Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 22:17
- Nahlásit

ahoooooooj!!! dovča byla naprosto úžasná, poznala jsem spoustu nových lidíííí a ten pocit, že už je nikdy neuvidíííím .... ale nadruhou stranu jsem zase doma a zítra konečně jedeme pro Godričkaaaa

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 22:18
- Nahlásit

papillon_girl
že jsem tak smělá, co to je za psíka?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 22:25
- Nahlásit

Dasha
štěník papillonka, zítra budu fotit jako blázen, takže jestli chceš večer mrkni na fotky

Dasha
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 08:24
- Nahlásit

papillon_girl
mrknu takže za rok a půl budeš běhat se dvěma motýlkama, jo?

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 08:55
- Nahlásit

papillon_girl
Vítej zpátky
Na fotky jsem zvědavá, večer mrknu.

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 08:57
- Nahlásit

cafina
Dneska jedu do Luk na tábor pro to svoje děcko, takže tady budu až odpoledne nebo navečer. Vyjíždíme tak za hodinku

Radka
Jak ses včera vyspinkala? Dneska můžeš pokračovat, počasí ti opět přeje

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:00
- Nahlásit

maxim
Jak ses včera vyspinkala? Dneska můžeš pokračovat, počasí ti opět přeje
No nic moc, natajno na stole , ale dnes je u nás krásně. Od rána svítí

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:02
- Nahlásit

Radka
Tak tady je zataženo. I když včera taky bylo, těšila jsem se, jak to na cvičáku bude bezva a sotva jsem tam přijela, vylezlo slunko a pěkně pražilo. Takže jsem byla jako obvykle úplně zchvácená

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:28
- Nahlásit

maxim
Tady se to odpoledne taky vybralo, ale byl docela vítr.

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:35
- Nahlásit

Tak já jedu. Pište, ať mám odpoledne co číst

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:36
- Nahlásit

Přeji všm hezký den a pro maxim šťastnou cestu.

Ze včerejšího výcviku: Sunny moc hezky stopovala do té doby, kdy asi 50m přede mnou přeběhl mou stopu zajíc. A co na to Kytka, společenské plemeno. Došla k místu křížení, udělala lom a zcela přesvědčivě odcházela po zaječí stopě. A to od malička stopuje uprostřed zazvěřených polí. Ach ty pudy Doufám, že to moje "to je fuj" pochopila a že zajíci na zkouškách přebíhat stopu nebudou.

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:56
- Nahlásit

cafina
Ahoj, máte můj obdiv . Sunča je šikula . Mě stopy nebaví, tak naši stopují jen ty zajíce

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:06
- Nahlásit

Radka
Sunnynku stopování moc baví a jde jí to líp jak ovčákovi Edovi. Jen má takový styl, že vypadá, jako by se na tom poli jen tak procházela, a až dojde k lomu, zahne a jde dál po stopě, teprv si oddechnu, že fakt čuchá. A samo nejhezčí na stopování je hra s ponožkou na konci

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:14
- Nahlásit

cafina
Jen má takový styl, že vypadá, jako by se na tom poli jen tak procházela, a až dojde k lomu, zahne a jde dál po stopě, teprv si oddechnu, že fakt čuchá.
No jo, ona to nemá na zem tak daleko jako Eda .
Ti moji ale opravdu běhají se šňupákem u země.

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:46
- Nahlásit

Radka
To ona taky umí dát tu hlavu dolů, ale většinou je ta moje stopa pro ni tak lehká, že se nemusí ohýbat, aby ji cítila.

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:49
- Nahlásit

cafina
To je jasné, panička se čuchá líp . Jak starou děláte stopu ?

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:04
- Nahlásit

Radka
Většinou děláme do půl hodiny, jinak zná i 45 minut. Dokud nemá jedničky, nechci ten čas moc natahovat, aby mi pak na zkouškách nefrajeřila, že je to banalita. Stejně musíme dopilovat předměty a včera jsem zkoušla jít poprvé na plné vodítko, což jí problémy nedělalo.

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:24
- Nahlásit

cafina
Většinou děláme do půl hodiny
To je myslím na začátečníka ( myslím Sunny ) dost. Já to zkoušela párkrát s Ájou. Stopu starou tak max.20 min. bez předmětů, jen co kousek drobeček a na konci kolečko salámu ve fusakli . Docela jí to šlo, ale mě to neba. Teď když venčím všechny 3 by mě asi piclo. Úplně stačí, že s každým z nich na chvíli cvičím, zatím co další jsou přivázaní. To je opravdu výcvik za ztížených podmínek, protože když cvičím s Jackem, štěká Fidorka. Když cvičím s Fidorkou štěká Jack. Aspoň, že Ája má rozum .

Bubacek
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:05 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Radka

když cvičím s Jackem, štěká Fidorka. Když cvičím s Fidorkou štěká Jack. to oni ti říkají co děláš špatně.

Aspoň, že Ája má rozum ta je raději ticho, aby sis nevšima, že je tam taky a něco po ní nechtěla, když už všechno umí.

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:45
- Nahlásit

Už jsem tadýýýý
Spěchali jsme, protože Markéta měla už dnes nastoupit do kempu a nakonec jí volali, že to stačí až zítra
No alespoň si odpočine a vyspí

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 17:53
- Nahlásit

maxim
No totok teda, tak já jsem tady a nikde nikdo?

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 18:18
- Nahlásit

maxim
Já toho mám zase moc, tak se nezlob, uvidíme se zítra.

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 22:53
- Nahlásit

papillon_girl
Tak kde jsou ty fotečky?????

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 23:04
- Nahlásit

all
Ahoj! Godík je úplné zlatíčko, je hrozně veselý, mazlivý a fakt dost inteligentní. Je až neuvěřitelně šikovný, venku lítá jako blázen, ale dělá nám problém vodítko, ale to časem půjde, takže jsme byli na volno. Poslechl na slovo, až jsem tomu nevěřila fotek mám plno, ale bohužel je přidám až v neděli, protože jsem fotila jenom do mobilu. taťka jel do rakouska a foťák musel bezpodmínečně s sebou. Něják by mi to nevadilo, ale když jsem chtěla přetáhnout fotky do počítače zjistila jsem, že tam nemám nainstalovanej program, kterej by se s tím mobilem domluvil a to instalační VD nikde. Tak budu muset čekat na papánka, ten to CD snad někde má

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 23:07
- Nahlásit

Hurááá, povedlo se mi to!!!!!! za 5 minutek máte fotečky

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 00:17
- Nahlásit

Pro začátek 3 fotečky, zítra dodám ostatní

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 07:38
- Nahlásit

Bubacek
Aspoň, že Ája má rozum ta je raději ticho, aby sis nevšima, že je tam taky a něco po ní nechtěla, když už všechno umí.
Ne, ne Ája ví, že kdo si počká, ten se dočká a že odměny mám i pro ni .

papillon_girl
Malý Godík je slaďoučký . Co na něj říká Bow ?

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 07:41
- Nahlásit

Tady najdete fota z papilloních zápasů .
http://www.celysvet.cz/papillon.php

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:22
- Nahlásit

A taky foto papilloních miminek

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 11:54
- Nahlásit

Radka
Bow to vzal až překvapivě dobře. Když jde o papu tak sem tam zavrčí, ale jinak je na něho hodný, dokonce spinkali přitisknutí spolu. Zatím si spolu nehrahjou, spíš se hádají, kdo si bude hrát se mnou. Jsou to moje zlatíčka

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání