Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Radka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 08:48
- Nahlásit

cafina
No snažím se , to víš jak ti jednou ujede vlak ....

baile
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 08:55
- Nahlásit

cafina
Ahoj, když jsi dnes tady, mohly bychom se domluvit na tom svezení do těch Mutěnic? Napsala bych té paní od papillonky, která by s námi chtěla jet informace o času a místě srazu. Jestli sis to teda nerozmyslela. Vezmeš nás teda ?

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:00
- Nahlásit

baile
Určitě vás vezmu obě. Můžete přijet do Tuřan? Nebo vymysli jiné místo, kde vás můžu vyzvednout. Sraz v Tuřanech by byl cca 8:45.

baile
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:30
- Nahlásit

cafina
Díky. Do Tuřan můžem přijet. Snažila jsem se najít i nějaký autobusový spoj až k vám do Újezda, ale jezdí to blbě (to bych tam dorazila až v 9:15) a vlakem nerada jezdím. Takže ty Tuřany budou ideální, benzín samozřejmě uhradíme.

Budem čekat na zastávce Chrlická (jede tam 78) v 8:45.

baile
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:33
- Nahlásit

cafina
Jinak paní jsem upozorňovala, že to bude akce na celý den. Ptala se mě (a mě by to taky zajímalo), jestli tam bude nějaké občerstvení a v kolik zhruba ta akce bude končit (jestli v pět hodin nebo až v osm hodin). Loni trvala jak dlouho ta akce? A co s sebou? Ona má fenku s PP, tak jestli si musí brát ty papíry, aby se mohla zúčastnit té soutěže?

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:01
- Nahlásit

baile
Ty Tuřany mi vyhovují. Vystupte už na zastávce Hanácká, za ní je parčík a parkoviště, kde můžete v klidu nasednout.
Občerstvení na většině akcí bývá, tak snad i tady bude, nebo příp. bude nějaká restaurace přímo v Mutěnicích. Loni jsem na Den papillona do konce nebyla, to ti asi nejlíp řekne třeba Radka nebo maxim. Ale předpokládám, že snad déle jak do 17h to nebude. S sebou asi vše na pobyt venku na slunci i ve vodě , třeba i židličku ( já vezmu pro jistotu obě dvě, i náš deštník), příp. nějaké místečko pro motýlka, kde by si mohl odpočinout, pokud bude potřebovat. Misku na vodu, dál mě nic nenapadá. Rodokmen nepotřebuje, pokud nehodlá bonitovat, ale měla by ho znát, protože lidi jsou zvědaví a chtějí vědět, odkud to které zvíře je

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:16
- Nahlásit

Ahoj holky
Právě jsme se vrátili z vycházky s Maxem. ten si tu mou nezaměstnanost užívá asi nejvíc

baile
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:21
- Nahlásit

cafina
OK, tak sraz v sobotu na zastávce Hanácká v 8:45. Pokud vezmeš dvě židličky, tak já si tu jednu půjčím, jestli můžu. Jinak paní napíšu, ať si něco na sezení vezme, ona snad něco mít bude. A taky vezmu foťák, ten je důležitý. Snad ho nezapomenu.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:24
- Nahlásit

Radka
Koukala jsem na fotky Už se těším na sobotu.
Vyřiď doma ušní gratulace

Když jsem jela včera na ten pohovor, už jsem si plánovala, co budu muset ze svých akcí vynechat, když je tam taková blbá pracovní doba a já mám až do konce října každej víkend něco

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:31
- Nahlásit

maxim
Vyřiď doma ušní gratulace
Vyřídím, díky

Když jsem jela včera na ten pohovor, už jsem si plánovala, co budu muset ze svých akcí vynechat, když je tam taková blbá pracovní doba a já mám až do konce října každej víkend něco
No vidíš a takhle krásně se to vyřešilo . Né, vážně to bys brala kolik ? 8 tis. čistého, to jsou blázni. To se jim na to místo budou hlásit jen takoví, co už jim pracák hrozí omezením dávek a každý tam pobude jen na chvíli.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:34
- Nahlásit

Dneska mi přišel vstupák na ČB. Doporučeně
Asi mají strach, aby se všichni dozvěděli o změně na sobotu.

A na té vycházce, co jsme se z ní právě vrátili, si Max prožil socializační Maxí peklo Potkali jsme kamošku s malým synovcem, je mu asi rok a půl. Chtěl si maxe pohladit, tak jsem rozdala odměny a proběhlo to v pohodě. Pak si vzal jeho vodítko a že ho bude vodit. Kamoška mě pozvala na dvůr, ať se jdu podívat na štěňata. Na dvoře další dva psi a Max na vodítku s klukem. Ten s ním samozřejmě trochu cloumal, je ještě malej. Max očuchával štěňátka, koťátka, kluka - všechno v pohodě.
Na cestě domů projel kolem Maxe další malej kluk na odrážečce, dělal docela kravál a Max si ho ani nevšiml.
Myslím, že bysme k té kamošce mohli zajít častěji

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:37
- Nahlásit

Radka
No možná by těch tisíců bylo trochu víc, jsem matka samoživitelka, ale když bych odečetla, co bych projezdila v benzínu, tak by to o moc víc nebylo

každý tam pobude jen na chvíli.
No, když jsem seděla nad dotazníkem, zrovna jednu výpověď probírali.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:39
- Nahlásit

cafina
Ale nevzdávej to, místo se určitě najde
To je jasný. Teď se poohlídnu po něčem v našem okolí. Čím kratší vzdálenost bych musela dojíždět, tím líp.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:45
- Nahlásit

To jsem to tady pěkně zahltila, co?

Lebeda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:52
- Nahlásit

cafina

ahojky, co ta Alča, jede? Já se na ni těším.....

Jinak čau čau čau všem. Už jsem zase vzhůru (bezohledná poznámka pro pracující)

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:57
- Nahlásit

baile
Budeš ve Šlapkách běhat v A2?

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:02
- Nahlásit

Dívala jsem se na rozpis kruhů v ČB a jdeme čtyři. Musíme se pořádně připravit

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:05
- Nahlásit

maxim
Max prožil socializační Maxí peklo
Vidíte, jak vám to jde Sunnyka posílá Maxíkovi pozdravy i soustrast, ona se učí teď chodit večer a ráno po ulici bez honění koček a Edy. Vrchol mé tyranie byl, že musela být odložená vedle auta, pod kterým byla kočka, zatímco já jsem šla vyhodit hovínka do popelnice. Myslela jsem, že praskne vzteky

Lebeda
Alča přijede. Taky se těší

Lebeda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:07 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit

cafina

hurá hurá hurá

dám ji pomuckat mojeho Bimba

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:14
- Nahlásit

cafina
Vrchol mé tyranie byl, že musela být odložená vedle auta, pod kterým byla kočka, zatímco já jsem šla vyhodit hovínka do popelnice. Myslela jsem, že praskne vzteky
Tak to s ní teda cítím, nedopřeješ jí žádnou zábavu . nevím na co jiného by byly kočky

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:22
- Nahlásit

cafina
No vidíš, to bych mohla taky zkusit. A jak jsi přesvědčila tu kočku, aby pod tím autem ležela a nevzala roha?

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:28 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

Radka
Mně to bylo taky jedno, ale sousedi si stěžovali, že naši psi při venčení štěkají (štěká jenom Sunny, když žene kočku, když na ni někde doráží, když doráží na Edu, aby běžel rychleji, nebo aby uhnul košíkem z místa, které chce teď zrovna čuchat ona), takže jsme museli do venčení vložit trochu disciplíny.

maxim
A jak jsi přesvědčila tu kočku, aby pod tím autem ležela a nevzala roha?
To bylo dílem náhody a mého štěstí, protože kdyby vyběhla, vyběhla by i Sunny, pak Eda a pak já, a byla by na 100% vzhůru celá ulice

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:33
- Nahlásit

cafina
No jo, ale kočky na naší ulici to berou málem vzdušnou čarou rovnou domů. A Max je žene, ale myslím, že u toho neštěká. Pak se vítězoslavně vrátí a nakrucuje se, jakej je pašák
Asi by to chtělo nějakou akční kočku, která by se nezalekla. Ale obávám se, že by se nezalekl ani Max a pak by z něho nic nezbylo

baile
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 12:02
- Nahlásit

maxim
Asi už budu běhat ve dvojkách. Musím říct Majce, ať mě přehlásí. Do Hrušek už jsem psala

Jinak jdeš dneska na cvičák? Já chci jít, tak se tam uvidíme.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 12:08
- Nahlásit

baile
Já myslím, že půjdu. Doufám, že nám to půjde líp než minule

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 12:14
- Nahlásit

To je hrozný tady, jak jsem doma, tak furt jenom přemýšlím, co bych snědla Ještě že tady toho moc nemám

baile
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 12:15
- Nahlásit

maxim
Minule byly asi nějaké divné vibrace na zeměkouli

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 12:19
- Nahlásit

maxim
cafina
Tak to my máme asi štěstí. U nás na ulici je jen jedna kočka a tu už Ája kousla do zadku - byla pomalá a nestihla se protáhnout přes plot včas. Od té doby se nám zdaleka vyhýbá, tak máme při venčení celkem klid.
Jinak máme v okolí koček dost - hlavně když se začnou mrouskat , ale my jsme psí ulice, tak se nám vyhýbají.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 12:24
- Nahlásit

baile
Ne ne, to bylo proto, že jsem se Majce chlubila

Radka
U nás na ulici má kočku snad každej. Psa taky, ale většinou jsou to takoví ti dvorkoví a když jdeme s Maxem na procházku, tak mu závidí a štěkají na něho. On si jich povýšeně nevšímá a mně je jich líto.

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 12:31
- Nahlásit

maxim
většinou jsou to takoví ti dvorkoví a když jdeme s Maxem na procházku, tak mu závidí a štěkají na něho. On si jich povýšeně nevšímá a mně je jich líto.
Takový je u nás jen jeden - chudák na řetězu a samo, že na nás řve, takže až k němu ráno nechodíme. Ostatní jsou domácí, nebo v kotcích na zahradě, ti kravál nedělají.

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání