Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 18:49
- Nahlásit

Já jsem taky objevila něco, pro co je Fanouš ochotnej se přetrhnout a mít i veselou chůzi u nohy. Je to pečená sekaná z Lidlu

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 20:09
- Nahlásit

Hlásím skoro celovíkendové nicnedělání, vůbec mi to asik nevadí, k práci mě nezlákalo ani vaše bydlenování a další zmíněné aktivity často propírané na rodinka.cz a manželka.cz či bydlenka (snažilka).cz. Asi už se těším na zítra na zámeček, na teplý jídla který se zázračně objeví a nainstalují na stůl a pak SE nádobí umeje a objeví pod dalším jídlem na jehož přípravě se nemusím ani podílet.

Baico Je to pečená sekaná z Lidlu

ta mi tudle taky stáhla půlky xobě a zrychlila krok

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 20:20
- Nahlásit

Tož tak, zachrápla jsem u telky, teď su jakési zabité. Rýma postupně odchází z hlavy, ale sestěhovala se na průduch, pročež chrchlu jako starý tuberista. Zase ste térali pésky?

hancaw
Tak jestli si tam měla ty pamlsky tydlety kachní s ovocem, dost se divim, že nesežrala i ten obal, je po nich jak šílená.

Šmarjááá se mi chce ještě spáti. Jo a děcka, končí všecko, bo už začnu zavírat dveře na balgon i přes den, což znamená, že je definitivně zima. Takže teťkanc půl roku už jenom a zase bude jarýčko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 20:25
- Nahlásit

Tak my dem venki.

datli
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 20:45
- Nahlásit

Gerdatoš my též dem loužit.Hele asi sem chytla moribundus od tebe.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 21:02
- Nahlásit

Bré ještěr bodří lidé
Co jste dělaly? My jsme podstatnou část víkendu strávili tejráním pejskůch a sobotní odpolodne oslavou Viktorkových obrozenin. Měli jsme dva torty a medovník. Medovník jsme dojedli dnes k snídani a zbytky tortůch dojídám právě v tuto chvíli sice budu děsně tlusté, ale apoň nažraté

hancaw
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 21:02
- Nahlásit

Gerda ne zajedla je radši sušeným hověžím....
až budeš v poho tak musíme dorazit ten závot!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 21:34
- Nahlásit

Děcka, už sme domki, sme to vzali hopem, bo sem se rozhodla udělat pořádek v korálkách, co mám, pročež je mi úplně brekno, že u těch starších neoznačenejch vůbc nevim, odkud jsou!!!!!!!!! Dostala jsem jedny nový, z Libanonu, nechávám je zatím v pytlíku Lebanon, u některejch si to pamatuju, u některejch udělala moudrá Lejendička cedulkííííí, Hancaw zase příběhy, tak to si pamatuju dobře. Ale ty evropský země sem v řiti. Eště od Aleks italský poznám, bo sou strašně moc vobrofský )))) Ale pak ty další...strašně mi to sere, dycky vim, když je dostanu, řikám si, to nemůžu zapomenout, ale prt, uběhne doba jakási a vim kule. Ještě je odtáhnu do práce, bo sou i od kolezích, tak snad budou vědět. Neni mezi váma někdo truhlář? Potřebovala bych na ně vyrobit skříňku, takovou jako jsou krabice na čaj s přihrádkama, ale těch přihrádek tam musí být hodně, ideálně v patrech nad sebou, podle světadílůch.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 21:37
- Nahlásit

hancaw
však máš mejla ty závode

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 21:51
- Nahlásit

Gerda
některejch udělala moudrá Lejendička cedulkíííí
protoze jich bylo vic najednou, tak aby ses v tom vyznala
Neni mezi váma někdo truhlář?
ja nejsem truhlar, abych te nenechavala v nejistote
muzu se ale kouknout, jestli tu namaji nejakou vhodnou skrin s hoooodne prihradkama nad sebou, je tu jeden kramek, kde maji hezke veci tohoto zanru, kolik prihradek na patro potrebujes minimalne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 22:16
- Nahlásit

leyenda
právě k těm od tebe jsem přidala ty, u kterých mám jistotu, že vím přesně, odkud jsou, co jsem dělala prozatímní rozdělení, tak msejí být sekce - Evropa, samostatně pak ČR (to mi zas vozí máma z výletůch), Asie, Jemerika, Afrika (zde mám jenom tanzánii a Madagaskar), a teď nevim, jestli má mít Austrálie a Zílend svoje patro (tam mám taky jen dva kousky), nebo jestli je mám jebnout pod nějakou sekci, stejně jako Kubu (tam mám taky jen jeden kousek), tu bych šoupla pod Jemeriku, to by mohlo bejt legrační
Evropa má nejvíc, Asie hned po ní, Jemerika, Afrika, Austrálie plus Zílend....
Tak pět pater určitě, možná ta Evropa patra dvě (mám hodně řecka, portugalska, anglie, skotlandu, itošky, vatikán taky...atd...), po devíti políčkách, stačí velikostě jako na čaje. Myslim že truhlář by to měl zvládnout jako prd. Plus krabici zvlášť na ČR. Ještě to musim pořádně rozčlenit, abych věděla přesně, kdo bude spolu a kdo sám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 22:21
- Nahlásit

děcka dobrou, jdu čumět na Tonoucí se stébla chytá

agáta12
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 22:22
- Nahlásit

Gerda
hele a je tam fůra kamarádů

http://www.fler.cz/zbozi?search=dr%C5%BE%C3%A1k+na +n%C3%A1u%C5%A1nice&where=product&page=1

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 23:09
- Nahlásit

Dobrý večer
přežila jsem ten hroznej víkend a snad bude na pár měsíců klid od podobnejch.

Gerda
Jinak teda taky nejsem truhlář, kdyby to někoho zajímalo

Jo a mám dotaz k závotu: bude někdo vyloučen z účasti? nebo diskriminován? ....jako ptám se samozřejmě jen tak pro zajímavost, to je snad jasný

Dana2
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 07:05
- Nahlásit

Gerda
není to dřevo, vím, ale jako první pomoc....

http://internetovy-obchod.msbox.cz/elektronika/dil enske-naradi/skrinky-a-krabicky/f-1-s-50-cp-11437- c-12307/

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 07:32
- Nahlásit

čus jelymáni, kdo zapnul tu kosu??? Něgdy mezi čtvrtkem a dneškem ráno muselo mrznout, páč mi co??!! Přimrzla ručka Jediný štěstí je že naše flotila už čítá tři auta, takže to zmrzlé prostě zůstalo za trest doma na hanbě a má přemejšlet vo svejch činech..
Cabí mi kref z nosu, nevim proč to dělá, tělo se asi rozhodlo že rači umře na vykrvácení dokud je čas, hlavně že se vyhnem nevyhnutelnýmu... - zimě Působim asi dosti komicky, jak tu tak sedim s narvanym kapesníkem v rypáku... Doufam že si dneska daj lidi na čas a budou mít toliko slušnosti, aby začali chodit teprva až dovykrvácim úplně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 08:06
- Nahlásit

bonc
fčera na pohotovosti mi doktor řekl "nebojte, jednou to krvácet přestane" .Tak vydrž, jak vidíš, je to oficiální lékařský postup

Du dřít, ale nechce se mi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 09:11
- Nahlásit

Nazdar blázni!

agáta12
jojo, vim o tom, ale když ty korálky visej, vytahuje se jim děsně ta šňůrka a ničej se. Zatím je mám doma taky navěšený na stromku, ale ty nejstarší se tím právě skoro zničily. Proto musejí ležet v krabičce v přihrádce .-)

Dana2
joooo, přesně takovýhle zásobníčky jsem měla na mysli, ze dřeva bych si je přála, ale to plastovo je dosti levné, díííky pani!

bonc
Cabí mi kref z nosu
kup si ascorutin, ten posiluje cévní stěny, i pomáhá zastavovat krvácení. Zřejmě si snědla nějakej jed na hlodafce, takže za chvíli ti začne téct z očí, uší a z pusy. Musíš si jet na veterinu nechat píchnout káčko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 09:22
- Nahlásit

Hele, tohle je docela dobrý, ne? Než vznikne dřevěná varianta s ozdobkou:

http://internetovy-obchod.msbox.cz/zasobnik-na-sou castky-pruhledny-18-prihradek/f-1-s-50-dp-114904/

datli
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 09:35
- Nahlásit

Gerdo a ikeácké dřevěné šuplíčky?

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 09:40
- Nahlásit

pááááááááááááááááááááááááááá a držte palce

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 09:46
- Nahlásit

zdrar a silu nejdes v rannich novinach
sindy furt tape a me to furt bavi,az na jednu firmu,tam cekam dost dlouho nez se milostive uracej prijit a nedev boze aby prisli o 5 minut driv a ja uz jim srkala noviny na recepci

datli
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 10:01
- Nahlásit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 10:06
- Nahlásit

To je kosa, co? Ale aspoň už nechčí, alébrž svítí slunéčko.
Víkend zase strašně rychle utekl a já jsem nestihla ani půlku toho, co jsem měla naplánované.

V sobotu jsem organizovala zkoušky cvičákové, pak jsem byla u rodičůch a odpoledne jsme ještě stihli jet na Slovensko na výstavu zvířecí, navštívili jsme několik chovatelů a dovezli jsme si pár děsně drahých slepiček, protože sestavujeme další kmen.
V neděli jsme týrali čokle obranama a učili jsme danajasu "fpravopříč", ale nepovedlo se, tak jsme ji aspoň naučili jak má chodit to pípo, protože čelem vzad zvládá.
Odpoledne jsme si byli vyzvednout zvířata na výstavu, posbírali jsme nějaké poháry zase, vyzvedli jsme ukázkovou expozici drůbeže na výstavě Floria a hnedle byl večer.

Opět jsem zhodnotila jednu důležitou věc - potřebuju pfa.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 10:09
- Nahlásit

čus degeni,je pindělí tagže..
pawLINka
potřebuju pfa.
jo tak protos vedle dávala tu čanymalinu??? )) jakože chceš abysme ti ji schválili??? jako klidně ale nebudeš jí brát na žumpí akce,rušila by uměleckej dojem

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 10:44
- Nahlásit

davidkova renata
jakože chceš abysme ti ji schválili???
No to asi radši né.

jako klidně ale nebudeš jí brát na žumpí akce
Mám pocit, že s takovým psem bych nešla ani kolem pole.

I když psi, kteří cvičí ven vlastně ani nechodí. Znají jen kotec - odkládačku - chcací koutek - plac. Takže vlastně je fuk, že je tak hrozně škaredá.

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 11:06
- Nahlásit

krásné předpoledne vynšuju
krásně tu svítí slunce žbluňce a protož pudu na stopišky a pípit na cvičák, teda až odpo, ale i tak je to po fčerejším megahnusnym dopoledni paráda

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 11:14
- Nahlásit

Nazdat játra, jsem se ráno přioblékla velmi vlažně v domění, že když bylo o víkendu teplo a venku svítí slunce, tak bude stejně, bohužel jsem na svůj omyl přišla až na louce, kde foukal vítr. Nejdřív jsem se chtěla vrátit, ale pak jsem se na to vys... přece nepudu těch 150 metrůch zpátky jen kvůli teplejší mikině, že jo
Viktorek oblečen byl, psi se tvářili nadšeně, tag co.
Nu, přežila jsem, ale bylo mi krušno až půjdu odpoledne zase ven, už se obléknu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 11:16
- Nahlásit

pawLINka
I když psi, kteří cvičí ven vlastně ani nechodí
Přesně tak, žádný procházky, dnes jsem přemýšlela o tom, že to zavedu u našich taky
Znají jen kotec - odkládačku - chcací koutek - plac
No a někteří necvičící, ale množící taky i s PP
vlastně je fuk, že je tak hrozně škaredá.
Ty vole, neni, kdo tomu bude dávat kousat, dyk chudák figurant na to musí koukat minimálně těch pár minut co jsou na place a to každej nedá

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:09
- Nahlásit

datli
ty jsou moc veliký, přesně se mi hodí právě ty velikosti krabic na čaje. Ale výslednej produkt by mohl bejt právě z nějaký takový překližky...ještě nemám úplně představu.

Alexa
zapomněla jsem si doma telefon, večer ti ale zavolám, budeš s náma porota.

<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání