| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 13:49
- Nahlásit
Eninka
některý výroky začnu tesat do kamene
můžeš vytesat do kamene že můj pejsánek jest hovádko a právě mi ukradl ze stolu složenku a rozcupoval jí chápu že má k placení složenek averzi,ale tohle podle mě neni uplně optimální řešení situace , ale to se naučila od ségřinýho kokeše, to je zlodějíček první třídy
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 13:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale ty seš zase extrém že jo....extrémně aktivní ve všech směrech
myflíš?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 13:54
- Nahlásit
Lola1
myflíš?
vim
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 14:08
- Nahlásit
jindra 22
Jakoby "chudej" člověk už nestál nikomu ani za slušnost.
Tak s takhle vyskládanou větou nemůžu úplně souhlasit. Kdyby místo "nikomu" bylo "bohatýmu", tak to by se dalo pochopit a třeba i částečně vzít za své. Ale "nikomu"?
Podívej, kdyby ti chudí - řekněme střední třída, protože tu asi myslíš - byli taky slušní, pak při tom, že je jich v podstatě nejvíc, bylo by nejvíc těch slušných. Z toho plyne, že by si nemohli na neslušnost stěžovat, protože by se více méně skoro všichni chovali k sobě slušně a s úctou. Těch pár neslušných z nich nebo ta menšina bohatých už by to nemohla svou arogancí moc pokazit, protože by byli v menšině a člověk by se s nimi běžně nesetkával.
Z toho tedy plyne, že jsou-li "chudí" nasraní, že je s nimi neslušně zacházeno, pak ani jejich "třída" tedy ten dav těch chudších, se kterými se nejvíce potkávají, slušný nebude.
Zkráceně řečeno - budeme tedy asi pakáž napříč všemi stavy - politickými, finančními, náboženskými, prostě všemi. Bez výběru všude stejná úroveň.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 16:17
- Nahlásit
Vlčáčková
Z toho, jak jsi to napsala, Vlčáčková, se mi normálně zauzlily synapse, čili, prd tomu rozumím Velebnosti. Prostě a jasně, některým boháčům běžný člověk nestojí za slušnost. Nezapomenu na televizní šot o uhlobaronu Koláčkovi. Pan miliardář právě vycházel z budovy ostravského soudu. Na parkovišti jej čekal reportér televize Nova s dotěrnými otázkami.
Mlčky prošel kolem, pak se otočil a pravil: "Dejte si to auto někam do piče, nebo vám do něj jebnu."
Prostě, nějaká reportérská socka nestála panu miliardáři za špetku slušnosti. A není sám...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 16:35
- Nahlásit
jindra 22
Prostě, nějaká reportérská socka nestála panu miliardáři za špetku slušnosti
ale zase novináři vcelku špína jsou..pracovala jsem v nejmenovaném vydavatelství nejmenovaných bulvárních novin a tam jsem se setkala s nejhoršíma lidma co jsem kdy viděla..paradoxně to nebyli boháči nabubřelí, ale jedni z nejchudších, hlídači co tam hlídali v noci objekty(jakoby securi´táci či co), neměli žádné vzdělání a všichni to byli hrozně zlí,závistiví lidé co kradli a nenáviděli každýho kdo měl úspěch ať už jakýkoli...z toho bych si asi měla vzít ponaučení že všichni lidi co jsou chudí a ničeho jakoby nedosáhnou a jsou tak nějak na okraji společnosti jsou zlí a závistiví, ovšem tak nepřemýšlim...protože vim, že svět je složitější a neni černobílej a pokud ho tak budu vnímat, spíš ochudim sebe...jak to už psala grin nedávno tobě myslim....všichni romové neberou sociální dávky a všichni černoši nemají velký nádobíčko...svět je složitější
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 16:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
O tom žádná, Sízro. Jak sama konstatuješ, šlo o securiťáky - blbečky bez vzdělání, kteří si léčí své komplexy, rádi si bouchnou, pokud je příležitost. Jenže u člověka který vlastní, nebo spoluvlastní doly, bych očekával nějakou úroveň. To, že novináři jsou špína, nehraje přece žádnou roli.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 17:32
- Nahlásit
jindra 22
Jenže u člověka který vlastní, nebo spoluvlastní doly
uhlobaron může bejt stejnej vůl jako kdokoli jinej,to mu nemůžeš odpírat . Jinak si myslim,že uhlobaronství je pěkný povolání, to by mě možná bavilo dělat
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 17:47
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jinak si myslim,že uhlobaronství je pěkný povolání, to by mě možná bavilo dělat
Jo, to jo. Taky bych to zkusil, a možná bych po nějakém čase komunikoval s médii hůř, než Koláček. Jak známo, prachy vymývají mozek.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 17:51
- Nahlásit
jindra 22
možná bych po nějakém čase komunikoval s médii hůř, než Koláček
to každopádně hned bys zneužil své moci a nechal zmizet určitý chovatele a tak..uplně to vidim
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 18:22
- Nahlásit
Sízra Milanová
a nechal zmizet určitý chovatele a tak..uplně to vidim
Nenechal. Taková lapálie, by mi nestála za námahu. Jestli bych zneužíval své moci... snad ne. To musí mít člověk už v povaze. Možná proto nejsem miliardářem.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 18:26
- Nahlásit
jindra 22
Jestli bych zneužíval své moci... snad ne. To musí mít člověk už v povaze.
to není o povaze, ale o příležitosti...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 18:28 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Eninka
to není o povaze, ale o příležitosti
Nesouhlasím. Aby měl člověk příležitost, musí mít povahu na to, někam se vydrápat. Třeba po něčím hřbetě. Já jsem neměl nikdy nutkání někam se drápat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 18:33
- Nahlásit
jindra 22
Já jsem neměl nikdy nutkání někam se drápat
takže pokud by jsi pracoval v nějakým oboru, byl dobrej a díky tomu se dostal vejš, aniž by ses drápal po něčích zádech, tak to je pak co za situaci? Takže příležitost se může naskytnout i bez povahy se někam drápat, no ne?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 18:37
- Nahlásit
Eninka
Takže příležitost se může naskytnout i bez povahy se někam drápat, no ne?
souhlasim
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 18:49
- Nahlásit
Eninka
takže pokud by jsi pracoval v nějakým oboru, byl dobrej a díky tomu se dostal vejš, aniž by ses drápal po něčích zádech, tak to je pak co za situaci?
Tak to je spíš idealistická hypotéza. Když bude dobrej, všimne si toho nějakej neschopnej hajzlík a v lepším případě ho využije, stane se mu šéfem a pak ho "podrží", v horším si přivlastní jeho nápady a jeho vykopne. V každém případě se ale stane jeho šéfem.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:03
- Nahlásit
Vlčáčková
V každém případě se ale stane jeho šéfem
jak se může někdo - navíc neschopnej - stát sám od sebe jeho šéfem, nějak tomu nerozumím
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:09
- Nahlásit
Eninka
Já taky ne. Ale viděla jsem to víckrát, než opačný případ.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:23
- Nahlásit
Eninka
byl dobrej a díky tomu se dostal vejš,
Zazvonil zvonec a pohádky byl konec... tak dětičky, teď honem vyčurat, pomodlit se a spát. Ať se vám něco hezkého zdá, třeba o tom, že se "jen tak" dostanete "někam vejš".
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Když bude dobrej, všimne si toho nějakej neschopnej hajzlík a v lepším případě ho využije, stane se mu šéfem a pak ho "podrží", v horším si přivlastní jeho nápady a jeho vykopne. V každém případě se ale stane jeho šéfem.
Máš u mě bod, Vlčáčková.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:26
- Nahlásit
jindra 22
Nesměj se Enince!!! Nebo Tě vyzvu na souboj.
Musím říct, že v jedné fabrice, kde jsem pracovala, to ale docela fungovalo. Pak jsem pracovala ještě leckde a tam už to nebyla taková hitparáda. Tak převážně platilo to, co jsem psala výše.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:27
- Nahlásit
Eninka
jak se může někdo - navíc neschopnej - stát sám od sebe jeho šéfem, nějak tomu nerozumím
Známosti, konexe, tlačenka, tyhle výrazy ti nic neříkají? Pak ti závidím...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:29
- Nahlásit
Vlčáčková
Musím říct, že v jedné fabrice, kde jsem pracovala, to ale docela fungovalo
Já jsem pracoval asi ve čtyřech fabrikách, fungovalo to všude stejně.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:29
- Nahlásit
Vlčáčková
Nesměj se Enince!!! Nebo Tě vyzvu na souboj
jestli on se nechce po tvých zádech vydrápat tady na cézetku někam vejš, znáš to, začíná to nenápadně - pochlebováním a udělováním bodů, no a pak že jindra na to nemá povahu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:33
- Nahlásit
jindra 22
Známosti, konexe, tlačenka, tyhle výrazy ti nic neříkají
ale jo, říkají, ale není to prostě zákonitý, podle mě. Vím o hodně lidech, kteří se někam vypracovali vlastní pílí a ne škrábáním se po zádech druhých lidí
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:39
- Nahlásit
Eninka
jestli on se nechce po tvých zádech vydrápat tady na cézetku někam vejš,
A co bych z toho měl? Chechtoše z toho nekoukaj...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:42
- Nahlásit
Eninka
Vím o hodně lidech, kteří se někam vypracovali vlastní pílí a ne škrábáním se po zádech druhých lidí
Možná tací, jako profesor Holý, neuropatolog Koukolík. Prostě, vědci. Taky prd dosáhli... z finančního hlediska.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:42
- Nahlásit
jindra 22
A co bych z toho měl?
no prestiž přeci...jsou i jiný věci na světě, ze kterých sice neplynou prachy, ale přesto mají velkou cenu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:43
- Nahlásit
jindra 22
Prostě, vědci
v tom případě jsi zapomněl na Baico
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:44
- Nahlásit
Eninka
no prestiž přeci
Co si koupím za prestiž? Zas tak ješitný nejsem.
|