| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 22:38
- Nahlásit
Fifi
Preji ti s tvym stenatkem mnoho zdaru, tedy spise stenatku s tebou, aby to vse zvladlo a uneslo a vyrostl z nej vesely pejsek.
Za štěňátko děkuju, za sebe říkám, nestarej se. Bude se mít líp, než kdyby byl v rukou nějakého "kynologického" polopsychopata, který si na něm bude masírovat své ego stálou buzerací na cvičácích.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 01:11
- Nahlásit
jindra 22
než kdyby byl v rukou nějakého "kynologického" polopsychopata, který si na něm bude masírovat své ego stálou buzerací na cvičácích.
Vy jste asi fakt debil!!!!!
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 05:57 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Baico
Vy jste asi fakt debil!!!!!
Kvůli tomu, že někdo napíše něco, co se vám nelíbí, je debil?
Máte fakt úroveň...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 11:44
- Nahlásit
jindra 22
Kvůli tomu, že někdo napíše něco, co se vám nelíbí, je debil?
Ne, protože píšete naprosté nesmysly, nad kterými i laik žasne a odborník nevychází z údivu.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 11:56
- Nahlásit
Alexa
si furt říkám essi to není převtělelenej psíček
Psíček, na rozdíl od tuté existence, měl o psech dost dobré znalosti.
Fifi
hrach na stenu hazet by bylo pro ten hrach vetsim poucenim, nez pro tebe
To je krásný. Kradu si.
Baico
Víš, co je na tom v podstatě průser? Že on si totéž myslí naprosto o všech, co tady s ním diskutují. A nejspíš cítí neodbytné nutkání vnést na czpes světlo a vzdělání stran kynologie, páč jedině to jeho je platné a správné..
Tragedie, fakt.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 12:04 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
Baico
píšete naprosté nesmysly, nad kterými i laik žasne a odborník nevychází z údivu
řekla bych, že touto větou byly poměrně přesně označeny téměř všechny příspěvky od jindry22 a všechny, co se týkají psů
edit: namísto označeny bych použila spíš výraz - zhodnoceny
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 13:13
- Nahlásit
Tak ale zas máme vo jedno přísloví víc-Nedělej Zagorku,nebud jak malej Jarda a nehraj si na Jindru (i takto se dá vstoupi do povědomí národa viz reklám-"hele a keterej je ten tydýt?""ani se neptej"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 13:15
- Nahlásit
danajasa
nebud jak malej Jarda a nehraj si na Jindru
nebo spíš nebuď jak velkej Jindra
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 13:21
- Nahlásit
Baico
odborník nevychází z údivu.
Vy jste odborník? To si o sobě myslí každý.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 13:23
- Nahlásit
Gi a smečka
Víš, co je na tom v podstatě průser? Že on si totéž myslí naprosto o všech, co tady s ním diskutují
O všech si to nemyslím.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 13:34
- Nahlásit
jindra 22
Jindro, Ty si tady děláš nějaký psychologický půzkum???
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 13:38
- Nahlásit
Eninka
řekla bych, že touto větou byly poměrně přesně označeny téměř všechny příspěvky od jindry22 a všechny, co se týkají psů
Proč téměř všechny? Snad všechny. Nač ta upejpavost?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 13:40
- Nahlásit
Vlčáčková
Jindro, Ty si tady děláš nějaký psychologický půzkum???
Nač dělat průzkum, jehož výsledek lze odhadnout.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 13:51
- Nahlásit
jindra 22
Hele, nedávno říkal jeden nositel Nobelovy ceny, že prý sociální sítě vytlačily myšlení. Tak si říkám, jestli nejsi jeho asistent a nesbíráš horlivě data...
Jdu provětrat maroda, zatím pa.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 13:58
- Nahlásit
Vlčáčková
Hele, nedávno říkal jeden nositel Nobelovy ceny, že prý sociální sítě vytlačily myšlení.
Pokud má na mysli něco takového, jako "fakebůk", pak s ním souhlasím. Psát celý den o tom, co právě dělám, to opravdu vytlačuje myšlení a kreativitu - debilizuje.
U odborně zaměřených sítí bych se toho nebál, spíš naopak, považuji je za přínos, za informační zdroj.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 15:05
- Nahlásit
jindra 22
Pokud má na mysli něco takového, jako "fakebůk", pak s ním souhlasím. Psát celý den o tom, co právě dělám, to opravdu vytlačuje myšlení a kreativitu - debilizuje.
Je vidět, že píšeš z vlastní zkušenosti a že tohle stadium už máš za sebou
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 15:12
- Nahlásit
jindra 22
O všech si to nemyslím.
Samozřejmě. Vyjma několika jedinců, kteří spadají do stejné kategorie jako ty.
FaceBook je dobrý sluha a zlý pán. Je jen a jen na osobnosti, jak s ním ne/umí zacházet.
Ovšem to bys nebyl ty, abys opět nepaušalizoval, že.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 15:12
- Nahlásit
jindra 22
Vy jste odborník?
Oproti vám jsem dost poučený laik a mám zkušenosti s výchovou víc jak jednoho psa a to ještě naprosto různých plemen. Navíc mám i odborné vzdělání, které mi dalo znalosti z etologie, genetiky a fyziologie. Na rozdíl od vás na to mám papír, takže oproti vám jsem odborník.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 15:40
- Nahlásit
jindra 22
Pokud má na mysli něco takového, jako "fakebůk", pak s ním souhlasím.
Tak já myslím, že se to projeví kdekoliv, kde se vyskytne větší množina lidí čili dav.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 15:44
- Nahlásit
Baico
Na rozdíl od vás na to mám papír, takže oproti vám jsem odborník.
Papír ještě z nikoho odborníka neudělá. Kolik "odborníků" z plzeňských práv má papír...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 15:54
- Nahlásit
jindra 22
Papír ještě z nikoho odborníka neudělá
To máte pravdu, ale za mnou jsou vidět výsledky. A to nejen mých psů, ale i lidí, kteří se svými psy začínali pod mým vedením v kurzu základní poslušnosti. To jsou fakta, která můžu doložit.
Kolik "odborníků" z plzeňských práv má papír...
Ale ne všichni absoleventi plzeňských práv jsou podvodníci. Opět vaše typické paušalizování.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak já myslím, že se to projeví kdekoliv, kde se vyskytne větší množina lidí čili dav.
Pokud jde o jisté tendence, tak ty jsou opravdu společné všem diskusním fórům - nutná daň za přístup k informacím. Jistě, na Astrofóru to bude vypadat asi jinak, než na fóru kamnářů. Nebo na kynologickém fóru. Úroveň se mění podle náročnosti oboru.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:04
- Nahlásit
Baico
To jsou fakta, která můžu doložit.
Myslím, že už jste toho doložila dost.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:08
- Nahlásit
jindra 22
Myslím, že už jste toho doložila dost.
Ano? A můžete být konkrétní? Jsem zvědavá, zda odpovíte, protože jakomile po vás někdo chce konkrétní odpověď, tak stáhnete ocas mezi nohy a utečete.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:17
- Nahlásit
Baico
stáhnete ocas mezi nohy a utečete.
Všiml jsem si, že ráda rýpete, provokujete. To máte ze cvičáku? Chudáci pejsci s tak labilní cvičitelkou... Až budete nacvičovat obrany, tak doufám, že pes nepůjde po figurantovi, ale po vaší zadnici. A zákus bude přesvědčivý.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:24
- Nahlásit
jindra 22
To máte ze cvičáku?
Ne tam jenom pijeme kafe a pomlouváme takový neschopný lidi jako jste vy.
Chudáci pejsci s tak labilní cvičitelkou..
Je zajímavé, že si nikdo nestěžuje a všichni "moji" studenti mě mají rádi a každou neděli se ke mě s velkým nadšením vrací.
tak doufám, že pes nepůjde po figurantovi, ale po vaší zadnici.
Nevím jaký by k tomu měli kluci důvod.
Stále čekám na nějaký konkrétní příklad toho, co jsem tady na sebe doložila negativního.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:29
- Nahlásit
jindra 22
Tak na Astrofora nechodím, ani nevím, jestli nějaká jsou, takže o úrovni nic netuším. Ale určitě tam taky budou nějací exhibicionisti.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:37
- Nahlásit
LucieS
Je vidět, že píšeš z vlastní zkušenosti a že tohle stadium už máš za sebou
Ne, jsem na takové blbosti moc starý. Abych někde zveřejňoval svou identitu, psal že odjíždím na dovolenou, kecat o tom, že jsem se právě dobře vykadil? Ne, na to je třeba věk do patnácti, nebo IQ pod šedesát.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:38
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale určitě tam taky budou nějací exhibicionisti.
Však to je ta nutná daň o které jsem psal. Ale zase člověk získá informace.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:48
- Nahlásit
jindra 22
Ale zase člověk získá informace
Podle toho, jaké informace shání.
|