| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:15
- Nahlásit
maxim
No tohle...
No co, měla bych doma klid na držení pěstí . hele to bys měla ocenit
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:28
- Nahlásit
Radka
Oceňuji tvou vypočítavost a strategii
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:32
- Nahlásit
maxim
Oceňuji tvou vypočítavost a strategii
to jsou léta praxe
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:39
- Nahlásit
Tak já jsem si říkala, když by ta fenka byla pěkná, tak jednou zajít na výstavu kvůli dobrému pocitu
Naroste podsada??? Tak o tom jsem nikdy neslyšela.
maxim
Tak jsem mluvila s Majkou, že přijdu na cvičák v 19h. To ty už tam asi nebudeš, že? Že bych ti aspoň řekla ahoj
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:45
- Nahlásit
baile
Hele kastrovat stejně můžeš až bude fenka dospělá, do té doby, pokud máš chuť na výstavy klidně choď . Jen jestli nechceš chovat, jsou to fakt vyhozené peníze.
Obecně se po kastraci kvalita srsti změní, koukni na Porubský květ - galerie Elišky - na poslední fotce je Eliška asi rok po kastraci, nebo na od Čeníčka, tam nechali vykastrované fenky ostříhat, protože jim fakticky narostla podsada.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:53
- Nahlásit
Radka
mrknu na to
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:58
- Nahlásit
Radka
Tý jo, tak ta Eliška vypadá strašně zarostlá. Tak to možná začnu uvažovat o koupi psa. Mně se totiž víc líbí méně osrstění jedinci.
A nevíte, jestli se změní srst i u psa, který se vykastruje? Nebo se srst hlavně změní u vykastrovaných feneček?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:03
- Nahlásit
ty ostříhaní papilloni vypadají hrozně ale zase se jim možná rychleji běhá - kvůli odporu větru
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:26
- Nahlásit
baile
Asi ne, jdu na půl pátou
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 18:12
- Nahlásit
baile
Já nevím, kastrovaný je tady ten pejsek
http://www.jolly-papillon.estranky.cz/fotoalbum/de nny-_inkaf_/nas-dennysek/82
ale jestli se mu po kastraci nějak změnila srst netuším. Zkus se zeptat .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 19:06 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
Radka
Jak to víš, že je kastrovanej? Koukala jsem na jejich stránky, ale nenašla jsem to. Je to teda docela škoda, je moc pěknej, má krásnou barvu a dlouhý závěsy. A je to Maxův nevlastní brácha
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 19:23 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
maxim
Paní dřív chodila na papilloní diskusi na Můj pes. S tou jejich fenkou nemohl mít štěňata, protože ho kastrovali ještě před jejím háráním. Navíc ta fenka byla v březnu na klubovce a vyhrála tam třídu mladých. Kde jsi našla to o štěňatech ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:53
- Nahlásit
Radka
Já jsem se spletla
Když jsem to zjistila, hned jsem to z příspěvku vymazala, ale ty sis to už asi mezitím přečetla
A nevíš, proč ho vykastrovali?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 23:22
- Nahlásit
Bubacek
děkuju moc!
Radka
díky za radu. Vím, že 2 zoubky jsou na 100% v zadu, ale nejsem si úplně jistá tím 3, možná, že je přední. Moc mu do té tlamky nechci hrabat, jde vidět, že ho to bolí a není mu to příjemný. Sehnala jsem na netu takový bylinný přípravek, to je mu moc příjemný, tak mu to zatím dávám, než půjdeme na to vyčištění. Na dni papillona si užijeme naši poslední výstavu.
all
Godriček je úplně zlatej, ale naprosto jinej jako Bowík, úplný protiklad. Bow moc nemá rád lidi, Godla je mazel jako blázen. Taky je o hodně trhlejší, včera jsme byli na chatě a Godric dělal golfové jamky, vím jak jste o tom kdysi psali, ale přišlo mi to neuvěřitelný, že by to Bow dělal a on to dělá Góďa. Je úžasný, ale je mi Bowíka trošku líto, když si chce se mnou hrát, malá piraňa se hned přiřítí a tu hračku mu bere a Bow starej flegmoš si to nechá líbit a tak si chudák vůbeec nepohraje.. Jenom, když Godíka sem tam prohání
Ještě jsme nenapsala, že u nás byla fenečka Claudia z Hradu Pajreku, byla ještě menší než Bowínek, svázali se 2krát, ale vždycky jenom na krátko, fenečka se mu nakonec vždycky "odtrhla" no a Bow je prostě typickej chlap, jednou a stačí. Tak jsem zvědavá, jestli se to povede, byla bych hrozně ráda Bowíček se zase zlepšil v agi, hrozně se těšímna sobotní závody
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 23:42
- Nahlásit
baile
A jak se ti líbí třeba šeltie? Moc velké nejsou a dá se s nimi dělat všechno, co chceš. Jenom musíš trefit zdravého jedince. Biluška plánuje šeltičky, znám mamču, je boží agiliáčka, zdravá a má super povahu, fakt doporučuji
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 07:10 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
papillon_girl
Godriček je úplně zlatej
je mazel jako blázen.
Tak to je dobře
je mi Bowíka trošku líto, když si chce se mnou hrát, malá piraňa se hned přiřítí a tu hračku mu bere a Bow starej flegmoš si to nechá líbit a tak si chudák vůbeec nepohraje..
Bow už je velký chlap a nemá zapotřebí se prát o hračku se štěňětem. U nás je to taky tak, prostě ten moudřejší ustoupí. Vem občas Bowa na procházku bez malého, ať vidí, že ho máš stejně ráda a nežárlí. Nebo se mu věnuj, když Godrik spí. Je malý, musí ještě spát častěji než dospělý.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 08:13
- Nahlásit
papillon_girl
šeltičky se mi taky moc líbí, ale nesměly by být moc chlupaté. Má Biluška nějaké svoje stránky, kde by měla fotku té fenečky se kterou plánuje štěnda?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 09:55
- Nahlásit
Ahojda všichni
baile
Na neděli plánujeme s cafinou výlet s opékáním buřtů, jako minule. Jen procházka se přizpůsobí počasí. Přijedeš? Někde by tě vyzvedla
|
baile
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:42
- Nahlásit
maxim
Proč zrovna tuto neděli . Já musím jet na celý víkend pryč. Tomův strejda slaví padesátiny a jsem pozvaná - je to až na severu moravy, takže už jedem v pátek a vracíme se v neděli odpoledne. Ach jo, vůbec se mi nechce, navíc zrovna tento víkend je tolik akcí (na tu výstavu taky nemůžu přijít), kamoška se v sobotu vdává, tak se na ni taky nemůžu podívat. To je pech.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:50
- Nahlásit
baile
Tak to je vážně velká škoda.
Bereš s sebou Andyho?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:11
- Nahlásit
maxim
Neberu, ono to je dost daleko a navíc jeho rodiče psy moc v lásce nemají.
Bude na zahradě u babičky - tam se mu bude určitě líbit.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:23
- Nahlásit
baile
Bylas včera agilitit? Nám trošičku poprchávalo, ale jinak bylo příjemně
|
baile
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:06
- Nahlásit
maxim
jojo, byla, bylo to bezva - Andy běhal jak splašenej - asi měl fůru nahromaděný energie, jak teď dlouho spí, když jsem v práci.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:37
- Nahlásit
baile
Taky mi připadá, že Max běhá líp, když má delší přestávky. No ale trénovat se musí, hlavně mně prospívá se pravidelně proběhnout
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 15:45
- Nahlásit
Radka
Děkuju za rady, dneska jsem šla s Bowem k mamce na oběd, když viděl, že malej zůstává doma, byl štěstím bez sebe, tak jsem ráda
baile
můžeš ji ostříhat, je to sice zvláštní, ale jednu jsme takhle viděla a nebylo to zas tak hrozný. Stránky máš tady, je to Qwinky Winky Moravia Classic, je tam i v sekci štěńátka. URL
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 09:04
- Nahlásit
papillon_girl
když viděl, že malej zůstává doma, byl štěstím bez sebe, tak jsem ráda
To je ono . Bow musí vědět, že ho máš pořád ráda, nebo i raděli, protože už je velký a rozumný a že s příchodem malého se toho pro něj zas tolik nezměnilo .
Až se to u vás uklidní a kluci budou v pohodě, začni brát samostatně i Godrika. Jde o to, aby pro jednoho i druhého bylo normální, že chodí ven spolu, ale když jde jen jeden, tak se nic neděje. Příště zas půjde ven ten druhý.
Já to dělám tak, že jdu na procházku se všema, třeba na hodinu. Pak se vrátím domů. 2 nechám doma s jedním obejdu ještě kolečko třeba jen 15-20 min a během té doby se věnuji jen jemu. Druhý den, jde na samostatnou procházku zas někdo jiný.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:47
- Nahlásit
Ahojky,
zkoušela jsem se dívat na stránky http://www.papillon.websnadno.cz/ a nic se mi tam nezobrazuje. Zkusíte se prosím některá podívat, jestli vám to jede?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:53
- Nahlásit
Všem přeji krásný, sluníčkový pátek
baile
Ahoj, mi to jde
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:54
- Nahlásit
baile
Ahoj píšou, že mají nové stránky tady
papillon.wbl.sk
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:55
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj, dorazíš dnes k Mrcele ? já tam budu asi dřív než v ty 4. Šéf má dovču, tak zdrhnu.
|