Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Radka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:43
- Nahlásit

maxim
Jasně, však o tom to je .

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 18:23
- Nahlásit

Lebeda
Pošli mi prosím ten rozpis, už mám úplný agi abs´ták a myslím, že Godíkovi by prospěl kontakt s dalšími pejsky, má tu akorát Bowa. A kolikpak je ten poplatek? A platí se to za oba psy nebo jenom jednou a druhý pes má nějakou slevu?

Jinak kluci už jsou úplně zdraví, dneska u večeře pořádali divokou honičku, potom se přátelsky kousali a bow kradl Godrovi kohoutka. Byli jako švihlí a hrozně roztomilí, Bow si hrál jako malé štěńátko a Godík byl v sedmém nebi. Ani jsem se pořádně nemohla najít, pořád jsem je musela sledovat a smát se jim! Se dvěma je prostě fakt víc srandy, hrozně si spolu vyhrají, což je fakt skvělé

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 23:30
- Nahlásit

papillon_girl

já jsem ti ten rozpis posílala včera mailem, pokud nedošel, pošlu ti ho znovu. Poplatek platíš za osobu, ne za psa. Aspoň jsem to tak pochopila. Otázka je, jestli ti Martina dovolí cvičit s oběma psy. Nekteří po domluvě s ní cvičí jen s jedním a potom, když vidí, že toho jednoho člověk zvládá, cvičí i s druhým. Ale to záleží na domluvě.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:47 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit

Radka
maxim

kde zase jste? Na tom druhém fóru nebo jste si už otevřely třetí? Potom někteří kňučí, že prý jsou tady sami.......

cafina
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:06
- Nahlásit

Hezký den všem!!

Lebeda
No znáš motýlky, jak jsou přelétaví

Lebeda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:18
- Nahlásit

cafina

ahojky, děkuji za vysvětlení. Bereš do Mutěnic kamarádku? Jsem hrozná, vždycky zapomenu jméno, ale ráda bych ji zase viděla. Koneckonců jsme se seznámily právě na Dni papillona.

cafina
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:21
- Nahlásit

Lebeda
Alča. Musím se jí zeptat, co má ten víkend v plánu. Je teď taková hodně rozlítaná a rozevlátá.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:43
- Nahlásit

cafina

fajn, tak ji pozdrav, budu se těšit.

cafina
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:46
- Nahlásit

Lebeda
Rada vyřídím

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:47
- Nahlásit

Lebeda
Jsem tady od rána, ale makám .....teda už mám hotovo .

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:51
- Nahlásit

cafina
Ahoj

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:52
- Nahlásit

Ahojte holky
Byla jsem s Maxem na očkování proti vzteklině, ale už jsem tady.

cafina
Ten doktor v České se jmenuje Štourač. A tatíkova fenka začíná chodit

Lebeda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:59
- Nahlásit

a já musím do práce, za půl hodky pro mě přijede kolega. Tak zase příště, ahojky......

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:00
- Nahlásit

maxim
Ahoj , samé dobré zprávy. Max nebude vzteklý a fenečka chromá

Né, fakt s tou fenkou je to super .

cafina
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:19
- Nahlásit

Radka
Ahojky

maxim
To jméno znám, myslím, že chová německé dogy. Je super, že to Aličce pomáhá.

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:32
- Nahlásit

cafina
Jo jo, chová dogy. Bavili jsme se o Hořákovi....
On totiž taky posuzuje na výstavách, ale jenom dogy. Říkala jsem mu, že je to škoda

Radka
Vypadá to skoro jako malej zázrak. Začala chodit už ten první den po akupunktuře. Dneska tam byl před náma pán s pudlem, prý mu ho někdo otrávil a pan doktor ho doslova vyhrabal z hrobu.

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:40 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit

maxim
Tak to je moc dobře. Držím palce ať se fenka úplně uzdraví.

Jednouchého Arlowa jsem ti nevyfotia, ale byl s náma poprvé na procházce na louce a v lese. Dostal obojek a vodítko a v rámci možností i šel . Spáteční cestu už se jen nesl a jak po příchodu domů usnul, usla jsem taky . Večer už se mi nechtělo, ale zkusím to dnes.

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:46
- Nahlásit

Radka
Tak to je šikulka
Na fotku se už těším.

baile
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:19
- Nahlásit

maxim
Ten pan Štourač mi byl taky doporučen, je prý na tu akupunkturu moc dobrý a hodně pejsků už vyléčil.

baile
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:22
- Nahlásit

Lebeda
Dnes jsem našla na letáku konečně tancování, které by mě asi bavilo - bude to něco na způsob ZUŠ, ale je to pro starší 16 let . Ještě se musím poptat, který den se ten tanec vyučuje. A taky tam psali, že se s tím tancováním i chodí na různé soutěže a to by mě bavilo.

baile
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:23
- Nahlásit

Radka
Já chci taky vidět jednouchého Arlowka . Musíš ho co nejdřív vyfotit než se mu postaví obě uši.

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:34
- Nahlásit

baile
Slubuju že o něj nepříjdeš .

baile
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:42
- Nahlásit

Radka
Díky, už se těším, až se pokochám

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:06
- Nahlásit

baile
Pan doktor se mi moc líbil a myslím, že kdyby Maxovi něco bylo, šla bych za ním.

baile
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:10
- Nahlásit

maxim
On je prý supr, známej má jorkšíra, bydlí kousek ode mě a prý jezdí i na obyčejný očkování k němu. Prý je hodně levný a přátelský, že tam klidně zůstanou hodinu a povídají si. Že se na tu veterinu prý i těší. Známý mi říkal, abych k němu zašla kvůli těm špatným játrům (když měl tenkrát Andy ty záchvaty), že by mi možná nějak pomohl. Teď je naštěstí už dýl v pohodě, tak snad bude stačit ta dieta.

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:12
- Nahlásit

baile
Půjdeš zítra na ten cvičák?

baile
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:12
- Nahlásit

maxim
Už je to hledání práce k vzteku. Ty pozice, které by se mi líbily, tak na ty je děsnej nával a mě jako absolventku hned vyřazují. Před chvilkou jsem volala na jednu práci, se mě ptala, jestli mám nějaké zkušenosti v oblasti výroby a když jsem řekla, že jsem absolvent, tak mi řekla, že nemá ani cenu posílat životopis. To je pech

baile
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:15
- Nahlásit

maxim
Zatím ještě nevím jistě, ale chtěla bych. Už jsem dneska zpracovávala babičku, že s ní nepojedu, tak to ještě musím říct mamce. Ony mají být o víkendu vedra, tak se můžu vymluvit, že to dlouhý cestování by bylo utrpení pro Enďourka.

Když bych jela na cvičák, vyzvedla bys mě prosím zase u kostela? Že bysme si daly v určitou hodinu sraz. Já tam nechci přijít sama - ty lidi v poslušnosti totiž vůbec neznám.

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:24
- Nahlásit

POZOR POZOR
V úterý jdu na první pohovor a vypadá to nadějně.
A to jsem se tak těšila, jak si budu užívat svobody.

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:27
- Nahlásit

baile
Jasně že tě vyzvednu. Výcvik začíná v 8.00, tak mi dej včas vědět, v kolik tam budeš čekat

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání