Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 13:56
- Nahlásit

brezen2008Toje Pakůn beauceron právě sem dostala tipa že musím štípnout bednu v zelenině beru kuklu a du na to

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 13:58
- Nahlásit

danajasaprávě sem dostala tipa že musím štípnout bednu v zelenině beru kuklu a du na to

ale myšleno bylo pravděpodobně bednu včetně těch brambor v ní, abys měla přílohu až pakoně umlátíš

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 14:13
- Nahlásit

Crysa abys měla přílohu až pakoně umlátíštou bednou taky bych to tak viděla

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 14:33
- Nahlásit

danajasa
aha,tak to soráč

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 14:40
- Nahlásit

brezen2008Sme zvyklí na křížení s dortíkem dobrmanem ovčákem i koněm

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 14:48
- Nahlásit

danajasa
Nebéš mít někdy volno volníčko na pokec nebo krátkou prochajdu?

datli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 15:16
- Nahlásit

danajasa pawLINka děláte něco o víkendu 22-23?
Budu sama samička,jen s psama a volnem.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 15:26
- Nahlásit

Jedu čvičákovat vlkošedy. Vůbec se mě ale nesce

Jo a ještě sem vám chtěla říc, že mám u baráku (doufám že ne V baráku či autě) kunu miminko a nebo lasičku, bo jaxem dorazila po o dom, tak mezi popelnicí a sklepním okýnkem proběhlo cosi jak maličká veverka s divnym nechlupatym ocasem, zkusilo to narvat hlavu do mřížky sklepního vokna, tam se to nevešlo, tak to zaběhlo pod popelnici a dál asi do předzahrádky, bo to tam během půl minuty nebylo. Doufám že to u mě nechce bydlet, bo to doma nechci a do pastičky do chytat nechci, ani trávit. Nechci ani škody těhle zvířátek na mwejch věcech, ani způsobit smrt takovýhleho docela hezkýho zviřátka.
Takže esli znáte někdo zaříkávadlo, kterak z domu kunu či lasičku vyhnati, tak mě to laskavě napyšte.

Nazdááááááááááár.

datli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 15:34
- Nahlásit

kuna se vyhání blbě.A když měla hambatý ocásek,nemohla to být krysička?
Předchozí majitelé naší chaty se kuny zbavily jen tak,že jak zjistili kudy leze do chaty,dali tam ostnáč a tradá.Jinak nic nepomáhá -ultrazvuky,chlupy,wůdů,nic.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 15:37 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Crysa
Nechci ani škody těhle zvířátek na mwejch věcech, ani způsobit smrt takovýhleho docela hezkýho zviřátka.
Zkus to po dobrym nejdriv - postav ji na zahradce komfortni domek, davej ji tam pravidelne jidlo a piti a treba zustane tam; ovsem na zimu to budes muset nejak zateplit, mozna nejake elektricke vyhrivani by se hodilo. A dej nekomu psy, myslim, ze by mohla byt v dyskomfortu z jejich stekotu. Preji hodne stesti

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 16:00
- Nahlásit

Crysa
chyt to a vycvič si to

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 17:51
- Nahlásit

čus čůzule, co děláte?
Sem teprvá fčil přijela domů. Napřed jsem jela do Uničova. Do VH, páč moje CVS jinak nedovolila Pak jsem chtěla do Šumperka. Jenomže sem něgde blbě odbočila, asi žumpí kletba nebo co a dojela sem jinam. Gdyž jsem do té vesnice vjížděla tak sem furt přemýšlela co mi to jméno říká...aš sem si vzpoměla. Je tam prodané naše štěňátko Karbenátek Tak sem si řekla, že se za ním stavím gdyž už tu jsem. Jenomže číslo na majitele mám pochopitelně akorát tak doma v kupní smlouvě...no neva, mám hubu a doptám se, ne? Zastavím u prvního baráku "Dobrý den paní, prosím vás já hledám rodinu tu a tu". Paní kroutí hlavou, že nezná. Tak jedu dál. Nějaká paní tam sbírá japka. "Dobrý den paní, prosím vás hledám rodinu Š.". Paní nezná. Zkouším to dál "Mají dvě holky, asi tak kolem deseti a takovéhle dva psy...". Nezná. Prý na spodním konci určitě ne. To mě teda nasralo. Vidím obchod. Tam znají dycky fšechny. Jdu tam. Neznají je, zato mi paní poradila, že tahle dědina je děsně dlouhá, asi tak osm kiláků, takže ty z horního konce nezná. Nasrala mě. Jedu na horní konec. Cestou potkávám pána s výmarem. "Dobrý den pane, prosím vás já hledám.... Nevíte, aha. Tak vám děkuji, nashledanou". Tak jedu na horní konec. Situace se opakuje asi u osmi různých baráků. Mezitím volám kamarádce od níž mají toho druhého šeltiáka. Je v práci a foun na ně má taky akorát doma ve smlouvě. Hledám dál. Nacházím základní školu. Jdu se tam zeptat. Ne, žádné děti s tímto jménem tam nechodí a učitelka netuší kde by takoví mohli bydlet. Zato má geniální nápad - jít se zeptat na úřad. Tak hledám obecní úřad. Paní úřednice netuší, ale jde se zeptat paní Žákové co prý ví fšechno. Paní neví, ale jde se zeptat nějaké Milady. Milada taky neví, ale myslí, že by to snad mohla být dcera od Soni z obchodu...víš přece jak si její holka vzala toho saniťáka co se pak ufetoval. Milada tvrdí, že se neufetoval saniťák, ale nějaký Štěpán. Úřednice kontruje, že Pavla, dcera od Soni si saniťáka nevzala, ale žili spolu na hromádce v Troubelicích a saniťák se nakonec zabil. Ufetoval se Jirka, synovec od Radima co tu dělal údržbáře, ale už nedělá páč vyženil dvě děcka z toho jedno postižený a odstěhovali se do Holomóca. Do místnosti přichází další paní, nevím co chtěla původně, ale za chvíli se už splavně hádá essi Štěpán fetuje, nebo ne. Mizím, myslím, že si toho nikdo ani nevšiml a hádají se tam eště fčil . Venku mě napadne zavolat tchánovi, po kterém jsem jim před časem posílala rodokmen. Tchán ví, tchán radí, tchán popisuje cestu a během pěti minut zvoním u Karbenátkova baráku . Zdržení sumasumárum dvě hodiny, z toho asi deset minut na místě. No nic, letíme dál do VH do Žamberka a potom domů. Cestou zpátky mě zastihne "velmi silný déšť" (slovy meteorologů) místy přecházející do průtrže mračen. Silnice se chvílemi mění v potok, chvílemi v říčku a sem tam projíždím menšími jezery. Moc krásná cesta to byla, jsem ráda, že jsem doma.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 18:46
- Nahlásit

supeeeeer, v sobotu jdeme na coursing s Wami to jsem ráda, na tento týden jsme neměli nic v plánu, v neděli půjdeme venčit asi s kámoškou Vanilkou, příští víkend snad nějaké hory s WHWT rodinkou a týden poté zase s rodinou bláznů

hancaw
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 19:31 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Nazdar jelimání
taktéž jsem měla dneska zajímací den - asi kletba bo co odpoledne jsem byla tlumočit na důležitým jednání a uprostřed vletělo dovnitř saranče - stále tlumočíc chytla jsem saranči a vyhodila ji z okna - uprostřed Václaváku ze druhého patra kolektiff byl mírně rozhozen já posléze taky při představě že jsem někoho sejmula sarančí tak jsem jim všem vynadala proč mi nechaj házet hmys z okna
Kdo může za to hnusný počasí? Kešun je nasrán a nechce chodit ven musí být vlečen jak na porážku!

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 19:52
- Nahlásit

hancaw vletělo dovnitř sarančeTak logicky umí lítat sfrklo si sežrat na václavák další kytku datli 22-23?velmi mnoho opět pracuji neb ted se flákám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:10
- Nahlásit

čus dementi,času vůbec nemaje se s váma loučim pozdravem Bo noc.-))) a du si
je něco zásadního?? krom toho že hancaw likviduje třídního nepřítele neotřelým způsobem???
Kešun je nasrán a nechce chodit ven musí být vlečen jak na porážku!
přivez jí,nand je též velmi znechucen,úpa bleje a rozhodně!!! nechce ven,válela se f postreli celej den a předstírala bezvědomí..je to velmi dobrý pes! zato dyš máme jít k rybníčku,tak klepe na hodinky už vod 10 a prej Uš je čas,pane profesore.-))

datli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:11
- Nahlásit

Biluška ty se fakt neumíš nudit!

ad saranče-vono to nekouše?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:14
- Nahlásit

datli
vono to nekouše?
nevim čéče..sežere to půl kontinetu jako prt,tagže,...

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:32
- Nahlásit

datli
su přece doma na neschopence s tím nerfem. Umíš si snad představit lépe strávený den v klidovém režimu?

hancaw
Kešun evidentně není po mamince, té je nějaký déšť zcela šumák, hlavně když může jít ven Jediný slušný pes u nás doma je Lilátko, to se podívá z okna, odvrátí znechuceně zrak a spí dál

datli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:42
- Nahlásit

Biluška ty průkazky si asi nehledala,co?
A krk si hoď alespoň do tepla,když už né do klidu.

jsou totálně vycuclá a to fakt.Půl litru krve jsem tam dnes zanechala a 3 hodiny čekání.
A celej frmol se na mě už podepisuje a při představě jak jdu s blbečkama ven-Sára vřeští-pomóc prší,vylezou mi puntíky a Migas řve blahem,že mu bude konečně vlaze,blaze.FAkt dvojka-A mě se néchce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:51
- Nahlásit

datli
hledala, nenašla. Nejsou tu. Si pamatuju, že je měli s očkovákama v takové té plastové obálce...nezůstaly tam doteď?

hancaw
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:57
- Nahlásit

saranče bylo trochu poroucháno asi spíše padalo než letělo tagže jsem možná někoho zasáhla.... hmyzákem do hlavy
datli nekouše a naopak je velmi jedlé např. pražené
Biluška asik mám špatnej kousek! Kešun je suchozemský a nechce si ráchat nošky ani v mokrý trávě - jak prší chodí zásadně po chodníku!
Crysa nám bydlí velký kuňák v supoj dost se bojíme že překouše káblybo tak něco, zatím si tam jen nosí potravu minule se v servisu dost divili. Vídáme ho občas ráno jak prchá z auta ale není v naší moci mu to zatrhnout

datli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 21:14
- Nahlásit

hancaw fuj,hmyz si bašti sama.Se tě začínám docela bát.Vyhazujež si jen tak sarančata,pak sprdneš ostatní,že ti to nezakázali,bo co,pak ještě zmíníš jedlost hmyzu,co ty si zač?

Biluška očkováky mám,průkazky mi natěstí dnes na počkání vyřídili.Uf.Mimochodníkem ,jak si můžeš léčit nerfík,když už žádnej vlastně nemáš?

Hele zmoklej Migoslav vypadá jak po trvalé.Má nějaké krepaté všecko,to děcko.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 21:31
- Nahlásit

hancaw
To má Kešuna po tetě Hesince. Ta taky nenáviděla vodu. Tvrdila, že je to koncentrovaná kyselina sírová a kdyby do ní vstoupila tak jí to rozleptá nožičky.

datli
co ty si zač?
Je to indiánská náčelnice. Občas ji to f Práglu přestane bavit tak se sebere a jede na půl roku do Afriky kde učí domorodce pěstovat pomeranče. Posledně byla na Madagaskaru, ale nepřivezla mi králejelimánasamozvanéhopána tak s ní nemluvím

Mimochodníkem ,jak si můžeš léčit nerfík,když už žádnej vlastně nemáš?
Mám fšechny Mám je f kýblu, zavíčkované a uklizené do špajzky. Ale mám je

hancaw
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 21:36
- Nahlásit

datli chceš to opravdu vědět? a upozorňuju že sarančata nejsou k jídlu nejhorší
Biluška bezva mocinky se těším až jí vyvezeme k móři mám pocita že to s ní švihne

datli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 21:40
- Nahlásit

Biluškaa seš si jistá,že to byl kýbl,nikoliv nádoba z místnosti bakterií?

hancawmy taky jen tak decentně po kolínka.Zato Sardule si lehne,vyvalí puntíky a opaluje se kretének,neznaje pojem přehřátí,spálení se a tak.Ta tak saje teplo!Teď se klepe pod peřinou u Filipa a brblá na deštivo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 21:56
- Nahlásit

hancaw
bezva mocinky se těším až jí vyvezeme k móři mám pocita že to s ní švihne
Chuděrka malinká Radši ji pošli ke mě na prázdniny, tady je jenom rybník, to ustojí spíš

datli
a seš si jistá,že to byl kýbl,nikoliv nádoba z místnosti bakterií?
ne ne, vím určitě, že jsou v kýblu s víkem uschované na bezpečném místě

hancaw
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 22:05
- Nahlásit

datli jsem letos zkoušela zda jako půjde aspoň za mnou v představě že jinak bude sirota - tak jako prd - dle Kešuna každý svého štěstí strůjcem a pokud se chceme s Džínou a Stanislavem utopit je to naše volba ale ona si lehne pěkně na deku a počká si!
Biluška rybníky jsou zrádné do nich taky neleze. Radši!

datli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 22:05
- Nahlásit

Biluška tak na ně nezapomeň a občas jim přihoď kostku cukru.Prej jim to dělá dobře.

a spííííííííííííííííííííííííííííííím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 22:18
- Nahlásit

hancaw
rybníky jsou zrádné do nich taky neleze. Radši!
To po ní ani nechci. Ale aspoň jí nerupne céfka při pohledu na to množství vody

datli
tak na ně nezapomeň a občas jim přihoď kostku cukru.Prej jim to dělá dobře.
Ať si trhnou a dál si tlejí v kýblu. Opečovávám si jenom ty co mi ještě zůstaly a co dorůstají šířky lodních lan.
Taky špym, bo noc.

<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání