| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 22:54
- Nahlásit
papillon_girl
No on tam ten rozhodčí dělal vůbec cirkusové kousky. Někteří zkušení pejskaři jenom kroutili hlavou. No ale co se dá dělat. Třeba se mi Maxe podaří přesvědčit, aby na to dlabal a nechal se prohlídnout v každé situaci
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 22:58
- Nahlásit
papillon_girl
co říkáte na náš nový vzhled???
Bezva
A jak jste vlastně dopadli na závodech?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 23:08
- Nahlásit
maxim
Děkujůůůů!!!!! Závody žádná sláva, Bow běhal dobře, ale při prvním běhu se běžel jenom tak mimochodem kouknout i mimo parkur - DIS, zkoučky, na ty jsem se hlavně soustředila a to jsem neměla dělat, byla jsem tak zahloubaná do trati, že jsem si neuvědokila, že jsem vyběhla s pamlskem v ruce, který mi po cestě vypadl z ruky, Bow zaběhl totálně skvělý běh, bylo by to na výbornou , no a oblíbený jumping krásné 7. místo, tuším z 20.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 23:57
- Nahlásit
papillon_girl
No jo, člověk míní a papillon mění
To Max zase na závodech při prvním a druhým běhu důkladně studoval slalom a to tak pečlivě, že jsem málem usnula
A co to prosím tě bylo za pamlsek, že ho rozhodčí viděla? Točeňák?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 07:30
- Nahlásit
maxim
Ahoj, tak čtu, že výstava nic moc . To je škoda, ale určitě Vám to vyjde příště.
Kdo tam všechno byl a kdo nakonec získal toho KV ?
Já jsem zvědavá jak dopadneme my v neděli. Teda já vím jak dopadnem, jen to potřebuju mít písemně
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:44 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
Radka
Ahoj
Za papillony jsme tam byli jen my Tím jsme je povýšili na nebezpečné plemeno
Hořák tam poskakoval a dělal komedii, asi se lekl a když zjistil, že se mu nic nestalo, dělal zase ramena, že to přece samozřejmě nic není. Jenom doufám, že k těm ostatním psům po Maxovi už nepřistupoval tak neohrabaně. Jsou to přece živí tvorové a ne nějaký loutky na pultě
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:10 - Změnil/a: Šárka
- Nahlásit
maxim
promiň mají tam být 2 l
www.papillon.wz.cz
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:30
- Nahlásit
maxim
A to on Vás vyhodil bez posouzení ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:33
- Nahlásit
Šárka
Aha, tak o těch jsem vlastně četla u Kláry na stránkách, má je tam jako kamarády. Divím se, že s námi ještě nebyli na žádným výletě
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:36
- Nahlásit
Radka
Pes neposouzen kvůli agresivitě vůči rozhodčímu
Ono to bylo stejně jedno, protože Max by se ho asi fakt bál a už by z toho vystavování nic nebylo. A já to chápu, nevypadá to dobře, když se pes ožene. Jak říkám, musím ho obrnit, aby byl připravenej i na tuto možnost posuzování.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:41
- Nahlásit
maxim
Ona totiž má malé dítě, ale už se chystá s námi na výletík příští týden.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:42
- Nahlásit
maxim
Tak to je fakt smůla . Jako obrnit, aby byl připravenej i na tuto možnost posuzování. to je hezké, ale leknutí nezabráníš.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:49
- Nahlásit
Radka
Naštěstí bývají na výstavách stoly a to je lepší, než když ten malej pes stojí na zemi a rozhodčí se k němu hrne. Tady byl taky stůl, nevím proč ho napadlo posuzovat přímo na zemi. No ale znáš Hořáka. Posuzoval tak víc malých psů a ti se svíjeli pánečkům v náručí. Teda pokud to nebyli vyložení Mouchysněztesimě. A on mohl potom udílet odborné rady, jak s těma vystresovanýma chudákama zacházet, aby se chovali slušně. Mně doporučil jakýsi bylinky...
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:53
- Nahlásit
maxim
Mně doporučil jakýsi bylinky...
Tak doufám, že je budeš v hojné míře užívat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:01
- Nahlásit
Radka
Asi ne, protože jsem byla tak vyvalená, že mi jeho informace a rady okamžitě vystřelily druhým uchem ven
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:27
- Nahlásit
maxim
Chyba ! Máš žvýkat bylinky a budeš Happy
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:35
- Nahlásit
Radka
Ježiš, ty bylinky doporučil Maxovi
Teda aspoň myslím...
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:46
- Nahlásit
maxim
Jsem si to myslela, ale píšeš : Mně doporučil jakýsi bylinky... tak na to tak reaguji . Kdybys nebyla sklerotická mohli jste žvýkat oba , to by byla pohodička
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:37
- Nahlásit
Radka
ale píšeš
No jo, ty puntičkářko
Hele, pokud by ty bylinky fakt účinkovaly, žvýkala bych je ve dne v noci
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:42
- Nahlásit
maxim
Hele, pokud by ty bylinky fakt účinkovaly, žvýkala bych je ve dne v noci
No jo, ale ty nevíš co to bylo za čarovný bejlí. Vzpomínej, taky bych si občas potřebovala žvýknout
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:51
- Nahlásit
maxim
Radka
Týjo, že se vám sem holky motám zase
V září jdem s Fajušou na Krajskou do Liberce a posuzovat nás bude zmíněný pan Hořák....jestli ale udělá naší Fajuš to stejný co tady Maxíkovejm... tak to asi budem volat záchranku páč přesně tohle ona strašně nesnáší .... no třeba si to ale vezme jako ponaučení do příštího posuzování že tudy cesta nevede
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:52
- Nahlásit
Radka
No fakt nevím
Mám kontaktovat Hořáka? Určitě si na mě vzpomene...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:54
- Nahlásit
Fajka
no třeba si to ale vezme jako ponaučení do příštího posuzování
Tak to teda pochybuju. Dle jeho názoru je to vina špatné výchovy a přípravy na výstavu.
Dělal tam podobný kousky i s velkýma psama a právě kamoška, co dělala v našem kruhu zapisovatelku a sama má doma boxery říkala, že jí kolikrát úplně zatrnulo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:59
- Nahlásit
maxim
Dle jeho názoru je to vina špatné výchovy a přípravy na výstavu.
no jo no, mám problémový zvíře už od malička po problémové matce a vystavování jsme se začali učit až ve dvou letech...
takže budem trnem v oku za to že se vůbec o něco snažíme.... a radši nedřepíme doma na dvorku zajímavej přístup
Tak já si ty bylinky poznamenám, páč o nich tutově dostanu přednášku taky
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:06
- Nahlásit
Fajka
Ahoj, třeba se cestou do sanitky zapomene zmínit . Prosím za nás obě, poptej se .
Jinak kuličky trůni na viditelném místě a v neděli se těším !!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:08
- Nahlásit
Fajka
Tak já si ty bylinky poznamenám, páč o nich tutově dostanu přednášku taky
Bezva. Pak nám sem napiš, jak se teda jmenujou, když mě se to vykouřilo z hlavy Asi bych mohla začít se žvýkáním ginko biloby...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:10
- Nahlásit
Jedu do Brna, tak zítra ahóóój
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:11 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Radka
Prosím za nás obě, poptej se
jj myslím že s tímhle přístupem dostanem přednášku 100%
Za kuličky předem díky a naneděli se těším moc tééž
No jestli nebude mít s Fajušky přirozenej respekt, tak na tuty ty kytky žvejká on sám a určo pravidelně
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:14
- Nahlásit
Fajka
maxim
Jinak děvčata já přiznávám bez mučení, že jsem před červnovou klubovkou doma lozila mezi psiskama po čtyřech . Vím, že pan rozhodčí je tím pověstný, tak jsme trénovali .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:16
- Nahlásit
Radka
Jinak děvčata já přiznávám bez mučení, že jsem před červnovou klubovkou doma lozila mezi psiskama po čtyřech
jůůů škoda že není fotečkááá
To já dělám s Fajuš taky, ale když si hrajem, bere to jako hru jenž já a cizí to je velkenj rozdíl
|