Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:58
- Nahlásit

davidkova renata
tak mě škrtni z Oblíbených
F klidu, ty dostaneš na Vánoce štěně po Getsíkovi . Má je s Maksem od Laďi takže můžeš počítat s dost nevyrovnanou a akresívní povahou . Asi si taky jednu-dvě fenky nechám na další chof

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:02
- Nahlásit

Biluška
Zejména se těším na štěňátka po Lolitce
To mě moc zajímá, doufám, že jsi ji nakryla něčím podobně (chtěla jsem napsat stejně, ale to je blbost ) očklivým
davidkova renata
myslim že jí nemaj..ti co maj navopak šeryho

Podruhý už na to nemám, jedno čtení mi bohatě stačilo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:02
- Nahlásit

Biluška
takže můžeš počítat s dost nevyrovnanou a akresívní povahou
tak to mě naladilo trošku smířlivě:rolleyesvšem esi bé mít nějaký zdravotní vady,dám ho třá k mamíínce a posléze dál..kdo by se s tim sral no ni??

impact
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:12
- Nahlásit

Biluška a davidkova renata
Ričbeci jdou do módy? Proto zvostávaj chovatelům do půl roka doma. Bez PP u nás téměř nejsou. Pár vrhů tu bylo, ale myslím, že max dva, tři.. Btw. s tou módou to bude bohužel spíš tak, že je to vidina dobrýho výdělku. V modré barvě obzvlášť. Bez zájmu, komu pes jde, nedejbože zájmu se postarat, když je odchov v průseru.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:18
- Nahlásit

davidkova renata
tak to mě naladilo trošku smířlivě:rolleyesvšem esi bé mít nějaký zdravotní vady,dám ho třá k mamíínce a posléze dál..kdo by se s tim sral no ni??
To pochopitelně mít bude, na to se můžeš spolehnout . Nejspíš bude mít něco s mozkem, ale můžeš počítat i s jinýma vadama, spolehlivě se tam nějaké vyskytnou

dám ho třá k mamíínce
Jako na Olšany, jo?

Eldoguero
To mě moc zajímá, doufám, že jsi ji nakryla něčím podobně (chtěla jsem napsat stejně, ale to je blbost ) očklivým
Jistě. Tím číňanem jak vyhrál nejošklivějšího psa planety. Štěňata budou dost vysoký levl, jen pro náročné (rozuměj bohaté )

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:19
- Nahlásit

impact
já ti nevím, ale potkávám jich čím dál tím víc. Jak na výstavách, tak na cvičáku. Normálně venku eště ne, ale to není nic nenormálního, nepotkávám žádné psy . Každopádně dřív jsem potkala jednoho thajce na mezinárodce, teď je jich pět na krajské

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:20
- Nahlásit

impact
Bez PP u nás téměř nejsou. Pár vrhů tu bylo, ale myslím, že max dva, tři
no tak to se asik časem zhorší..
Bez zájmu, komu pes jde, nedejbože zájmu se postarat, když je odchov v průseru.
na to nemusí bejt hečbek,to nezajímá u jinejch plemen zrovna tak,,třá NO je přímo spotřební zboží za pár stovek,takže..

děcka odjebávám se..

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:21
- Nahlásit

davidkova renatahele šeryKdo mi množí hmyzopse bez mého souhlasu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:27
- Nahlásit

impact
Bez PP u nás téměř nejsou. Pár vrhů tu bylo, ale myslím, že max dva, tři..
To je vesměs pozitivní informace. Doufám, že nikdy do módy nepřijdou, to nepřeju žádnýmu plemeni.
Biluška
Tím číňanem jak vyhrál nejošklivějšího psa planety.
áááá, to budou kvalitní štěňata

Hele, víte co mě tak při odpolední napadlo? Že když nevím kudy kam a nikdo si mě nevšímá, je dobrý vypustit nějaký blud, kterým se hnedle stanu zajímavější, bez ohledu na to, jestli se informace zakládají na pravdě, nebo jsem si je nějak ověřila
Taková jakoby střelba do tmy
V poslední době se tím řídí nějak čím dál tím víc lidí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:32
- Nahlásit

danajasa
Kdo mi množí hmyzopse bez mého souhlasu
A jak to, že vo tom nevim, Viktorek má přece zamluvené čtěňatko

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:38
- Nahlásit

EldogueroA jak to, že vo tom nevim, Viktorek má přece zamluvené čtěňatko
No právě budu si muset skáknout k větnamcům pro ten pp a pak je nahlásit na čmku,takle mi kazit exkluzívní spojení

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:42
- Nahlásit

danajasa
takle mi kazit exkluzívní spojení
Zažaluj je, to je teď děsně moderní prej
My počkáme, Viktorek stejně nic nedostane dokud nám něco doma neubyde
Teda essi se nepočítaj zebřičky, ty dostane k narozeninám, bo si je vybrala na výstavě, ale nejni to pes, tak to se asi nepočítá.
uff, to obědvání mě jednou zabije

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:53
- Nahlásit

kretéééniiii grafomanský!!!!

čierný šery - kámoška byla tou psychopatko přímo oslovena, maje něcojakovovčouna z útulku - totálního magora vypsychanýho, útočícího na psy i lidi, schopnýho skočit po dítěti páč de v hospodě okolo. A paní psychopatka velmi litovala že ho nechala vykastrovat a ani se k nim do klubu nechce přidat

Jináč vás zdravym po naprosto šílenym víkendu, v Jeseníkách bylo celou dobu tagle:

Ale opět se potvrdilo že Bonice je ještě větší magor než jsem jí podezřívala. Trek to byl těžký krze počasí, fakt celej pátek od startu až do sobotního dopoledne lilo a lilo a lilo a byla mlha a zima a vítr a pak už i tma.. Ale co do trati to nebylo tak těžký jak jsem se děsila. ALE! Šla jsem s kámoškou co chodí tak nějak obdobně rychle, ale už dopředu jsem avizovala že jsem strašná lemra lemravá, unavená a vlastně se mi vůbec nikam nechce tagže nevalim, takže Baruš šla většinu cesty tak 50-100 metrů přede mnou. A to je věc, kterou Bonice prostě nezkousne. Normálně valnou část treku odtahá, část cesty proštěká, ale teď odervala jak šílená komplet celej trek a taky ho náležitě prořvala. Celej. Takovejdle záhul ještě nedostala, páč tahala úplně psychopaticky, drásala se po těch šutrech vláče za sebou mou humřitou mrtvolu. Byla jsem si jistá že v neděli bude celá ztuhlá a obolavělá, páč pořád to byly Jeseníky a ne ňáká šlapanická rovinka, tagže si šáhla na těch 85km dooost slušně... a ten kretén na mě v neděli ráno dělal "dem ven??? Dem už konečně ven???" a lítala po kempu jak hovado a dělala si rozletový dráhy jen tak, z čistý radosti z pohybu...

Samozřejmě gratulu úplně všem, vyjmenovávat to snad znova nemusim, spíš ať se přihlásí ten gdo nezaznamenal tudle ten víkend nějakej ten úspjěch

(náš úspjěch je že sme to přežily, v některejch momentech třá na Šeráku v devět večer v mlze, tmě, zimě, dešti, větru.. to tak optimisticky nevypadalo, už jsem si hledala místo gde chci bejt pochřbená)
Jo a pro ty co jedou na ty tabulkový hodnoty sme byly devátý z 28 startujících a dvaceti přeživších

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:59 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

bonc
paní psychopatka velmi litovala že ho nechala vykastrovat a ani se k nim do klubu nechce přidat
byl by to vhodný kandidát do chovu, ideální povaha prostě
v Jeseníkách bylo celou dobu tagle:
Nejen v Jeseníkách ...
a ten kretén na mě v neděli ráno dělal "dem ven??? Dem už konečně ven???" a lítala po kempu jak hovado a dělala si rozletový dráhy jen tak, z čistý radosti z pohybu.
Uvažovala jsi někdy o tom pořídit si psa? Myslím normálního psa, né psychopsa
Jináč samozřejmě gratulujeme k úmístění jste nejlepčí

A du, tak zdár

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:01
- Nahlásit

Eldoguero
Uvažovala jsi někdy o tom pořídit si psa? Myslím normálního psa, né psychopsa
přemejšlim nad tim gde sehnat to samý ve většim balení

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:03
- Nahlásit

bonc
přemejšlim nad tim gde sehnat to samý ve většim balení

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:09
- Nahlásit

bonc
gratulujeme k přežití paní
Jinak stran toho počasí - to je pro Jeseníky téměř typické, jsou to prostě Mlžné a Větrné hory

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:12
- Nahlásit

Nazdar dementi! Dnes je trošku víc klid v práci, tak vás zdravim už teťkanc.

bonc
hele ty seš fakt blázen divokej, úplně tě vidim, jak jdeš tim marastem a přežíváš díky nějakýmu pudu žití nebo jak to živočiši maj, před tebou letí pes zbrocenej a vlákne tě, pročež to již ani nevnímáš, páč zatimco má Paf naběhaný po měsíci kilo, ty jich máš asi třináctkrát víc, to ovšem znamená, že ste obě v kategorii - Pošahaný člověk ještě žije. A jak to, že seš jenom devátá? Dyť už nikdo nemůže bejt víc než ty, ne? Trochu pohni, ať seš první, čoveče, dostaneš na záda logo, abys trošku reprezentovala žumpu v tomhle sportu, kam nikdy niko z nás ve svym životě nezasáhne. Jako jasně že ti gratuluju, ale je to jako gratulovat čéku po voperaci, že má už jednu jizvu zahojenou, že už jich zbejvá jenom 285....

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:14
- Nahlásit

Jo ale musim si postěžovat že sem teď humřitá už úplně docela, je to hnus velebnosti, mam úplně zatuhlý lejtka. Jako sem si už trošku vodvyk bejt po treku k.o. Jenže za to může Baruna s Bonicí, jeden kretén větší než druhej. Docházíme, scházíme poslední krpál držkopád, do cíle 2,5km. Tu nás předbíhá za šíleného řevu na psy "DEME DEME BĚŽ!" Lelinka. Lelinka je holka co má dva malý musterlandy a velmi mocně na dt foru řešila že psy nemůžou dát trek bez jonťáků, když tahaj jako ty její. Páč oni rvou jak šílený celej trek, do cíle úplně stejně jako na startu a bez jonťáků dostávaj na trati křeče. No trošku z toho vznikla netová nevraživost, šak to známe že No a ta nás ještě s klukem předbíhá, těžce závodí, dře a hlavně - čokli na prověšenejch vodítkách, mohutně povzbuzováni k běhu (holka chudák nevěděla že my jsme opět startovaly klasicky poslední, tagže pokud by nám šlo o body, furt na ní máme dobrý dvě hodiny k dobru :rolleys. No a Bařena nevymyslela nic lepšího než že bude prdel je předběhnout. Moje kecy že já po osumdesáti pěti, s báglem jak kráva, prostě nikam neběžim jsou mi prd platný, Bára běží. Co asi udělá můj kreténskej čokl kterej jí po celý dva dny neúnavně honí????? Áno, schůdnější varianta je bohužel také běžet než být usmýkána k smrti a má mrtvola tažena blátem za nima Tagže pohled pro bohy: lehce klusající Bára s inteligentnim haskounem, za ní dva úplně rudý šílený závodníci smýkající své neúnavné munstíky do cíle a na paty jim funí řvoucí bígl, na úzké stezičce neustále vykukující zpoza nohou esli by se nedaly předběhnout zprava zleva jak ferrari za traktorem, páč hurry hurry, Bára nám útíkááááá!! A někde v dáli za nima, na konci šňůry, mrtvě povlávam já, zničená osůbka který se vůbec nigdo neptá esli chce závodit nebo ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:17
- Nahlásit

bonc
ty si krááááváááá . Ale to v podstatě není nic novýho. Úpa jsem si představila chuděrku Lelinku a sedřené tažné munstíky

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:23
- Nahlásit

Gerda
já sem absolutně nezávodní čék, nemaje vůbec žádných jiných ambic než se pěkně projít a hlavně se dobře nažrat. Nevynechat žádnou hospodu, pěkně dvě tři hoďky posedět a pak se přemístit do další. A je velmi úsměvné že i tento styl stále stačí na loni celkově šestý místo v mistrovství čr Letos jsme průběžně asi osmý-devátý, ale díky tomu že odchodíme a dojdeme (ťuk ťuk) všechno, tak po vyškrtání nejhorších výsledků budem zase nějaký dobrý První až třetí nemůžu bejt nigdá, to jsou místa vyhrazená běžcům, bláznům non plus ultra, který to prostě celý uběhnou. A za nima jsou blázni-chodci, co sice neběžej, ale pořád dou. Nezastavujou, nehospodujou, nespí, prostě jdou nonstop furt und furt. A to mě neba. Sice chodim rychlejš (gdyž se mi chce) než někteří z nich, ale voni prostě jdou furt v dál a po treku ani neví jaký měly v hospě úžasný borůfkový knedle a grog a griotku a..a..a.. a to nejni vono

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:28
- Nahlásit

bonc
mi děsí přectava, že si jen deš na výlet a seš šestá v republice...myslim, že seš terminátor. Ten model tisíc. nebo osum tisíc? Teď nevim, ale seš dost podezřelá....hlavně nás nikdy neber na výlet. Jako ale bejt tak dobrá a jen tak zlehka...blázne starý.

agáta12
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 15:38
- Nahlásit

bonc
S tebou nejdu nigdy nikam !
Ani za roh do trafiky !
Myslím , že na Švýcárně sem gdysi spala a Jeseníky mám spojený s nohama bez kůže a to počas je mi taky nějaký povědomí .
nene s bonc nechodit .
To žes byla 9. znamená , že tam bylo 8 ještě větších magorů ?
To není možný pro mě seš největší ze fšech !!
Gratuluju všechny před škrtám , bo seš jednička !!!

Eire
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 16:12
- Nahlásit

davidkova renata

eště lepčí by bylo dyby je dala do háje všecky a byli by spokojený fšicíí

Hodně podlá reakce,od ženy tvého věku bych spíše čekala shovívavost a nadhled.Ale to bych se načekala,že..ty raději nánu dokopeš dořveš a zbytek pipek z žumpy kouká, jakou to maj freebachařku.

Biluška

Fspomeňte si jak to naposled vypadalo když jsem si vzala zvířátko z něčí píče. Zase mi budou stokrát za noc volat, otravovat kde koho v mým okolí...ňyc takového, budu dál vydělávat na Kofíkovi a Armanovi

Ale di ty brepto,tohle ti žerou jen ty bezmozkyně z klubu.Ostatní vědí co jsi za mrchu ,která množí na útulkových fenách s útulkovými psy,utrácí nepoddajné a má doma blechy.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 16:26
- Nahlásit

Tak jedu domky z kanclu. Dneska byla příprava náročná, protože nás v příštích dnech čeká kontrola přes 800 zvířat. Tak budou i ty kotroly trošku delší. Ale hlavní je, že mám v pátek dovču a můžeme s Gerdicí vyrazit na Slovač jako páni velicí

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 16:34
- Nahlásit

Baicopříštích dnech čeká kontrola přes 800 zvířat.Hele at nedopadneš jak Rákosníček-pět chlupů na hlavě seděl na kameni a furt opakoval"žádná maličká,žádná veliká,žádná maličká,žádná veliká"

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 16:48 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

agáta12
S tebou nejdu nigdy nikam !
Ani za roh do trafiky !

si z toho děláte pérdel pani, ale von se mnou a s mym hodňoučkym tichoučkym klidňoučkym psem fakt nikdo nikam nechce chodit, já vůbec nevim proč, asi z toho upadnu do deprese

Švýcárně sem gdysi spala a Jeseníky mám spojený s nohama bez kůže a to počas je mi taky nějaký povědomí .
loni jsme tam byli dvakrát. Poprvé bylo ještě hůř než teď, povodně, vyplavilo mi to i stan v kempu, menší psi víc plavali než šli Podruhý bylo 35+, vyhlášeno jako nejteplejší den v roce a nejtěžší trek sezony a nejtěžší trek v tomhle místě za celejch deset let konání. Někde na dvacátym mi úplně nový boty amputovaly obě paty a na třicátym mi dezertoval kotník. Bylo to opravdu perných 107km a 4000 nastoupanej metrů, posledních dvacet se mi chtělo opravdu brečet, a nejlépe umřít. Nějak od tý doby nemám Jeseníky úpa v lásce

datli
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 18:22
- Nahlásit

Bilušice!!!
Přijde Klára ze školy a rukama mi šermuje před xichtem.Budem si povídat vo sexu-hlásí!Čučím na ní s vyvalenýma vočima.To nás naučila Líba!

impact
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 18:28
- Nahlásit

Biluška
U nás se narodilo celkem tak 350 kousků a podle mě minimálně 1/3 až polovina šupajdila do zahraničí. Potkáváš pořád ty samý, co vymetaj žampiony, dokud jich není moc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 18:45
- Nahlásit

datli
jj, to jsem je naučila. Je to totiž to jediné co ve znakovce umím A není to "budem si povídat o sexu",ale "pokecáme o sexu"

impact
Potkáváš pořád ty samý, co vymetaj žampiony, dokud jich není moc.
je to možný, ale potkávám jich mnohem víc. I když jsou to ti samí, tak prostě dřív jsem potkala jednoho, teď patnáct...

<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání