| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:26
- Nahlásit
Čus bus!!
Dnes jsem prošla zkouškou ohněm. Byla jsem na kontrole se šéfem. Dopadlo to výborně, neb jsem se v kontrolovacím programu orientovala lépe než on. Řekl mi, že je rád, že mě přijal, neb se se mnou velmi dobře spolupracuje.
Ale před kontrolou mě nejdřív zavezl do lesa . Ale ve chvíli, kdy jsem mu řekla, že žiju ve šťatném vztahovém trojúhelníku, tak zase nastartoval a dojeli jsme na kontrolu
Pak mi taky volala jedna má bývalá kolegyně z Brna. Potřebovala ještě něco skrz vinice a říkala, jak po mě všici pláčou, protože místo mě teď vinice dělá můj důvod k odchodu a ta jim buď nezvedá telefon, nebo na ně jenom řve.
Je mi jich líto a doufám, že se něco stane a ona je přestane trápit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:29
- Nahlásit
Lola1
jdete někdo na sen zvířat a jaký to je?
no jistý to neni eště páč je možný že pojedem někam na návštěvu ale zas bysme tam měli hodit nějaký věci tak nevim eště..ale zdržovat se tam dlouho nebudem..našla sem narychlo na netu nějaký fotky,tohle je z pavilonu koček
http://www.kocky-bona.net/21-sen-zvirat-podzim-200 9.html
tAkhle to vypadá na tom place
http://www.adopcechrtuforum.cz/senzvirat2010.html
je to louka a tam maj útulky svoje presentace a čokle na udání.Na nádvoří probíhá doprovodnej program a různý ukázky ,sou tam stánky na levnou krásu a na žrádlo a ták )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:30
- Nahlásit
Baico
Ale ve chvíli, kdy jsem mu řekla, že žiju ve šťatném vztahovém trojúhelníku, tak zase nastartoval a dojeli jsme na kontrolu
si to mohla rozšířit na čtyřúhelník.-))))to už máš fuk )
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
si to mohla rozšířit na čtyřúhelník.-))))to už máš fuk
Tak samozřejmě to bylo trošku jinak. Byli jsme tam moc brzy, tak jsme museli počkat na domluvený čas kontroly
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:34
- Nahlásit
co vymejšlíte za trika?
Já bych potřebovala udělat,sehnat smečkový trička.Máme sice moc pěkný z raslího srazu,ale chtěla bych nějaké univerzál.Dáte tip?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:36
- Nahlásit
datli
Dáte tip?
ideálně gerda..ta je trykovej mák.-))
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 21:27
- Nahlásit
Gerda si tů? nepomohla bys mi s trikama?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 21:32
- Nahlásit
davidkova renata
no jistý to neni eště páč je možný že pojedem někam na návštěvu ale zas bysme tam měli hodit nějaký věci tak nevim eště..ale zdržovat se tam dlouho nebudem..
jj, dík, jde mi o to, jestli tam budou nějací známí, kdybysme tam zajeli. Event. se ozvu předem na mail, jo? Dík
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 22:10
- Nahlásit
Bo noc, flundry!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 22:23
- Nahlásit
kinta
dobrou.
se přiznám.mám strach jít spát,abych neměla blbé myšlenky.
Ráno,estli to dám,tak půjdu vypustit půllitránek krve,jako zamlada.Teda pokud mě budou chtít,jako zamlada.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 06:37
- Nahlásit
Dobré jitro, kvjetiny bílé po cestě!
Fstáváme a prtínáme se!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 07:23
- Nahlásit
bré ráno, chci spát!!!!!!!!!! ale vím, že kdybych byla doma, že bych stejně nespala
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 07:58
- Nahlásit
Nazdar kreténci!
Dneska je teprve středa. A dlouhej den.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 08:08
- Nahlásit
kinta
kvjetiny bílé po cestě!
moje děcka jsou na cestě???
a já byla jistá, že jsem je zamykala doma, jak jsem šla do práce
|
datli
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 08:16
- Nahlásit
hoj sedim na tranzfuzce,90 lidi prede mnou a cekam,zda me uznaji za darce.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 08:20
- Nahlásit
Nazdar kreténi!
Dneska je malej pátek páč velkej pátek je už zítra Doufam že sem vás fšecky nasrala a du zas pryč páč musim dřít
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 08:25
- Nahlásit
Sákryš Paf uš mi kretény pro dnešek vyfoukla, se halt vopakuju nooo... ale vám se to stejnak paka musí furt vopakovat abyste nezapomněli do jaký sociální skupiny patříte a náhodou se nesrali někam jinam, gde nejni vaše místo. Víte že to je to nejdůležitější - znát svý místo! Tagže pěkně pozdrafte svý čokle, mamku, a v uctivym předkolnu vodcouvejte do VH dřít
|
datli
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 08:28
- Nahlásit
hoj sedim na tranzfuzce,90 lidi prede mnou a cekam,zda me uznaji za darce.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 08:35
- Nahlásit
bonc
jo nasrala jsi mě a moc kuwa chci taky volno a moc volna a ještě víc volna jo a ještě peněz, ať můžu s kníračema cestovat, mooooc cestovat a moooc výletovat atd.
Kuwa děcka, jak mě se nechce...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 08:47
- Nahlásit
dobrý den
- už je středa
- tady se krásně vypršelo a je krásně dejchatelno
- a na chalupu se jedeééé ,sice na Evinu chalupu od středy do pátku,ale jede se a pak rovnou se jde k Evě do neděle bydleti
- honza povídal - co kdybysme se v pátek rozloučili a viděli se až v neděli ,jsme obě dvě zvolali - jsi se zbláznil,né ?!
- a bacha - bude se vylejvat žumpa
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 09:43
- Nahlásit
zduř degeni
sme byli fčera na naprosto luksusním filmu, řezala sem se vod začátku až do konce, takovej dost ze života
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 10:07
- Nahlásit
Brý tro tady krásně prší, na výběhu si běhá bahnitá Crysa, Kamílek plácá předníma do bláta a je šťasten, Asíček spí, má rozum a já taky spala dlouho. Krásný den
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 11:32
- Nahlásit
Dobré ráno na pijáno
Zas nestíhám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 12:05
- Nahlásit
čus degeni,proč je megahnusně???? tagže abyste vjeděli du za nánou do postele a budu koukat na nahraný vjeci..héééč
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 12:24
- Nahlásit
davidkova renatačus degeni,proč je megahnusně?Je hnusně velmi a nemám matýska je na kosmetice na zimní líčení podvozku,takže sem jako chtěla klikat a co myslíte pani?ha,ten kretén si sežral výcvikovou pomůcku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 12:49
- Nahlásit
danajasaha,ten kretén si sežral výcvikovou pomůcku
tak mu vynadej a nech ho poškole do konce školního roku. Nějak ti s tím prvním zářím zvlčel, nemáš autoritu, šlahni ho ukazovátkem a pošli na hambu za dveře.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 12:58
- Nahlásit
acho jo, měla jsem ho moc ráda
http://www.novinky.cz/kultura/278534-zemrel-herec- radoslav-brzobohaty.html
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 13:41
- Nahlásit
no jo dobrá voda,sneženky a pěníčko a já nevím co ještě,je ho škoda
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 13:46
- Nahlásit
CrysaNějak ti s tím prvním zářím zvlčel, nemáš autoritu, šlahni ho ukazovátkem a pošli na hambu za dveře.Sežvejkal ukazovátko zdemoloval dveře budu muset vyhledat odbornou pomoc
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 13:53
- Nahlásit
danajasaa to je dobrman? se mletu že jo?
no to mu musíte paní dát jinou krabici a ne českou poštu
|