| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 10:17
- Nahlásit
Biluška
Teď jdou do módy těžce thajští ridžbeci, všimla sis?
to je fakt, to taky není dobrý, to je horší než normální ryčbek. Ale ty bordery jsou spíš jak labradoři kdysi. Přišli do módy a lidi si mysleli, že už od štěněte ty psi uměj všechno sami... nedávno jsem borderku rozmluvila jedněm známým a mám z toho radost jednu viděli a líbilo se jim, jak jí děti házeli míčky a ona je nosila. ¨No naštěstí si nechali vysvětlit, že bejt na psa hodný, chodit ho vyvenčit a jinak mu doma všechno dovolit a nic s ním nedělat není dobrý... tak maj kočku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 10:26
- Nahlásit
davidkova renata
hele a jak sou na tom s PP? páč třá na táboře bazenžíková řikala,že bazenžiho bez PP sehnat prostě nelze..vyprávěla jak to maj jako klub ošetřený a moc se nám to líbilo,klobouk dolu teda!
Netuším, to asi bé vědět ympakt. Osobně jsem teda ještě thajce bez PP myslím neviděla...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 10:28
- Nahlásit
Venta
Ale ty bordery jsou spíš jak labradoři kdysi. Přišli do módy a lidi si mysleli, že už od štěněte ty psi uměj všechno sami...
jj, borderky jsou přece ty nejinteligentnější psi, ti musí umět fšechno sami Já je rozmlouvám lidem slovy "když je ten pes chytřejší než jeho pán tak to není moc dobrý". Bohužel to málokomu dojde
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 10:34
- Nahlásit
Biluška
"když je ten pes chytřejší než jeho pán tak to není moc dobrý"
Takhle to mám teď s telefonem a taky to není moc dobrý ňák si nerozumíme nebo co
Ale jinak přesně, borderky jsou hrozně aktivní a musej něco dělat, jinak tu energii vložej do něčeho jinýho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 10:36
- Nahlásit
Venta
Ale jinak přesně, borderky jsou hrozně aktivní a musej něco dělat, jinak tu energii vložej do něčeho jinýho
jj. Jenže lidi si myslí, že když mu hodí třikrát denně míček tak se mu přece hodně věnují. Předtím přece měli vořecha u boudy a tomu házeli akorát obden zbytky.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:02
- Nahlásit
Nazdar jelimáni
http://tyrana-zvirata.blogspot.cz/2012/09/tereza-b orderkolie-zari-2012.html
Hmmm ... Ovšem naprostý souhlas s vámi, je to rozhodně nejlepší pro všechny strany, jen doufám, že se nedostane do rukou někomu podobného ražení jako je její součastná majitelka, páč jinak se pes stane putovním
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:11
- Nahlásit
Venta
Teď jdou do módy těžce thajští ridžbeci, všimla sis?
to je fakt, to taky není dobrý, to je horší než normální ryčbek.
A to je docela obtížnej úkol
Já bych řekla, že ta povaha u Rhodéskýho a Thajskýho je úplně jiná, aspoň mi to tak přijde.
Ohledně těch border, vůbec netuším co je na ten vrchol popularity vlastně přivedlo. Nemají takový ten klasický roztomilý ťuťu kukuč, srstičku maj takovou průměrně chundelatou, prostě podle běžných měřítek nejsou zrovna krásnej pes. Nejsou ani agresivní (i když ... ) ani sabyjácký jako picbul Furt někoho pasou a běhaj za balonkama. Chápu, že si ho pořídí někdo k ovcím, někdo, kdo chce opravdu sportovat, ale nechápu, že si ho pořídí někdo jen tak, protože se mu líbí ten černobílej pejsek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:14
- Nahlásit
Eldoguero
vůbec netuším co je na ten vrchol popularity vlastně přivedlo
pověst nejinteligentnějšího psa na světě. Kdo by chtěl mít doma nějakého blbečka, co? Každý přece chce to nej. Navíc má borderka takovou správnou velikost - ani minipes, ani velkopes. Ještě se vejde do bytu, ale už nemusíš mít strach, že ji zašlápneš..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:34
- Nahlásit
Biluška
pověst nejinteligentnějšího psa na světě
No jo vlastně, ono se toho hrozně moc nakecá a ještě víc napíše Ale tak, když ji teď nahradí ti thajci
Ještě se vejde do bytu, ale už nemusíš mít strach, že ji zašlápneš..
To je taky fakt, na potřeby psa netřeba hledět.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:37
- Nahlásit
Ano, je to moje borderka, nemíním se nijak obhajovat, to ne,
a ani nechci polemizovat o schopnostech pana Dostála, ten udělal, co bylo v jeho silách. Jde o jednu jedinou věc, prostě
si nesedly dvě feny ve smečce a věřím tomu, že někteří s vás určitě ví, o čem mluvím. Možná jsem neschopnej pejskař, ale to mě neopravňuje k tomu, aby trpěly moje feny tím, že si navzájem ve smečce vadí a já s tím nedokážu nic udělat.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:46
- Nahlásit
Protože jsem řekla, že reagovat nebudu, tak nebudu
Ale tohle mě klasicky rozesmívá
nechci polemizovat o schopnostech pana Dostála, ten udělal, co bylo v jeho silách.
Tohle naopak chápu
prostě
si nesedly dvě feny ve smečce
Biluška
Nechceš borderu, na chov jako myslím, essi mi jako rozumíš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:01
- Nahlásit
Eldoguero
nechci polemizovat o schopnostech pana Dostála, ten udělal, co bylo v jeho silách
Ale tohle mě klasicky rozesmívá
to je přesně vono..z těhle lidí on a ti druzí ,jistě nemusim jmenovat,žijou..ti co pijou furt kafata na cvičákách by je fáákt neuživili
a nechceš se voptat eště jinde esi mi rozumíš?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:02
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko všem
To jsou věci, to jsou věci
Dneska jdu z práce už před druhou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:10
- Nahlásit
davidkova renata
to je přesně vono..z těhle lidí on a ti druzí ,jistě nemusim jmenovat,žijou
Doba je zlá a nějak se vydělávat musí a proč ne takhle, když hloupí platí
ti co pijou furt kafata na cvičákách by je fáákt neuživili
Ti teda rozhodně ne Máchale
nechceš se voptat eště jinde esi mi rozumíš?
Asi ani nechci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:12
- Nahlásit
Eldoguero
Ne ne, já uš sem s chovem skončila, uš mám vyděláno . Ale jinde by třá zájem byl essi mi jako rozumíš
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:13
- Nahlásit
Biluška
uš mám vyděláno
Už máš opravený auto, jo?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:17
- Nahlásit
Biluška
uš mám vyděláno
Aha, tak to jo, to je potom jiná
Ale jinde by třá zájem byl essi mi jako
noo, co mi víme, jak to nakonec dopadne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:19
- Nahlásit
Baico
Už máš opravený auto, jo?
jj, je úpa jako nový.
Ale když nad tím tak přemýšlím šikla by se nová střecha na barák...možná přece jenom eště neskončím a ňákýho čokla si eště vemu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:22
- Nahlásit
Biluška
ňákýho čokla si eště vemu.
Tak po ní skoč, kdy se ti naskytne zase taková příležitost
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:24
- Nahlásit
Baico
Tak po ní skoč, kdy se ti naskytne zase taková příležitost
Gdyž ona není vykastrovaná....a lidi už dneska chtějí jenom ty klidný štěňata...já ti nevím... a taky už bordery půjdou z módy, nahrají je ti thajci...no budu nad tím přemýšlet
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:26
- Nahlásit
Biluška
nahrají je ti thajci
A to je problém to oholit a nechat jen ten rič? Ještě by jsi měla raritní barvu thajce
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:30
- Nahlásit
Biluška
šiš a to je takový problém je zkřížit a vyšlechtit nový plemeno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:39
- Nahlásit
Baico
Eldoguero
hele holky, soráč, ale nejdu do toho. Fspomeňte si jak to naposled vypadalo když jsem si vzala zvířátko z něčí píče. Zase mi budou stokrát za noc volat, otravovat kde koho v mým okolí...ňyc takového, budu dál vydělávat na Kofíkovi a Armanovi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:42
- Nahlásit
Baico
kdy se ti naskytne zase taková příležitost
možná docela brzo )))))))))))))
A to je problém to oholit a nechat jen ten rič
a to je takový problém je zkřížit a vyšlechtit nový plemeno
ste jelyta ))hele ale třá na dogfoře je xstránkový téma Čiernx šery ))))))))))) což je "plemeno" co "vyšlechtila jakási psychopatka,zkusim to pohledat ty stránky,ale lepčí je ta diskůůze páč tam se k tomu fundovaně vyjadřojou ))))))))) jenže kdo by to čet,je to dloouhý
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:46
- Nahlásit
čúúúúz blbouni, du vás dočíst
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:46 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
hele šery ))))))))))
http://www.ciernysery.eu/
číhněte na fotky a tak vůbec.-))uhynete ) sou tam děsný hlody ))))))
diskuze zde ale mám 106 stran ((
http://dogforum.sk/viewtopic.php?f=81&t=5659&hilit =%C4%8Dierny+%C5%A1ery
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:47
- Nahlásit
Biluška
Fspomeňte si jak to naposled vypadalo když jsem si vzala zvířátko z něčí píče.
Tak ale na něčem přece množit musíš, šup, šup, honem něco nakrej
davidkova renata
hele ale třá na dogfoře je xstránkový téma Čiernx šery
Jo jo, četla jsem to, hrozný bludy, některý lidi by neměli mít nejen psa, ale hlavně ani občanku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:53
- Nahlásit
davidkova renata
ale lepčí je ta diskůůze páč tam se k tomu fundovaně vyjadřojou
Si zapoměla jak jsme s Karlem přes noc vyšlechtili to ekstra zabijácké plemeno co už teď žije svým vlastním životem a dokonce se občas objeví inzeráty na štěňata?
Eldoguero
Tak ale na něčem přece množit musíš, šup, šup, honem něco nakrej
Bez starosti, holky právě doháraly, mám pochopitelně nakryto úpa fšechno. Zejména se těším na štěňátka po Lolitce, uš beru záznamy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:53
- Nahlásit
Eldoguero
některý lidi by neměli mít nejen psa, ale hlavně ani občanku
myslim že jí nemaj..ti co maj navopak šeryho ))))))))))))))ted sem číhla na stránky abych si to voživila neskutečný!!! ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:54
- Nahlásit
Biluška
Si zapoměla jak jsme s Karlem přes noc vyšlechtili to ekstra zabijácké plemeno co už teď žije svým vlastním životem a dokonce se občas objeví inzeráty na štěňata
nojo )))
po Lolitce, uš beru záznamy
tak mě škrtni z Oblíbených
|