toho
Zdár.
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 14:18
- Nahlásit
Gerda
tady jsou dřevěné čajovky za rozumný peníze
http://www.zbozi.cz/?q=caj%20krabice%20na&typ=nabi dky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 14:29
- Nahlásit
bonc
potřebuju pfa.
jak převratné a nečekané zjištění
No jo, ke stejnému závěru docházím už asi rok.
Chci pejska na týrání!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 17:39
- Nahlásit
Dana2 ještě i v Jysku něco podobného mívají.Ale jakoby retro styl.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 17:53
- Nahlásit
tak prdi, sem spět z veteriny, píchli mi tam sloní dáfku čehosi a prej to bé dobrý, jenom si mam dát v krámě bacha na sýry. Prej si mam vzpomenout na Montyho z Rychlý Roty. Tak nevim, co tim chtěli jako říct, páč já fousy nemam!! (zatim... )
Du, dlouhý den za námi, pádim do dža.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 18:11
- Nahlásit
Dana2
hezké jsou velice, děkuji vám, pani. Zatím pořídím sobě ty umělohmotné, abych viděla, kolik jich skutečně je potřeba.
bonc
Prej si mam vzpomenout na Montyho z Rychlý Roty.
no jasně, tak to seš Gedžitka....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 18:29
- Nahlásit
Dobrý večer.
Jsem fakt úplně vyřízená ))))))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 18:33
- Nahlásit
nazdar gedžitky co děláte,já nic bo to eště nemám ze fčera hotový
co boncofka,nechytla se do pastičky??
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 19:27
- Nahlásit
Nazdar, jen procházím, jsem teďkonc véry byzy a šiju kostým na párty. Taky marodím, páč v sobotu jsme se byli projít na 11hodinovej pochod krc Velkou fatru, ušli jsme 28km s šíleným převýšením. Byl to dobrý den, doufala jsem, že si to zopakujeme v neděli, ale chcalo. A vůbec, kterej idiot zapnul tu vypíčenou zimu?! jdu si dopít Coldrex a sypu chrnět. Mějte se báječně, pitomcí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 19:27
- Nahlásit
davidkova renata
co boncofka,nechytla se do pastičky??
Nevím essi to byla ona, ale nějakou nazrzlou myš jsem před chvílí vyhazovala z půdy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 19:33
- Nahlásit
tak sem byla tejrat čokle, když sem našlapala stopu a vracela sem se tak koukám u prvního předmětu ženský s čoklama a copa to tam papáš???? sem na ně slušně ječela ať dou pa tak naštěstí hned šly, pak sem tejrala Alexu a fspomněla sem si na Rakovice Nánu a Áčko vypadalo to dost podobně pak mě několikrát kousla Baruna do lokte, pak sem šla s Alexou na tu atopu a docela dobrý, ustála i to křížení, i lomy dala, uďála mi radost, i když teda přešla předměty mrcha jedna, pak sem jela domki a teď se válím páč dnešek byl doooost náročnej.
Už je Boncofka vykrvená??????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 19:39
- Nahlásit
Biluška
Nevím essi to byla ona, ale nějakou nazrzlou myš jsem před chvílí vyhazovala z půdy
chjo to byla boncofka.-(((
Alexa
fspomněla sem si na Rakovice Nánu a Áčko vypadalo to dost podobně
se neposer no..nakonec to v mrdicích vylepčila né? ))
a copa to tam papáš
aspon ti báby nesraly na lomech esi mi rozumíš!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 20:08
- Nahlásit
Bréj večírek Pakoni přivezli něco pltína z ovce je velmi nadšen leč stále dává přednost kočkám,vzhledem k dnešnímu sčítání čičinek si můžu dovolit mít na každou zkoušku jednu až dvě kočky pod bundou,neb citelné ztáty nevzniknou,ovšem pakoní radostná chůze bude naprosto excelentní(zatím nemám domyšlený jak eliminovat zvuk z kočkobalonku nácvikového,ale už na tom dělám) Jinak boncovce zašlu několik pytlůch vořechů máme tu jeden lískový strom,ořešáky3ks vzrostlé a pak něco jako divoký vořech co se z něho dělávaly ty vozdoby za dob mládí hipís ten má ted vagon plodů deně nákej řešetlák či co
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 20:20 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
slušný protihráč pro nandu co myslíš
http://www.youtube.com/watch?v=iKui2nBGLk4
|