Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:07
- Nahlásit

Eldoguero
čím krmíš?
tak má ho pozejtří tejden

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:08
- Nahlásit

aleksa
gerda
zásilka je na místě ,opakuji,uš je to doma

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:09
- Nahlásit

Monty
taky taky... vidím, že máme podobné zážitky
To asi jo já do toho měla tenkrát už i docela velký kotlík být jinak oblečená nevim nevim
Lidi, jedu čoklidům pro maso. Zdár
(Teda já jen říkám, že jedu psům pro maso, normálně budu v režimu Off samozřejmě, páč musím nechat trochu odpočinout počítač a jedu pro ty drogy a výbušniny, abych mohla cvičit psy, ale pšššt jasný! )

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
tak má ho pozejtří tejden
šiš vím, né, se ptám essi jako by mu nová strava pomohla sama, nebo budou muset na odstaranění

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:11
- Nahlásit

Eldoguero
jedu pro ty drogy
vem tam pro mě taky krapet..lepčí se to pak snáší esi mi rozumíš

du taky s mopsem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:13
- Nahlásit

Eldoguero
se ptám essi jako by mu nová strava pomohla sama, nebo budou muset na odstaranění
možná by mu bylo pomohlo dyby zvostal f tom outulku,moch tam z nudy vokusovat boudu a beton a to bys viděla ty klofáky!

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
zásilka je na místě ,opakuji,uš je to doma

suprrr a jak to vypadá?????????????

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:15
- Nahlásit

hele děcka kupuju sušičku, ale tady mi asi nikdo neporadí co??? jako vždy žejo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:16
- Nahlásit

Alexa
suprrr a jak to vypadá?????????????
no nevim..za ty prachy je toho nějka málo né???dyš to srovnám s tim výletem na kokořín..

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:22
- Nahlásit

Alexa
ale tady mi asi nikdo neporadí co???
ne

Eldoguero
normálně budu v režimu Off samozřejmě, páč musím nechat trochu odpočinout počítač
Jé, to je náhoda, já zrovna teď zapnula On na chvíli

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
du taky s mopsem.
nekecej, dyk už si vrazila Nánu do útulku

agáta12
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:59
- Nahlásit

Čus kvjetinky kaktusové zdárně pomočené !

Za pár hodin beru úžasňáka jako morálního oporce ( to chci teda vidět ) , taky jako navigátora ( nigdo neví gde se zjevíme ).
Taky beru pana S. páč ten je nejdůležitější a jedeme za město módy.
Taky se náležitě obléknem . Mám nové gumáky a prej i kalhotky a bundičku a nálepku Czech republik . Prej když se v Itálii řekne , že je někdo ček , tak si oni myslí , že je slepej . No celkem aktuální .
Tak si na nás na těškém závodě vzpomeňte , tiše , a držákujte pazoury .

A taky furt nemnožte !
A vjetrejte !

Alexa
Jasně , neporadím . Mé prádélko vlaje ve větrech

Eldoguero
Esi nepřinese činku , tak ho asi střelím . Co Izraelcí , ti taky dobře platí nicht wár ?

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 14:08
- Nahlásit

Hele co jsem našla, určitě je to nějakej cizí pes asi

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 15:09
- Nahlásit

Venta
to je super fotka

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 15:31
- Nahlásit

Boženo, ty ubohá duše, koukám, že čas na vkládání blbostí na FB máš dost.

Kejtlina si určitě zaslouží svoje, ale Božka! co takhle využít trochu volného času a trochu se umejt, nebo poklidit doma co?, přijde tvoje drahá půlka a co mu nabídneš má drahá???

....svoje tělo a místo večeře fotky inzerátů na kejtlininy namnožený štěnda?

ale takhle se Božidaro k láskyplnému manželství nedohrabeš....nikdy

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 16:48
- Nahlásit

Jimmi
koukám, že čas na vkládání blbostí na FB máš dost.

škoda jen, že se za ni opět a zase nepostavil nikdo z těch, kterejm leze tak ukrutně do prdele. Protože je pro smích všem a všude a nikdy to nebude jinak. Ztělesněná ubohost, co si hraje na "členku party" a "kynoložku", ačkoliv na ni není nikdo zvědavej...

datli
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 17:37
- Nahlásit

davidkova renatadatli
Jen upozornění na zubní kámen
Hm, to je docela brzy čím krmíš?

Malocha mám od pátku doma,takže ode mne to nemá.Nicméně přišel s RC granclema.Dožerem balení a jdem zpět k barfu.Na granclích jedu teď od čerence,bo jsme furt byli na cestách a stanovali a mouchy a tak...tak jsem vzala pytel granclí RC teď a před tím brity.
Heleď myslíš-myslíte si,že né jen žrádlem,alei kvalitou vody(bohužel tu máme šíleně železitovápenitou vodu)by mohl být vyvoláván zubní kámen?
Jako maj ho všichni psi,z čehož dva byli od malička na barfu.Já i chlap a trošku i syn máme lemy kamene taky.

malinka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 18:14
- Nahlásit

Zdravím po dlooouuuhéééé době.

Alexakupuju sušičku

jakou? Ber jen tu co má kon.nádobu

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 18:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

malinka
jéééé ahoooooj sem tě neviděla asi 150 let
jakou? Ber jen tu co má kon.nádobu

konečně někdo kompetentní no už sem si jí objednala tudle BEKO DCU 7330 hlavní důvody dobrý recenze a 5 let plná záruka

datli
mám pudle od mala na barfu, občas grancle, v podstatě žerou to samý jako velký. Alexa má v 8 zuby krásně bílý, Bára v 6 taky ale pudle je maj děsný, musím jim je pravidelně čisti a kámen sundavat. Sisina i Mates měli kámen už v roce. Chce to opravdu pravidelně čisti a sundavat. Prodávaj na to různý serepetičky, ale mě se nejvíc osvědčilo 1x týdně vzít zuby prstem na kterým mám namotanou gázu

Teta Agáta
tfuj tfuj tfuj a koukejte přivýzt ty medajle

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 18:42
- Nahlásit

datli
já teda krmím granclema a moji taky mají kámen, čistím zuby skoro každý den nebo obden enzymatickou pastou a je to lepší a teď jsem objednala toto: http://www.veterinarnipece.cz/plaque-off-animal-25 .html
někde o tom lidi psali, že to fakt pomáhá, tak ti pak můžu když tak poreferovat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 18:46
- Nahlásit

datli

Čus, ta voda na kámen má si myslim vliv. Filtrujte filtrační konvicí, my máme Britu ))))

Čus všem Nestíhám Na fb jsem nebyla už přes tejden ale snad dneska dočtu něco

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 19:01
- Nahlásit

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/18570611/daruji-ps a-dohodu.php

to je katastrofa

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 19:03
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ty woe bermudský jo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 19:31
- Nahlásit

Božko ty to asi nepochopíš, ale ty mě nemůžeš psát mail za někoho jinýho, to nejde, tebe odhalí i děcko z mateřský školky, ty nejenže vypadáš jak sud bublajících hoven, ale i tak přemejšlíš, takže ti to nemůže prostě vyjít.
Mimochodem, je vidět, že máš doma oprav du králíka, protože jsi vždycky byla, jsi a budeš jen ku*da blbě vymr*aná
má úcta

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 19:41
- Nahlásit

Nazdar kreténi
davidkova renata
jedu pro ty drogy
vem tam pro mě taky krapet..lepčí se to pak snáší

Mám je, chceš je vzít na závot?
Jinak teda byli dražší než ty posledně, ale zase je prej rychlejší závyslost s menšíma dávkama, to se nám vyplatí né.
možná by mu bylo pomohlo dyby zvostal f tom outulku,moch tam z nudy vokusovat boudu a beton a to bys viděla ty klofáky!
No bať, to by byly zoubky, jak perličky, ale né, ona ho do toho outulku nedá a nedá je prostě nepoučitelná.
Venta
Jé, to je náhoda, já zrovna teď zapnula On na chvíli
Já až teď
agáta12
Držíme palce mooooooooc a ještě víc.
Essi nepřinese aport, tak ho ani domů nevoz
Co Izraelcí , ti taky dobře platí nicht wár ?
Jo jo platí a kupují, ale oni maj ty slavný "domovy důchodců" pro vysloužilý služebáky lepší než v jemerice, to by mi asi vadilo
datli
Hele náš Argo má ve 12 letech zuby bílý, teď mu začínájí žloutnout od dásní, ale fakt jen trochu. Psi, kteří dělají obranu mají zuby v lepším stavu než ti, kteří nekoušou a psi, kteří jsou ochotní si hlodat jednou týdně hovězí kost nebo kloub, tak jsou bez kamene. Viděla jsem ovšem NO, který měl takovej humus na zubech, že jsem se musela podívat jestli sedí tetování v uchu s číslem v PP, jestli tomu psovi je fakt jen rok a půl Neskutečný hnědý nánosy zubního kamene. Cca po půl roce hlodání kostí (a kousání, ale v tomhle případě myslím, že na oloupání kamene to až takovej vliv nemělo) měl zuby ok.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 19:42
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
my máme Britu
my víme a my taky

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 19:47
- Nahlásit

Čus bus!!
V sobotu se pravděpodobně můžeme těšit i na účast předsedy

datli
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 19:51
- Nahlásit

jako fakt dáváte filtrovanou vodu,protože máme blbé složení?
Kostiska jsem teď zas začala dávat.Sem doufala,že když křápou kuřecí kostry ty malé držky,že jim to stačí a hovno hovno zlatá rybko.Tak jsem přivzala morkové kosti a hovězí asi páteře,či co to vlastně je.Ale jak říkám,až tenhle měsíc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 19:55
- Nahlásit

Baico
V sobotu se pravděpodobně můžeme těšit i na účast předsedy

děcka nevíte esi je eště volnej nějakej ten bermudsky salasincky pes ??????????????? nutně ho asi cííííí,to bé veliká vzácnost!!!
Eldoguero
Jinak teda byli dražší než ty posledně, ale zase je prej rychlejší závyslost s menšíma dávkama, to se nám vyplatí né.
mě uš je to jedno vem co budou mít prostě hlavně at je toho HODNĚ!!
jináč nána má žuby jak 3letá,ta předešlá též,v 10 letech vypadala fčetně zubů tak na 5..nikdy obranu nedělala a kosti taky moc nehlodala..skoro vůbec teda..myslim,že to u mě maj prostě fchovaný..přesešlý sem ted a zuby čistila tak 1-2 krát tejdně několik let,normál kartáčkem a pastou v malým množství.Ale malý vemena jako jorci a pudli na to spíš trpěj ne?? aspon co sem tak vokolo pozorovala

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
Ale malý vemena jako jorci a pudli na to spíš trpěj ne??
jo jo, taky bych řekla, že ty menší plemena a s tím mají větší problémy, ikdyž krmí masem, viz Sisa od Alexy jak psala

<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání