| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:25
- Nahlásit
Gerda
Děkuji Gerdičko nene, já měla 8.9. - už 1/4 století děti neměly nic, Soph je červňačka, Faith je květňačka a Guliver je listopadový. Ty medaile jsou jejich, ale oni je pro mě jako k narozkám vybojovaly, tak jsem to myslela
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:30
- Nahlásit
Gerda narozdíl ode mne,bloudí moje idiotská Tom tom GPS.I v mobilu mám lepčí,ale hůř se na ni kouká za jízdy.
Jím ráda,to jo,ale vařím z povinnosti a vůbec mě to nějak neba.Ale ráda grilím.
Tedy Bilušce se omlouvám za sobotní zpazgřený gril.Já totiž do poslední chvíle nestíhala,to není omluva,ale nějak sem si říkala,že to prostě nevyjde,budete hledat psa,nedojedete a tak jsem neměla nachystané maso,jako ho mívám jindy.A klasika.Nenachystáno,tudíž jste zákonitě museli dojet.Kdyby bylo vše načančané,jako už tomu bylo mnohokráte při podobných akcích s přáteli,něco se stalo,nedojeli a já měla nachystané jídlo na 3 dny.Takže poslední dobou už nenakupuju dopředu a je zaručeno,že jsem pak mile nakonec překvapená návštěvou.A tak to je nejlepčí.
Tý jo jdu dnes až na 10 a doma pohodička.Pséci chrní a mě se aji chce trošinku uklízet.Odpoledne už jsem utahaná,teď je mi to fuk.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:11
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko všem
Opět nestíhám
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:22
- Nahlásit
Dobré ráno
Lucie Kratochvílová
Opět nestíhám
no nazdar, to zas budou nechápavý dotazy všude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:30
- Nahlásit
datli
máte zlaté psiska
ne, zlaté psiska mám jenom já a Kinta. Ostatní mají trapně bílé, vlkošedé a černé. Maksimálně černobílé . Zlatí sou pochopitelně nejlepší, vo tom žádná
Je to normální žumpí stav?
Ten zbytek jo.
A ta grilovačka f sobotu byla naprosto luksusní, nechápu co zase máš. Sem se přežrala tak nehorázně, že nemám hlad ještě včil. Co ten Gripen, už ho Ruda zkousnul? Ještě mě napadlo, že bychom ho mohli vydírat . Třá, že mu nedovezu děcka z Řecka zase domů....nebo naopak, že mu je dovezu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:32
- Nahlásit
Biluška
Já mám dva zlatý psíčky taky!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:35
- Nahlásit
čus coury a bjehny..nemusim menovat že né??
proč je pindělí?? gdo za to může?!
aspon je hásky ,táhnem s nandem k rybníčku se vyhřejvat jak úžofky než příde ten studenej franta
jinak nevim komu mám furt k čemu gratulovat bo to uš nestíhám a vůbec du rači pryč bo my vo víkendu nic nevyhrály ani nesložily ..teda já složila prádlo ale hádám,že mi to neuznáte bo ste děsný sfině!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:39
- Nahlásit
davidkova renata
teda já složila prádlo ale hádám,že mi to neuznáte bo ste děsný sfině!
Si piš
já složila aj pucle, taky mi to neuznaly
pawLINka
No dobrá, tak tě taky dopisuju na seznam zlatopsíčkatých
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:41
- Nahlásit
tak na dovolenou se jedééééééééééééé ,sice jenom na 4 dny,ale jede se,náhradu za mě sehnali,byli hodní na poště hlavně zástupce,mladej krásnej kluk Jirka,ale je gej,ale jinak správnej klučina
psiska vyvenčený a utahaný
tak máme všici 3 radosti,jedem na Honzovu chalupu,kterou pak zdědí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:54
- Nahlásit
Biluška
zlaté psiska mám jenom já a Kinta. Ostatní mají trapně bílé, vlkošedé a černé. Maksimálně černobílé . Zlatí sou pochopitelně nejlepší, vo tom žádná
tststs já mám zlatou bajunku a alexa je taky místama zlatá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:55
- Nahlásit
Biluška
Alexatststs já mám zlatou bajunku a alexa je taky místama zlatá
tssss, já mám taky zlatý holky
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:56
- Nahlásit
Maryňáci sou totiš nejzlatější!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:58
- Nahlásit
kinta
Maryňáci sou totiš nejzlatější!
jasně každej kdo má maryňáka, i částečnýho to ví
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:05
- Nahlásit
jo jo, najednou má tady každej zlatýho psa. Pch. Maryňáci nejsou zlatý, sou zrzavý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:15
- Nahlásit
Biluška
já složila aj pucle, taky mi to neuznaly
hm taxi slož tudle kostku,jednak máš do vánoc co dělat a dvanak todle ti už uznat musej!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
já ti nevím, vypadá dost složitě Si myslím, že takhle těžkou by nesložil ani rubik
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:26
- Nahlásit
Biluška
já ti nevím, vypadá dost složitě
jako jednoduchý to nebude! to se připraf!vem to jako výzvu..
já se du skládat na slunko,čus bus dementi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
jako jednoduchý to nebude! to se připraf!vem to jako výzvu..
Co když to nedám? Mám z toho strach Víš jak by můj případný neúspěch podlomil mé chatrné seběvědomí?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:41
- Nahlásit
Biluška
Co když to nedám
ale dáš..dyštak se poradíš s růženou z prasečáku,ta ví dycky fšechno
a uš votcházim!nepište uš!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:51
- Nahlásit
degeni, nemam žádnejch víkendovejch úspěchůch, ani jednoho zlatýho čokla, ani tu rubikofku sem nesložila... můžu já sem vůbec eště? Asi bude lepší když se pudu rovnou zabít... i když von to vůbec neni blbej nápad, po víkendu je to jediná možnost jak dostat ty nabraný nažraný kila dolu - zakopat je pod zem.....i se mnou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:01
- Nahlásit
davidkova renata
.dyštak se poradíš s růženou z prasečáku,ta ví dycky fšechno
Leda tak. Gdybysem měla nějakou guru, kterou bysem mohla následovat a ta by mi dycky řekla co mám dělat tak bysem to možná (zdůrazňuju možná i gdyž spíš asi ne páč sem úpa nemožná ) zvládla. Du se po nějaké poohlídnout. Myslíš, že by se mě Růžena z prasečáku ujala?
bonc
Ty woe buď ráda, žes nebyla u Datli na grilovačce, to by ses rovnou utopila u nich ve studánce. Nemůžu dopnout gatě a to mi byli volné než sme tam jeli
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 13:30
- Nahlásit
Tak největší z tlamounů je bratránek Eda a ještě Comtesa s Dixonem . Nic vám to neříká ? No nic . Jak komu ? Mně a panu S. se zastavil a zhroutil svět , protože takovou ránu osudu nemůžem přežít a tak se dem zabít , samozřejmě hodně drasticky .
Monty
Gratulujem k velkovítězství na tunelových a skákacích polích . Asi si taky zvětším smečku , aby mi z toho Ega něco zbylo . Ale vlastně su už mrtvá , tagže nic .
A do hrobu ssebou beru i zelené autí . Za víkend se muselo 2X prosit , aby udělalo vrrr a vůbec se chová podivně , tak jakoby se klátí v zahradě . Pude k dochtorům nebo taky na kremaci .
davidkova renata
Velkogratilace ke složenym hadrům - aspoň ňáká žejo - ze záhrobí samozřejmě (
Crysa
No tady nic , tady je to samozřejmě samozřejmé , jak jinak )
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 13:31
- Nahlásit
agáta12
Kují, akorát mi ta radost moc dlouho nevydržela, neb zhynu v práci
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 16:25
- Nahlásit
hlásim,že jsem po návratu z práce úpně úhyn.chcíp.A to se mi ještě po děcáku povalujou děti se psama a lepí modely letadýlek.Sem zvědavá,kolik lepidla zas bude na podlaze,co se přilepí kterému psovi a kam...grrr,vrr dětíííí
jo a kdo sem poslal ten teplý vítr?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 16:44
- Nahlásit
datlijo a kdo sem poslal ten teplý vítr?Teplý golfský proud Ženy a dífky je možné aby pakůn byl takové hovado,že zcela chápe princip klikru,ale naprosto ignoruje jeho podstatu takže v půlce nabízení čiností se rozhodne,že kuva chce klikat a ty pamlsky a načež mi začně histericky řvát do ksichtu a drásat svou bří ostrou nohou stehno kde jsou umýstěny pamlsky,zmlátim ho klikrem to už není možný (páč v návodu píšou činost jež nechcete ocenit ignorujte!Jak mám ignorovat díru v noze zvící lvích pařátů)
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 17:41
- Nahlásit
danajasaže kuva chce klikat a ty pamlsky a načež mi začně histericky řvát do ksichtu a drásat svou bří ostrou nohou stehno kde jsou umýstěny pamlsky,zmlátim ho klikrem to už není možný (páč v návodu píšou činost jež nechcete ocenit ignorujte!Jak mám ignorovat díru v noze zvící lvích pařátů)
tak to v rámci vymejšlení taky Kakáč začal štěkat, páč to byl cvik co uměl a uměl dobře, tak ho začal navrhovat. Třá učení maket bylo vtipný, já stála ukazujíc maketu, on stál na půl cesty otočenej na mě, prdelí k maketě a štěkal a štěkal a já čekala a čekala a jednou už vytekla a zaječela na něj "kurvauždoprdeledržhubuavoběhnito!!!" a on to oběhl a od tý doby štěkání buď okřiknu, i když to není správně a nebo pokud to jde, tak přeruším cvičení a stojím k němu zády dokud nezmlkne a až teprve zmlkne, pak pokračujem. Na tom klikacím víkendu dávali tzv. "time out", že psa když začal takle samovolně něco provádět, tak ho bafli za obojek, nevšímali si ho a nedovolili mu nic, jen bezeslova drželi a nebo psa třá šupli za dveře než se sklidnil. Nebylo to jako trest přímo, ale přerušení tý nežádoucí činnosti, aby bylo možný se pak pokoušet znova o žádanou činnost. Ale nevím esli je to přenositelný a sdělitelný ten princip takle po netu.
Jdu zas ven, už je příjemněji, tak večer pá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 18:55
- Nahlásit
čus dementíci ,copa děáte?já momentálně nic a děsně mi to de
Crysa
tak to v rámci vymejšlení taky Kakáč začal štěkat, páč to byl cvik co uměl a uměl dobře, tak ho začal navrhovat.
no to mám taky a krom toho slabý nervy.-)) tagže jí navrhování netrpim a prostě jí řeknu co chci.-)) příde mi to přínosnější a hlavně šetrnější k voběma stranám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 19:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
něco pěknýho pro mamku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 19:58
- Nahlásit
Alexa