Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
cafina
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:30
- Nahlásit

maxim
Protože tuhle jeho fotku jsem viděla na stránkách Nueva Sorpresa. Obrázek sem nejde vložit, tak dávám odkaz. URL

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:38
- Nahlásit

cafina
Tak to je teda postřeh !!

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:40
- Nahlásit

cafina
No fakt. Ty máš teda paměť

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:52
- Nahlásit

maxim
No jo, to, co mě zajímá nebo baví, to si pamatuju dobře.
Ale jiank

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:58
- Nahlásit

cafina
co mě zajímá nebo baví, to si pamatuju dobře.
Tak to asi všichni

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:01
- Nahlásit

cafina
To máš dobrý. Já si někdy nepamatuju ani to, co mě zajímá...

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:05
- Nahlásit

maxim
Že by za to mohl ten němec?

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:12
- Nahlásit

Radka
Nestraš, doteď jsem si myslela, že je to roztržitost

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:16
- Nahlásit

maxim
doteď jsem si myslela, že je to roztržitost
A tak třeba jooo

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:20
- Nahlásit

Holky ten znáte
Jedou dvě blondýny ve vlaku a jedna se ptá průvodčího ,, Zaveze mě tenhle vlak do Prahy ?"
,, Ne" Odpoví průvodčí.
Druhá blondýna na něho upře svoje poměnkové oči a zeptá se ,, A mě ? "

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:21
- Nahlásit

Radka
Tak ten neznám, to je dobrý

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:26
- Nahlásit

Taky sem jeden šupnu

Na trhu : Pane, kupte si bylinku. Je dobrá na potenci. Vypijete šálek odvaru a máte od ní nadosmrti pokoj.

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:35
- Nahlásit

maxim
Dobrý, musím si na něj vzpomenout doma a říct ho manželovi

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 14:58
- Nahlásit

maxim
Tak můj "povedený" kamarád nám domluvil ubytování na ty Pohořelice za 300,- pro každou na noc v soukromí rodinného domku, pokoj i s kuchyní a soc. zařízením, jen pro nás dvě. Je ta cena pro tebe akceptovatelná?

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:09
- Nahlásit

cafina
Já myslím, že je to bezva

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:35
- Nahlásit

maxim
Tak fajn. Ještě má za úkol najít nějakou dobrou restauraci, kde se můžem večer krásně napapat po tom perném dni

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 18:56
- Nahlásit

Mějte se všichni krásně a v sobotu se budu mooooooooooc těšit!

Lebeda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 20:09
- Nahlásit

holky četly jste to o tom Tomášovi, prý "to nejlepší z archivu Tomáše Seemanna" a je tam náš Tules. Ta fotka je z loňského tábora a cafina má opravdu skvělou paměť.

baile
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 11:33
- Nahlásit

Ahoj holky,
včera jsem byla u přítele a dívali jsme se na horor (Já legenda), pak se mě v noci zdály sny o mutantech , no poslední dobou mám nějaké noční můry, včera se mě zdálo, že si vzala moje gynekoložka dovolenou a za ní tam zaskakoval nějaký hnusný oplzlý chlap... tak jsem rychle z ordinace prchala

maxim
Poslušnost u nás hodně kolísá. Chtělo by to, abych se tomu věnovala pořádně. Někdy mu to jde krásně, ale když nemá náladu, nebo je horko či blbý povrch, tak to flinká.
Nevíš, kde bych na netu našla nějaké video ze zkoušek ZOP? Chci se podívat, jak to probíhá.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:08 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit

baile

tady asi nikdo není. Všichni mají dovolenou, aby se přichystali na Den papillona. Jinak ty noční můry jsou hrozné, mě se třeba zdá o dětech, hlavně o těch, co učím. To je masakr

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:24
- Nahlásit

baile
Tak o videu nevím. Domluvíme se s cafinou a uděláme nácvik.

baile
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:30
- Nahlásit

Lebeda
O dětech se zdá pořád mojí babičce, ona před důchodem totiž dělala v mateřské školce - doteď má noční můry, jak jí děti utíkají

maxim
ok, já totiž přesně nevím, jak to probíhá. Doma si trénuju jen takové kousky a nikdy jsem netrénovala všechno dohromady. Pokud bude čas na Dni papillona, tak si můžem zatrénovat

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:54
- Nahlásit

baile
čas tam určitě bude, ale jestli nálada na práci, to nevím
I když v takovým množství psů by to bylo náročný a dobrý jako trénink.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 19:22
- Nahlásit

Ahoj! Tak se právě dívám z okna a docela mě to děsí, snad se nám to do rána vyprší a vybouří . Budete hafíky na zítřek něják chystat, Mám Bowbana vykoupat? (jestli mi to bude platný, kdyby byla nějaká soutěž krásy nebo tak, budeme tam poprvé, nevím nic o programu). Vy jste koupaly?.
baile
Taky jsem minuloui noc měla noční můru, zdálo se mi o nějakém úchylovi, před kterým jsem tak tak utekla, odehrávalo se to samo v noci před naším domem. Ten chlap v tom snu tam ještě zůstal. No, ráno se probudím, jdu venčit a sousedka volá policii, že jí někdo přes noc vypáčil schránku. Že by nějaké podvědomí?

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 19:37
- Nahlásit

papillon_girl
Já nekoupu, jenom češu. Kdyby náhodou zapršelo, tak je to koupání stejně zbytečný.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 22:34
- Nahlásit

baile

doteď má noční můry, jak jí děti utíkají

to je hezké. Moje noční můry jsou, že děti zůstávají. Dnes se přihlásily další tři, to je děs.

Já jsem původně chtěla koupat, aby viděla chovatelka svůj odchov opět v plné kráse, ale když má být zítra taková kosa, tak ho neokoupu, aby nenachladl.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 19:40
- Nahlásit

Ahoj! Tak jak se vám to dneska líbilo? maximovi Mooc gratulujíííííííííí a taky veliká gratulace Bubáčkovi a úplně všem!!!!!!! Endík skvěla tancoval!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 21:23
- Nahlásit

papillon_girl
Bylo to super. I to počasí se nakonec umoudřilo
Godík je bezvadnej
Dík za gratulaci

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 22:54
- Nahlásit

maxim
Godík je bezvadnej
Díky, je to fakt zlatíčko, udělal mi velkou radost, že se vůbec nebál a chtěl se pořád mazlit a ke konci si i hrál s ostatními. Skvěle se otrkal, takže v pondělí hurá na cvičááák!!

baile
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 10:31
- Nahlásit

Akce se včera moc povedla, tolik papíků jsem pohromadě ještě neviděla. A ty štěňátka!!! Tolik jich tam bylo a všechna byla krásná.
papillon_girl
Taky jsi s Bowíkem pěkně tancovala, kdybysme bydlely poblíž, tak jsme mohly nacvičit nějaké duo a všem bysme vytřely zrak
Godík se mi moc líbil a skoro vůbec se nebál, šikulka.

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání