| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 06:27
- Nahlásit
vstávááááát evakuacéééé-bo pršelo asi celou noc!A kdo v tom má jít venčit ty prasopsy!
hej tu není co číst po ránu,děs!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 08:23
- Nahlásit
Cus kamaradky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 08:27
- Nahlásit
dobré ráno na pijáno
doufám, že odpo nebé pršet, abysme mohli piknikovat a pít kafe na cvičáku
hele myslíte že sušička za čtyřku z makra bé sušit?????
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 08:29
- Nahlásit
Dobré ráno, dívky krásné jak okvětní plátky právě natrhaných růží, svěží jako fialky orosené kapkami jarního deště, něžné jako první sněženky.
(Je tam tak zkurveně hnusně že se z toho asi poseru a pudu se zabít, nevim jestli je lepší sedět v tý ZH a kecat s ZD nebo jít do toho megahnoje! To je ta moje CVS! Ale to sem vám jako hodná jemná křehká slušná dívka psát nechtěla )
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 08:31
- Nahlásit
bonc
ty si debil
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 09:08
- Nahlásit
bonc
magore !
jinak dobré ránko na piánko,tady snad už pršet nebude,eliška ten déšt nenávidí a chodí jenom podél baráků a když je tam sucho čeká,jestli jako bysme nešli domů,jí říkám,dělej,to je jenom voda,ani vobleček nedostala ,zbytku je to jedno,hlavně Dastymu je šumák jak je venku
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 09:19
- Nahlásit
Bré ráno - teda jak pro koho jsem se ráno probudila a koukám že nevidím na jedno oko, alkoholu nepoživše! Musela jsem na oční a sadistická Múdr dignostikovala zánět v obou bulvách jen v tom jedno ještě nepropukl vyfasovala jsem kapky které prý trochu!!! pálej!!! Důvěřivě jsem si ten kráma nalila do obou očí a mám pocit že to je koncentrovaná kyselina sírová takže pokud nebude czpes v braillově písmu loučím se s váma
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 09:19
- Nahlásit
Alexa zs čtyřku s dph?No já nevím.sušit bude,ale asi energii ti to bude žrát.jaká je to třída účinnosti ,na kolik kil a značka?
psi mi bojkotovali venčení.jen loužička a těžký tah a úprk domů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 09:51
- Nahlásit
hancaw
teda jak pro koho jsem se ráno probudila a koukám že nevidím na jedno oko, alkoholu nepoživše
určitě si se šťárala ve voku potom cos vyhodila to saranče, ale jinak litylity pani
datli
no píšou tam 4,02 KW na cyklus a to je tak normální, mě spíš de vo to aby to moc nemačkalo a přitom usušilo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 09:56
- Nahlásit
zdar dementi,úpa se stotožnuju s bonc,což neni žádný překvápko
hancaw
takže pokud nebude czpes v braillově písmu loučím se s váma
no super,to sme tu eště neměli,můžem to nacvičit esi tvé postižení bé trvalé )ale koukni co je v těch kapkách esi mi jako rozumíš,třá je tam nějakej alkahůl což u vočních kapek je sice neobvyklý ale v našem státě..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:16
- Nahlásit
Šiš nazdar, vůbec nestíhám nestačím, tak jdu aspoň pozdravit, aby se neřeklo jako.
Může mi někdo kompetentní vysvětlit, proč je TAKOVÁ ZAS-ANÁ ZIMA?????!!!!!????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:20
- Nahlásit
hancawmožná někoho zasáhla.... hmyzákem do hlavyProč mi hážeš psem????? Jinak dobé jitro dneska séřu na psy půjdu vyvenčit rybičky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:22
- Nahlásit
pawLINkaproč je TAKOVÁ ZAS-ANÁ ZIMA?????!!!!!????Tisíc skřítků podzimníčků,už se dalo do práce.plní chladem hnízda ptáčků,končí letní legrace-tu máš slovy klasika a ted moje vysvětlení-páč začíná zas-aný podzim
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:28
- Nahlásit
danajasa
páč začíná zas-aný podzim
Nééééééééééééééé!!!!
Já nesnáším zimu a hnusnopočasí!!!!!!!! Já chci léto nebo aspoň krásné babí léto, jak bylo před pár dny.
Nešlo by aspoň zařídit kóma než bude trochu slušný počasí zase????
A ještě k tomu je ráno i večer furt jenom tma.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
Osvicena, laskava a moudra pritelkyne vsech psu, nemilosrdna pronasledovatelko vsech jejich trapicu, prisna a spravedliva ucitelko nas bidnych a nedokonalych, zdravim te s uctou a obdivem AVE ONI
pawLINka
Nešlo by aspoň zařídit kóma než bude trochu slušný počasí zase?
dej si panaka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:42 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
davidkova renataz tebe nemůžu,to jako myslíž že už lejou to svinstvo i do voočních kapek jo ?
no tak voni voslepli to je fakt
-------------------------------------------------
tak a mám další brigošku,jako ty noviny,budu chodit vokolo Gerdy a mám zatím 95 novin,vozejček dostanu větší než maj jiní,bo maj kolem 50 a já 2x tolik,až mě nasralo jenom to,že budu čekat ve Vlkový až votevře recepce bar od 7,jsem mohla bejt dávno doma
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:44
- Nahlásit
leyenda
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:50
- Nahlásit
brezen2008
doufam, ze se smejes tomu panaku
a jinak gratuluju k brigade a k velkymu vozejcku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:59
- Nahlásit
pawLINka
Nešlo by aspoň zařídit kóma
tak co ten tuzemák ze stánku na levnou krásu??
brezen2008
budu chodit vokolo Gerdy
a za to se platí že jako budeš chodit kolem gerdy??? tak až někam pojedem budu kolem ní kroužit jako orlosup a uvidíme kolik mi to hodí )
leyenda
Osvicena, laskava a moudra pritelkyne vsech psu, nemilosrdna pronasledovatelko vsech jejich trapicu, prisna a spravedliva ucitelko nas bidnych a nedokonalych, zdravim te s uctou a obdivem AVE ONI
tos řekla moc hezky todleto!Ave My samosebou ..za odměnu tě do večera pověřuju spráfkyní mojí aveskupiny místo kinty kerá mě například dneska eště nepozdravila
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 11:14
- Nahlásit
davidkova renataNešlo by aspoň zařídit kóma
tak co ten tuzemák ze stánku na levnou krásu?
Má to háček sice ten humus do jara neuvidí,ale kosa jí bé furt stejná akorát potmě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 11:22
- Nahlásit
bré dopoledne, od včerejška u nás prší, asi se po práci půjdeme projít do lesa, děcka budou mít z takového počasí radost (pokud nebude vyloženě lít) a já z nich
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 11:30
- Nahlásit
danajasa
Má to háček sice ten humus do jara neuvidí,ale kosa jí bé furt stejná akorát potmě
tak ale zase esi bé mít kliku,neucejtí uš vůbec nic ) natoš kosu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 12:01
- Nahlásit
davidkova renatatak ale zase esi bé mít kliku,neucejtí uš vůbec nicNo jedině tak,páč ted ty případy konzultuje náká lékařská komise
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 12:35
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/278630-prvni-snih-pok ryl-vrcholek-pradedu.html
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 12:36
- Nahlásit
davidkova renataFůůůj to mělo být už ale v humus humus humus
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 12:43
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 12:43
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ránko??????????????? ty jsi teď vstala, nebo co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 12:44
- Nahlásit
Čus dementi, mám vobědovou pauzu vobědu nemaje, takže hladova se na vás jdu mrknouti. Máme tu zase hustomasakéro, už tu jsem sama, kolegyně odletěla do teplých krajů jak tažná husa. Mě zima neva, sem ráda, že neni vedro. malovižla překousala Markusoj to krásné zlaté vodítko na koňa, prčež mě to pěkně ssejří, neboť to byo velice krásné vodítko. Štěňata jsou strašně hloupá až debilní si myslim. Maryje nikdy žádné vodítko nerozkousala. A propos, bude mít přímo na našem víkendě přichozeniny, desátý a 11. narozeniny, očekávám moc darůch, tak jako k narozeninám mě )))) Děsně se těšim, až Máňu zase zapnu do stopovacího postroje s poutkéééém, dycky sem chtěla postroj s poutkem, pejsek je jako taštička. Asi vujtónka jakási. Víte, že v Parížu teťkanc byla velkovýstava Vujtónova o značce? Prej mocinečky pěkná.
Hele kdo chce jet příští rok na klubovku Běloušůch do té Štrby? tak trošku počítám s Hancem, že bychom šli na vychajdu, ale nepočítám s Boncem, tu s sebou upřímně ani moc nechci, leda by si předtim zlomila nohu.
Tak kdo? Kdo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 12:48
- Nahlásit
Gerda
Hele kdo chce jet příští rok na klubovku Běloušůch do té Štrby?
jako na nějakou procházku nebo co?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 12:56
- Nahlásit
čus fšichni, zdravím z jihu.
leyenda
jak jsi na tom s počasím ty?
|