| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:32
- Nahlásit
LuckaDorka
ovšem ne na mexický
twe to bych nedala ani v narkoze
Nezapomeň dát Viktorka na noc do kotečku
depák,eldo uš jí vyměnila a natřásla slámu
asi bo noc degeni
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.youtube.com/watch?v=lICvaR8EiYI
Ale jako ty sjetý veverky by vysvětlovaly, proč po nás dneska dvě sfině zrzavý házely šišky
ti řikám sou úpa blázni.Divoký
ALe jsou ftipný náhodou, první šiška mě trefila do hlavy, to jsem přičítala větru, za chvíli se trefily do Viktorka to už jsem pojala podezření. Vyjímečně je neobjevily Dozy, páč by se pokoušely šplhat po stromech Potom už se netrefily, ale ještě párkrát to zkusily
LuckaDorka
Nezapomeň dát Viktorka na noc do kotečku
Blbneš by mě pokousala, kdybych ji nenechala spát v posteli
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:47
- Nahlásit
Eldoguero
začal uragán, jaxviňa,
Jak dlouho trval?páč ted de k nám tak jak moc se mám připravit na elníno?? Ináč sem si neska domluvila ježdění na kůn normální řechtací nikoliv pa kůn tak očekávám velmi klidné zvíře jež mi zlepší zádobol nikolif mne rozláme na padrt nějakým nekontrolovaným zrychlením nebo nečím eště horším
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:59
- Nahlásit
danajasa
Foukalo celý odpoledne, ale uragán zakončený deštěm trval cca 3 hodiny. Teď už je klid.
domluvila ježdění na kůn
jé závidím, šla bych se po dlouhý době taky trochu zničit už
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 21:17
- Nahlásit
Eldoguero
danajasa
velmi klidné zvíře jež mi zlepší zádobol nikolif mne rozláme na padrt
jé závidím, šla bych se po dlouhý době taky trochu zničit už
no tak to já když byla naposledy jezdit po dlouhý době, tak jsem pak musela chodit se zádama do tý čínský mučírny
No ale třá děcko mám mladé a třá dneska jezdilo ve cvalu s rukama za zády. Je to velmi šikovné děcko, jen nevim, po kom je
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 21:17
- Nahlásit
uz to zacalo - prvni stiznost na lidovky - ale pan ing si trochu narazil,bo je tam kamera hned u vchodu,pak v chodbe a pak na schranky,takze jsem si dneska dosla na zaznam podivat a vono se jim ukazalo ze jsem tam byla,ze jsem tam davala lidovky a ze to panovi sebral - cinan
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 21:31
- Nahlásit
Venta
když byla naposledy jezdit po dlouhý době, tak jsem pak musela chodit se zádama do tý čínský mučírny
To věřím není dobrý mít velký mnohaměsíční přestávky ... zase ale zjistíš, že máš svaly, o kterých jsi předtím neměla ani šajn
No ale třá děcko mám mladé a třá dneska jezdilo ve cvalu s rukama za zády. Je to velmi šikovné děcko, jen nevim, po kom je
Týýý jo, je to dobré dítě čikovné
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 21:38
- Nahlásit
Honí mě mlsná, cikánskou pečeni ani nepřizpůsobivou ruládu nemaje jdu sežrat olivy a je mi šumák, jak jsou kalorický
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 21:42 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
už je to u nás, blesky, hromy, vítr jak sviňa a déšť Faith se ani venku nevyčůrala
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 21:47
- Nahlásit
Eldoguero
a já za chvíli půjdu snít o zítřejším jídle
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 22:11
- Nahlásit
Monty
já za chvíli půjdu snít o zítřejším jídle
o čem budou sny?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 22:11
- Nahlásit
Eldoguero
cikánskou pečeni ani nepřizpůsobivou ruládu nemaje jdu sežrat olivy
tak to já měla nepřizpůsobivou i s olivama, ty ale nebyly černý, ale zelený, takže cajk
není dobrý mít velký mnohaměsíční přestávky ... zase ale zjistíš, že máš svaly, o kterých jsi předtím neměla ani šajn
No jo, jenže to nebyly svaly, ale páteř nebo plotýnky či co
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 22:20
- Nahlásit
Venta
tak to já měla nepřizpůsobivou i s olivama, ty ale nebyly černý, ale zelený, takže cajk
Já měla zelený i černý, takže to mám spočítaný
No jo, jenže to nebyly svaly, ale páteř nebo plotýnky či co
A jaj, to je nepříjemné mnoho moc, au au ...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 22:21
- Nahlásit
Tak bouře již proběhla byla velmi urputná,ovšem daleko děsivější je že se sem došly schovat sršni opět sedí venku na okně a dveřích a čekají nevím na co sou děsně děsivý za sklem vypadají obrovský budu chodit jinejma dveřma doufám že do rána potáhnou někam jinam
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 22:26
- Nahlásit
danajasa
daleko děsivější je že se sem došly schovat sršni opět sedí venku na okně a dveřích a čekají nevím na co sou děsně děsivý za sklem vypadají obrovský
No ty vole
Sprej nemáš? Asi se chtěj zazimovat už.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 05:08
- Nahlásit
EldogueroSprej nemáš?
Ve volném prostoru na ně vůbec nefungá,polila sem jim to v noci savem doufám že si to ráno rozmyslí a spálí si nohy a sosáky
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 06:35
- Nahlásit
danajasaskoč do lesa pro ty červené houbičky.Tak si je pěkně přiotrávíš a bude.Nejsi tu nějako moc brzo?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 06:38
- Nahlásit
to je hnus.Všecko okolo už zase chrní!A děcka nevstávaj,nevím proč.Jeden má volno,bo někdo ve škole zařídil prasknutí potrubí a vyplavil komplet celou školu-asi nová varianta našich kdysi bomb před písemkou...
A druhé díťě jdu vytáhnout z pelechu.HOj v práci
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 06:39
- Nahlásit
TA červená houbička:
Užití
Právě muchomůrka červená dala celému rodu název, neboť byla lidovým prostředkem k zabíjení much (původně muchomorka - od "mořit mouchy"). Klobouk se vymáčel v oslazené vodě nebo oslazeném mléce, případně se namáčel v mléce či vodě a pak posypal cukrem. Mouchy sály z povrchu klobouku sladký roztok i s rozpuštěnými jedy a došlo k jejich omámení, případně úplnému usmrcení.[3]
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 07:01
- Nahlásit
datlidošlo k jejich omámení,Šš nechcu sjeté sršně eště by si tady dělali párty ve velkém pozvali by příbuzný a byla bych v pérdeli ůpa nic du dom
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 07:13
- Nahlásit
Eldoguero
o čem budou sny?
o čínské polívce
Bré ránko ženy
Je pááááátek, jupí jouuuuu, dneska asi trénink bude, ikdyž včera dosti sprchlo, tak je tak docela sucho
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 08:02
- Nahlásit
Dobre rano a rovnou vam taky preju hezky vikend
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 08:15
- Nahlásit
čus prdi. Mam ze fčerejška puchejřek na hnátě, jaxem krájela 6,5kg plic na půlkilové balíčky. Ale bylo to dost humorné, ta velká obr mega plíce, sem jí furt plácala po zadku a vona se natřásala Nemam na vás čas, du dřít
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 08:26
- Nahlásit
Děcka to je psycho, jak všechno rychle utíká....
Trocha nostalgie
Dear Sophie Little Soulmate
Faith Little Soulmate
Guliver of Mine Little Soulmate
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 10:12
- Nahlásit
Gerdáááá
Máš to v mailu. Díky
Dobrý ráno všem!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 10:36
- Nahlásit
čus degeni nežerte furt ty rulády a černý olivy
gde je danajasa dostaly jí sršni nebo žije? .-))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 10:44
- Nahlásit
čus paka
si přectafte že nám zas vedle v ulici rupla voda a nejsou tu skoro žádný děcka
Monty
ty jo utíká to děsně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 10:47
- Nahlásit
Alexa
si přectafte že nám zas vedle v ulici rupla voda a nejsou tu skoro žádný děcka
ti závidim...fšecky sou zřejmě tady
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 10:53
- Nahlásit
davidkova renatadanajasa dostaly jí sršni nebo žije?Přechc..ale sem je chodila sem severní stranou a ti blbci dupali na okno a dveře nod jihu A dokud nepřimrzne budou tam dupad furt,páč tam maj někde hnízdo )
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 10:58
- Nahlásit
Nazdar degéni, co děláte při pátku?
danajasa
Já myslela ten zmrazovací sprej, tím zabiješ i sršeň v letu, mám to vyzkoušený, jen se teda musíš trefit ...
Monty
o čem budou sny?
o čínské polívce
půůůůj, nejez to, víš jak je to strašně nezdraví a nedobrý k tomu
Fotky jsou super, líbí se mi jak je i u těhle malých v obličeji zarostlých psů vidět ten rozdíl mezi fenou a psem
|