Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
laguna
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:46
- Nahlásit

Sízra Milanová
..akorát míň často Tak naivní snad nejsi i když ty jsi vlastně tuhle pohádku psala po požití drog
to vše vysvětluje.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:47
- Nahlásit

Baico
To neřeš pani, nakonec taky jsi ve stejný skupině

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:48
- Nahlásit

Jebloň
Krysy
Jasně, to je opravdu obr množitel. Tři vrhy na jedné feně, to je opravdu darda!!

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:49
- Nahlásit

Jebloň
a moralizující Gerda ať jde do prdele,páč zrovna ona s Davídkovou to věděli o kejtlině jako první ,ale protože to bylo v žumpě,tak to bylo v pořádku.

Cože??? Hezký... a teď moralizujou. Přitom ti, kteří v týhle tlupě nemnožili, by se dali spočítat na prstech jedné ruky méně zdatného dřevorubce... proč ne.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:50
- Nahlásit

Baico
Krysy
Jasně, to je opravdu obr množitel. Tři vrhy na jedné feně, to je opravdu darda!!

Ta je tam s náma očividně i s Akky, která bude mít (snad) svůj první vrh na jediné feně možná bych ji nějak preventivně potrestala

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:50
- Nahlásit

Eldoguero
To neřeš pani, nakonec taky jsi ve stejný skupině
To je fakt

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:51
- Nahlásit

Baico

jako že je dobrý množitel = množitel ze žumpy a pak špatný množitel = množitel mimo žumpu? prosím tě a mohla bys o téhle teorii publikovat, aby se méně vzdělaní mohli něco přiučit...?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:52
- Nahlásit

jbat
Cože??? Hezký... a teď moralizujou.
No jistě....jezdily mucka malý Kyřátka a kachňátka.
Baico
....nejde o její čuby,stejně jako u Akyny....ale kamarády má fajný.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:52
- Nahlásit

Eldoguero
Jo kromě Fanouše, jsem taky namnožila jeden vrh koťat. Dost jsem na nich vyrejžovala, protože jsem je 3x odčervené a jednou očkované rozdala zadáčo!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:54
- Nahlásit

Jebloň
nejde o její čuby,stejně jako u Akyny
jo jo, mít vzdělané kamarádky je základ. ty vole tak to bylo dobrý, teď už fakt můžu jít spát... )))))))))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:55
- Nahlásit

Baico

dneska dost poštěvačíš....hlídej si to!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:57
- Nahlásit

Baico
kromě Fanouše, jsem taky namnožila jeden vrh koťat.
No fuj, předpokládám, že se vůbec nestydíš
Už z principu, páč ten je tu přece nejdůležitější, kdybys to nevěděla

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:57 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

jbat
Jebloň
Pletete si pojmy s dojmy. Neznám nikoho z ŽUMPY, kdo by nakryl a prodával šťěňata jak na běžícím pásu a navíc bez zdravotních vyšetření. Každý, kdo tady odchvola byť jeden vrh s PP, tak pečlivě vybírá rodičovskej pár. A to rozohodne nění množení, ale chovatelství.
Ano existují i prasata mezi lidma, kteří mají šťěňata s PP. Ale takový tu nikdo není.
Edit: věděla jsem, že Kejtlin mívá štěňata bez PP, jen jsem netušila, že v tom jede tak ve velkém auž vůbec jsem netušila, že praktikuje takové prasárny jako je merle na merle.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:58
- Nahlásit

Jebloň
jo, věděla sem o kejtlininym vrhu, ze kterýho ty máš štěně, věděla jsi to úplně stejně, stejně jako si přála biluši k narození štěňat po tom anglánovi. O těch si věděla a rozplývala se nad nima, když se rodily. Je to ve starý žumpě, to si můžeš dohledat. Takže s moralizováním si můžeš jít do prdele sama, pani spravedlivá. A už nevim, jeslti si to pamatuju dobře, ale sama si měla nějakej bezpapírovej vrh boxerů, ne? Těžko tě pak brát vážně.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:02
- Nahlásit

Gerda
Takže s moralizováním si můžeš jít do prdele sama

jooooooooo,dobře ty, dej jí to!

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:02
- Nahlásit

Baico
viz hláška od Maruš, to je asi tak vše.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:03
- Nahlásit

jo jeden vrh bez PP pred 100 lety je stejny jako mnozeni a zraceni psu,tady se trpi jakou selektivnosti,neco vidime min a neco vic,fakt jsem si kdysi myslela ,ze jde v prvni rade vo psy a vono hovno.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:04 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Baico
Pletete si pojmy s dojmy. Neznám nikoho z ŽUMPY, kdo by nakryl a prodával šťěňata jak na běžícím pásu a navíc bez zdravotních vyšetření
Ty neznáš Libuši Kotkovou????
Gerda
jo, věděla sem o kejtlininym vrhu, ze kterýho ty máš štěně, věděla jsi to úplně stejně, stejně jako si přála biluši k narození štěňat po tom anglánovi. O těch si věděla a rozplývala se nad nima, když se rodily. Je to ve starý žumpě, to si můžeš dohledat. Takže s moralizováním si můžeš jít do prdele sama, pani spravedlivá. A už nevim, jeslti si to pamatuju dobře, ale sama si měla nějakej bezpapírovej vrh boxerů, ne? Těžko tě pak brát vážně.
O kejtlininejch vrzích sem nevěděla ani hovno,až o těch jezevcích mi řekla na táboře.A možná že sem se rozplývala nad Bilušinejma štěňatama,jenže sem nevěděla,že to tam funguje tak jak funguje.....a ano,před 11 lety sem měla jeden nepapírovej vrh boxerů a taky všude píšu,jak sem na to nepyšná a jak se za to kopu do prdele do teď.....ale to je jen malej a nepodstatnej rozdíl mezi náma.....nebudu tu rozebírat další a že jich je.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:06
- Nahlásit

Jebloň
¨jeste dobre rict ze jsi taky byla s majitele v kontaktu kdyz neco,to jsem videla u vas..neuvazalas je v polsku zeano

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:06
- Nahlásit

sarax
jeden vrh bez PP pred 100 lety je stejny jako mnozeni a zraceni psu,
To očividně není, ale myslím, že jsis spletla vlákno.
tady se trpi jakou selektivnosti,neco vidime min a neco vic,
Jak prde... na hrnec

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:08
- Nahlásit

Jebloň
Ty neznáš Libuši Kotkovou????
Co chodím do Žumpy, tak vím o 4 vrzích šletií na minimálně dvou fenách. Rodiče vrhů byli vyštřeni na dědičné choroby. Šťěňata mají PP. Co je na tomhle podle tebe špatně?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:08
- Nahlásit

sarax
¨jeste dobre rict ze jsi taky byla s majitele v kontaktu kdyz neco,to jsem videla u vas..neuvazalas je v polsku zeano
Ano,to je taky fakt......pouze jedno štěně z 8 se mi ztratilo a to jen proto,že majitelé se odstěhovali a nedali vědět.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:09
- Nahlásit

Eldoguero
ja jsis nic nespletla,myslim ze tohle vim celkem dobre ba dokonce spoustu "zapomenutych"si pamatuju dost dobre,nekdy je lepsi pozorovat,tak tu nemel hovna

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:10
- Nahlásit

Baico
Co chodím do Žumpy, tak vím o 4 vrzích šletií na minimálně dvou fenách. Rodiče vrhů byli vyštřeni na dědičné choroby. Šťěňata mají PP. Co je na tomhle podle tebe špatně?

Ale hovo,hovno slavný soude....ona vám borderářátkách nepověděla?

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:10
- Nahlásit

fakt to budete hajit az za hrob??skoro uhadnu koho zdejsi volily to odhodlani je jasny

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:11
- Nahlásit

Baico

Pletete si pojmy s dojmy. Neznám nikoho z ŽUMPY, kdo by nakryl a prodával šťěňata jak na běžícím pásu a navíc bez zdravotních vyšetření.
Co chodím do Žumpy, tak vím o 4 vrzích šletií
jenže žumpa byla dávno před tím, než jsi sem přitáhla ty, holčičko. a to se prostě taky počítá, víš, není to jako před Baico a po Baico...

impact
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:12
- Nahlásit

Jebloň a sarax
Takže za 8 let budu taky cajk? Jupí!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:14
- Nahlásit

impact
Tebe už sem přestal řešit dávno.....spíš mě u tebe sere,že jsi o problému množení v tý době věděla....já věděla v tý době pí*u a šišky. :/

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:15
- Nahlásit

impact
mno troufam si tvrdit ze clovek co vi dost o problematice psu(coz da se rict 11 let zpet nebylo tak bezny) by to nemel delat nikdy...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:15
- Nahlásit

sarax
tak tu nemel hovna
Od toho jsou tu jiný, nazdar
Sízra Milanová
Myslela jsem, že níž klesnout nemůžeš, mýlila jsem se.
impact
Tak za jistejch okolností bysis to mohla i zkrátit, že jo

<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání