Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:13
- Nahlásit

Radka
Plazivku máš hezčí než já ( ty kroupy jí daly zabrat ).
Taky kvete a kaštany už mám velikosti para ořechů Je to zajímavej plod. Takže až dozrají, schovám si semena a příští rok je zase vysadím?

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:17
- Nahlásit

Radka
No jo, rozhodčí je samej srb. Pro nás možná taky jeden. Polgar Andráš - to bych neřekla, že je čech
Problém je, že po jejich neumím ani pozdravit, jedině že by to snesli anglicky a to je taky bída

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:23
- Nahlásit

maxim
Já to pořeším stejně jako na to rakušačku. Naučím se anglicky ty měsíce co mojí psi mají a hotovo. Víc si s rozhodčím povídat nemusím. Doufám, že když mají zahraniční rozhodčí, budou mít alespoň trochu jazykově vybavený personál v kruzích.

Takže až dozrají, schovám si semena a příští rok je zase vysadím?
Nic neschovávej. Jak ty kaštany dozrají, dole puknou a začnou z nich vypadávat semena o velikosti dýňových. Ty nech normálně ležet, nebo nahaž tam kam chceš aby ti příští rok vyrostly. Maximálně zahrab kousek pod povrch, ale já to nedělám.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:51
- Nahlásit

Radka
Tak jo. Zasypu je trochu novou hlínou, ať se mají dobře

Naučím se anglicky ty měsíce co mojí psi mají
Já bych to měla jednodušší, mám jen jednoho psa, tak se toho nemusím tolik učit

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:55
- Nahlásit

maxim
mám jen jednoho psa, tak se toho nemusím tolik učit
Já to taky budu mít jednodušší - Ája nejede .

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 12:05
- Nahlásit

Radka
Příští rok je světová výstava tuším v Bratislavě. Nevíš, jestli se na ni musí pes nějak nominovat?

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 12:13
- Nahlásit

maxim
Myslím, že stačí se přihlásit. Počítáš že bys jela ? Já chci jet s Jackem.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 12:20
- Nahlásit

Radka
No za zkoušku to stojí, když je to blízko. Jako zkušenost
Nevíš, kde se o tom dají sehnat nějaké informace?

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 12:23
- Nahlásit

maxim
tady
http://www.skj.sk/aktuality_.html

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 12:27
- Nahlásit

Radka
Dík
Jdu rehabilitit, tak ahoj zítra, jestli se sem teda dostaneš

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 12:28
- Nahlásit

maxim
Uvidím, jak to půjde. Pa.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 20:37
- Nahlásit

takže jen tak info, byt už mám zčásti vytapetovaný, zčásti vymalovaný ještě mi scházejí poslední dvě stěny, jinak jsem hotova a včera jsem mezi tím stihla vymalovat na cvičáku klubovnu a obložit strop a postavit stan. Tak to jen abyste věděli, že ještě "žiju" a proč jsem tady tři dny nebyla.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 20:53
- Nahlásit

Lebeda
A co takhle užívat prázdnin a lenošit?

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 22:00
- Nahlásit

maxim

to mi moc nejde. Potřebuji něco dělat a když nejsem na táboře, tak jakou zábavu si mám v paneláku vymyslet?

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 22:04
- Nahlásit

Lebeda
No jo, v paneláku je to se zábavou horší. Taky jsem v něm bydlela. Už bych se tam nevrátila

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 22:33
- Nahlásit

maxim

my máme dům, asi 38 km od Opavy, ale nechci tam. Líbí se mi v Opavě, moc. Nicméně, až to bude nutné, půjdu tam. Co jiného mi zbyde.

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 09:51
- Nahlásit

Lebeda
Mně se taky líbilo v Brně, tam kde jsme bydleli. Zezačátku jsem si tady připadala ztracená. Ale byla jsem na mateřské a to byla částečně výhoda, protože jsem trávila všechen čas tady a seznámila jsem se, taky přes školku a tak. Kdybych jezdila hned do práce tak jako teď, asi bych se tady nikdy s nikým neseznámila
Taky je samozřejmě nevýhoda, že je daleko kultura a vůbec všechno. Ale člověk si zvykne, když má aspoň auto a je tady klid a zahrádka...

Lebeda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:31
- Nahlásit

maxim

my tam máme taky zahradu, trávila jsem na ni dětství se zvířaty a bylo mi tam strašně dobře. Všichni mě tam znají, ale Opava je prostě Opava. Přitom na baráku máme byt 3+1 s terasou a garáží. V Opavě jsme ve 2+1 a bez garáže, bez terasy, bez balkónu a bez soukromí. Slyším, když si soused ........ A tady je cvičák, 20 let jsem tady pracovala a taky jsou tady známí, veškeré úřady pod nosem, na kulturu kašlu, jsem kulturní barbar. Prostě dokud to půjde, zůstávám tady.

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:36
- Nahlásit

Lebeda
Potom už zbývá pouze vyčkat a pořídit si " klidné stáří " na venkově
Ale ten váš barák bych si dala říct....terasa, garáž, zahrada jen pro mě....paráda

Lebeda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 20:59
- Nahlásit

maxim

to je právě ten problém, zahrada není jen pro mě. Jen její část, ale ta se dá oplotit, pokud by to bylo akutní. Ten dům má tři byty, v jednom by měli časem možná bydlet mí rodiče a v jednom bydlí můj bratr. Je výhoda, že já mám vchod i verandu svou a nemám s těmi dvěmi byty nic společného, kromě tedy té zahrady.

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 08:51
- Nahlásit

Lebeda
No, pokud se svou rodinou vycházíš v pohodě, tak by to i takhle bylo fajn
Já bych někdy docela uvítala, kdybych si mohla na zahradě s někým sednout, povykládat a dát si kafe. Ale nesměli by mi kecat do toho, co kdy budu nebo nebudu na té zahradě dělat

Lebeda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:32
- Nahlásit

maxim

tak to mi do zahrady kecat určitě nebudou. Já totiž na ni nebudu dělat vůbec nic.Nechám posekat párkrát do roka trávu.
Co jinak, práce si tě už našla? Nebo si pár týdnů odpočineš?

Lebeda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:58
- Nahlásit

Bubacek

20.9.-21.9.2008 měly být ve Větřkovicích zkoušky canisterapie a seminář. V tomto termínu jsou ve Větřkovicích závody agility. To znamená, že je jiný termín nebo místo na canisterapii?

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:11
- Nahlásit

Lebeda
Zatím dělám pořád na starým místě, ale včera jsem našla zajímavej inzerát na netu, tak jsem odpověděla a poslala životopis. Tak uvidím

Lebeda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:40
- Nahlásit

maxim

přeji ti, aby ti to vyšlo. Mě už se to krátí a dnes mi volali z města, že chtějí další koncert. Jeden je 30.8. a ten druhý má být 6.9., legrační na tom je, že v tom čase se ještě kolektivky neučí, dokud nemají děcka rozvrhy ve škole, nemůžu udělat rozvrh já. Tak jsem zvědavá, jak ty koncerty budu řešit. Člověk má volno a už zase musím použít mozek. To je kalamita.

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:05
- Nahlásit

Lebeda
Já jsem si zase dneska v práci zapracovala rukama. Pomáhala jsem ve skladě. Je to vítaná změna, obzvlášť když tady teď není moc co dělat v kanclu.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:33
- Nahlásit

maxim

co na to tvoje páteř, na tu vítanou změnu? Já teď jedu na cvičák, potřebují tam s něčím pomoct, asi nanosit věci po tom malování do klubovny nebo něco takového. A při té příležitosti zkontroluji stan, jestli vydržel bez úrazu........

Bubacek
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:10
- Nahlásit

Ahojky všem

Lebeda

20.9.-21.9.2008 měly být ve Větřkovicích zkoušky canisterapie a seminář. V tomto termínu jsou ve Větřkovicích závody agility. To znamená, že je jiný termín nebo místo na canisterapii? - Termín canisterapeutických zkoušek 20.- 21. 9. 2008 platí ve Větřkovicích. Závody agilit tam sice jsou, ale to už není můj problém, poněvadž paní majitelka malinko zapomněla, tak tam budou dvě akce najednou.
Bude to asi kapánek složitější, ale co se dá dělat.
Už se na tebe těším.

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 18:46
- Nahlásit

Lebeda
Mám pocit, že mojí páteři se to líbilo
Zítra v tom budu pokračovat.

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 18:47
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj Bubíííí

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání