Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
cafina
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 10:39 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

Dobré ráno všem!!

baile
papillon_girl
Váš tanec byl super!! Bylo vidět, jak tím motýlci žijou a jak moc je to baví, a to je to nejdůležitější.

maxim
Nechceš probudit děti, aby zpracovaly a poslaly fotky. Už se nemůžu dočkat

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 11:32
- Nahlásit

cafina
Děti jsou vzhůru
Chceš úplně všechny fotky nebo jen ty, na kterých seš se Sunnynkou? Napadlo mě, že bych je mohla nahrát na rajče nebo někam a tam by sis vybrala.

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 11:46
- Nahlásit

maxim
Jestli to dáš na rajče, tak určo všechny. Aspoň se tam najde i Radka s Fidorkou a ti ostatní, co jste fotili.

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 11:50
- Nahlásit

Ještě vkládám odkaz na prvotiny ze včerejška, co jsem našla na Celém světě: URL

baile
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 12:14
- Nahlásit

Já můžu taky dát na svoje stránky nějaké fotky, tak si pak můžete vybrat. Dnes je tam hodím.

cafina
Jak jsi mi posílala to video ze závodů agi, tak jsi mi omylem poslala Martin běh. Kdybys ještě v počítači měla video ze závodů Na Ostrově -> Klara jumping mensi.avi, tak mi ho prosím pošli. Dávám si ty videa na stránky. Dík

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:01
- Nahlásit

cafina
Tak už na tom pracuju

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:43
- Nahlásit

cafina
baile
Děkujeme za pochvalu, je fakt, že to Bowču baví! A navíc to byla naše premiéra před tak velkým obecenstvem, bála jsem se, že bude mít Boča trému, ale neměl. Asi začnu trošku víc trénovat a vymyslím nějakou sestavu, hrozně mě to včera překvapilo, chtěla bych se tomu začít věnovat víc. To je fakt škoda, že nebydlíme blíž, bylo by to opravdu efektní . Můžu se prosím ještě zeptat, jak si naučila Endíka tak skvěle couvat? Já na to nikdy pořádně nekápla a Bow nepochopil, co má dělat, tak bych byla vděčná i za menší radu

Ta´tka nafotil přes 100 fotek, mám to v počítači. Ještě to projdu a kdybych vás tam někde objevila, tak určitě pošlu

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 15:48
- Nahlásit

Všem
Ahojte, všem co vyhráli GRATULUJEME, všem, co nám dali svoje hlasy, MOC děkujeme . Andy byl naprosto skvěý !!

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 15:58
- Nahlásit

cafina
Nejde mi to nahrát na rajče!!!!

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 16:21
- Nahlásit

maxim
Na to musíš mít asi stáhnutý nějaký program, který to umožňuje. Už jste to někdy dělali?
A co dát je na tvoje stránky?

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 16:48
- Nahlásit

cafina
Program jsem stáhla, ale stejně mi to nešlo. Tak jsem to nahrála SEM

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 17:19
- Nahlásit

maxim
Díky

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 17:22
- Nahlásit

Radka
Nemáš zač
Já nechápu, proč to nešlo na to rajče

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 17:34
- Nahlásit

maxim
Super!! Nejhezčí je poslední fotka: Radka s rozevlátou Fiduš

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 18:37
- Nahlásit

cafina
No tak na té jsme rozevláté obě

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 18:40
- Nahlásit

Fiduš dnes v Dolním Benešově opět Krajský vítěz . V párech nám to sice nevyšlo, ale nevadí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 19:01
- Nahlásit

Radka
Gratuluju a přeju všecko nejlepší k svátku

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 19:08
- Nahlásit

Radka
Připojuji se ke gratulaci !!!!

baile
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 19:34
- Nahlásit

papillon_girl
Tak couvání se naučil celkem sám, on jak je totiž trošku citlivější a já když jsem se k němu blížila ze předu, tak sám od sebe couval, tak jsem jen řekla povel a on to pak pochopil

Ale menší radu mám. Aby pejsek nezahýbal do stran, tak je to dobré nacvičovat buď u stěny (nejlépe v nějaké úzké chodbičce) nebo se hodně lidem osvědčilo to, že to cvičili doma mezi dveřma. Proti pejskovi se vykročí a jakmile pes udělá třeba dva kroky dozadu, tak pochválit, po druhé už přidáš povel např. "couvej", pejsek udělá pár kroků dozadu a zase pochválíš. Postupně přidáváte kroky navíc.

Jinak takové to obcouvávání kolem osoby, tak to jsem ho učila tak, že pes sedí u levé nohy, v pravé ruce je pamlsek, levou rukou tlačíš zadek psa k noze, pamlsek mu ukazuješ blízko jeho levé lopatky (jak se pes snaží pamlsek sledovat, tak couvá okolo páníčka). Těžko se to vysvětluje, ale snad to z popisu jde trošku pochopit.

baile
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 19:37
- Nahlásit

Fotky jsem na moje stránky zatím nestihla dát, tak snad zítra.

Na stránkách http://zoo.lexia.cz/batohy jsem našla batoh na psa. Viděla jsem podobný u jedné paní na Dni papillona. Máte někdo s takovým batohem zkušenosti? Já totiž hodně s Andym cestuju a jelikož si budu chtít časem pořídit druhého psa, tak bych chtěla mít volné ruce a takový batoh se mi zdá docela dobrý pro malého psa.

baile
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 19:39
- Nahlásit

Radka
Taky přeji všechno nejlepší k svátku!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 19:54
- Nahlásit

baile
Já jsem měla takovou podobnou klokaní kapsu na Maxe, když byl malej. Nosila se na břiše. A občas ji používáme i teď

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 19:55
- Nahlásit

Radka
Všechno nej k svátku

Šárka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:00
- Nahlásit

Radka
Také přeji vše nejlepší k svátku.

baile
Já mám batoh pevnější polstrovaný ze všech stran a myslím, že má i stříšku. Koupila jsem ho naproti Vágnerovi v tom průchodě. Má i polstrování na ramena a to vřele doporučuji. Nemohu srovnat s taškou jakou máš, protože ji nemám.

Mě by zajímalo jak se učí couvat na dálku. Myslím to jak se pes vzdaluje od psovoda.

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:05
- Nahlásit

Fajka
cafina
baile
maxim
Šárka
Děkuji , kdyby mi dnes neposlala švagrová SMS, tak jsem na svátek úplně zapoměla .

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:11
- Nahlásit

Radka
Tak to jseš jako já

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:11
- Nahlásit

baile
Máte někdo s takovým batohem zkušenosti? Já totiž hodně s Andym cestuju a jelikož si budu chtít časem pořídit druhého psa, tak bych chtěla mít volné ruce a takový batoh se mi zdá docela dobrý pro malého psa.
Já jsem tuhle klokaní kapsu používala na Fidorku, když byla štěňátko. Máš sice volné ruce, ale stejně si musíš štěně dobře hlídat aby nevypadlo. Nevýhoda je v tom, že k druhému psovi se nemůžeš předklonit. Já jsem ji neměla z obchodu, ale podle podle originálu ušitou, není na tom nic složitého.

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:13
- Nahlásit

Na celém světě jsou nové fotky Alwinka

Šárka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:19
- Nahlásit

Radka
Já v tom batohu mám karabinu a jistí to ještě ta stříška nad psem, která je na druky. U originálů bývá karabina.

Šárka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:21
- Nahlásit

K druhému psovi si musíš čupnout nebo ho dát do batohu také.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání