| Autor |
Zpráva |
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 13:58
- Nahlásit
cafina
A co malý Awillonek? Je to šídlo? - tak šídlo to se ještě nedá říct, ale Čokynce se absolutně nevyrovná. Proti ní je šídlo neposedné, ale myslím, že na tvoji květinku nemá. Jinak je to sluníčko. Výše jsem dávala fotky z víkendu i jednu celé smečky. Myslím, že celkem povedla.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 14:31 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Radka
Ten první NO je krásný ... líbí se mi barva
oni jsou to všechno vořeši...
ten zadní "NO" je kříženec ČsV a BOmXNO (asi teda, toho mixlýho tatíka mám doma taky, doma najdu fotku ), já tomu říkám "skorovlk" (btw to je brácha od Aky! )
ten přední "NO", Banuška, je útulkáček, takže tam to může být cokoliv s čímkoliv, vzdáleně gzychtem připomíná kelpii, ale je veliká a povahu má spíš na haskouna... pracovní název "psočert"
No a Melzí je špijón...
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 14:46
- Nahlásit
wami
to je brácha od Aky!
To je teda pěkný kusanec, Aka se mi tak obrovská nezdá. No je to přece jen něžná dívčina .
Banuška, je útulkáček
Ale teda parádní . Fakt se mi moc líbí !!
No a Melzí je špijón...
Tu znám , ta je mi velikostí nejblíž .
Do té Horní Suché mi to nevyšlo...jsem zabudla na babči narozky . Tak se snad sejdeme jindy .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 15:13
- Nahlásit
Bubacek
Děkuji za přání, květiny i dort
Právě jsem se vrátila z EMG vyšetření. Dávali mi elektrický šoky a píchali do mě jehly
A po všem tom trápení mi doktor řekl, že nerv poškozenej není, což je na jednu stranu dobře, ale zase se tím pádem nedá nějak účinně zasáhnout ( třeba prý operací ), takže musím čekat, jestli se to nezhorší nebo samo neodezní
To jsou vyhlídky...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 15:40
- Nahlásit
maxim
To mne mrzí, že máš takové problémy, ale dobře si to s tou operací rozmysli. Oni někteří doktoři, když si s něčím neví rady hned do všeho řežou a operují a stejně ti nakonec řeknou, že se s tím nic nedá dělat, že se s tím musíš naučit žít. Nebo taky, že zem to vytáhne, to mi řekl jeden doktor-řezník, když mi bylo 18.
Přeji ti brzké zlepšení a drž se.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 15:42
- Nahlásit
Bubacek
Díky za podporu
Oni mě zatím stejně operovat nebudou, protože z lékařskýho hlediska mi vlastně nic není
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 15:55
- Nahlásit
Radka
To je teda pěkný kusanec, Aka se mi tak obrovská nezdá. No je to přece jen něžná dívčina
no, taky má v kohoutku o 10 čísel víc a o cca 15 kg má navrch taky...
Banuška je princezna...
Možná budu v pátek na kousačkách ve Hlučíně... ;)
maxim
no, to je fajn, žže ti nic není, z lékařskýho hlediska teda simuluješ?
bych dochtory občas kopla někam...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 16:27
- Nahlásit
wami
bych dochtory občas kopla někam... - hlavně, když se dělají chytří a stejně na nic nemohou přijít a posílají člověka od čerta k ďáblu.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 18:20
- Nahlásit
wami
Oni si nemyslí, že simuluju, ale ty problémy co mám jsou moc málo vážný na to, aby se mnou mohli něco dělat
A tak to nechají přírodě, Pánubohu a nebo té zemi, ať si s tím poradí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 19:34
- Nahlásit
Radka
Ti tvoji kluci papouščí jsou fakt moc povedení
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 22:23
- Nahlásit
maxim
EMG vyšetření. Dávali mi elektrický šoky a píchali do mě jehly
na EMG chodím často. Běžně 26 vpichů do kvadricepsů. Potom vymysleli ještě něco lepšího, svalovou biopsii a pozor, pokud ti budou tvrdit, že se to umrtvuje, kecají. Tak jen aby jsi věděla, že cítím s tebou.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 22:38
- Nahlásit
Oznamuji vám, že přestože to je se zpožděním, konečně jsem si vás dala do svých odkazů, tak jak jsem vám některým slíbila, tak i některé, kterým jsem to neslíbila. Pokud to někomu nebude vhod, stačí napsat, vymažu je.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 23:18
- Nahlásit
Lebeda
Jéžiš, mně doktor píchl jen třikrát a stačilo mi to. O svalové biopsii nic neříkal. A proč ti to dělají? Já cítím s tebou
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 23:22
- Nahlásit
Lebeda
Já jsem ráda, že sis Maxovu stránku dala do odkazů, jen tam máš ERBIA a správně je to EREBIA
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 23:40
- Nahlásit
Lebeda
maxim
ježíš, to si vůbec nedokážu představit, že by do mě něco píchali... já mám hrůzu jenom z toho zajít k doktorovi, když jsem nachcípaná, tak tam radši ani vůbec nejdu a něják to neřeším, z takových problémů bych asi cvokla..
Lebeda
Děkuju za fotečkuu, Bow tam vypadá jako by zrovna něco větřil a běhání, že mu je někde..
Radka
Ty miminka jsou naprosto úúúúúúúúžasnééééé
Všechno neeeej k svááááátkuuuuuuuuu, martiiiiiiiiiiiii
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 23:43
- Nahlásit
wami
Prosííííím, nenašla by se ze závodů nějaká ta fotečka Pumice nebo Bowínkaa
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 23:56 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit
maxim
tvoje stránky tam jsou už od začátku. Jen jsem si nevšimla, že v nich je chyba. Řeknu to Adélce. Ona se mi o to stará.
A proč ti to dělají?
já mám potrhané svalové vlákna a EMG zčásti ukáže, co se v těch svalech děje. Na 100% to určila až ta biopsie. Dělali mi ji v Brně a byli na mě hodní. Poslední vyšetření bylo taky dobré, ledový test.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 23:59
- Nahlásit
papillon_girl
nenašla by se ze závodů nějaká ta fotečka Pumice nebo Bowínkaa
Bowa jsem ti poslala. Není ta pumi šedá?
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 00:05
- Nahlásit
maxim
jen tam máš ERBIA a správně je to EREBIA
hlásím, že je spraveno. Děkuji.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 00:05
- Nahlásit
papillon_girl
Děkuji za přání.
Vůbec jsem netušila, kolik lidí si na mě vzpomene
Lebeda
Tak to jseš na tom určitě hůř než já. Když tě takhle trápí každou chvíli. Já doufám, že mě to časem přejde a říká se přece, že víra tvá tě uzdraví, ne?
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 00:06
- Nahlásit
Pokud ještě někdo najdete chybu ve svých odkazem, prosím oznamte mi to, opravím.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 00:09
- Nahlásit
papillon_girl
Prosííííím, nenašla by se ze závodů nějaká ta fotečka Pumice nebo Bowínkaa
Mrkni sem, hned druhá fotka je tvoje, dál jsem se nedostala, tak třeba je tam někde i pumice URL
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 00:15
- Nahlásit
Lebeda
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 00:15 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit
maxim
říká se přece, že víra tvá tě uzdraví, ne?:
otázka je, jak zní diagnóza. Tuším, že jde o záda. Tam je hodně možností. Lordózy, skoliózy a kyfózy se dají udržet cíleným cvičením v normě a bez nějakých větších bolestí, pokud to není už moc v dezolátním stavu. Horší jsou zúžené kanály a ploténky. Otázkou potom je, jak hodně to je k nepřežití, aby člověk riskoval zásah do páteře.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 00:16
- Nahlásit
papillon_girl
Už jsem ty fotky zkoukla všechny. Musím říct, že fotky od wami jsou vždycky perfektní
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 00:18
- Nahlásit
to je hodin jako u hodináře. Všichni spát !!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 00:21
- Nahlásit
Lebeda
Mám uskřípnutý nerv v krční páteři, kterej vede do levé ruky. Diagnóza : cervikobrachiální syndrom.
K operaci se doufám neschyluje, poctivě cvičím a jak už jsem psala, doktor důvod k operaci neshledal, jenom říkal, kam až by to mohlo zajít, pokud by se to zhoršovalo.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 00:22
- Nahlásit
Lebeda
to je hodin jako u hodináře. Všichni spát !!!
Tak dobrou
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 07:46
- Nahlásit
Dobré ráno !!!
Teda to jsem zvědavá v kolik se tady kdo objeví , jste normální ? Kecat až do půl jedné
wami
no, taky má v kohoutku o 10 čísel víc a o cca 15 kg má navrch taky...
No to potom jooo. Máš doma velkého bráchu
Možná budu v pátek na kousačkách ve Hlučíně... ;)
No tam já asi nebudu ... nevím do čeho bychom mohli kousat my. Leda tak když velcí koušou rukáv, my malí bychom mohli nohavici
maxim
Lebeda
Teda fuj doktoři. Tohle Vám nezávidím . U nás se říká, že to všechno vyléčí macešková kůra .
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 07:51
- Nahlásit
papillon_girl
další fotky za závodů jsou tady http://brut.rajce.idnes.cz/Zavody_v_agility_Horni_ Sucha,_koupani_a_vylet_na_Girovou/
|