| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 23:20
- Nahlásit
Kinta jí určo naučí nějaké nové fígle
Šiš, mlč! Dyk si to tady přečte Ambulanťák a bé ty fígle po mně chtět!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 09:24
- Nahlásit
Zdar, pipky, mám strašně moc práce, ale strašně dlouho sem spala. Tagže to nemůžu stihnout.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 09:35
- Nahlásit
Bré jitro
kintamám strašně moc práce, ale strašně dlouho sem spala. Tagže to nemůžu stihnout.
taky to mám tak, ale statečně ležím v posteli u autosalonu a odškrtávám položky, na který se vyseru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 14:23
- Nahlásit
Nazdar blázni, bolí mě hlava jako střep, asi mi vypadne ven oko. Ale za to mám zas výborné nápady a odpo s Hancem dořešíme ty dispiclíny do závotu, abyste hodně trpěli.
datli
nelupalo, a to jsem fakt trpěla tím horkym vývarem, úplně sem si opařila obličej a nic, jen mi stekla řasenka, kterou jsem si předtím zapomněla odlíčit. Nejvíc, co mi na to zabírá, je horká sprcha zezadu na hlavu, to potom jde líp. Takže si furt musim mejt vlasy, dyš si furt leju vodu na hlavu. Spala sem v kulichu a šále a podkolenkách, myslela sem, že umřu vedrem, a nic.
Šmarjá markus chce jít zas ven, děsně pláče po novejch pamlskách, má sušený banány obalený plátkem masa, je po tom jak šílená, kdyby mi tak nebolela bembeřice, něco bych jí naučila, jak je jídlochtivá, ale nemám vůbec náladu.
Něco děláte užitečnýho? Uklízela sem. Ale nechtělo se mi.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 15:04
- Nahlásit
GerdaNěco děláte užitečnýho?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 18:28
- Nahlásit
Kde ste blázni? Ste ztracený?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 18:33
- Nahlásit
makám jak barevná zryla jsem okurkový záhon a pak rajčatový a jsem znavená. za odměnu jsem si koupila razítko na nehty tak budu mít tlapičky na nehtíčkách už se na to těším.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 18:56
- Nahlásit
Gerda
Ste ztracený?
Já konečně nahrávám fotky na rajče, aby mně Ave mamka s Kintou neukamenovaly.
Jinak jsem dnes velmi vařila. Dělala jsem vdolky, gulášovou polívku, cuketové lasáně a švestkovej koláč. Do toho jsem vyprala všechno prádlo. Byla jsem dneska strašná bydlenka, neb naše obvyklá bydlenka dělala traťového komisaře na Velvarském maratónu.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 18:58
- Nahlásit
Gerdaa bereš něco na rozpouštění hlenů?Sinupret,Mucosolvan,Solmucol....S tou horkou sprchou je to dobrej nápad.
normálně děcka mi za hezkej vejlet právě udělaly knedlíky s vajíčkem a donesly až k pc!zlatínka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 18:58 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Jo jinak mám voucher na 500 Kč na veterinu Pet Help na Barrandově. Platí do konce roku, chcete to někdo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 19:19
- Nahlásit
Tak tady jsou fotky:
http://baico.rajce.idnes.cz/Zumpi_vikend_podzim_20 12
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 19:33
- Nahlásit
Doufám, že se za tohle Elmušovi Fanouš jednou pomstí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 19:52
- Nahlásit
Jste strašně aktivní se mi zdá, ale to je dobře, dělejte něco i za mě.
datli
čoveče neberu, mám doma jenom paralen, kapky do nosu a jitrocelovej sirup. Jo a ibalgin. Ale ten si neberu, když si dávám paralen. A paralen si nedávám, bo nemám teplotu. Takže jenom kapky do nosu a jitrocelák.
Baico
jasně že se mu pomstí, za trest mu neprozradí již nic nového o ježkovi ))
dejte si odpolední nášup humóru:
http://www.youtube.com/watch?v=mRDrgiAZxZU
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 20:49
- Nahlásit
Nazdar mosky vyndaný
elmuš vás všechny zdraví, teda ne všechny, jen všechny slušné lidi z žumpy samozřejmě, ostatní nechť si políbí řiť. Myslím řiť jako řiť a ne řiť jako riť To teda neříkal, to říkám já.
Děkuju všem za super fotky Ještě dostahuju ty od Baico a mám to komplet.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 21:39
- Nahlásit
Eldoguero zkoukla jsem les,jestli ze mě nebude houbař a nic.Leda sběrač a díler těch červených houbiček na sjetí.Těch tam bylo habakuk.A jestli si dneska něco zas našla,tak
mimochodem,tam,kde rostou,jsou už i václavky?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 22:00
- Nahlásit
čus megery, sem po dnešku úplně nějaká vyfoukaná, celej den jsme obcházeli po Kruškách nad Chomutovem a voblejzali po keškách. Bylo nádherně a kraj můj rodnej se ukazoval z tý hezčí podzimní stránky, opět jsem si musela přiznat že to tu prostě mam ráda Psové jsou taky patřičně nedospaný (ráda bych řekla vychozený ale tak naivní optimista bohužel nejsem) takže vdechli kuře a zalomili to. A mě dávaj asi po sto padesátý Piráty, uznávam že je to úchylka, ale co jeden nadělá..
|
datli
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 22:28
- Nahlásit
bonc my jsme měli dneska v plánu kešit,ale prvně nešly družice,pak se mi i sekl mobil.že já debil jsem se nechala na apgrejt.vod tý doby mi nic nechodí když potřebuju a často musím restartovat.Než se mi to podařilo rozchodit,kluci našli na odpočívadle pohozenou kešku.Jenže v okolí žádná být neměla,tak jsem z toho tumpachová.A z další keše se ukázala pětková,kdy bez lana a jištění to nešlo.A poslední keš byla vykradená.Chybí mi jedna a budu centrická.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 22:54
- Nahlásit
Zdar, krafky! Oproti očekávání sem fšecko stihla ráno, akurát sem byla ulítaná jak hadr na holi. Poté sem se zúčastnila rodinné oslavy, byla vydařená jako vždy. Bratr nejmlačí přivedl novou přítelkyni, ta byla poněkut v dyskomfortu z rodiny naší. Nyní jsem pobydlenkovala, postahovala fotografie úžasné, ještě peru prádlo bratru rozvádějícímuseš a pudu chrápati. Nemohu jaxi dospati stále, mám velmi velký spánkový defycyt.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 23:40
- Nahlásit
Nazdar bydlenky, já si akorát vyprala a jinak se na všecko vysrala. Fotky máte pěkný a já si du zas lehnout.
Bo noc
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 07:40
- Nahlásit
Tak si zas zaCrysuju
Brého jitra vinšuji
|
datli
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 11:20
- Nahlásit
čus bus,taky je u vás tak hnusně?do bydlenkování se budu muset hooodně přemlouvat.
a včerejší nekeškobraní-tu sem raději děcka stáhla,nelíbil se mi terén
|
datli
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 12:57
- Nahlásit
Pozor na skype.
Od kamarádky mi došla hláška-to je tvůj nový obrázek na profilu?
a odkaz na ten obrázek goo.gl je to trojský kůň.Avast to zachytil dobře.Ale kamarádka mi psala,že se toho nemůže od rána zbavit a furt si to žije vlastním životem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 13:05
- Nahlásit
čus degeni,proč je megahnusně???
vod rána s mopsem eninkujem f pelechu a nejspíš nám to vydrží až do večíra..co děláte kreténi???
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 14:04
- Nahlásit
davidkova renata tady už svítí slunko jasné do teď bylo hnusně, ale teď už vezmu holinky a půjdem se brouzdat lesem, trávou, mechem, vřesem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 15:03
- Nahlásit
Ufff, děcka, už sme zpět z nákupůch, úplně sem vyřízená, už mě to strašlivě nebafčilo. Dokázala jsem však před domkem zapárčit do tak malý mezerky, že si teď řikám - kurva jak vocaď vyjedu jako???? Nemám vůbec šanci vyjet. Nechápu, jak sem se tam vešla, jsem velmi špatnej parkíř. Nicméně mise byla částečně docela úspěšná, mám botky kotníkové bytelné chodivé. Doufám, že vydržijou. A taky jeden světr k šatám. Markus je neustále úplně vyřízen z těch ovocnejch pamlskůch, normálně mě napadá a útočí a už mě i kousla do prstu, prostě je to jen kus jabka obalenej kousínkem masa....a taky banán sušenej a pak nějaký eště dalsí sušený vovoce obalený malinkym plátínečínkem masa, jako fakt tam skoro žádný maso neni. Teď pere slunko, tak jdem venki.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 15:04
- Nahlásit
nazdra hnidy, taky ste takové schnilé? Ráno (ee,teda něgdy dopoledne když sem se vzbudil z mrtva) bylo megahnusně, chcanec vichr humus nejvěčí, řekla sem si výborně, eninkujeeeem! Teď ale vylezlo slunko a tváří se že máme jít jako ven nebo co. Ale seru na to, dáme jenom maloprocházku nejmenší, teplota furt nestoupla nad 7 stupňů Vobchází mě nějakej moribundus či co taxe ho pokusim zbavit nicnedělánim jenom vobčas přerušenym nejnutnějšim bydlenkovánim. Vypráno milijon praček už mam, částečná debordelizace taky hotová, eště se musim dokopat vyluxovat a vytřít Ale jináč nehodlam dělat ničehož nic, mam to rozdělaný už strašně dlouho a né a né se dostat k tomu to dokončit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 16:42
- Nahlásit
bonc
neee, nedělej nic, válej se, pořádně se prostě válej Jdu zrovna na polední klid
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 17:04
- Nahlásit
Čus bus!!
Již jsem domky ze cvičáku. Dnesj jsme si s panem Bajkonůrem pěkně honila triko před kurzistama. Ukazoval, co všéécko umí a oni dělali je ááách a jůůů a nakonec nám velmi bouřlivě zatleskali. Tak jsem jim pak dala rukáf a Baico je všecky ještě kousnul
A pak už přijel Zlatovlásek a kousalo se doopravdy. I Fandu pochválil. Teď půjdu bydlenkovat. Taky jsem si objednala mikrovlnku a vysavač. Je to dobré, neb si to nemusím platit. Vysavač mi koupí naši a mikrovlnku ségra. A táta mi zaplatí novej zadní stěrač na autě. Halt jsou hodní, že mi chtějí kompenzovat ten příchod Kristových let.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 18:44
- Nahlásit
sem nedělala nic
takže asi těžko dopadnu jako slováci co maj 2. a 3. místo ve WUSW
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 18:47
- Nahlásit
Nazdar kvjeteno zvadlá!
je megahnusně a tak jsem byla jen chvilenku venku.
Gerda taky mi těch pamlskůch na táboře pytlík zhltla
|