Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 16:27
- Nahlásit

datlihej vy pošuci,co pořídit 12 letýmu klukovi k narozkám? vyber mu voslavu http://www.bezvaparty.cz/view.php?cisloclanku=2007 060001

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 16:45
- Nahlásit

datli
nějakou kynologickou pomůcku-nenapadá vás něco?
Jo. Šelmyje . Ale nevím kde nějakou do soboty seženem

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 16:47
- Nahlásit

ste se zas posraly v kině bo co? proč zas tak strašně píšete? kdyby jste mi raději prachy poslaly, auto mám ve špitále, úpa na márách leží, kašle kref a sípe.. na cvičák jsme s Kakáčem jeli dneska stopem, ještě že tam jezdí dost lidůch. Za chvíli pes vlkosivý dostane batůžek s večeří a půjdem najít pěkné pole, kde dostane své krmi by nezhebl hladmo a nežral bez práce.

Jdu zas do paďous, taxi tu klidně teda jako piště, beztak nic nestíhám dočíst a tím mě tudlento.. jaktořícslušněprostěserete!.
Někdy možná ještě příjdu, je tu na mě moc rušno poslední dobou a já se bojím návštěf.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 17:20
- Nahlásit

Crysa
kdyby jste mi raději prachy poslaly, auto mám ve špitále, úpa na márách leží, kašle kref a sípe..

Hele, tak urychleně něco namnož. To se tak dělá
Ale teď vážně, co se stalo?

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 17:30
- Nahlásit

Crysaproč zas tak strašně píšete?Bo sme děsně lakomý vyhazovat deset korun za známku a posílat ti to poštou písemně aby sis to mohla zavázat růžovou mašlí a číst až v domově důchodců

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 18:31
- Nahlásit

BaicoAle teď vážně, co se stalo?

začalo sípat a syčet když nabíhalo turbo, to se stalo kdesi při přejezdech táborových, ale auto jelo, když jsem to přišlápla aby zabralo turbo, tak to jelo jako dráha, ale vydávalo zvuky, jak když se částečně prstama přikreje trubka vysavače. Jako zapnutýho vysavače, pročež usoudila jsem, že turbo turbuje a jezdit se dá a objednala se na zítřejší ráno do autonemocnice s podezřením na nějakou hadic prdlou. Do teď jsem jezdila jak s platem vajec na zadním okně, rozjezdy pěkně pomaloučku, zrychlování pomalý, aby to nešlo do otáček. Dneska ráno přijedu z práce, jen vypustím dva šakaly, ani tašku jsem dom neodnesla a jela s Kamílkem do školy, už mu skoro začínalo vyučování. Vyjedu na hlavní, dám za jedna, chci dát za dva a prda jako hovado a spojkovej pedál se připlácl k zemi. To občas dělávat za studena, ale stačilo ho podrážkou nadzvednout, cosi luplo a jelo se dál. Nyní ležel pedál jak mrcha znavená na zemi, doklouzala jsem bez kvaltu na parkoviště, tam zjistila opravdovou mrtvolnost pedálu. Zkusila jsem přidržet šaltpáku ve směru jedničky a auto se pohlo, ale kvalt tam nedržel, přidržela jsem tam dvojku, že prostě nějak doskáču ten kilák do servisu proti domu, dvojka tam po chvíli i zapadla a tak jsem šolichala plyn a dojela do servisu, tam jsem mechanicky vyrazila kvalt a zastavila, hodila na Kakáče psí batoh, do něj Kakáčovo věci do školy, vylovila Crysu, vzala brašnu z práce, oznámila servisákoj že auto je již zcela mrtvol a že ho tam zanechám již dnes. Tak už mi volal, že lanko, bovden a nějakej samoštelovací sráč na tah lanka objedná (dvojka) a ta hadice turbohadice že je opravdu prdlá, že nový už se nedaj sehnat, ale že ve firmě na tlakový hadice a trubice nechá udělat mezikus kovovej a budem zas lítat jako páni (litr), něco práce.. takže ty nový pnojmatiky budu muset asi nakreslit na to auto. Ty už maj boule, takže taky docela prča. Takže ráda sdělím číslo účtu a můžete se složit
Ale zas jsem ráda, že mě to neprdlo někde v kopcích kolem Vrbna, bo to by byla asi věčí prča, jak bych sjížděla bez kvaltu ty serpentýny, jen pěkně na brzdu až bych jí utavila.. nebo jak bych se rozjížděla kdes do kopců nepřehlednejch, kde v zatáčce jsem si klidně četla espézetku na vozejku jak se to pěkně klikatilo.
Tak budu mít zas na další pětiletku v tomhle klid a před technickou pohodu v opraveném voze psovoze

Jdu ještě čoklovat, zduř

danajasaBo sme děsně lakomý vyhazovat deset korun za známku a posílat ti to poštou písemně aby sis to mohla zavázat růžovou mašlí a číst až v domově důchodců
i ty Brute? i ty se budeš smát? a za takovou hodnou jsem tě měla.. píšu si! píšu si!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 18:55
- Nahlásit

furt vám řikám že černý psi sou zlý!!!
http://www.youtube.com/watch?v=EUP4dO3FBCE
ten hajzl byl tak rychlej že sem ho vůbec neviděla.-)))))) až na tom zpomaleným
něco zásadního krom toho že crysa žebrá love na auto?? )

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 19:26
- Nahlásit

davidkova renata
Ty woe, taky sem ho vůbec neviděla : Napoprvé vůbec, napodruhé jako černou šmouhu. Je rychlej jak upír. Taky je černej...asi to bé upír

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 19:58
- Nahlásit

Biluška
Ty woe, taky sem ho vůbec neviděla
já právě myslela že sám upad jak dělal ty gesta.-)))))))))))))))))))..asi nejsem typ na tu kinologyji

asi du..bo noc

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:06
- Nahlásit

davidkova renata

ahoj, teprve teď jsem zjistila, že jsi mi dala "inzerát" na darovací psy. Proč já mám pocit, že jsi to tam nedala, že by jsi chtěla pro Terku tady na cézetku najít novej domov, ale z úplně jinejch důvodů.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:10
- Nahlásit

Eninka
Proč já mám pocit
to nevim..dala sem tam i spoustu jinejch..

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:12
- Nahlásit

davidkova renata

jenže spousta jiných není to samé, jako ten můj. Kdybych chtěla, dala bych to tam sama. Nemám potřebu něco tajit, ale přesto, hledám jiným způsobem, než takhle a upřímně řečeno, nemyslím si, že mě považuješ za kamarádku, která by ti za to byla vděčná, nevěřím, že by jsi to samé udělala komukoliv z cézetka, myslím inzerát, nedáváš sem odkazy lidí z cézetka, ale jinejch psů, zvenčí prostě

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:16
- Nahlásit

Eninka
ale jinejch psů, zvenčí prostě
tvého psa přece taky našla venku. Teda ten inzerát na něho. Proč ti to vadí?

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:20
- Nahlásit

Biluška

inzerát zvenčí byl, ale já nejsem zvenčí....takže kdyby tys měla někde jinde informaci, že hledáš domov, tak by ti ji semka bez tvé vůle taky nedala, to musíš uznat...anebo někdo jinej z cézetka, to je to samé. Kdybych to sem chtěla dát, dala bych to sem sama, ale já nechtěla, protože neočekávám, že by se zrovna tady někdo odsud rozhodl pro moji borderku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:22 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Eninka
nedáváš sem odkazy lidí z cézetka, ale jinejch psů, zvenčí prostě
žádnej takovej sem tu nenašla a tedle byl taky zvenčí nebo ne?
a upřímně řečeno, nemyslím si, že mě považuješ za kamarádku,
tos řekla přesně a tim bych debatu s tebou ukončila.Asi ti eště nedoklaplo,že to téma je vo psech,kteří jsou k darování a nějakým způsobem jsou zajímaví..tedy většinou mají PP nebo jsou vyjímeční vzhledem..a ne o tom kdo je či neni s kým kámoš. Pokud ti vadí,že se to profláklo a mělo to být tajemství,nemělas dávat inzerát na vlčáčkový blog ,ktwerej cpe všude a každej tu o něm ví, proboha
Nazdar.
Edit..je dost lidí co sem nepíšou,ale navštěvujou tenhle web,víme?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:23
- Nahlásit

Eninka
nevím co očekáváš, nebo neočekáváš a tak nějak je mi to celkem fuck.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:27
- Nahlásit

davidkova renata

ježiši tak to promiň, děkuji ti tedy velmi za to, že jsi mi chtěla tak nezištně pomoct, to bych od tebe fakt nečekala

Biluška

nějak je mi to celkem fuck

ptala ses mě, proč mi to vadí, dostala jsi vysvětlení, tak se buď neptej, nebo neříkej, že je ti to fuk, když není

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:29
- Nahlásit

Eninka
ježiši tak to promiň
ok..pro tentokrát..Doufám,že se to nebude opakovat,nejsem na to zvědavá.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:33
- Nahlásit

davidkova renata

jestli jsi přehlídla smajlíka, vyjádřím to radši jiným

datli
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:35
- Nahlásit

hele venku je tma jak v pérdeli,to je děs.

datli
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 21:10
- Nahlásit

kde sté?necháváte me chudinku slaměnou vdovu zdolávat samotnou monte žehlo?

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 21:24
- Nahlásit

datlikde sté?

tady, nevidíš mě?

necháváte me chudinku slaměnou vdovu zdolávat samotnou monte žehlo?

nechávám, páč tohle monte mi nedělá vůůbec dobře

All: bo noc vespolek, jdu zaslouženě padnout za vlast. Užite si to zejtra v práci

datli
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 21:27
- Nahlásit

f práci-strašlivý slovo!éch,chodím do rachoty,kde nějak se jim pokazil stroj na tisk peněz,což ve škole jaksi nechňápou a furt posílaj vzkazy,že 1000 je málo,mám to násobit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 21:47
- Nahlásit

Nazdar blázni, už sme domki, Markus napíchnut a připraven k odjezdu, zvážen a zjištěn váhový přírůstek půl kila...

Crysa
Ty blázne, už sem ti chtěla volat, jestli jako žiješ nebo jako co...!!! Hele to je masakéro s tim ořem železnym...doufám, že je to Sčudlůf poslední zásek, že zas bude jezdit jako pán. Knédl jde do nemocnice taky znova zas, neboť zřetelně slyším zespoda uvolněný plech či nějaký kof. Jistě to někde odpadne, ale nevím kdy a kde. Pročež mimo město se již lehce obávám vyraziti ))

S Bajčaty jsme již velice smluveni, výjezd bude tentokráte malozavazadlový, což je dobré. Zítra myslete na pacientka, jede opět do špitálu.
Liju si v nitro grepové pívo, což jak jsem objevila na táboře je věc velice dobrá! Až chutná! Bych řekla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:04
- Nahlásit

Začíná noc!

datli
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:10 - Změnil/a: datli
- Nahlásit

Gerdi ty ses od loňska namnožila?Kdo je Markus?

datli
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:13
- Nahlásit

tak zdar mrtvoly.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:15
- Nahlásit

datli
Máninka moje přece, je to Markus...

Jinak děcka, sem teď čuměla na reportáž o fůdstajlistech a na Irana, vyhledávače drog a pašovaných zvířat na letišti. Je to přerostlej kokřík, jako má mac1. Kokříky sou dobrýýýý pejskííííí!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:50
- Nahlásit

venku je krásný měsíc - hnědej,jako když na měcíci je písečná bouře,krásně se pod tou krásou bavčilo s přáteli

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 06:32
- Nahlásit

Fstávejte a děte dřít . Uš sem vám to dlouho neřekla

<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání