Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 08:23
- Nahlásit

brezen2008
a to je dobře??? Já se budu teda radovat, až bude pátek

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 08:57
- Nahlásit

Brý ráno na pijáno

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 09:53
- Nahlásit

dneska je to 11 let,co jsem si vzala Ferdu z Trojského utulku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 09:56
- Nahlásit

Montyvčera byl večer na zabití a dneska je už líp,dneska to hezky proberem a uvidíme co budem dělat o dovolený v Praze,mě teda říkala eva jít na sen zvířat,jsem jí řekla,jsi upadla ne? to radši se jít podívat na tu Pankrác nebo malovat

datli
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 10:16
- Nahlásit

Biluška no hele narozky mám v únoru,jakožto i svátek.Pakliže nebude muš v Afgoši-to by totiž nebylo vončo...tak by se dalo špekulit.

Na kdy potřebuješ vypsat dovolenou?Hodím ti jitady do systému.Nebo raděj óčéerko?

datli
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 10:17
- Nahlásit

brezen2008 a mě před 12 lety začaly tikat porodní bolesti s Fildou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 10:20
- Nahlásit

brý den vy truchlenci,to je zase kráásnej den) čili du pa čili nepište..nigde!
Crysa
Ale jsou i věci který prostě umím jen klasikou a přes pozitivku je prostě nedám, páč to neumím a nemám čas získávat sobě hounou, éé know how a následně se snažit naaplikovat sama o samotě
no asi tak bych to řekla..vono fšeho moc škodí žejo
brezen2008
už je uterý
teprf je úterý

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 10:25
- Nahlásit

davidkova renata
taky chci jít pa

teprf je úterý
ano správně!!! Teprv!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 10:27
- Nahlásit

Monty
taky chci jít pa
tak poood montíku.-)) vem děcka a uděláme si pěkný dopoledne.-))

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 10:32
- Nahlásit

davidkova renata
hned bych šla mamko, jen mě brzdí práce a krapet ta vzdálenost

datli
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 11:41
- Nahlásit

he má v Čechách pršet,bacha na výlety..
Už se začínám pomalu děsit balení,tentokráte pro díťata na 14 dní k móřu.Nenávidím balení a ještě víc vybalování!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 12:05
- Nahlásit

datlifilda je kdo,dítě nebo pes?

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 13:13
- Nahlásit

davidkova renata Crysa
Ale jsou i věci který prostě umím jen klasikou a přes pozitivku je prostě nedám, páč to neumím a nemám čas získávat sobě hounou, éé know how a následně se snažit naaplikovat sama o samotě
no asi tak bych to řekla..vono fšeho moc škodí žejo

Máte naprosto recht,my neska tápali nohou do bedničky plastové a ten kretén byl tak štasný že vzal bednu do huby tu přední tam ovšem nechal a snažil se vo třech dogestit ke mě nestihla sem kliknout bo sem si cvrkla do trioly páč vypadal že má ochromu telat v posledním stádiu a měl z toho děsnou radost,že já mám radost určo to zvopákne pak vám to aspon vyfotím

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 13:35
- Nahlásit

Brýden všem, děláte někdo něco?

datli
brezen2008
mě před 12 lety začaly tikat porodní bolesti s Fildou
filda je kdo,dítě nebo pes?

tak to bylo moc dobrý

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 13:37
- Nahlásit

Venta
se směješ, ale víš co jsem vypotila na agi táboře u oběda???
Povídám: "Jestli někdy jednou budu těhotná, tak fakt porodím westíka"

Kámoška se málem smíchy zalkla

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 13:40
- Nahlásit

Monty
no vidiš, a pak můžete s datli a březnem kecat o dětech

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 13:45
- Nahlásit

Venta
no já jedině o těch čtyřnohých

datli
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 14:00
- Nahlásit

Filipátor= zítra 12letý synátor
Klárina Nanyška Tupaslík=8letá dcérenka
Sardinka Sára tryskomyš fena JRT 2 roky
Migoslav Mig 21 blbeček blechátor chlupatice Boeing 737 laskí je šlelťák narozen na den přesně ale o rok později jak Sardule.Migáčovi ze zákona teď v sobotu budete všichnidržet vše co se dá,aby přežil srdíčkovou operaci.Dostal to v rozkazu a ještě mu bude muset Líba to zvopakovat do telefonu taky,aby si nedělal šoufky jako z nás.
No a pak jsem já blondýna s idiotskou navigací a spolu s občasně se doma vyskytujícím mušem tvoříme Datlí smečku.Howg

agáta12
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 15:37
- Nahlásit

Monty
Lepčí než OMF !!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 16:12
- Nahlásit

agáta12
Lepčí než OMF !!
Tak o tom žádná, ale na druhou stranu....porodník by asi začal abstinovat a dal se na modlení

datli
F klidu paní, my to máme s Migáčem pořešené.

A vůbec dámy, víte co byste mohli? Mohli byste něco dělat konečně, páč gdyž jsem jediná na svjetě co dře tak to prostě nestíhám

Mimochodem, kolik můžu dostat za vraždu sousedovic retardovaného blboděcka? To mi tak pije kref, že už to asi dlouho nevydržím

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 16:26
- Nahlásit

BiluškaMimochodem, kolik můžu dostat za vraždu sousedovic retardovaného blboděcka? To mi tak pije kref, že už to asi dlouho nevydržím

tipuju takový pětikilo od druhejch sousedů?

datli
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 17:42
- Nahlásit

Biluška nejde mi do hlavy,kolik retardérů okolo vás bydlí.Nemáte tam nějaké záření,či co?To je furt něco!Co to pézetko udělalo?

agáta12
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 17:47
- Nahlásit

Crysa

blbko

datli
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 17:47
- Nahlásit

Biluška Klára hodila hlášku-jupí jí prvně poletím do letadla.
No doufám že to byl jen přežblept,že letadlo stihnete normoš!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 18:25
- Nahlásit

datli
že letadlo stihnete normoš!
Samozřejmě, že stihnem. Jenom nevím essi najdu to správný letadlo...nejspíš nenajdu a posadím je do nějakýho jinýho . Doletí třá do Norska, nebo do Brazílije. Pusť jim pro jistotu Sám doma dvě. Ať vědí co a jak

nejde mi do hlavy,kolik retardérů okolo vás bydlí.
Dost.

Nemáte tam nějaké záření,či co?
To ani ne, ale příbuzenskou plemenitbu Fšichni se tu jmenují Procházka, nebo Němec...

Co to pézetko udělalo?
Jezdí tu na kole. Už takhle jezdí několik let. Od mostku k našemu baráku a zase zpátky...a zase k mostku...a zase k nám...vydrží to klidně i několik hodin. Co udělají pejskové když jim někdo přijede k bráně? Štěkají. Co dělá Biluše? Řve po psech ať drží huby. Co dělají ostatní sousedi? Remcají, že ti čokli zase celý den řvou. A co dělá pézetko? Celé vysmáté jezdí až k bráně a dobře se baví Už jsem s tou krávou během těch let cca stokrát mluvila a vysvětlovala jí, že psy to dráždí a že by to dělat nemusela. Vždycky mi to důležitě odkýve, pro ten den toho nechá, ale druhý den to s klidem začne dělat znova. Zabralo jediné - otevřít bránu a pustit Bagetu. Té se bojí a tudíž akce "nasíráme sousedku" je okamžitě ukončena a pézetko je rodičema evakuováno domů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 18:37
- Nahlásit

co děláte degeni????
Biluška
Jezdí tu na kole. Už takhle jezdí několik let
si pamatuju..psalas to asi před 3 rokama už.-)) souhlasim s crysou)

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 19:13
- Nahlásit

davidkova renata
už jsem to psala asi milionkrát, páč mě to degenče už asi pomilionté tímto nasralo. I když fčera bylo ještě vtipnější. Se ucpal odpad co vede z okapu do potoka a teklo to na cestu. Musela jsem zahájit akci oprava. Vlezla jsem do potoka, různě dlouhýma klackama jsem špárala v té rouře a k baráku jsem na Lálu hulákala pokyny jak má pouštět a zastavovat hadici, špárat tam taky a tak podobně. Najednou koukám, že debilní pézetko od vedle stojí nade mnou na břehu potoka a čumí na mě. V pozadí dalších asi pět harantů z dědiny. Se ptám essi něco jako potřebují. Prý ne. A čumí na mě dál. Tak jí říkám ať se laskavje sebere a táhne, že takhle na někoho čumět je neslušný. Protáhla xicht a šla. Bohužel ne do prdele jak jsem doufala, ale přesně napůl cesty mezi mě a Lálu a sledovala nás jak na tenise. Vůbec jí to nebylo trapné. Zbytek harantů se tam přitáhl taky a dělal daf. Sem si řekla, že se nebudu rozčilovat a dál se šťárala v rouře. Haranti na cestě se začali o čemsi bavi. Pak jsem houkla na Lálu "až takhle mávnu tak púšťaj" a retardě normálně začalo řvát po těch ostatních děckách "buďte zticha, já neslyším...." To mě teda nadzvedlo dost. Nadzvedlo mě to tak rychle, že jsem vylítla z toho potoka, seřvala jsem je ať si okamžitě táhnou hrát domů a skoro jsem jí aj jednu vlepila. Na poslední chvíli jsem se zastavila, páč její matinka by na mě musela zasejc volat policajty, jako posledně když jsem jim "vyhrožovala smrtí" (sem jí řekla, že jak ještě jednou dojede k té bráně tak mi utečou psi a natrhnou jí tu tlustou prdel). Nenávidím tyhlety retardky

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:05
- Nahlásit

sem tady i tam

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:07
- Nahlásit

Pumpa
Tak jdi tam, můžem už vybrat barvu, myslim, že je jasný, že chcem zas ty stejný tríííga, páč sou prostě dobrý

Jinak nazdarus děveny, teď už mám čas, ale nějak se mi nic nechce.

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:15
- Nahlásit

jdete někdo na sen zvířat a jaký to je?

<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání