| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:37
- Nahlásit
Dobré dopoledne
koukám, že včera tu bylo nechutně a trapně zas po dlouhý době...a že nejdřív vleze jen jedna a pak se ostatní navedený seběhnou a štěkaj a kopou kolkem sebe no ale snad pochopily všechny už, jak to je s tim "velkochovem" a "šlechtěním" dablmerle psů.
Hele, byla jsem teď cestou domů našlápnout stopy, obě jsou teda asi dost dlouhý na naší neschopnost. tak jsem zvědavá, jestli to tam někdo nevyžere a nepošlape, než tam pudem, a hlavně jestli teda najdu ty začátky, konce a lomy. pudu tam asi až tak za 2-3 hodiny....takže nevim nevim ať žijou starý a beznadějný stopaři
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:42
- Nahlásit
Venta
hlavně kdybych tě před několika dny nevyhodila, pořád mi lajkuješ příspěvky na FB viď, ono to je celkem sranda s jedněma pomlouvat jedny a sdruhejma druhý,což?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:43
- Nahlásit
Venta
pudu tam asi až tak za 2-3 hodiny..
šiš děláš tak starý stopy jo??? tak to pak napiš jak ste to našli, já bych si to určitě nepamatovala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:47
- Nahlásit
Venta
pudu tam asi až tak za 2-3 hodiny
si cvok??? do tý doby tam postavěj novej supermárket
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:49
- Nahlásit
zahrádku mám dalekoooo
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
hele možná se Venta spletla v tématu a chtěla to plácnout na Mošt...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:52
- Nahlásit
Jimmi
hele možná se Venta spletla v tématu a chtěla to plácnout na Mošt...
ajo, to je možný, v tom případě soráč
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:57
- Nahlásit
Sízra Milanová
hlavně kdybych tě před několika dny nevyhodila, pořád mi lajkuješ příspěvky na FB viď
Aha, tys mě už vyhodila? Tak to Ti kdyžtak napíšu zprávu, abys mi sdělila důvod? A já lajkuju příspěvky, co se mi objeví nahoře a co se mi líbí, a ne podle toho, kdo je na zeď dal, takže asi je možný, že jsem Ti něco lajkovala.
s jedněma pomlouvat jedny a sdruhejma druhý,což?
tak tomu teď nerozumim. Jak to myslíš?
Jimmi
ááááááááááá, další nálet. za chvíli se to tu seběhne zas všechno
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:01
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
šiš děláš tak starý stopy jo???
no dělám, páč jsem jela okolo bez psů. No a teď potřebuju něco dodělat doma a mám jet pryč až kome druhý, už se psama...tak jsem nechtěla ztrácet čas prostě ...uvidíme, jestli někdo z nás něco najde
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:02
- Nahlásit
Venta
další nálet. za chvíli se to tu seběhne zas všechno
Myslím, že mají jako stranickej úkol každej den někoho "proprat" zatím nemaj nic moc úspěchy, ale jedou holky jedou
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:02
- Nahlásit
Venta
tak tomu teď nerozumim. Jak to myslíš
A já lajkuju příspěvky, co se mi objeví nahoře a co se mi líbí, a ne podle toho, kdo je na zeď dal, takže asi je možný, že jsem Ti něco lajkovala.
co je mi do toho proč co děláš?
pomlouvat s žumpou mošt a s moštem žumpu, co asi jinýho , ale já to chápu že tě to baví, to bych neodsuzovala, ale pak tu psát jak jsme trapný je takový jakoby míň už důvěryhodný, když se s některejma lidma aktivně vídáš..jestli mi jako rozumíš
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:07
- Nahlásit
Eldoguero
Myslím, že mají jako stranickej úkol každej den někoho "proprat"
Jo ták. No tak to je mi ale ctí, že jsem konečně na řadě. Myslela jsem, že se už nedočkám
Sízra Milanová
pomlouvat s žumpou mošt a s moštem žumpu, co asi jinýho
A jak jsi na to přišla prosim Tě? Jako myslíš, že venčim psy s Tvojí ségrou? No a co, to snad je moje věc, s kým chodim venčit. A snad se s ní bavíš dost často na to, aby ses jí mohla zeptat, jestli pomlouvám močky nebo ne.
ale pak tu psát jak jsme trapný je takový jakoby míň už důvěryhodný, když se s některejma lidma aktivně vídáš..jestli mi jako rozumíš
aha, takže myslíš, že jako tajim to venčení s adydaskou a šamponama? a že teď jsi mě odhalila a budu mít průser? No tak to jo, to už se úplně bojim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:08
- Nahlásit
Eldoguero
zatím nemaj nic moc úspěchy, ale jedou holky jedou
atak fšecko se dá..dyš je nejhůř ,prostě si vyfotíš nějaký "kámošky" čokle a pak presentuješ ,že s nima cvičíš a máš to úpa bez práce..
za chvíli přijde na přetřes lucynkastidivnýmčíslem ta s nina taky chodí venčit
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:15
- Nahlásit
Venta
A snad se s ní bavíš dost často na to, aby ses jí mohla zeptat, jestli pomlouvám močky nebo ne.
No právě že močky pomlouváš no(mimochodem hezký označení děvčat)
aha, takže myslíš, že jako tajim to venčení s adydaskou a šamponama
to si fakt nemyslim
že teď jsi mě odhalila a budu mít průser? No tak to jo, to už se úplně bojim
to je mi třeba u 3,14či jaký tam máme v hnoji vztahy, jestli tě hajzlbába bude mít ráda nebo ne, mně spíš šlo o to, že tu právě včera psala adydaska a ta teda nepsala trapně a nechutně, když s ní venčíš,nebo naopak psala trapně a nechutněš,ale i přesto že uráží tvoje kámošky s ní venčíš?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:18
- Nahlásit
Venta
tajim to venčení s adydaskou a šamponama? a že teď jsi mě odhalila a budu mít průser?
ó můj bóže
davidkova renata
atak fšecko se dá..dyš je nejhůř ,prostě si vyfotíš nějaký "kámošky" čokle a pak presentuješ ,že s nima cvičíš
A jo, vidíš, to bysme taky mohly zkusit, třá nám to zvedne sebevědomí no, i když ... essi mi jako rozumíš
za chvíli přijde na přetřes lucynkastidivnýmčíslem ta s nina taky chodí venčit
Taky bé mít průser?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:19
- Nahlásit
jaký tam máme v hnoji vztahy,
Hmmmmmm
Tak jak to vlastně všechno je?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:21
- Nahlásit
Eldoguero
A jo, vidíš, to bysme taky mohly zkusit, třá nám to zvedne sebevědomí
a kdo to má podle babyjagy jako dělat z nás? My se nějak nemůžem shodnout když skoro nikdo se psema nic necvičí zvlášního jestli jste zase nezačali moc poštěvačit...se mi zdá,že to béééééééééé vono
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:23
- Nahlásit
Sízra Milanová
Hele, ale já tak nějak odděluju svůj soukromej a hlavně skutečnej život od takovejchhle internetovejch válek a podobných událostí
Takže si dál si budu venčit, s kým chci, a dál se budu bavit, s kým chci, aniž bych to s Tebou probírala.
to je mi třeba u 3,14či jaký tam máme v hnoji vztahy
No a jaký tam máte v hnoji vztahy, to je mi taky dost jedno. A taky to s Tebou nehodlám řešit.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:23
- Nahlásit
Eldoguero
Tak jak to vlastně všechno je?
je to tak že moc poštěvačíte prostě celkově o tom to všechno je,chápeš?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:24
- Nahlásit
Eldoguero
a že teď jsi mě odhalila a budu mít průser?
ó můj bóže
:-o no neřikej, že už se mnou neka, když ses dozvěděla veliký tajemství
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:27
- Nahlásit
Venta
Takže si dál si budu venčit, s kým chci, a dál se budu bavit, s kým chci, aniž bych to s Tebou probírala
a proč to semnou teda tady už půlhodiny probíráš,stačilo říct jdi do háje,tvá potřeba obhajoby a bagatelizace mého příspěvku je více než zajímavá...a že už nemluvíš o tom, že holky nikdy nepomlouváš...zajímavý, ale jo chápu tě,že tě to baví, rozumim
A taky to s Tebou nehodlám řešit
proč semnou furt něco řešíš když vůbec nehodláš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:31
- Nahlásit
Lidi, poraďte ještě nějakou bylinu na ledvinu
Kupovanou směs jsem dopila a jinou kupovat nehodlám (jsem to od někoho dostala), chci vidět co piju. Jdu si udělat třezalku, co ještě je dobrý na ledvinu?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:32
- Nahlásit
Venta
:-o no neřikej, že už se mnou neka, když ses dozvěděla veliký tajemství
No ... nevim no
Takový tajemství a ještě jsem před chvílí zjistila, že máš i reálnej život
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:32
- Nahlásit
Sízra Milanová
proč semnou furt něco řešíš když vůbec nehodláš
protože ti jen slušně odpovídám, když jsi sem za mnou přišla a zajímáš se. No ale tak už víš asi všechno, takže ahoj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:35
- Nahlásit
Eldoguero
co ještě je dobrý na ledvinu?
co ten tuzemáček???za chvíli ti bé úpa fuk jak je na tom tvoje ledvina .-))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:37
- Nahlásit
Eldoguero
co ještě je dobrý na ledvinu?
brusinkovej džusík je dobrej bo aspoň brusinky třá sušený
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:39
- Nahlásit
Venta
protože ti jen slušně odpovídám, když jsi sem za mnou přišla a zajímáš se. No ale tak už víš asi všechno, takže ahoj
si hodná a milá,děkuji za odpověd a příště půjdu asi venčit s vámi, protože ikdyž si tady budeme hrát na souboje,venku můžem radostně pomlouvat ty co tam nejsou a bude nám hej je to vlastně jako v parlamentu...na oko nepřátelství,ale do kantýny spolu a to se mi líbí
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:40
- Nahlásit
Eldoguero
na ledvinu je dobrý teplo na nohy (ponožky tlustý) a ledvinovej pás, aby byla v teple a neprudila tě. jinak nevim, moje ledviny zatím mlčej
Takový tajemství a ještě jsem před chvílí zjistila, že máš i reálnej život
Ale nemám, to bylo jen tak na zmatení ostatních. To já prostě sedim u pc, a když už dosedim, tak se vypnu a nežiju...dokud zas nezapnu pc. Prostě žiju jen On a Off . Za chvíli se asi vypnu a budu se vymlouvat na nějaký to venčení, stopování, návštěvy a vůbec podobný věci. Znáš to, ne?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:42
- Nahlásit
Venta
No ale tak už víš asi všechno, takže ahoj
Nezamlouvej to špehu beztak jsi ji první oslovila ty, jen inkognito
davidkova renata
co ten tuzemáček???
neni von spíš na voči
|