Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 11:59
- Nahlásit

Radka
Krásaaaaaa

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 12:07
- Nahlásit

papillon_girl
Tak to je dobře, moc ti to přeju. Uvidíš, že se dvěma je na jednu stranu trošku víc práce, ale na druhou o hodně víc legrace a zábavy.

Krásaaaaaa
To je asi na fotky ... tak děkuji, fotila Esík a ta to umí .

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 09:55
- Nahlásit

Ahoj, jsem tady, kdyby bylo někomu smutno...

Šárka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 10:04
- Nahlásit

Ahoj, nepodniknem nějakou menší hromadnou procházku?

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 10:17
- Nahlásit

cafina
baile

Tady máte pár fotek ze včerejška URL

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 10:29
- Nahlásit

Šárka
To bychom mohli

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 10:56
- Nahlásit

maxim
Ahoj, díky za fotečky. Já makám jak šroubek, tak snad to tempo vydržím až do večera. Ty si užij hezký volný den!

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 11:27
- Nahlásit

papillon_girl
Bože, Žábo, to je tak očklivý žvíže až je to skoro hezký . Na té poslední fotce, jak má tak kostnatou zadní nohu tak mi šíleně připomíná toho kostnatýho koně z Harryho Pottera. Toho s křídlama

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 11:31
- Nahlásit

papillon_girl
Je to ještě takový vyžle, musíš ho vykrmit a zocelit
A s tou tmavou maskou vypadá tajemně

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 12:05
- Nahlásit

Biluška
a teda je to hroznej dravec, bude supr agiliťák.... nebude někdy te´dka cvičáček??? už mi chybí pumice a jsem zvědavá na to moje škvrně
maxim
on je docela ahorát, ale má hrozně vyrostlé ty nožičky, tak to tak působí. a je to labužník, te´d tu s Bowem žužlají tyčinky. Mají oba úplně stejné, ale každou chvilku to jeden druhýmu bere, protože on má samo tu lepší, že
Radka
děkujuuu!!! zatím sice lítám každou chvilinku ven, ale jinak je tu fakt mnohem víc srandy. dneska dokonce s Bowem pořádali divokou honičku

Lebeda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 13:45
- Nahlásit

ahojky, tak už jsem zpět a mám přesně 4 dny na to, abych sebrala nové síly a ve středu vystartovala na náš poslední tábor. Vidím, že všichni si užíváte jak výstav, tak i závodů či miminek.

baile
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 14:42
- Nahlásit

papillon_girl
Jé, já ti tak závidím, že máte doma další přírůstek. Asi začnu zase doma s přemlouváním

Radka
Máš úplně nádherná štěňátka, jsou pěkně zbarvená. Hodně se mi líbí se mi Arlow.

maxim
Jak se cítíš po závodech? Užíváš si toho pěkného umístění? Já se s tím teď všem chlubím

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 14:57
- Nahlásit

baile
Po závodech se cítím dobře, když aspoň ten poslední běh vyšel a ještě tak dobře Taky bych se chlubila, ale nemám kde, nikdo tomu nerozumí a tak neví, jakou mám radost Ještě že se můžu pochlubit aspoň tady

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 15:00
- Nahlásit

cafina
Vezla jsem Esterku do těch Šaratic a zjistila jsem, že ta cesta kolem Hypernovy, kdybych jela za tebou do Újezda, mi vyhovuje líp, než jak jsem jela minule. V pondělí tam pro ni zase pojedu a v sedm večer mám ve Šlapkách trénink a ze Sokolnic je to jenom 4 km, takže to je bezva, pojedu tam rovnou

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 15:02
- Nahlásit

papillon_girl
A kdy ho uvidíme ?

baile
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 15:04
- Nahlásit

maxim
On tomu taky z mých přátel nikdo nerozumí, ale stejně jim řeknu, jak jsme dobří a že máme medaily A jestli mě nebudou chtít poslouchat, tak se naštvu

Tak já se musím tady na stránkách pochlubit - včera jsem na závodech v jednom běhu vyhrála druhé místo! A dvě zkoušky jsem měla na výborně - tudíž postupuji do A2

baile
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 15:06
- Nahlásit

papillon_girl
Taky ho chci vidět. Škoda, že bydlíš tak daleko. Třeba ho ale vezmeš na nějakou výstavu, která se bude konat v Brně

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 15:17
- Nahlásit

baile
tudíž postupuji do A2
teda gratuluju!!! Já si to tu vůbec nepřečetla, takže nevím, co se dělo... Tak to taky moc závidím, s Bowem to asi nikdy nezvládnem, ale te´dka když je tu Godric snaží se být co nejlepší a je do všeho úplně hr.. dneska budeme trénovat, tak jsem zvědavá jestli i do běhání... a určitě přesvědčuj, já musela skoro 3 roky a nakonec to fakt vyšlo a mám tu to svoje sluníčko
baile
maxim
Určitě na Dni papillona, pokud obě jedete

baile
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 15:26
- Nahlásit

papillon_girl
Ono je to super v tom, že když jsou dva, tak si můžou spolu pohrát a taky se pak víc snaží, protože na sebe žárlí

Kdybyste teď viděli Andyho - je celej roztaženej na pohovce a hlavičku má položenou na polštářku - no rozkošný...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 15:49
- Nahlásit

baile
můžou spolu pohrát a taky se pak víc snaží
To je hlavní důvod, proč jsem chtěla druhého.. tak jsem na kluky opravdu zvědavá
all
Nevíte někdo o nějakém infu ke dni papillona?? Měl by být už te´d v září, tak se mi zdá, že snad ani nebude??

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 15:57
- Nahlásit

Se teda taky pochlubím.
My jsme se včera s Maxem v jedné zkoušce umístili taky na druhém místě a máme první zkoušku A1 na výbornou

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 16:02 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

papillon_girl
Tys nedostala mail? Tady je :

POZVÁNKA
Zveme všechny majitele, chovatele a milovníky tohoto půvabného plemene na
DEN MALÉHO KONTINENTÁLNÍHO ŠPANĚLA

Kde: KYNOLOGICKÝ AREÁL MUTĚNICE
Kdy: 13. září 2008
začátek v 10 hodin
možnost ubytování a posezení s přáteli (informace pí. B.Šťastná, H.Jeníková)
cesta: autem - průjezd Mutěnicemi na Dubňany, za železničním přejezdem vpravo
(směrovky s papilony vás navedou
vlakem – do zastávky „Vlaková stanice Mutěnice“

Radka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 16:02
- Nahlásit

maxim
Ahoj, krásné fotky , já mám svoje na celém světě, nebo na webkách. Gratuluji k A1 .

Lebeda
¨Mám pro Tebe ty kuličky. V pondělí ti brnknu a domluvíme se na předání. Už jsem zkoušela prát a docela to funguje .

baile
Hodně se mi líbí se mi Arlow.
Děkuji, mě taky . Je to takový ňuňošek. Strašně rád se chová a mazlí. Alwinek je živější a dravější, ale bitku většinou vyprovokuje Arlow . Moje prsty dostávají zabrat.
Gratuluji k postupu. Andy je šikulka .

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 16:06
- Nahlásit

Radka
Ahoj, co ty tady v sobotu?
Ty fotky, jestli myslíš ty na rajčeti, jsem nedělala já, jenom jsem je tam našla. A tvoje fotky sleduju průběžně, ty poslední teď s bitkou a štěňaty, co dělala Esík, jsou bezvadný
A díky za gratulaci, něco takovýho jsem vůbec nečekala, když jsme vlastně teprve začátečníci

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 16:45
- Nahlásit

maxim
gratulujuuuuuuuu!!!! MOCMOCMOC, jste na tom už stejně jak já s Bowčíkem

Radka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 17:00
- Nahlásit

maxim
To víš, dítě se mi podařilo vystěhovat k babče a dědovi . Dnes má být v telce, ale nevím na jakém programu cosi o duchách, on to sleduje s tchýni tak tam jel. Né že bychom neměli televizi, ale my na takové blbiny nekoukáme a v pokoji satelit nemá. Vrátí se mi zítra po obědě .

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 17:28
- Nahlásit

all
já jsem taaaaaaaaak š´tastná, právě jsem se vrátilka z tréninku, Bow byl jako vyměněnej, totálně šťastný, že mi může předvíst co umí, lítal jako šipka, ani jsem to nestihla, slalom proskakoval úplně bez ukazování a hrozně zrychloval!!!! musím to rychle zaťukat, abych to nezakřikla

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 17:33
- Nahlásit

maxim
děkujuuuu, jak to, že nám naše paní chovatelka nenapsala

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 18:14
- Nahlásit

papillon_girl
jak to, že nám naše paní chovatelka nenapsala
No, říkala jsem si, že ty to budeš mít z první ruky a ono zatím nic.

Radka
Já mám taky děti pryč, jedna je u kamarádky a druhá maká v kempu. Je to docela příjemná změna, být chvilku doma sama. Jenom kdyby nebyla ta Velká Cena Všude kam se pohneš samá motorka, auto, stan a uřvaní němčouři

Radka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 18:25
- Nahlásit

maxim
Jenom kdyby nebyla ta Velká Cena
Viděla jsem to včera ve zprávách a vzpoměla si na tebe .
U vás není tak hnusně jako tady na severu? U nás celou noc a dopoledne pršelo a honila se bouřka. Hnus. Před chvílí jsme se vrátili z venčení a jsou jak vodníci, ale snad dají na chvíli pokoj.

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání