| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 12:23
- Nahlásit
agáta12Jedu na Hlubokou !
Ego volá .
Tlamouni maj závod a ten nejlepší bude mistr .
držíme palečky
Já už si dneska ego pohonila, zas zabila jeden řádek výkonosťáku a jdu ležet. Nevím proč se na psí akce nemůže vstávat tak na devátou Je to příliš vyčerpávající ta kýnolókyje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 12:48
- Nahlásit
Crysa
Gratulujeme Kakamýlovi k další velkozkoušce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 18:35
- Nahlásit
nazdař blázni staří
Crysa
Já už si dneska ego pohonila, zas zabila jeden řádek výkonosťáku
ooooo velká gratulace kakamílkovi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:14
- Nahlásit
Crysa
gratulujeme
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:19
- Nahlásit
hoj hoj jelymánci! Co ta teta Agáta, pohonila si tryko dostatečně na tom psu nebohym? A co ta Krysoj, zas Kamílkovi zatápěla tak dlouho až z něj úspěchůch vytřískala? No jo, tak nevim esli gratulovat nebo to rači napsat na tyranazvirata@cz
My jsme dneska dosti výletili, zfoukli sme Seeberg, Komorní Hůrku a Františkojc, ty jsme procárali křížem krážem parkem lesoparkem, psé byli velmi radostí, páč se jim krásně plachtilo po anglickém trávníku a pískových cestičkách. Moc bezva to bylo, páč tam všade mohli a ani na špagátě býti nemuseli, potůček občerstvovací pořád při ruce... jo moc fajn to bylo, nečekala jsem že keškování po městě může bejt takový hezky zelený
A na Seebergu směli na špagátech úplně do celýho hradu, aji do mučírny se byli kouknout (Bonice seřvala umělýho kata)a pak obhlídli širé okolí po naučný stezce. Další bod byla Komorní Hůrka coby naše nejmladší sopka no a nakonec byli zkouknout i promenády, fontánu a samotnýho přeslavnýho Františka. Měli dneska to svý vlání po lese i s kultůůůrou, burani jedni! Ovečkin je mrtef. Jak jinak, bylo to velmi náročné na CNS
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 21:48
- Nahlásit
My jdeme spát, zítra nám prosím držte vše co máte, jdeme na naše první neoficiální agi závody
dobrou noc
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 22:09 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Montyjdeme na naše první neoficiální agi závody
dobrou noc
tak se na to hezky vyspěte a celá naše smečka bude držet palečky
Jdu už taky chrnět. Bo noc.
BiluškaAlexa monty Bonc s Kamylkem děkujeme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 08:37
- Nahlásit
To byl fčera krásný den Albertí
A dneska se to taky rýsuje dost zajímavě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 10:28
- Nahlásit
dobré ráno všem,dneska včera byl krásný den i u nás
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 11:43
- Nahlásit
zdravim z chaty.decka zas zacali bublat kofolu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 12:16
- Nahlásit
datli
Kofolobubling je velmi zajímavá soutěžní disciplína. Příští gulak se jí pověnujeme hlouběji
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 12:54
- Nahlásit
Biluška
sem mluvila s muzskym a ten je znacne rozpolozen kvuli gripenovi.stupnice rozkladu je asi jako tehdy,kdyz jsem se ostrihala.chapes?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 13:03 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 13:45
- Nahlásit
datli
Až tak jo?
Pomůže když mu zavolám a promluvím s ním?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 14:02 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Zdravím z jihu a Cryse + Camínkovi blahopřeji
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 14:04
- Nahlásit
Biluška
hele vecer skypnu a domluvime se na jemnejsim stylu.
A jsem mrkev.posekala jsem zahradu a zvazovala,ze sis ji mohla vcera hodit do plachty a odvezt.ma kolem 30 cisel,stavnata.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 15:22
- Nahlásit
Lola1 děkujeme
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 18:45
- Nahlásit
synáček Evy na nás žárlí
mám z toho děsnou radost,bo žárlí zbytečně,místo aby byl s mámou doma,tak raději za kamarádama jde a vrátí se až ráno a pak se diví že máma jde radši za námi,než aby byla sama doma,nebo jdem mi k ní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 18:48 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
nazhdáár albertcíííí to byl ale krásnej vejkent ..jaxte se měli ? )
Crysa
gratulace kakamýlkovi ke zkoušce z dospělosti! uš je velkj kluk tim pádem by uš moch mít tudletu ženu čimž se dostávám k tomuto inspirativnímu seznamu..tagže přátelé směle do lynyjí!
http://www.dogbreedinfo.com/americancaninehybridcl ub.htm
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 19:28
- Nahlásit
hele děcka )))) já furt čekla kdy ho zabí a vono nic )))
http://www.youtube.com/watch?v=zfvyjmNY8OY&feature =related
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 20:00
- Nahlásit
Nazdar dementusi, už sme domki, Bajkovovi ještě jedou. Měli sme zasejc pěknej vejkendek, to je málo platný. Fanouš vyhrál CACe, porazil takovýho fakt moc pěknýho psa. mryje s Bajkonůrem dostali speciální pohár za účast, neboť to byli nejlepčejší maskoti. Pak sme jeli na štrbský pleso a plesali sme se, bílé čokle způsobili veřejnou poprask a byli odebráni jakousi nevěstou k nafocení svatebních fotek. Fotilo si je celý štrbský pleso. Pak sme taky dost jedli. Pak sme se stavili u Paf na čekanou inspekci a odvezli sme si Pavlínku. Černostríbrnou. Páč jí chtěla Paf-muš sníst. A Paf nechěla, tak si jí Bajkofka vzala na chof domki. Baico-mamka prej bude ráda, budou mít s jejich králikem prouhatý králíčky. Taky sme se stavili ve Vizovicích v zámecký čekuládovně. Ooooooo jéééééé! A teď peru a meju mě a pak pudem venki.
Jak ste se tu měli blázni?
SAMOZŘEJMĚ STARŠNĚ MOC GRATULÍRUJEME KAKÁČOJ, KTERÝ JE JIŠ VELMI SDĚLANÝÝÝÝM!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 20:17
- Nahlásit
Gerda
Baico-mamka prej bude ráda, budou mít s jejich králikem prouhatý králíčky
platný. Fanouš vyhrál CACe, porazil takovýho fakt moc pěknýho psa
velkogratulace fandoj..at je krásnej dokud to de žejo.-))))
nanda bude taky ráda..prouhatý eště nehypnotizovala.-))
toš vítajte domki a já zasej idu..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 20:20
- Nahlásit
Gerda koukám krásně jste se měli, úspěšně jste se měli, tož gratulace opětujem jak palbu, krásných pohárůch si užijte
Baicovum samozřejmě gratulujeme ještě vícero k tomu tytůlu krásy co dovezli z dalekého zahraničí
Teď jsem byla mučit a honit si ego na vlkošedech, krásné cvičákové odpoledne jsme měli, Ferdík zase nenašel své IQ, neboť tak malých věcí neumí hledat, Kamílek se učil hledat aporty v porostu a našli jsme kolečko. Ne jako vot trakaře, ale kolečko jako trakař, jako takový to zednický kolečko, tu vaničku s držátkama a kulatou věcí co se to po ní pohybuje. Kotouč tomu v Orientu myslím řikaj. Takže ještě víc úspěšné cvičení než jsme čekali.
Jdu si nyní slehnout ke Kawasakyho růži, asi to bude vo motorkách podle toho názvu, taxe snad něco prýma novýho dozvím. Třá jak vozit mylenku za sebou na vejlety
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
Paf muš řikal, že je nějakej moc hubenej, že Bajkonůr je mnohem krásnější, že měl bejt žampyjoun on. Von teď Fanyna nechce moc jíst, děsně furt skáče a běhá a pak leží jak vyfouklej a eště ho Maryje vyhnala od jeho misky, tak dostala od Bajkofky na držku. A Bajkonůr z toho byl smutnej a Maryje ne.
Crysa
Neřikej vo Ferdikoj, že neni chytrej, když je to takovej stopíř! Kakáč je fakt nějakej chytrej, budeš mít jednoho stopovacího a jednoho chytrýho. A to se Bobe vyplatííííí!
Jdu plafčit, ať stihnem jít ještě venki.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 21:07
- Nahlásit
A tak i my už jsme doma a jdem se pochlubit.
Migásek byl ve Šternberku absolutní vítěz a Sára byla 3. v crossu-něco mezi agi,pneumatologii,balancu,prostě prasácké překážky na zrakvení psa,pokud nedělá gymnastiku.
A odpolko nás poctili návštěvou na chajdalupce Bilišákovic.
Prostě super celý den!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 21:09
- Nahlásit
Brý večer
Co je tu nového za víkend?
Crysa
jakou máte zkoušku s Kakamilem? Samozřejmě k ní moc gratuluju, to je jasný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 21:09
- Nahlásit
datli
Migas v agi nebo na výstavě?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 21:15
- Nahlásit
Gerdavýstava.Ještě ofiko neagiluje,nemá ještě 18 měsíců.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 21:22
- Nahlásit
úplně čumím,že měl i ocas dolů!
a tady prostě laskíííí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 21:22
- Nahlásit
Čus bus jelimáni!!
Již jsem zde. Ač je to k neuvěření, tak vyhráváme i u našich východních sousedů. Fanda porazil toho pejska, co nás porazil loni. A vyhrál. ačkoliv Geddice furt za tím cizím chodila a říkala mu, že je mooc krásný. Tak jsem jí musela připomenout, kdože je její taxík
Takže pincácko dostalo pohár
Krásná a chytrá Maryje dostala pohár dohromady s Bajkonůrem
Po výstavě jsme jeli na panorámata
A pak si bělouše půjčila nevěsta na focení
Zbytek fotek dodám zítra, až je komplet projdu.
P.S. V chatce nám bylo dost teplo
|