Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:28
- Nahlásit

cafina
Až teď jsem se dívala na ty videa, která jsi mi posílala a dvě z nich mi nejedou, je tam vždy jen úvodní obrázek jak jsme na startu a to je vše. Máš ty videa ještě někde schovaná? Že bys mi je někdy zkusila poslat znovu. Bylo to video: z Jihlavy - Klara open mensi.avi a jedna z agility na Ostrově - Klara jumping mensi.avi (koukala jsem, že mají i malinkou velikost - jen pár kB a normální video má několik MB)

baile
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:39
- Nahlásit

maxim
Teď koukám na jízdní řády a jede mi to pěkně blbě, buď můžu být u toho kostela v 7:39 nebo 7:59. Hm. Tak asi dáme sraz v 7:45? Nebo ty můžeš klidně přijet až v 7:50, těch pár minut tam počkám, abys zbytečně nejezdila brzo.

Kdyby byla změna, tak dám předem vědět.

baile
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:41
- Nahlásit

maxim
V úterý jdu na první pohovor
Jé ty se máš, snad ti to vyjde. Čeho se ta práce bude týkat?

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:44
- Nahlásit

maxim
Držím palec, ať je to ta pravá práce pro Tebe

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 14:54
- Nahlásit

baile
Videa
Jsou malá, protože jsou zmenšená, aby se vešla do mailu. To nemá s tím, jestli jdou spustit nic společnýho. Spíš si myslím, že problém bude zase v tom Exploreru. Už máš Mozillu?

Sraz u kostela si teda dáme v 7.50.

Ta práce by měla být v podstatě to samý, co jsem dělala, což je bezva

Radka
Díky, měla bych po starostech

baile
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:16
- Nahlásit

maxim
To se netýká teď prohlížeče, mám to normálně stáhnutý v počítači, některá videa jdou spustit (ty mají kolem 9,5 MB) a ty videa, která mají kolem 260 kB se sice spusti, ale prehraje se jen necela vterina, takze je tam jen jak stojim na startu. Podotykam, ze vsechna videa spoustim ve stejnem programu, tudiz chyba neni v programu, kdyz mi tam nektera videa poslana od cafiny jedou a nektera ne.

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:45 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

baile
Zkus si na stránce www.free-codecs.com/3ivx_download.htm
stáhnout třetí odkaz ( 3ivx D4 4.5.1. ) na pevnej disk do PC.
Já nevím, jestli to s tím má něco společnýho, ale mně při otvírání těch videí to něco o tomto kodeku píše. Za zkoušku nic nedáš.

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 17:30
- Nahlásit

maxim
baile
Tak děvčata na celém světě jsou fotky Arlowa ... a taky trochu Jacka. Jak vytáhnu foťák mám Jacka pořád před objektivem

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 18:02
- Nahlásit

Radka
Bezva, jdu kouknout

cafina
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 18:56
- Nahlásit

baile
Promiň, nestíhám, pošlu ti je v neděli.

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 19:14
- Nahlásit

maxim
Marti v posledním čísle Světa psů je článek o akupunktůře. Ještě jsem ho nečetla, ale jestli chceš, tak ti ho ofotím a přinesu na den pap.

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 19:57
- Nahlásit

Radka
Tak jo, díky

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 20:48
- Nahlásit

Lebeda
Děkuji! Došel mi i ten první, jenom jsem neměla příležitost, kouknout na mail, až teĎka!!! Arsulka je naprosto boží! Vidím to, že bych přijela v pátek 19, ještě se musím domluvit s tou Martinou. Určo se s ní i domluvím, co Bowínek, stačila by třeba i sekvence pro štěníky, překážky neviděl ani nepamatuju, trénink by mu prospěl, uvidím, něják to snad domluvím. Jsem moc ráda, že tam bude mít Gó´da kamarádku, krásnou papilloní slečínku!

Lebeda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 23:11
- Nahlásit

paillon_girl

tak to je pro mě špatný den, to se asi neuvidíme, ale to nevadí. Určitě na sebe někdy narazíme. Já jsem ve středu, čtvrtek a v pátek v práci, takže to nebudu na cvičák chodit, kromě prázdnin, ale hned na začátku října je intenzivka. Nevím, zda tam budu já, ale náš Pettu bude cvičit určitě. Já možná pojedu na Grand Prix Bohemia Alké do Prahy, jsem pozvaná. Ještě nevím. Na cvičák jdu určitě 14.9. do závodníků a potom 15.9., to jsou mimina. Ten poplatek ti pošlu mailem, zapoměla jsem.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 23:17
- Nahlásit

baile

to je prima, že máte v Brně ještě jiné možnosti. Přeji ti, aby ti to vyšlo a aby jsi z toho měla radost, ta je velmi důležitá. Doufám, že v Mutěnicích budeme mít více času na rozhovor, než minule v Brně. Já mám zítra zase koncert, tentokrát jsem vytáhla i menší děti, ať se otrkávají. Tak uvidím, co zase vyvedou.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2008 18:47
- Nahlásit

Lebeda
Děkuju za oba emaily! Ten poplatek je docela dost, ale zase je to nejbližší cvičák u nás a taky myslím, že jeden z nejlepších v ČR vůbec . Já budu mít pravidělně volno v úterý, potom sem tam čtvrtek, pátek vždycky a víkendy. V úterý se tam vždycky uvidíme, pokud se zrovna bude cvičit a doufám, že i někdy přes víkendy! na tu intenzivku se zkusím přihlásit s Bowákem, pokud bude místo, škoda, že se tam asi neuvidíme, ale alspoń se podívám na Petíka! Nevadilo by ti, kdybych si obě ty fotky, cos mi posílala hodila na stránky do kamarádů? Jsou naprosto boží!!!

Lebeda
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2008 21:29 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit

papillon_girl

proto jsem ti psala, že se ti to asi na sklonku roku nevyplatí. Nejlepší bude, když se zeptáš co a jak přímo na místě. Momentálně všechny odpovědné osoby jsou na mistrovství ČR v agility. V pondělí už budou k mání. Jinak s tím cvičákem máš asi pravdu, Martina je jedna ze dvou nejlepších trenérů v ČR. Na intenzivku se přihlašuje mailem. Fotky si klidně dej na stránky, ale připiš k nim jejich autora, Martinu Binarovou. Většinou se to tak dělá.

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 08:53
- Nahlásit

cafina
Ahoj, tak co, jsi tu?

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 09:10
- Nahlásit

maxim
Ahojky!
Jsem, ale jsem úplně kaput. Od včerejška mě třeští hlava a je mi blbě, takže se tady spíš potácím a snažím se vydržet do večera.

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 09:21
- Nahlásit

cafina
Tak to byl včera nějakej začarovanej den, psalal mi Eva, že jí taky není dobře Říkala, že má možná úžeh z auta.
To já jsem byla včera s kamoškou a tím jejím pujčeným pejskem na procházce, šly jsme dál po té cestě, co jste na ní se Soňou stopovaly a byla to moc krásná procházka na Pohádku máje, někdy tam musíme jít. Když jsme se vrátily domů, zjistily jsme, že jsme venku 4,5 hodiny

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 09:23
- Nahlásit

maxim
To věřím, že je tam krásně. Někdy tam spolu zajdem

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 09:26
- Nahlásit

cafina
Jedinou vadu na kráse to mělo, že to zadní pole těsně před naším příchodem pohnojili prasečí močkou
Přežily jsme jen silou vůle

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 09:41
- Nahlásit

maxim
Tak to musela být síla!!

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 09:44 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
To si piš

Na stránkách mám novou kolonku " Na prodej ", inzeruju tam vrh K, tak se můžeš mrknout. Jsou to jen momentky, ale docela hezký

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 09:50
- Nahlásit

maxim
Hezoučká miminka! A ty Kimečkovi uši nemají chybu

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 10:00
- Nahlásit

cafina
A jsou bezvadní. Jak jsme tam byli na návštěvě, pěkně jsme se vyblbli
Kery je úžasně kontaktní, neustále nás obskakoval a chtěl si hrát. A za mazlíčka jsem si vybrala Kitynku. Pak se začali všichni dohromady prát, to bylo legrační. Maxova maminka je chtěla usměrnit a oni po ní na střídačku vyskakovali a kousali ji do čumáku

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 10:26
- Nahlásit

maxim
Tak to muselo být super rojení!

Já jsem si ráno taky užívala motýlího šílenství, neboť při venčení Eda někde cítíl kočku a běhal po parku šíleným tryskem a ta malá harantka za ním, a když nestíhala, tak poštěkávala (bylo 6 ráno) a jak Eda přibrzdil, zavěsila se mu na ocas. Asi na třetí pokus se mi podařilo je přimět k normální chůzi, načež za minutku mi opět utekli a narazili na jezevčíka u sousedů, co spal za oknem v přízemí, tak se tam poštěkali + já hulákám, ať toho nechají = celá ulice vzhůru, prostě nás musejí mít rádi. ( taky někdy přemýšlím, když se sousedi ptají, proč s nimi chodíme ven, když máme zahradu, že na tom něco bude.. )

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 10:42
- Nahlásit

cafina
Chodíme s nima ven, páč chůze je zdravá, ne? Prospívá i psychice, kdyby oni sousedi občas někam vyrazili, nemohli by se tak idiotsky ptát...

Jo jo, smečka, to je věc. Tvoje ranní zkušenost = další hřebíček do rakvičky Maxova pomyslného budoucího parťáka...

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 11:41
- Nahlásit

maxim
Když oni jsou oba pošuci, to nesmíš brát tak kategoricky

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 12:01
- Nahlásit

cafina
No nevím, Maxovo nadšené zapojení se do uřvané smečky bylo již několikrát prověřeno

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání