| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:22
- Nahlásit
Vlčáčková
Jindru nesleduju, ale co jsem četla, tak mi to přišlo tak, že přišel, na něco se zeptal, chvíli diskutoval, pak se mu tu někteří (stále stejní) vysmáli, dostal vynadáno do debiků ... a ... začal to vrac
mno, tak já jsem jindrovi na jeho dotaz tehdy odpověděla dost slušně, a stejně slušně jsem mu napsala svou první reakci tady, že nechápu, proč hned z první začíná plašit zadavatelku s dominancí u pidištěněte se kterým by podle jeho rad měla případně třášt, nicméně hnedle přispěchal s jeho oblíbenou hysterií. Není mi patnáct, aby do mě šel nějajkej takovejhle mudrlant a já si to musela nechat líbit. Jeho následný čím dál tim vylepšenější rady a vykolejený reakce jaksi nemohou následně vést k jiné komunikaci. Dodnes mi třeba milý všeznalý jindra neodpověděl na to, které z mých rad tedy považuje za ty nebezpečné, jak on sám mi napsal. Něco napíše, plácne nesmysl a ?????????? takže asi takhle. Ono je to spíš o tom, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá,
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Jsou tu nehorázní sprosťáci, kteří urážejí ostatní, a s těmi se snášíš, tak nechápu, proč Tě tak irituje Jindra. Fakt nechápu, nic ve zlým.
Já chápu, Vlčáčková, a ty, při své inteligenci chápeš jistě taky. Prezentovat názory nehodící se někomu do krámu slušným způsobem, je vždy iritující.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:26
- Nahlásit
PetraK
Ono je to spíš o tom, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá,
Tak na to mysli, Petro, a bude vše fajn.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:29
- Nahlásit
PetraK
Ono je to spíš o tom, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá,
No ale to by Jindra mohl napsat taky. I když mi přijde, že u Tebe se sekl vedle, ale taky byl v té chvíli pod palbou (pokud si to dobře pamatuju).
Mě to už připadá, že tenhle server je povětšinou o tom, kdo koho nemá rád, považuje ho za debila nebo komu nekriticky straní. Je to škoda, mělo by to být o psech.
jindra 22
Prezentovat názory nehodící se někomu do krámu slušným způsobem, je vždy iritující.
Nó, ještě si přisazuj!
Nic, jdu něco dělat. Hádat se můžete i beze mě. Jen jsem myslela, že zrovna Vy dva byste mohli zakopat válečnou sekeru a chovat se k sobě normálně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:30
- Nahlásit
jindra 22
Tak na to mysli, Petro, a bude vše fajn.
já???????????????? tak todle je bingo max trefa do černýho teda mám na víkend o zábavu postaráno.
No tak si tu hezky ublíženecky debatuj milý jindro. Jen je škoda, že jsi svými nesmysly zaplácal zadavatelce dost úspěně téma. Jdu, páč toho se už dál zúčastňovat nemusím, to je fakt.Hlavně je to proti pravidlům tohodle servru.
a dávej bacha na ten kalendář po dědovi, myslím, že bez něj by si byl celkem ztracený asi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Vlčáčková
I když mi přijde, že u Tebe se sekl vedle, ale taky byl v té chvíli pod palbou (pokud si to dobře pamatuju).
co je mi do toho jestli se sekl? Já s ním mluvila původně slušně, ale nehodlám se bavit slušně s někým, kdo se do mě naváží. A navíc mele nesmysly. A navíc nebezpečný nesmysly,, protože kdyby je vzal někdo za svý, tak si s tím psem zadělá na problém. O to tady od začátku jde, vy jste jaksi celou debatu posunuli jinam. Von by totiž taky jindra neměl na kynologyickým fóru jinak o čem mluvit.
Jen jsem myslela, že zrovna Vy dva byste mohli zakopat válečnou sekeru a chovat se k sobě normálně.
hele promiň, jsem dost mentálně vyspělá na to, abych sama, uměla zakopat válečnou sekeru, nemusí mi to nikdo domlouvat. ale to by se muselo jednat o jinej formát člověka.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:33
- Nahlásit
Vlčáčková
nechápu, proč Tě tak irituje Jindra
tak abych pravdu řekla, tak já PetruK docela chápu. Netvrdím, že všechno, co jindra22 řekne je úplně blbě, ale v mnoha příspěvcích je jízlivej bezdůvodně..já teda vidím rozdíl mezi nadsázkou a něčím jiným a co bys řekla (jak sestřička Tonička v Básnících) - měl ho tam
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:38
- Nahlásit
PetraK
a dávej bacha na ten kalendář po dědovi, myslím, že bez něj by si byl celkem ztracený asi.
Tak tomuhle nerozumím. Asi nějaká invektiva... opět.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:40
- Nahlásit
PetraK
hele promiň, jsem dost mentálně vyspělá na to, abych sama, uměla zakopat válečnou sekeru, nemusí mi to nikdo domlouvat. ale to by se muselo jednat o jinej formát člověka.
Jsi především neskutečně arogantní, Petro.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:44
- Nahlásit
Eninka
ale v mnoha příspěvcích je jízlivej bezdůvodně.
"Jízlivej" není to správné slovo. Jindra je spíš cynickej. A nikoliv bezdůvodně. Prostě obranný mechanismus...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:44
- Nahlásit
PetraK
Tak já samozřejmě vím, že jsi dostatečně momentálně vyspělá. Proto to píšu Tobě a ne třeba Baicofce. A sama můžeš být formát a udělat to, ne?
Eninka
A nojo. Jenže mě přijde zbytečný, aby se hádali i Ti, kteří nejsou tak nějak programově agresivní a nasraní.
Ach jo, jsem osamocena ve svém marném snažení!!! Jdu si hodit mašli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:46
- Nahlásit
jindra 22
Jsi především neskutečně arogantní, Petro
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:47
- Nahlásit
jindra 22
Jsi především neskutečně arogantní, Petro.
Hele, to je tady taková nakažlivá nemoc a občas tím zatrpí i ten, kterého to normálně nechytá.
A už jí nech.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:49
- Nahlásit
jindra 22
Jsi především neskutečně arogantní, Petro
v čem spatřuješ tu aroganci? Zajímá mě to, co řekneš
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:56
- Nahlásit
Vlčáčková
A už jí nech.
Tak jo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:58
- Nahlásit
Vlčáčková
Proto to píšu Tobě a ne třeba Baicofce
Laskavě používej moji přezdívku správně, když už jí musíš zmiňovat.
A nevím, jak by ti bylo kdyby člověk jako Jindra dostal štěně po tvém psovi a lhal ohledně chovatelky.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 11:00
- Nahlásit
Eninka
v čem spatřuješ tu aroganci? Zajímá mě to, co řekneš
Co řeknu? K Petře už nic. Vlčáčkové jsem to právě slíbil.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 11:03
- Nahlásit
Baico
A nevím, jak by ti bylo kdyby člověk jako Jindra dostal štěně po tvém psovi a lhal ohledně chovatelky.
Jindra nemá zapotřebí lhát. Jindrovi nejde totiž o prachy.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:07
- Nahlásit
já mám nejradši tu Jindrovu hlášku o týrání výcvikem, co vy?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:50 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Adiddaska
Proč ne? Pokud bude fanatický výcvikář nutit psa do něčeho, na co evidentně nemá?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:54
- Nahlásit
Adiddaska
mě se líbila ta jak měl radost ,že ženský maj i smysl pro humor ,ale výcvik je samosebou taky super,kor když uvážim,že takhle od klávesnice přesně pozná čí pes na to či ono má nebo nemá
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 13:03
- Nahlásit
davidkova renataže takhle od klávesnice přesně pozná čí pes na to či ono má nebo nemá
Tak pani nemá néni hasky,má je to hasky to je celkem jednoduchý
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 13:23
- Nahlásit
danajasa
Tak pani nemá néni hasky,má je to hasky to je celkem jednoduchý
Ty vole, ty snad fakt píšeš přes ten vypatlátor To nepřelouskám ani já )))))))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 13:31
- Nahlásit
Lucie KratochvílováTo nepřelouskám ani já A to už se nepokouším ani vo větu rozvitou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 14:01
- Nahlásit
danajasa
A to už se nepokouším ani vo větu rozvitou
Tak to máš teda kliku
Teďko přepisuju rozsudek a nedává mi to o nic větší smysl tak to asi nebude tebou... ;))))))))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 15:17
- Nahlásit
all
Proč jste zlé na Jindru Hojera?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 15:57
- Nahlásit
Sízra Milanová
na Jindru Hojera?
nemělo tam být Hujera?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 16:03
- Nahlásit
davidkova renata
mě se líbila ta jak měl radost ,že ženský maj i smysl pro humor
jj, ta byla taky dobrá a celkově se mi líbí jak si do psa projikuje svoje mužství
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 16:07
- Nahlásit
Eninka
nemělo tam být Hujera?
Asi mělo, ale to je jedno. Ladislav Hojer (15. března 1958 - 7. srpna 1986, Praha) byl český sadistický vrah, který mezi lety 1978 až 1981 zavraždil na území Československa celkem 5 žen. Odsouzen k trestu smrti a popraven...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 16:29
- Nahlásit
jindra 22
Asi mělo, ale to je jedno. Ladislav Hojer (15. března 1958 - 7. srpna 1986, Praha) byl český sadistický vrah, který mezi lety 1978 až 1981 zavraždil
tyjó, tak to buď radši Hujer, než sadistickej tendlenc to, to jsem netušla, kdo je ten druhej.
Sízra by měla objasnit, spletla-li Hujera s Hojerem, či neéé
|