Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:14
- Nahlásit

Gerda
Super, to je dobře, že ses dokopala, pojeb asi dostaneš, ale to je dobře Bude to konsktruktivní pojeb.
no to dostanu, výsledky určo nebudou OK, ale co no, zasloužím si to

u nás prší a to jsme chtěly s kámoškou trénovat slalom... musím je to pořádně naučit, jež pojedeme na dvoudenníintenzivku

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:17
- Nahlásit

Gerda
Důležitý právě je ji mít se psama, co se nebojej
jo to asi hodně pomáhá, mě se třeba Monty nikdy nebál petard ani bouřky ničeho, tak to asi předal na Soph, Soph pak na Faith a u Guliho teprve uvidíme, budeme mít prvni společný Silvestr, teda už jeden zažil, ale to byl úplně maličký a byl ještě u chovatelky

stejně jako u lovení nedoučenýho psa nepouštět s lovcema, ale jen s poslušnejma psama, jinak se dokazej všichni
tak to je Guliver asi divný toho si vždycky odvolám, ikdyž už i s holkama je to v pohodě

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:17
- Nahlásit

Šiš, zase jdu pozdě, co?

Venku je hnusnopočasí. Ale dívala jsem se, že má být od zítra hezky a o víkendu má být nádherný sluníčkový a teplý počasí.
To bude krásnej psovíkend.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:18 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

dobré ráno darebačky
tady taky pršánkuje ale mě je to fuk páč sem v práci a večer du do kina, tak akorát musím stihnout vypádit čokle a to doufám že bude chvíli bezpršení

Gerda
holky moje reakci na střelbu nemaj, ale na ohňostroje a bouřku jo, Alexa na ní štěká Bára chvílema taky, ale je vidět že z toho není odvázaná, Alexa si to užívá, tudle u nás byl velkej ohňostroj tak sme s Bárou byly "chytat" rachejtle a docela jí to bavilo,

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:19
- Nahlásit

pawLINka
Šiš, zase jdu pozdě, co?
ty vždycky, protože chodíš spát se slepicema
Jo jo, od zítřka se má počasíčko zlepšovat, což jsem fakt ráda, protože máme tento týden čtvrtek a pátek agi trénink, tak snad to výjde

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:21
- Nahlásit

děcka, kdyby jste to někde viděli, vemte mi to prosím

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:22
- Nahlásit

Monty
ty vždycky, protože chodíš spát se slepicema
Jsem vesan, no... Ale zase vstávám po kohoutím zakokrhání!

Ale včera jsem teda šla spát pozdě, protože jsem se začetla do knížky.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:25
- Nahlásit

pawLINka
Ale zase vstávám po kohoutím zakokrhání!
no to já jaksi nezvládám, ale dneska jo
Ale včera jsem teda šla spát pozdě
co to je pozdě?

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:26
- Nahlásit

Monty
co to je pozdě?
20.31 ??????

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:27
- Nahlásit

Monty
ale co no, zasloužím si to
jojojo, aspoň se na to budeš víc soustředit

tak to je Guliver asi divný
kéž by mu to zůstalo, to by bylo jen dobře.

Alexa
Zkoušela sem ještě Mařku na jiný nárazový zvuky, i sme si cvičili u stavby, jak se u nás dělal ten chráněnej dům, když stavěli lešení a bourali, toho se nebojí, jako lekne se, když něco spadne, to je jasný, to se lekám taky, ale nebojí se a v pohodě si cvičí dál. Nebojí se zvuku startující motorky, i když je to v určitý vzdálenosti stejnej zvuk jako bouřka, poslouchá, vyhodnotí a nebojí se. Prostě bouřka, ohňostroje, střelba, bič. Nechávám ji i doma zalezlou, nevytahuju jí násilně, stejně by to nepomohlo, tak to na ní nefunguje, ale třeba si začnu z lednice brát nějaký jídlo, co jí chutná. A to se sebou bojuje, jestli vylézt a loudit, nebo jestli se bát. Tak v tomhle dilemátku jí nechávám, aby se sama rozhodla. Když přijde a dostane a třeba se zas uteče ukrejt, vylejzá pak už mnohem častěji, aby si doloudila ještě kus, takže to neni žádnej velkej strach. Přesto bch jí na velkej ohňostroj nevzala, na Mikuldu taky nepůjde ven, na silvestra budem doufám u Crys a Bajko, tam je to docela v pohodě, minule měla procházku až do setmění, už se petardilo, přesto mohla jít podél řeky na volno. Po městě už samozřejmě ne, to už sme spěchali, aby nám to někdo nehodil pod nohy. I to bohužel dementní lidi dělaj.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:32
- Nahlásit

Gerda
jasně já beru čuby na silvestra domu, ale u nás taky střílej dost často a v létě sou ty bouřky (těch se bojim i já) a hlavně u Báry to není žádnej panickej strach, prostě to nemá ráda, takže to převádím na aktivní reakci - sežer ho hajzla a u ní to funguje, taky vidí že Alexa z toho má radost

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:34
- Nahlásit

Monty
děcka, kdyby jste to někde viděli, vemte mi to prosím
to mělo vyjít teďko někdy???? se můžu kouknout u nás v trafice tam maj docela výběr

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:37
- Nahlásit

Gerda
jojojo, aspoň se na to budeš víc soustředit
no snad, ale pojebů od Dr. už jsem dostala tolik...

kéž by mu to zůstalo, to by bylo jen dobře.
já myslím, že jo, Faith začala lovit kolem 7 měsíce, Guliš bude mít přesně za měsíc rok a on je fakt můj mazánek (ne, že bych ho měla radši) ale příjde mi, že on mě má nejradši, je to takový můj závisláček na mě

no strach z bouchání, bouřek a petard nezávidím, vím, jak se klepe vždycky makrelopes a ještě od kámošky BOCák, minulý týden jsme trénovali slalom a začlo někte bouchat, jen pár ran a byl v prdeli, dokonce ji jednou utekl chudák až k domu

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:37
- Nahlásit

Alexa
nevím, na FB psala jedna Slonenka, že u nich koupila poslední

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 09:03
- Nahlásit

Monty
Alexa
co to je pozdě?
20.31 ??????

Kravěny.
Šla jsem spát v 10, abyste věděly.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 09:31
- Nahlásit

Zdar lidé dobří
Dnes jsem vstávala pekelně brzy dřív než Viktorek. Je mi furt blbě, už sice dejchám a odkašlávám, ale zase mě pro změnu pořádně chytla ledvina Původně jsem si myslela, že ledvina je jen takový přidružený problém a teď to vypadá, že naopak to je ten hlavní problém. Ach jo, prolévám se čaji.
Díky brzkému vstávání jsem začala venčit ještě za šera, myslím, že mě budou lidé v okolí nenávidět, páč jak začnu venčit, ostatní psi pochopitelně štěkají, ne dlouho, ale štěkají ... Jeden pokusnej štěká furt, asi ho uškrtím, dnes mě chtěl kousnout krz lopatu a koště, když jsem mu čistila kotec
Gerda
ělám ještě to, že dávám mařku dokupy se psama, co tu reakci nemaj a od ní ani mít nebudou, což je prověřený, že jim nic nehrozí.
To děláš dobře Já dávala Bonnie třá na cvičáku do odkladačky s Ambrou, ta u střelby usínala. Taky jsme to odbourávali přes bič - na ten reakci nemá, má ho spojený čistě s obranama, který milovala. A pak taky přes střelbu při kousání. Obojí šlo parádně, akorát, že pak do toho oslepla no
Důležitý právě je ji mít se psama, co se nebojej, stejně jako u lovení
Souhlas na 100%

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 09:46
- Nahlásit

Alexa
večer du do kina,

Báry to není žádnej panickej strach, prostě to nemá ráda, takže to převádím na aktivní reakci - sežer ho hajzla a u ní to funguje,
To má Velký pan Dozák vrozený Nenakrejem? Dokud může, víš jak, už má svůj věk přecejen
Monty
Guliver asi divný toho si vždycky odvolám, ikdyž už i s holkama je to v pohodě
Hele, on je ještě hodně mladý, navíc třeba nemá takový lovecký pud, každopádně bych byla opatrná. Ale holky řešíš, tak se ti snad nerozloví

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 09:52
- Nahlásit

Eldoguero
teď to vypadá, že naopak to je ten hlavní problém
neni čas vydat se k lékaři?

Já dávala Bonnie třá na cvičáku do odkladačky s Ambrou, ta u střelby usínala.
Jo, tak to je Fanouš. Ten si lehne, spinkne a neřeší nic. ta reakce je prostě blbá, věřim tomu, že úplně odstranit se nedá, jen obouchat situacema, naučit psa, jak se v těch chvílích chovat, nebo fakt najít něco, co je silnější než ten strach.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 09:57
- Nahlásit

Gerda
Je to velmi daleko, počkám ještě den, dva.
reakce je prostě blbá, věřim tomu, že úplně odstranit se nedá, jen obouchat situacema
Určitě, pokud pes reakci má, bude jí mít pořát, ale dá se, jak píšeš obouchat situacema a do jistý míry i zamaskovat, odstranit ne.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 09:58
- Nahlásit

Eldoguero
Dokud může, víš jak, už má svůj věk přecejen
no to je fakt, akorát sem teď jak sem dělala ty zkouškly zjistila že jí bylo teprf 6 a né 7 jak sem si myslela ale už si mě na ten sedmej rok připravuje vokousává mě čím dál víc

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 09:59
- Nahlásit

Eldoguero
Je to velmi daleko, počkám ještě den, dva.

hele víš jak, abys zas neměla dvě břicha jako loni, znáš se ale s ledvinama není prdel

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:02
- Nahlásit

čus ty voe )))))))))))))))))))))))
Alexa
akže to převádím na aktivní reakci - sežer ho hajzla a u ní to funguje,
hele nechci ti do toho kecat ale budu samosebou ) to se ti může celkem slušně vymstít ně nějakým závodě či zkoušce,já třá dostala aktivní reakci na střelbu asi za 5 minut bo dyš je řacha,tuty příde fík,ten taky práská čimsi..chvíli sem s tim měla docela starosti a ani dneska se nedá říct,že je k výstřelu lhostejná z tědle důvodůch

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:07
- Nahlásit

davidkova renata
echci ti do toho kecat ale budu samosebou ) to se ti může celkem slušně vymstít ně nějakým závodě či zkoušce,já třá dostala aktivní reakci na střelbu asi za 5 minut bo dyš je řacha,tuty příde fík,ten taky práská čimsi..chvíli sem s tim měla docela starosti a ani dneska s
no jasně ale ona nemá reakci na střelbu z pistole, ta jí nechává v klidu, ona má reakci na ohňostroj a bouřku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:22
- Nahlásit

Alexa
no to je fakt, akorát sem teď jak sem dělala ty zkouškly zjistila že jí bylo teprf 6 a né 7 jak sem si myslela ale už si mě na ten sedmej rok připravuje vokousává mě čím dál víc
Tak to je dobrá zpráva, jak se začne hárat, dej vědět
hele víš jak, abys zas neměla dvě břicha jako loni, znáš se
Vole, to jsem měla dvě hlavy
S ledvinou jsem byla na pohotovosti předloni
s ledvinama není prdel
To já vim, taky piju hektolitry čaje bylinkových, teple se oblíkám a doma máme 28 čokle ležej na zemi, páč na gauči jim je vedro. Uvidím, zítra beztak jedu do Frýdlantu, tak to kdyžtak protáhnu do Liberce.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:24
- Nahlásit

áááá Aktavis hurá, můj nejoblíbenější díl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:28
- Nahlásit

Alexa
ona má reakci na ohňostroj a bouřku
aha tak to jo..málokdy čokloj uspořádaj pyrofest při zkoušce
Eldoguero
a zůstalo ti to vid ?

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:31
- Nahlásit

Eldoguero
davidkova renata
a zůstalo ti to vid

no a te´d k tomu bude mít i dvě břicha

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:43
- Nahlásit

davidkova renata
a zůstalo ti to vid ?
Néééé, ta druhá hlava mi zakrněla zpátky ale dva mozky mi zůstaly kdyby měl někdo zájem, výhodně můžu jeden prodat
Alexa
no a te´d k tomu bude mít i dvě břicha
Essi se počítaj pnojmatiky, tak to mám asi 5 břich

datli
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:24
- Nahlásit

Biluška Leje tam jak z konve, to mylákuju jako ty si vážně magorus! Dnes měl být cvičák.Ikdyby přestalo chcát,louka bude mokrá jak sviňa.Jak mám socialzovat kurňa?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:29
- Nahlásit

datli
Jak mám socialzovat kurňa?
naco? pust čokla na zachrátku a máš vystaráno ne? socyjalyzace je strašně nebespečná ,daj se u ní potkat jiný psi a lidi a vůbec.. myslim,že je to úpa zbytečný!

<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání