| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:42
- Nahlásit
cafina
To je škoda, že Max zrovna tam, kde se tak pilně natáčelo musel zlobit. Ale stejně jsem zvědavá
Tak se zítra ozvi, já teď jedu na tu akupunkturu
Zatím ahoj.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 18:50
- Nahlásit
cafina
máš mail
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 19:45
- Nahlásit
maxim
Tak já už teda pádím domů.
Mějte se hezky!!
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:50
- Nahlásit
Radka
nejsi sama. Každé dopoledne jsem tady, abych věděla, co nového.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:55
- Nahlásit
Lebeda
Ahojky, tak už začal zase školní rok. Budete zase nacvičovat s holkama nějaké vystoupení?
Já si teď musím najít nějaké tancování pro dospělé, kde bych se mohla odreagovat. Jinak jednou týdně si zatím udržuji kondici v aerobiku
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:59
- Nahlásit
ahojky všem, tak máme za sebou prázdniny, zase musím šmatlat do práce , nicméně potěšující je, že Den papillona se blíží . Doufám, že se tam s vámi všemi uvidím, nebo aspoň s většinou. Na mě tam bude čekat náš nový přírůstek, malý Bimbo. Takže ho všichni uvidíte a když budete hodní, tak vás nechám ho trochu "pomuchlat a zmuckat". Ale jenom trochu, abyste mi ho hned nevymuckali . Jinak všem vám dodatečně gratuluji ke všem vašim úspěchům.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:06
- Nahlásit
baile
kolektivky se naštěstí učí až od příštího týdne, tak mám ještě trochu veget, ale v sobotu jsme už měli koncert a tuto sobotu budeme mít zase, Takže jsme to rozjeli a letos je celostátní přehlídka TO ZUŠ, tak budeme mít na čem pracovat. Určitě uděláme ještě jednu soutěž v Hlučíně, závěrečný koncert TO, soustředění, v plánu je toho dost. A teď v září je u nás inspekce a inspektorka je bývalá baletka, takže kde bude asi celé tři dny oxidovat? Nic moc představa. Co ty, jak se máš? Co práce, už máš nějakou vyhlídnutou?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:15
- Nahlásit
Lebeda
Tak to se určitě nenudíte. Škoda, že nemám možnost vaše vystoupení vidět, jste moc daleko. Jinak už mi tancování strašně moc chybí, tak snad najdu nějaké kurzy, které by mě bavily. V říjnu se chystám jít do divadla podívat se na nějaký balet, pokochám se tou ladností.
Práci si hledám, ve čtvrtek jsem pozvaná na pohovor, tak si teď vytvářím nějaké věty v angličtině, kdyby mě tam chtěli vyzkoušet.
A hlavně si teď užívám volna, dokud ho mám
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:25
- Nahlásit
baile
to volno ti závidím. Poslala jsem ti pozvánku na stránky od svých holek, tak se můžeš kouknout aspoň na fotky. Nejsou moc kvalitní, dělají si je samy. Ale i tak jsou pěkné.
A co tvůj nový přírůstek, už se ti něco rýsuje? April Maria Sirrah se stala tento víkend mistr Slovenska v agility.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:25
- Nahlásit
Lebeda
Ahoj, Na mě tam bude čekat náš nový přírůstek, malý Bimbo.
Ježiši, snad mu tak nechceš říkat .
Přesně tohle jméno vymyslel Marin pro pejska z vrhu B. Prý když jsem mu nedovolila Achyla, tak budeme mít Bimba a Bohuša
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:28
- Nahlásit
Ahoj holky
Kdo je Bimbo?
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:36
- Nahlásit
Radka
no konečně !!! Nevím, jak mu budu říkat, zatím je Bimbo. Prý.... U nás na cvičáku hlasovali a trvají na tom, abych mu říkala Wilík, prý když jsem ta Mája, tak ať se k sobě hodíme.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:36
- Nahlásit
maxim
Ahoj
Majky nové štěňátko
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:38
- Nahlásit
Lebeda
U nás na cvičáku hlasovali a trvají na tom, abych mu říkala Wilík, prý když jsem ta Mája, tak ať se k sobě hodíme.
Tak já taky hlasuju pro!!! To je supr nápad . Jenom aby nebyl taky tak přitroublý
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:38 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit
maxim
Bimbo je pes. Můj nový pes. Celý rok očekávaný pes.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:41 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit
Radka
Jenom aby nebyl taky tak přitroublý
tak to nevím. To uvidím časem. Ale Bimbo je taky pěkné. Na druhou stranu, aby to pak nebylo "Zachraňte Williho" nebo Wilíka......
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:41
- Nahlásit
Lebeda
Bimbo je pes. Můj nový pes. Celý rok očekávaný pes.
No jo, to jsem přece pochopila
Jenom jsem si myslela, že to nějak zkonkretizujete, abych se mohla podívat na nějakou fotečku
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:49
- Nahlásit
maxim
máš ho?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 11:23
- Nahlásit
Lebeda
Jo, díky
Je to bezva chlupáč
|
baile
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 11:26
- Nahlásit
Lebeda
Na vaše stránečky kouknu.
Jinak zatím se dívám na různé stránky papillonků, sleduji váhu a sportovní výsledky a koukám, jestli plánují štěňátka. Pokud mě holky (maxim s cafinou) vezmou na den papillona, tak tam bych se mohla podívat na různé chovatelské stanice a i popovídat si s nimi.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 11:29
- Nahlásit
baile
Pokud mě holky (maxim s cafinou) vezmou na den papillona,
Jakýpak pokud? Už jsme přeci domluvené
|
baile
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 11:47
- Nahlásit
maxim
Tak to pak jo
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 11:52
- Nahlásit
Lebeda
maxim
já chci také vidět prcka
|
baile
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:45
- Nahlásit
Lebeda
mam dotaz, tak jsem ti napsala na mail
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:46
- Nahlásit
Fůůj, právě se mi do pastí chytla myš !! Jdu najít někoho, kdo ji vyhodí.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:50
- Nahlásit
Šárka
já chci také vidět prcka
neznám tvůj mail.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:52
- Nahlásit
já už jsem dorazila do práce. Tady ten počítač tak šnečí, to je děs. Tak zatím, buď večer nebo zítra dopo nebo obojí.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:53
- Nahlásit
Radka
Já ji vyhodím, chceš?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:55
- Nahlásit
maxim
Díky, už je pryč . 2 dny mi tady pila krev . Nesnáším myši !!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:03
- Nahlásit
Radka
Já myslela, že krev pije lasice...
|