| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:04
- Nahlásit
AlexaVůbec mi nevadí obří pajonk,ale zase roztahuje stránku svejma plyšovejma nožíčkama.Štouchni do něj at je sklapne Crysadavidkova renatatagže jí navrhování netrpim a prostě jí řeknu co chci.-)To zní velmi moudře,patrně to zkřížím do zcela nové dimenze výcviku Možná to bé první pes kerej při troše šikovnosti dokáže zmlátit sám sebe,to bude mít po mě já už to umím,viz.kosmodisc Zde první krok-vyber si čím chceš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:10
- Nahlásit
danajasa
hele spíš myslim že by si mohli vodevřít spolu závodku..nána by vydávala a pakůn by dohlížel na pořádek.-))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:14
- Nahlásit
danajasa Zde první krok-vyber si čím chceš
to je pohled "tumáš, taxi do mě flákni, srabe"
davidkova renatatagže jí navrhování netrpim a prostě jí řeknu co chci.-)
k tomu jsme se dopracovali teda už taky, ale ten prostor tý pozitivky dostal a i využil. Fakt je, že je rozpřemejšlenej někdy až moc. Třá jsem si destičku na přední nohy pověsila po docvičení na metrovku, jako že tam nebé tak zajímací a on k tomu naběhl, hodil přední do luftu, opřel o destičku na metrovce a koukal na mě úpa nejvíc šťastně. Takže přemejšlim, že ho přes to naučím ještě nějaký peachoviny do všech těch "volnejch disciplín", třá chůzi po zadních by jsme takto mohli dotahnout do dokonalosti. Pak už bych ho mohla jsem oblíct do mýho oblečení a bude moct jezdit za mě do práce a rovnou si to odčuchá a odkouše. Jen ta spojka v autě mu dělá problém, prej tři zadní nohy nemá a dvě udrží jen na dvou pedálech. Takže budu muset koupit asi auto v automatu nebo co?
Ale jsou i věci který prostě umím jen klasikou a přes pozitivku je prostě nedám, páč to neumím a nemám čas získávat sobě hounou, éé know how a následně se snažit naaplikovat sama o samotě.
Jinak jsem teď měla na náfštěvě muže, přijede zas v sobotu, i telefonní číslo mi dal. Ó já se mám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:15
- Nahlásit
Nazdar dementusi, už sme domki, zas peru a pak jdu mámě vyjíst lednici, bo tam nejni, tak mi to nemůže zakázat a to se bobe vyplatí. Takovýho pájonka, co je vedle na stránce, má Paf. Ukazovala nám jeho negližé, dyš se slík. Slík se kompleksně, pročež negližé zůstalo fcelku aji s kusadlama - blééééééééééééé
Maryje dělala takovou radosť, když sem přišla, že vylezla sousedka, jestli jí něco nejni, strašně ječela....je to blázen. Jako Markusa. Zejtra už táhne se mnou, už sem si přepsala novou značku na pojišťovně. A navíc tam potřebuju bejt zítra dlouho.
Hele, co děláte? Já teda jim. Jako dycky. Mámj furt hlad. Už má Bajková hotový fotonky? Jo a už mám vybranej novej foťák.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:18
- Nahlásit
davidkova renatanána by vydávala a pakůn by dohlížel na pořádek.-))Jako psí restauraci a hmyzáková by umejvala nádobí a eště bysme rejžovali,těžšký love za božský karbenátky(božský,páč enom pánbůch ví co se do nich dalo)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:19
- Nahlásit
sem byla vypádit čokle na louce a buď tam někdo zapomněl pěknou cedulku - zejtra to du zkouknout, kdyžtak bé moje bo tam měl našlapanou ťopičku a ftom přípatku může bejt rád že sem si jí fšimla předtím než sem tam hodila talíř
danajasa
Vůbec mi nevadí obří pajonk,ale zase roztahuje stránku svejma plyšovejma nožíčkama.Štouchni do něj at je sklapne
to bylo aby ho mamka nepřehlídla, už je mrňavej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:20
- Nahlásit
Gerda
Už má Bajková hotový fotonky?
Ještě nemá, ale pracuje se na nich. Snad to zítra dodělám. Dneska jsem byla dlouho v kanclu, tak jsem dorazila pozdě dom.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:21
- Nahlásit
Alexa
někdo zapomněl pěknou cedulku
tam měl našlapanou ťopičku
v poho, ta je moje, šlápla sem tam Markusoj vosumaštyrycítku, to dá na pohodu. Zejtra mi tam taky nelez, dem to zvedat vo půlnoci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:22
- Nahlásit
Baico
Těšííííím velmi! A už mám taky vybranej pěknej fotoaparátek, již brzy si ho objednám, budem pak děsná fotografická skupina až kroužek!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:25
- Nahlásit
Gerda
šlápla sem tam Markusoj vosumaštyrycítku,
tywoe maryje je bledhaund jo????? ta má ale maskování
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:27
- Nahlásit
Alexa
ta má ale maskování
ale prd, jen prostě umí stopovat, to je celý.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:28
- Nahlásit
Alexa
tywoe maryje je bledhaund jo?????
Ne, Maryje je BŠO, má na to pohár
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:33
- Nahlásit
hele hledala jsem taky momentku s něčím v tlamě,ale je to někde na jiným disku.Nicméně našla jsem foto před rokem a neodolala jsem ,se kochněte
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:34
- Nahlásit
tak nám chalupa padla ,bo babička tam muší bejt a celá jeho famílie taky,když mi a prej to by nevadilo mi vám překážet nebudem to určitě ...jenom by nás srali a koukali co děláme a kam jdeme a proč venčím ty psi ráno a proč ležíme v jedný posteli a proč se s nima nebavíme a proč grilujeme
tak jsme to vdali a budem v Praze,ale budem spolu a to je to nejdůležitější,zejtra to musíme probrat co a jak bude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:37
- Nahlásit
datli
Ta je velmi kochací
A nepyšte furt vy můry gdyž musím eště dřít Ale asi se na to vyprdnu a pudu se svalit k upírům a nanukáči.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:58
- Nahlásit
Biluška svalit k upírům Gde sou vampíří??? chci taky něco na hezký sny
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 21:12
- Nahlásit
danajasa upíři jsou všude!Jeden mi vyplňuje postel namísto mužskýho a druhej mi blokuje data na druhém pc.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 21:22
- Nahlásit
datli upíři jsou všude!Nestačí že mi neska štíply decku krve jo?Na svačinky 5zkoumavek,eště jim budu půjčovat rakef tak to né,nic nebude du si dát topinky s česnekem
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 21:39
- Nahlásit
Nazdar dementíci! co děláte? Je nějakej novej škandál?
Alexa to je pjeknej babouš! Taky bych takového chtěla ale mami aji stanislav jsou proti! mami si dokonce pořídila sprej zvaný hmyzovrach!
Gerda vystoupali jste na Rysy?
datli jeeee to je roztomilá fotka!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 21:51
- Nahlásit
danajasa
na flešce Nic nesajou bo sou stažený
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 21:59
- Nahlásit
Biluškana flešceTak zas prd já nemám ani majinkýho ve flašce (je zima komáři nelítaj) du tedy hají se zbytkem krvinek v naději že se do rána rozmnoží
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 22:26
- Nahlásit
Biluška sameček mi volal a furt něco chtěl,tak sem chtěla i něco já.Tak jsem mu říkala,že nechci být jen agi doprovodné vozidlo,že jsem to chtěla dělat taky a dělám zas jen doprovod.Hm,hm,hm...no nic jdem spát.
Anebo sem si postěžovala,jak se bojím celýho týdne-nechápal.Prej jen ten odlet děcek a Migas.Jen!
no jenže říkám,že Migas je stežejní strach .A musím denně klidnit děcka,chlácholit je a říkat jim i o smutné možnosti,aby to případně nevzali jako podraz,že jsem jim slibovala bůh ví co.Napovrch pro děcka srovnaná ,ale uvnitř se to mele jak sviňa.Svou mužskou logikou to uzavřel,že nemá smysl se tím zabývat,dokud se to nerozlouskne.Být tak chlapem ,co nejedná emotivně.grrr.
Asi si jdu nechat zdát o Gripeňátu,jakou by mohl mít barvičku,čumáček,jaký by to byl lumpík a třeba se k tomu snu někdy dopracuju,že to fakt bude jen můj pes.
A dobrou a bez upírů přeju
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 06:40
- Nahlásit
vstávááááááát evakuacééééééé- do pr......
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 06:41
- Nahlásit
áceé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 06:45
- Nahlásit
datli
mě se o tom dneska zdálo Celou noc sem skládala kufry do auta Ne, kecám celou noc ne, jenom asi do čtyř. Pak jsem hledala na letišti pasy, které byli na dně kufru zabalený v Tupaslíkově pyžamu
Prdíme na Rudu, já ti toho psa normálně přivezu jako dárek a bude . Ať se sameček brání jak chce, co nadělá s dárkem k narozeninám, co? Prt
Mimochodem, si vzpomínám jak jsem přišla k Rozárce. Jsem měla svátek, takhle se ráno probudíme...zrovna byl Gulak, ale haranti mi asi taky chtěli udělat krásný svátek tak nedělali bordel hned od rána...ležíme v posteli a Mášenek se ptá co bych chtěla k svátku. Mu říkám, že přece želvu (želva, oslík a houpací křeslo jsou moje stabilní dárky co chci už asi dvacet let a co je nejspíš nigdy nedostanu ). A on na to "furt ta želva....prosím tě, ji nějakej pes ukousne nožičky....nechceš radši psa?" A dostala jsem dárkový poukaz na psa dle vlastního výběru. Ještě ten den jsme pro ni i s pézetkama jeli do útulku. Myslím, že Rudu budeme muset poslat k Mášenkovi na školení na téma "jak udělat samičku šťastnou"
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 07:28
- Nahlásit
bré ránko, proč je teprve úterý???
mám ještě 5 dní dovolené a vůbec nevím, kdy si je vyberu... na Vánoce je nechci a jen tak být doma se mi taky nechce uvažovala jsem, že si je nechám do příštího roku, ale stejně bych je musela vybrat do 31.3.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 08:01
- Nahlásit
Monty
Já jsem právě zjistila, že nemám už jen 4 dny dovolené, jak jsem si myslela, ale 7. Měla jsem napsané 3 dny dovči na červenec, ale nakonec jsem si je nevybrala.
Musím naplánovat, kdy si to vyberu. Nemám problém, že bych nevěděla kdy si dovolenou vzít.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 08:21
- Nahlásit
dobré ráno,už je uterý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 08:22
- Nahlásit
právě jsem zjistila, že nemám nigdy žádnou dovolenou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 08:23
- Nahlásit
pawLINka
No já fakt nevím, asi si ji vezmu na podzim a něco naplánuji... třeba jeden den výlet s chovatelkou, jeden den asi strávíme na trimování, protože mě to bude učit chovatelka (ne moje, jiná, co jsme u ní byli naposledy)- ta měla moje za necelé 4 hodiny, já je asi budu dělat celý den
Asi si ji nevyberu v kuse, ale po dnech
|