| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 08:07
- Nahlásit
bré ránko, nic nestíhám jdu vás jen pozdravit
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 08:15
- Nahlásit
Bodré ráno leze slunko a já musím do háku - se mi fakt nexe
Biluška ješiš ty máš furt něco! napřed kolena a teď zasejc nechty! Tak máš množit pořádně !
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 09:13
- Nahlásit
Dobre rano
|
datli
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 11:36
- Nahlásit
teda já mám den,vypisuju diagnozu a ustřelilo mi číslo a hned mám diadnozu kousnutí krokodýlem nebo aligátorem při výdělečné činnosti.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 12:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus dementi jen bježím okolo ,ted sme byly zabíjet zlatou vlásku,golyje je scela skažená,odmítá rukáf a de po jirkoj jaxviňa..eště že to stačí rychle vykrejvat ..ale uš jí nemůžem pouštět na rink ..nána rozbila f klubovně nohu vod stolu byfše na ní vržena v zákusu a taky velmi šikovně nadběhla jiříkoj f protisměru dyš se honili kol stolu..nevim proč si za tyto hrdincké činy vysloužila od jirky pokaždé sprosté slovo začínající na P ..
musim něco jít dělat čus degeni
datli
hned mám diadnozu kousnutí krokodýlem nebo aligátorem při výdělečné činnosti.
tak to máš ale úpa přesně bo fčera u kladna našel jakýsi pejskař opuštěného krokodýla na vycházce ..posléze vyšlo najevo,že je těch zm*dů cirkusáckejch a ty si ho přijeli posléze odchytit..chudák
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 12:43
- Nahlásit
nazdar jelita, dnes je venku veliký uragán, dopoledne to ještě šlo, ale teď je to fakt docela síla
datli
kousnutí krokodýlem nebo aligátorem při výdělečné činnosti.
hmmm, jak často ošetřujete kousnutí krokodýlem?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 13:11
- Nahlásit
Eldoguero
dnes je venku veliký uragán
Nech si ho tam, tady je bezvetri, bezmracno a 25 st, zitra a o vikendu 27, turisti uz vypadli z plazi, to bude krasny vikend
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 13:33
- Nahlásit
leyenda
tady je bezvetri, bezmracno a 25 st, zitra a o vikendu 27, turisti uz vypadli z plazi, to bude krasny
Vypadá to na super víkend, tak si to užijte, u nás fouká od jihozápadu, vítr je docela teplej, ale nepříjemně silnej.
Asi půjdu do lesa, tam tolik nefouká.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 14:00
- Nahlásit
leyendaturisti uz vypadli z plazitady to bude naopakAsi půjdu do lesa, tam tolik nefouká. nejhorší kumulace blbů bude v lese páč rostou houby takže uřvané rodinky vyrazí z klackama do hloubi hvozdů zvěř se zakope metr pod zem dokud neskončí houbařská sezona
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 14:33
- Nahlásit
danajasa
Proto nechodím do lesa o víkendech pokud možno, v týdnu to jde.
Nic lidé drazí, du do lesůch s věrnými psy a nebezpečným dítětem. Hrábě ji samozřejmě nějaký vezmu sebou
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 15:04
- Nahlásit
čus bus, nemam na vás čas degeni. A je tu samozřejmě hnusně Celý dopoledne nádherně, pak přišel vichr z hor a když konečně du domu tak začne chcát Nevim esli budu tag vobětavá a budu courat s útulkáčema v dešti, vláče za sebou nasraté dítě..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 15:26
- Nahlásit
to jsem zase měla v práci foft, ani jsem nebyla na pauze, naštěstí za chvíli už mizím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 18:48
- Nahlásit
čusík degeni,co děláte??? zde chčí ..gdo za to může???!!!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 18:51
- Nahlásit
davidkova renata
čusík degeni,co děláte??? zde chčí..gdo za to může???!!!
Zdar dementi, já nedělám nic...konečně
tady byla úplná vichřice a všechno lítalo, eště že sem furt obézní a tudíž jsem neodletěla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 18:55
- Nahlásit
Venta
eště že sem furt obézní a tudíž jsem neodletěla
tak to sme nezničitelný esi mi rozumíš
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 18:58
- Nahlásit
davidkova renata
tak to sme nezničitelný esi mi rozumíš
No ale to je super, ne? takže a né
Aspoň ňáký výhody .-)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 19:06
- Nahlásit
davidkova renata
u nás nechčije a snad to k nám ani nedorazí, zítra máme totiž agi trénink a bude tam i začínající fotograf (chce si jít nafotit psy, ještě je nefotil a hned agi, tak jsem zvědavá, co z toho vznikne)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 19:10
- Nahlásit
Venta
No ale to je super, ne? takže a né
no nevim..nějak se nemůžu rozhodnout..
děcka čumte né? ))))))))
http://www.stream.cz/predstaveni
|
LuckaDorka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 19:53
- Nahlásit
Přesně jak píše mamka, Dorina je ouplně zkažená, chtěla Jiříka kousnout do nožičky a mám pocit, že jako nebyl nadšenej. Máme zákaz pouštět gólii z Prahy 6 na ringo. Alespoň pro tento rok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:02
- Nahlásit
LuckaDorka
jj je to špatný zkazili sme dalšího psa zas uš...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:06 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Nazdar degéni,
jsem tu, vůbec jsme se neztratily, páč jak jsme vlezly do lesa, začal uragán, jaxviňa, tak jsme zalezli trochu hlouběji, tam to bylo dobrý už. Nasbíraly jsme si dnešní večeři, zítřejší oběd a zítřejší večeři a pak jsme raději prchaly z lesa.
Kalun objevil zvěř a byl moc rád. Nejdřív objevil dva zajíce, zakázala jsem mu je roztrhat na malinký kousíčky.Pak objevil srnčí (nevim kolik), pak byl taky nasrán, páč jsme mu zase zakázala je zabít. Pak byl nasrán Botin, páč jsem mu zakázala žrát houby, který našel bojím se, že trupka sežere nějakou jedovatou Dnes jsem ji třá přistihla jak oblizuje muchomůrku červenou
Nemáte s tím někdo zkušenost? Ona je jak jatá, milion hub nechá ladem a miliontou první začne žrát. Když žere holubinky a růžovky, tak je mi to jedno, ale ta muchomůrka mě dneska trochu vyděsila
Jo a ještě jsme cestou do lesůch potkaly šílenou ovci Rozeběhla se z louky, s mohutným "Béééééééééééééééééé!!!!!!" přímo na Dozy ... Kalun chvíli koukal, pak zařval a pak mi málem vyškub ruku z ramene načež se k ní nenápadně, ale o to hlasitěji přidala i Doza Botinová. Ovce ovšem nezastavila se a furt šla k nim ... nakonec ji vyhnala Viktorek.
Začíná být užitečné to dítě
|
datli
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:14
- Nahlásit
Eldoguero z wikipedie o much.červené:
Kromě nepříliš významného obsahu muskarinu obsahuje muscinol, který způsobuje poruchy vědomí a vyvolává halucinace.[1] Muchomůrka červená byla v historii používána k navození stavů opojení nebo halucinací.[2] Bylo však prokázáno, že užívání muchomůrky červené narušuje zdraví a ve vzácných případech vede i ke smrti.[1]
|
LuckaDorka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:14
- Nahlásit
Eldoguero
Jo Viktorek, toď pěkně ostrý pejsek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:15
- Nahlásit
Eldoguero
Nemáte s tím někdo zkušenost
isobní ne.-)) ale co si matně pamatuju,tak jsem někde četla že třá veverky se tim cíleně sjedou a sou regulérně na šrot )))
Jo a ještě jsme cestou do lesůch potkaly šílenou ovci Rozeběhla se z louky, s mohutným "Béééééééééééééééééé!!!!!!" přímo na Dozy
škoda že s váma nebyla nána
|
LuckaDorka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
Ty ještě nehnípeš, sem myslila, žes touhle dobou huž v kómatu
|
LuckaDorka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
Hezkou fotočku Dorky si sem zavěsila, pak už jen dát s těma zakousnutejma koulema a máme úplně zkaženou pověst :-D
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:25
- Nahlásit
datli
A to já právě vim, ona ji olizovala jen chvíli, ale nechci, aby to dělala, příště může sežrat půlku muchomůrky zelený a budu doma kopat díru né
LuckaDorka
Jo Viktorek, toď pěkně ostrý pejsek
Mávala ručičkama a volal:"Di, di pryč, ty ofce, di, di!!!!" kdyby se mi Dozy nesnažily vyškubnout ruku z ramene, strašně bych se smála
davidkova renata
třá veverky se tim cíleně sjedou a sou regulérně na šrot
nechci mít doma sjetou dozu, bude dostávat košík s antižrací úpravou, essi toho nenechá ...
Ale jako ty sjetý veverky by vysvětlovaly, proč po nás dneska dvě sfině zrzavý házely šišky
škoda že s váma nebyla nána
Vole Kalun chvíli myslel, že má narozeniny, celá se rozvlnila a za mohutného "Hrrrr, na ni!" se jí pokusila zabít. Upozorňuju, že v tu chvíli byla ofce asi půl metru od psů a my stály už hodnou chvíli na místě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:25
- Nahlásit
LuckaDorka
čumim na to nebe ))))))))))
pak už jen dát s těma zakousnutejma koulema a máme úplně zkaženou pověst :-D
tak seš v žumpě,špatná pověst je fstupní podmínkou )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:28
- Nahlásit
Eldoguero
nechci mít doma sjetou dozu
http://www.youtube.com/watch?v=lICvaR8EiYI
))))))))))))))))))))))
Ale jako ty sjetý veverky by vysvětlovaly, proč po nás dneska dvě sfině zrzavý házely šišky
ti řikám sou úpa blázni.Divoký
|
LuckaDorka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 20:29
- Nahlásit
davidkova renata
Tak fajn, to mám radost Jdu čučet na seriál, ovšem ne na mexický, jako čučívá Gerda.
Eldoguero
Nezapomeň dát Viktorka na noc do kotečku
|