Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 20:02
- Nahlásit

Maya
tak to je dobra sekera, 5 let... to je jako tretina zivota psa prakticky...

worick
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2014 08:01
- Nahlásit

cernej caj
Čauec, vůbec nestíhám ani číst Jen jsem chtěla poděkovat Čéče díky tomu, že TY jsi nám ukázala Váté písky u Bzence my teď máme kam chodit na výlety Jak teďka 3 dny pršelo, tak včera jen přestalo, jsme tam vyrazili. Jelikož je to na písku, není tam bahno a dá se jít kdykoliv Když se nám nechce po kopcích - jedeme do Bzence, když nestíháme výlet jinde - jedeme do Bzence Jenom měníme trasy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2014 08:55
- Nahlásit

worick
no to je dobrýtak to su ráda, a celkem i chápu, že ste tam v období blat a dešťů zavítali

my o víkendu pojedem tam do vašich končin na vandr - mě se teda nelíbí ty bouřky, že mají být.

worick
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2014 12:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
my o víkendu pojedem tam do vašich končin na vandr - kam, kam, k nám?!? S kámošema co chodíš, nebo i Birma? Napiš přesně, jak a kam to máte naplánováno, popř. poradím trasu, nebo naplánuju od nás

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2014 20:34
- Nahlásit

worick
s kamaradama taky z brnu.
my dem totok

worick
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:12
- Nahlásit

cernej caj
my dem totok - cože?! 42km...ti šibe?! A ta trasa je už pevně daná a schválená? Já jen, že jdete kousek od nás a nás jste tam nezahrnuli... nemám vám to překopat? A kolik vás jde? S pejskama? Teoreticky by jsme se k vám mohli někde přifařit a jít těch 10km s váma Ale asi jen s Woričkem. A nevím, jestli bude nálada, Berrynek má v pátek ty rentgeny... Na Velké Javořině jsme byli před 14dny. Několik úseků, co tam máš zahrnutých chodíváme taky Ovšem po těch max. 10km

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 05:50
- Nahlásit

worick
to mame na 2 dny s noci. planoval to kamarad. kdyz se kousek pridate bude to fajn

worick
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 08:04
- Nahlásit

cernej caj
a nocujete kde? jen tak zase pod širákem? Ty jdeš s Ferinkou a....Kniga? myslím...ta má pejska nebo feňulu? Pokud nebudou hárat, tak by to snad šlo. Nerada bych, aby Worka někoho otravoval

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 08:15
- Nahlásit

worick
no nocujem nekde, netusim kde... ale taky to vypadá tak, že z velké javořiny půjdu sama v neděli na vlak do velké nad veliškou (po té červené, přes NS a k modré). Beru Ferinku a nebudu riskovat, že mě nevezme autobus. Navíc co sem se dívala, tak tím autobusem z květné je to s přestupem na vlak někde dost tristní (3h čekání v brodě) a do toho se mi dost nechce... a jinak to sou 3autobusový spoje a mám už svých zkušeností dost, abych to riskovala.
Kniga má fenku středního knírače a teď asi 3 týdny štěně malýho bílýho, tak ta je letos mimo společný aktivity... Ferina, ta se hárat snad nechystá a kamarádi, co se mnou půjdou mají pejsky mooooc rádi. Případně tu nedělní část skloubit z té velké javořiny.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 11:12
- Nahlásit

cernej caj
ale taky to vypadá tak, že z velké javořiny půjdu sama v neděli na vlak do velké nad veliškou
- Veličkou, ty veliško - to jsme my Tak to by bylo úplně super. A kámoši chtějí nutně na Květnou? Klidně by mohli jít do Velké s náma, akorát by to bylo pod Čupec po té stejné zpátky, a pak už po zelené do Velké Hmm, akorát koukám, že na trase od nás je v Nesovicích výluka, tudíž nejspíš autobus, v tom případě nevim, nevim....
Kniga má fenku středního knírače a teď asi 3 týdny štěně malýho bílýho - fakt jo?! Ty jsi ji zlomila na špice?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 12:24
- Nahlásit

worick
nojo, sem se prepsala (nemam na klavesnici ty polepky a ne vzdycky si to pod sebou prectu) - jo, mela sem pocit, ze ste to vy

Kamaradi nakonec asi pudou se mnou a odchyti nejakej bus cestou.
Ale zas nesovice sou za bucovicema a to by pro me mohl zajet muz, to je 30km od nas.

samo malyho bilyho knirace ji se hrozne vlci libili ale rikala mi minule, ze bez urazky od ty doby co zna ty moje...

worick
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 13:02
- Nahlásit

cernej caj
samo malyho bilyho knirace - to existuje já myslela, že jen černý a sůl-pepř. Jiného jsem asi v životě neviděla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 14:09
- Nahlásit

worick
u tech malejch jo, ale taky je to spis asi dost netypicka barva ma odtud

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 13:16
- Nahlásit

kachna_
není to vlčí, ale nevypadá nějak pidi
http://zvirata.hyperinzerce.cz/spicove/inzerat/900 0498-katty-nemecky-spic-x-fena-strapata-nabidka-na chod/

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 15:18
- Nahlásit

Maya
dík, přinejmenším jí hodim večer na stránky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:36
- Nahlásit

kachna_
hele tohle jsem našla na FB ted..kopčim
ašel se Vlčí špic-pes dne 24.5.2014 v obci Ohrobec u Prahy, jedná se o staršího psa, podle kontroly obecní policie čip nemá ale může být tetován to nikdo nekontroloval. Zatím je na 6 týdnů umístěn v kotci Obecního úřadu, do Pražského útulku umístěn nebude, to by musela Obec zaplatit a tak mu po této lhůtě hrozí utracení.

Kontakt na Obecní úřad Ohrobec: 257 760 338, 736 621 921 nebo: Bogdanová: 732 419 515

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:37
- Nahlásit

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:45
- Nahlásit

davidkova renata
Ten vypadá i skoro keesovitě, třeba bude někdo vědět. Hele na FB jsou špicové v nouzi, uměla bys to tam přidat? Já ne
Sakra bejt to fena, už pro ní jedu a má jí mamča doma, ale ta kráva sousedka by se ze psa po.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:48
- Nahlásit

kachna_
nevim zkusim to..tohle je z pátrání po ztracenejch psech
já právě myslela, pro mamču tak ho můžete vykastrovat a bude skoro fena ne ? )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:49
- Nahlásit

špice v nouzi mi to nenašlo..jak přesně se to menuje nebo nemáš link?

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:53 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

davidkova renata
https://www.facebook.com/groups/385349118200733/

tak ho můžete vykastrovat
sousedka je kráva na n-tou, jí prostě vadí,že pes značkuje a voznačkuje jí salmie (podle mě je salmie tak hnusná kytka, že její označkování je to nejlepší, co by mohl udělat)
edit. no ale jasně, že to mamče přepošlu
edit 2 - mamča by totiž klidně brala i ovčákojda, ale ta kráva se bojí ovčáků

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
nebo že by mu dala ženský jméno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:56
- Nahlásit

musela jsem poslat žádost o přidání do skupiny tak až mě někdo přidá dám ho tam..ale jestli tam jsi navedu tě jak to udělat pokud chceš..teda zkusim to .)
))))))))))))
sousedka je kráva na n-tou, jí prostě vadí,že pes značkuje a voznačkuje jí salmie (podle mě je salmie tak hnusná kytka, že její označkování je to nejlepší, co by mohl udělat)

to mě sere,,sem měla radost že sem ho našla a vemeš ho mamce

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
mně by stačilo, kdyby to nasdílela Gerda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:59
- Nahlásit

hele tady to je,roluj kousek dolu až ho najdeš(asi klikni nahoře na to se mi líbí
https://www.facebook.com/patranipopsech?fref=ts
a pak klikneš na Sdílet a nabídne ti to možnosti..zvolíš Ve skupině ..a tam napíšeš ty špice v nouzi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:59
- Nahlásit

gerda má asi práci anebo tu už neni

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
hotovo, je to ve skupině

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 20:10
- Nahlásit

kachna_
hotovo, je to ve skupině
no taK prosim!

worick
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 20:16
- Nahlásit

kachna_
voznačkuje jí salmie (podle mě je salmie tak hnusná kytka, že její označkování je to nejlepší, co by mohl udělat) - mrkla jsem jen, že tu vidím pohyb...a co je to salmie?

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 20:36
- Nahlásit

worick
tak oprava, salvie

Tohle, dává to v jedný řadě nařídko. Vypadá to jak červený košťata

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání