Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:34
- Nahlásit

worick
co jsem si vyrobila a nepere to
dobrý vědět. Už bych sla skoro experimentovat

co mam maskace dycky od blata, tak to hodim do pracky trochu opadany a uz se ani nezalamuju tim, ze se to cely nevypere dobre, to nema smysl. ale veci na ven sou jina kategorie, tam to nehrotim.

hele a na te krvi je neco jinyho, nez na normlani? ale zni to teda fakt desne, to mas recht

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:38
- Nahlásit

cernej caj
nez na normlani? ale zni to teda fakt desne, to mas recht
no jsou v ní kousky děložní sliznice asi navíc oproti normální krvi, jinak asi nic
ale je to bleee asi zůstanu radši u toho Acu.. něco, to naštěstí učinkuje taky

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:39
- Nahlásit

a ten šnečí sliz bych možná ozkoušela kdyby to nebylo tak drahý, jako bohužel si nemůžu na ksicht naplácat cokoliv a dát takový prachy za něco co bych pak mohla akorát vyhodit by se mi fakt nechtělo

worick
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:50
- Nahlásit

cernej caj
Maya
hele a na te krvi je neco jinyho, nez na normlani?no jsou v ní kousky děložní sliznice - a v tom bude možná zakopaný pes. by mne zajímalo, jestli se tohle někdy dostalo i k doktorům či třeba imunologům a zkusili na to přijít.
asi zůstanu radši u toho Acu.. něco, to naštěstí učinkuje taky - to myslíš to, jak to bradavici vypalí a máš tam pak hnusné rány(nějakou dobu?) To používá brácha a nic moc teda. A hlavně...bradavice se mu pořád vracejí, kdežto Tomovi už se nevrátily

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:15
- Nahlásit

Maya
bys to poslala worickovi

me bradavice zmizela sama od sebe teda na noze

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:25
- Nahlásit

worick
jak to bradavici vypalí a máš tam pak hnusné rány(nějakou dobu?
no hnusný rány nemáš když se držíš návodu a pomažeš to kolem krémem ale chápu, že na to chlap dlabe a rozežere si s bradavicí i kus kolem
jestli se vrátěj to nevím, zatím je to chvíli a zatím se nevrátily

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2014 17:34
- Nahlásit

tak v tekutym woolite co pouzivam ja zadny fosfaty nejsou podle krabice

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2014 21:57
- Nahlásit

cernej caj
teď jsem našla tenhle článek, tak že by už nebyly nikde?
http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/evropa-za kazuje-fosfaty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 06:52
- Nahlásit

Maya
tak to by vyjimecne byl fakt dobrej zakaz

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 22:22
- Nahlásit

Další špicík v útulku (ke konci stránky, datum je 5.4.)

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 01:14
- Nahlásit

a další

worick
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 16:37
- Nahlásit

Maya
Čau, sim tě, ty máš kastrovaného psa, lezou ti na něj psi? Dneska šla jedna známá s kastrovaným pejsou a Worka šel místo nějakého seznamování hned po něm skákat, chudák pejsek (JRTčko) stáhnul ocásek a snažil se zdrhnout. Je fakt, že tu hárá kousek feňule, Worka je nadržený jak magor, ale třeba kastrované fenky ho nezajímají vůbec..
birma
Adam je kastrovaný?

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 18:03
- Nahlásit

worick
Adam je kastrovaný?
jj, podobný hovádka jako Worka potkáváme občas, jenže přese mě nemají šanci projít ale většina psů to (zatím) moc nevnímá.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:04
- Nahlásit

birma
jenže přese mě nemají šanci projít... - jo, já ho nenechávám, jen jsem nevěděla, že takto zareaguje a než jsem přišla, už na něj hodlal naskočit
A dávala jsi ho kastrovat ty (a proč?) nebo už byl? U fenky bych sama do toho šla, ale u psa mi to přijde...hmmm...divné Samozřejmě ze zdravotních důvodů jako má Maya neřeším, to je úplně jiný level. Jen, že teď vidím jak pes, který celkem vyjížděl po psech (to JRTčko) ale bylo to i blbou výchovou, z nich teďka má vítr, protože se necítí ,,dost chlap" Jak ti reaguje na psy Adam? Nemám moc času číst všechno, tak moc nevim..

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:11
- Nahlásit

worick
ne, to se mi ještě nestalo, že by na něj nějaký pes naskakoval, tak pravda mi jich zase tolik nepotkáváme jako birma třeba, tak je možný, že některý to dělaj

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:14
- Nahlásit

worick
tak s tou povahou nevím jak je to u mladších psů, Kim byl kastrovanej v 9 letech, takže to že je klidnější a tak přisuzuju spíš věku než kastraci a jinak se vůbec nezměnil, žravej byl už předtím

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:31
- Nahlásit

worick
A dávala jsi ho kastrovat ty (a proč?)
jj dávala jsem ho já, proč je dost komplexní
Jak ti reaguje na psy Adam?
žere je na potkání úplně stejně jako předtim
z nich teďka má vítr, protože se necítí ,,dost chlap"
to asi nebude tím, že se necítí "dost chlap" spíš prostě přestal mít potřebu se rvát, kterou mu předtim dodávaly hormony

worick
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:46 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Maya
žravej byl už předtím - a vidíš!?! Tohle zrovna by se nám hodilo, to by mohl být důvod... Krom toho, že se teď s háravkou zase chová jako magor, třikrát mi za ní zdrhnul přes potok, i když ví, že sám na druhou stranu nesmí Něco na tom, že když si pes,,skočí" tak chce už pořád...asi bude Než se mu povedlo obskočit háravou Dášu, podotýkám, že nebyla ,,násilněná" (pro Birmu ) ta k nám za tím účelem sama probourala plot tak takhle nevyváděl...Nežere, zdrhá k plotu háravky, obskakuje i Berryna a ještě na něj držkuje

birma
žere je na potkání úplně stejně jako předtim - právě, i většina lidí píše, že na to kastrace většinou nepomůže, že je to jen fáma...proto mne překvapilo, jak se pejsa najednou choval podřízeně Tak...ono asi jak mu už ty hormony nezatemňujou mozek, tak mu třeba došlo, že vyskakovat si na třikrát většího Woricka není zase až tak dobrý nápad

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 23:11
- Nahlásit

worick
Dneska šla jedna známá s kastrovaným pejsou a Worka šel místo nějakého seznamování hned po něm skákat, chudák pejsek (JRTčko) stáhnul ocásek a snažil se zdrhnout.
Mela jsem kastrovanyho psa starsiho ze zdravotnich duvodu (nador na varleti) a jeli po nem pak psi samci jak po haravce. Bylo na me, abych jejich utoky odrazila, kdyz to majitele nezvladali. Jestli hamtal sexuchtivy vetsi pes po pidi pejskovi, treba neni jediny a nedivim se pidi jrt, ze je znechuceny a ma toho plny zuby. Hormony se mymu psovi ustalily nejak asi po pul roce, prestal byt atraktivni ala haravka.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 23:49
- Nahlásit

worick
většina lidí píše, že na to kastrace většinou nepomůže, že je to jen fáma..
no ono dost záleží, proč se ten pes rve a záleží na majiteli, aby to dobře vyhodnotil. Na rvaní se, protože má místo mozku hormon, to samozřejmě pomůže s velkou pravděpodobností

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 08:09
- Nahlásit

worick
na ty háravky to funugje samo stopro, vím o psovi, kterýmu se takhle zbláznily hormony někdy v 10 letech a začal zdrhat za háravkama, byl to takovej pidipes schopnej utéct snad i myší dírou, nakonec to majitelé nevydrželi a v 11 ho nechali vykastrovat a s útěkama přestal fakt skoro ze dne na den a spokojeně se dožil 17 let, bez tý kastrace by se mu tutově někde něco stalo, protože běhal až do sousedních vesnic

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 06:56
- Nahlásit

Jo, mamča říkala, že by zase brala velkou vlčí špičku (velkou kvůli povaze), takže kdybyste někde viděly útulkovou nebo darovací špičku tak do 4-5 let, máme pro ní výhledově volné místo (ideálně po rekonstrukci baráku, ale to by se i nějak pořešilo ), nemusí být vysloveně čistokrevná.
Dvě podmínky, přes které nejede vlak, nesmí být agresivní na děti a psy, ideálně, pokud nemá ráda kočky (to není projevem nenávisti ke kočkám, ale sousedi přes ulici krmí toulavé kočky a ony už u mamči vychytaly veškeré ptactvo, tak kdyby je vyháněla, bylo by to super).
Nemůže to být pes, páč máme společný dvůr se sousedy a sousedka je trochu .... (když tam přijedem s Cirem, tak pak postříká celý dvůr octem, protože tam Cir mohl něco označkovat)

birma
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 08:31
- Nahlásit

kachna_
Vlčí špička určitě v minimálně jednom útulku je. Věk si teda nepamatuju, ale koukni pár stránek zpátky, dávala jsem odkaz a čajda na něj ještě reagovala... (viděla jsem ji tam ještě začátkem týdne, ale jméno útulku z hlavy nevylovím... )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 08:57
- Nahlásit

# Zasláno: 28 Bře 2014 22:54
Citát - Nahlásit

a vlčí (?) špicinka v útulku
je to 2 strany zpet, odkaz tu ale uz tam neni...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 19:26
- Nahlásit

kachna_
tak o žádný vlčí v útulku nevím, co tu proběhlo byli většinou psi, škoda, že mamka nechce štěně, těch je teď dost

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 19:29
- Nahlásit

Maya
No však mamča vůbec nespěchá, vždyť má Besinku, když to bude za půl nebo třičtvrtě roku, nic se nestane.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 11:06
- Nahlásit

kachna_
si myslim, ze nejaka spiclinka se zase objevi.

a zapomela sem uspesne na timicka, mel minulej tyden "narozeniny" takze slavil pomyslných 9 let +/-

fakt by me zajimalo, jak u psa poznat ten vek. prece jen rozptyl 3roky je dost, mel by mit 7-10 a jak se da poznat jestli spis 7 nebo spis 10

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 11:13
- Nahlásit

cernej caj
prece jen rozptyl 3roky je dost, mel by mit 7-10 a jak se da poznat jestli spis 7 nebo spis 10
Blbe. Kdyz ma pes cisty zuby a je fit, tak poznas prd. Viz treba Kremyl, ty by to ani veterinar netipnul.
Jinak tedy Timikovi prejeme hodne zdravi!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 17:12
- Nahlásit

Fifi
diky

sem na nej zase zapomela, sem si snad jedinej rok nevzpomela za vcas, to je proste tim, jak nam to vet proste urcil tak sem dneska aspon koupila kosticky a dostanou dobrutku a Kremyl vypada jak mladice

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 19:27
- Nahlásit

cernej caj
tak Timíkovi velká gratulace
jinak taky myslím že věk určit moc nejde, asi bych brala pro jistotu v potaz spíš ten vyšší, ale popravdě i ten rozptyl je jen hádání z křišťálový koule
není to tak dávno, co byl v útulku vlčí špic, kterému prej byly cca 2 roky a pak se zjistilo, že je s PP a bylo mu tuším 7

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání