| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:45
- Nahlásit
Eninka
v tom případě jsi zapomněl na Baico
Hele, neprovokuj.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:47
- Nahlásit
Eninka
jestli on se nechce po tvých zádech vydrápat tady na cézetku někam vejš
Možný to je. Když už jsem tu taková celebrita, že se mnou žumpa ohání pomalu na každým druhým témátku
jindra 22
Koukolík.
No, tak co vím, a asi vím dost spolehlivě, tak toho vypíchali z nemocnice v J. Hradci. Podle toho, co jsem tam viděla, tak nepochybuji, že na ně byl moc dobrej, tak tam nemohl vydržet.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:50
- Nahlásit
jindra 22
Co si koupím za prestiž?
ty to moc bereš všechno přes ty peníze...radovat se z něčeho jde snad i bez nich, no ni?
Hele, neprovokuj.
ale ona tady někde psala, že byla či je vědeckej pracovník
Vlčáčková
taková celebrita, že se mnou žumpa ohání
jo, jo, o kom se nemluví, jakoby nebyl
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:52
- Nahlásit
Vlčáčková
Podle toho, co jsem tam viděla, tak nepochybuji, že na ně byl moc dobrej, tak tam nemohl vydržet.
No tak vidíš. Koukolík je podle mého laického úsudku geniální v tom, jak dokáže medicínu popularizovat. Mluvit třeba o mozku tak, aby z toho laik něco měl. To u vědců není běžné.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:54
- Nahlásit
Eninka
ty to moc bereš všechno přes ty peníze...radovat se z něčeho jde snad i bez nich, no ni?
Ale jo. Dělám si srandu. Co myslíš, že dělám celý život? Raduju se bez peněz.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:56
- Nahlásit
jindra 22
Mluvit třeba o mozku tak, aby z toho laik něco měl
tak v tom případě je tady geniálních vícero lidí - myslím na tomto serveru - protože o mozcích druhých lidí se zde lze dozvědět hodně věcí a to slovy, která jsou zřejmá pro každýho laika
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:57
- Nahlásit
jindra 22
Mluvit třeba o mozku tak, aby z toho laik něco měl. To u vědců není běžné.
Někteří to umí taky.
Co myslíš, že dělám celý život? Raduju se bez peněz.
No, vidíš, jak jsi šikovný. A teď si představ, jak by Ti to teprv šlo s penězma.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:05
- Nahlásit
Vlčáčková
No, vidíš, jak jsi šikovný. A teď si představ, jak by Ti to teprv šlo s penězma.
To není tak jednoznačné. Ze začátku možná jo. Pak už bych se jen nudil. A k stáru sledoval, jak se supi slétají...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:06
- Nahlásit
Eninka
tak v tom případě je tady geniálních vícero lidí - myslím na tomto serveru - protože o mozcích druhých lidí se zde lze dozvědět hodně věcí a to slovy, která jsou zřejmá pro každýho laika
I ty jedna srandistko.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:24
- Nahlásit
jindra 22
I ty jedna srandistko
jak srandistka, já jsem pouze pravdomluvná Eninka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:26
- Nahlásit
jindra 22
Já bych se s penězma nenudila.
Eninka
Jééén aby!
Ten retrívr prý snad bude v TV.
Jdu účtovat...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:28
- Nahlásit
Vlčáčková
Ten retrívr prý snad bude v TV.
dneska to tý televize vleze každej
co tam bude dělat, jaks na to přišla?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:33
- Nahlásit
Eninka
Dočaskářka se vykecávala, až jí to někdo dohodil, že jako dojímavý příběh. Asi to byla kamarádka, teď nevím. Příští středu prý mají sraz.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:35
- Nahlásit
Vlčáčková
až jí to někdo dohodil, že jako dojímavý příběh
pozor, pozor, hlavně by tam měl být hlavní aktér, teda dva, ty, jako konspirační složka a já jako, hmmmmm, přemejšlím jako co, dejme tomu - kurýr chacháááá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:44
- Nahlásit
Eninka
Já teda ne. Nefotím se a už vůbec nenatáčím. To tak.
Nevím, jak si to představují. Hlavně doufám, aby tam pro senzaci nedali něco, z čeho ještě bude průser.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 00:38
- Nahlásit
jindra 22
byl dobrej a díky tomu se dostal vejš,
Zazvonil zvonec a pohádky byl konec... tak dětičky, teď honem vyčurat, pomodlit se a spát. Ať se vám něco hezkého zdá, třeba o tom, že se "jen tak" dostanete "někam vejš"
znám osobně lidi, co se z naprostý nuly, z extrémně chudý rodiny, která žila v jedný místnosti vypracovali poctivě velice vysoko, až tam, kde jsou podle tebe ty nemravný boháči. Jde to, ale vtip je v tom, že tyhle lidi neseděj denně na a nekecaj na netu, tyhle lidi dokonce ani nemaj psa a ani třeba žádný jiný koníčky, tyhle lidi prostě nonstop makaj, skoro nikdy nodpočívaj a když mají náhodou volnou chvilku, nečtou si časopis nebo knížku, ale brožurku, jak zdokonalit softweare svý firmy a dyž už se přemůžou a jdou do kina, tak první slova po tom, co vylezou ze sálu jsou zase o jejich práci bo na ní stejně celou tu dobu mysleli. Věř mi, mám to z velmi blízké zkušenosti....
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 07:25
- Nahlásit
Adiddaska
Věřím ti, Adidasko. Prostě chudáci posedlí prací, workoholici. Oběti nepříjemné deviace. Nepříjemné hlavně pro ty, kdo s takovými mají žít. Nezávidím jim jejich výdělky, kterých si obvykle neužijí... neboť po padesátce infarkt, nebo mrtvička. Uštvou se k smrti jako ty včelky dělnice.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:12
- Nahlásit
jindra 22
Prostě chudáci posedlí prací
milej jindro dvacetdva, bylo by dobrý, kdybys někdy začal přemýšlet nad tím, co produkuješ!!! Co tě opravňuje psát něco takhle urážlivýho??? mám známý, kteří poctivě podnikají. Pracují - narozdíl od tebe, který tady sedíš a smolíš svoje urážky do širokýho dalekýho okolí. Výsledkem jejich práce je dobře si vedoucí firma a pohodlí, který si můžou dovolit, díky tomu, že poctivě pracují. Pořád píšeš, že jsi starý a zkušený, podle toho co od tebe čtu, jsi tak max. starý a zapšklý.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:26
- Nahlásit
PetraK
Ale já myslím, že Jindra nikoho neuráží. Mě teda při jeho posledním příspěvku napadla jedna moje známá přes psy. Není až takový extrém, že by do kina nešla, ale maká jak ďas a toho pohodlí čili plodů své práce si moc neužívá. Spíš to vidím na Jindrův popis - po padesátce infarkt. Dokonce není ani vnitřně spokojená, protože její manžel a "kamárádi", které ona pozve na chatu, na kterou ona vydělala, pohostí je bohatě tím, nač ona vydělala, sveze je autem, na který ona vydělala, se jí před ní smějou, jak pořád akorát maká a jak to s ní ten chlap vůbec může vydržet.
Takže situace jsou různý a Jindra rozhodně má kus pravdy, protože lidi, jak to popsal, existují a je jich dost. Jen já jich znám poměrně hodně. Akorát že povětšinou nejsou bohatí, protože se zabývají špatným oborem. A můj bývalý manžel jednou taky říkal po návštěvě mojí sestry: "To by bylo práce za ten prokecanej čas."
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:34
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale já myslím, že Jindra nikoho neuráží.
no já si to nemyslím. Slova chudáci posedlí prací mi tak prostě znějí. Já taky nežiju jen prací, ráda si užívám volný čas, ale nikdy by mě nenapadlo tohle napsat. A spešl u jindry, po těch jeho výplodech, kdy každého odsoudí, nečekám z jeho strany ani nic pozitivního. A vadí mi to za všechny lidi, který poctivě makaj a na práci si nehrajou. Třeba za mojí sousedku kamarádku, která je matka samoživitelka, má dva velký kluky, je to švadlena a hodně dobrá švadlena, ale musí kurva zatraceně makat, aby ty prachy vydělala. Bylo by dobrý, kdyby si lidi a lidi jako jindra speciálně dávali trochu práce s tím co říkají a píšou.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:39
- Nahlásit
PetraK
milej jindro dvacetdva, bylo by dobrý, kdybys někdy začal přemýšlet nad tím, co produkuješ!!! Co tě opravňuje psát něco takhle urážlivýho??? mám známý, kteří poctivě podnikají. Pracují - narozdíl od tebe, který tady sedíš a smolíš svoje urážky do širokýho dalekýho okolí. Výsledkem jejich práce je dobře si vedoucí firma a pohodlí, který si můžou dovolit, díky tomu, že poctivě pracují. Pořád píšeš, že jsi starý a zkušený, podle toho co od tebe čtu, jsi tak max. starý a zapšklý.
Já si myslím, že tento hysterický výlev koment nepotřebuje, Petro. Jen dodám, že mě pobavil.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:41
- Nahlásit
jindra 22
Jen dodám, že mě pobavil.
to je dobře.
Hysterii v tom opravdu hledat nemusíte, koukám, že vy jí vidíte za každým rohem. Čímpa to asi tak bude? Něco nám někde hapruje,což?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:43
- Nahlásit
PetraK
Mně to trochu přijde, že Jindra není spokojený se svým sociálním statusem, rád by měl asi víc peněz, ale zase by se nerad přetrhnul ( v jeho věku je to už stejně pasé) a to je trochu bezvýchodná situace, kterou řeší psychologickým obranným mechanismem "kyselé hrozny".
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Takže situace jsou různý a Jindra rozhodně má kus pravdy, protože lidi, jak to popsal, existují a je jich dost. Jen já jich znám poměrně hodně.
Přesně tak, Vlčáčková. A když o nich člověk napíše, takřečeno uhodí hřebíček na hlavičku, to je pak někdy křiku a urážek.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:48 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Adiddaska
Mně to trochu přijde, že Jindra není spokojený se svým sociálním statusem,
Naopak, já jsem spokojen. Nespokojení jsou zřejmě ti, co tak freneticky na každou mojí poznámku vyřvávají. Kdo by rád koukal do zrcadla, když má křivý nos? Směšní jsou mi lidé, kteří svůj život de facto prodali za peníze. Upsali se ďáblu jménem mamon.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:52
- Nahlásit
Adiddaska
rád by měl asi víc peněz,
Tohle se týká právě bohatých...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:53
- Nahlásit
Adiddaska
spokojený se svým sociálním statusem, rád by měl asi víc peněz, ale zase by se nerad přetrhnul
ano, to se ovšem měl narodit ještě o něco dřív než se narodil, aby si pořádně užil ty svoje oblíbený komanče, kdy všichni měli všechno, všechno bylo všech a všeho bylo dostatek
jindra 22
A když o nich člověk napíše, takřečeno uhodí hřebíček na hlavičku,
ne, to žijete v hlubokém omylu jindro, protože takováhle situace není u všech lidí kteří podnikají a rozhodně zase ty vaše mudrosloví neplatí obecně a jen zase urážíte, to je vaše vůbec nejmilejší činnost, jak jsem tak koukala. V podstatě by mě vás mohlo být i líto, chudáčka zapšklýho, ale bohužel ne, protože tím co plodíte se můžete spousty lidí dotknout, vůbec vás to ve vaší zapšklosti a uprděnosti nenapadne, jen si potřebujete vyventilovat svoje pocity, Škoda, že tak jako jsou psí fóra, nejsou stránky pro ublížence, tam byste se mohl dostatečně vyřádit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jindra 22
Kdo by rád koukal do zrcadla, když má křivý nos?
ty vole to je zase jízda tohleto že vy si listujete v nějakým kalendáři po dědečkovi, že jo? Tam vy asi chodíte na tydle svoje mudrosloví, aha.
facto prodali za peníze.
no tak vám jich je líto, mě je zase líto vás, že vás ani nenapadne, že někdo má dobrý pocit z práce, z toho co udělal, ať je to třebas dokonalej nábytek, nebo já nevím co. vy jste asi evidentně sám nikdy nezažil dobrej pocit s dobře udělaný práce. Škoda, je to celkem dobrej zážitek, když jdete z práce domů a říkáte si "Jo!! ty vado, dneska se to povedlo!" vás ani nenapadne, že o ty prachy nemusí jít, že ne? No jo, no. Asi prázdnějš v duši někde, že jo?
Upsali se ďáblu jménem mamon.
a další perla z dědova prastarýho kalendáře
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:57
- Nahlásit
jindra 22
http://www.psychoweb.cz/slovnik/kysele-hrozny-meto da-kyselych-hroznu---co-to-je-vyznam-podle-slovnik u/
Bohatí lidé jsou podle tebe buď podvodníci nebo posedlí chudáci, nemůže existovat nikdo bohatý, kdo si vydělal poctivě a má svou práci rád, proto je mnohem lepší být chudý.....skoro učebnicový příklad....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:13
- Nahlásit
PetraK
A spešl u jindry, po těch jeho výplodech, kdy každého odsoudí, nečekám z jeho strany ani nic pozitivního
Jindru nesleduju, ale co jsem četla, tak mi to přišlo tak, že přišel, na něco se zeptal, chvíli diskutoval, pak se mu tu někteří (stále stejní) vysmáli, dostal vynadáno do debiků ... a ... začal to vracet a dělat si z těch útočících srandu. Takže já bych tomu neříkala, že každého odsoudí.
Na výrazu chudáci... (atd.) mi nic urážlivého nepřišlo, no. Je to obecný a nikdo si to nemusí vztáhnout na sebe. Co se týče Tvé známé švadleny, tak právě za takové tu Jindra kope.
Né, že by mi jeho názory byly extrablízké, ale taky si nemyslím, že jsou extrašpatné a že se tu Jindra chová nevhodně. Jsou tu nehorázní sprosťáci, kteří urážejí ostatní, a s těmi se snášíš, tak nechápu, proč Tě tak irituje Jindra. Fakt nechápu, nic ve zlým.
|