Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 18:28
- Nahlásit

cafina
Právě jsme se vrátili z úmorné procházky. To vedro je hrozný
Zjistila jsem, že Max nějak pozapomněl povel Ke mně, museli jsme to trénovat

na netu po inzerátech
Kdybys něco takovýho hledala, co bys zadala do vyhledávače?

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 18:37
- Nahlásit

maxim
Nevím, asi bych spíš pročítala různé nabídky práce a hledala, pod jakým názvem se to tak obvykle skrývá.

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 18:48
- Nahlásit

maxim
Asi zkus kombinaci korektury a nabídka práce a nějak se tím prokousat.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 18:59
- Nahlásit

cafina
Hele, nemohla bys mrknout na moje stránky? Do výstavních úspěchů jsem přidala takový malý foťáčky a potřebovala bych vědět, jestli se točí.

cafina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 07:07
- Nahlásit

maxim
Dobré ráno!!
Točí se ti moc hezky. Bezva nápad!!

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 10:52
- Nahlásit

cafina
Ahoj
Bezva nápad!!
No jo, pořád něco vymýšlím. Taky jsem si dala na úvodní stranu novou fotku, kde je Max už starší než na té první. A teď zase přemýšlím, jestli to neruší dojem, když tam bylo předtím něco jinýho.

Jak bylo na dostizích?

cafina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 10:58
- Nahlásit

maxim
Já bych si ještě nechala udělat nějakou hodně krásnou a kvalitní ( nebo pohledej, zda už nějakou takovou nemáš ), kde bude Maxík v celé své kráse a vyniknou tam všechny jeho přednosti a tu bych dala místo té fotky s kytičkama hned na úvodní straně.

Na dostizích: Koně nádherní!!! Pro nás laiky velké štěstí, že jsme si nevsadili, neboť jsme se v tipování nechali unášet srdcem, takže náš favorit byl vždy zaručeně poslední

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 11:20
- Nahlásit

cafina
No jo, na všech fotkách, co zatím mám se mi něco nelíbí. Takže až se zase potkáme s wami, objednám si u ní nějakou

Asi je to tak, že favorit je ošklivej. Bylo to i v nějakých filmech, jak se z ošklivého kačátka vyloupl neporazitelný kůň

cafina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 12:23
- Nahlásit

maxim
Nám se hlavně líbili ti, co se k těm koním hezky chovali, bylo vidět, že se mají navzájem moc rádi, tak těm jsme drželi palce, ale marně. Asi to nebyli profíci, ale šli to aspoň zkusit.

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 12:35
- Nahlásit

cafina
A s takovýma my sympatizujeme, že jo

cafina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 12:38
- Nahlásit

maxim
No právě

baile
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 12:43
- Nahlásit

Ahoj holky
cafina
musím se tě zeptat, když jsi dnes tu. Když jsou štěněti 3 měsíce, neublíží mu nějak škubnutí vodítkem? Zajímá mě to z toho důvodu, že když chceš odnaučit štěně táhnout na vodítku, tak jestli se může používat metoda škubnutí nebo by se spíš měla praktikovat metoda - když začne táhnout, zastavit se a otočit se na druhou stranu, opakovat tak dlouho, až to štěně omrzí?

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 13:13
- Nahlásit

baile
Já jsem to říkala, že sem chodíš jenom když je tady cafina A mě tady necháváš klidně samotnou

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 13:27 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
Zmenšování videa : říkalas, že jste došly až k těm kodekům. Kodek pro zmenšení se jmenuje 3ivx a není v základní nabídce. Můžeš si ho stáhnout na adrese URL - je to třetí odkaz
a uložíš si ho do toho staženýho VirtualDub, co budeš mít na Déčku. Pak by se měl objevit v nabídce.
Jestli se ti tohle podle tohoto šíleného návodu povede, můžeme pokračovat, pak už je to jednoduchý.

baile
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 13:43
- Nahlásit

maxim
Neee, to teda nee. Já chodím i za tebou. Já to tak průběžně pročítám a když se tu probírá nějaké zajímavé téma, tak se přidám. Teď mám zrovna dotaz na cafinu a když je tu, tak se na to prostě zeptám.
Vždyť víš, že tě mám taky moc ráda.

baile
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 13:46
- Nahlásit

maxim
Dneska jsme s Andym trochu trénovali poslušnost (teď jsem se mu totiž docela dlouho nevěnovala), tak jsem zrovna myslela na vás, jak vám to s Maxem pěkně jde, i když jste začali trénovat teprve nedávno. Jste šikulky!

baile
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 13:55
- Nahlásit

Přidala jsem na své stránky - v úvodu - nějaké povídání o Andym a taky tam už mám v odkazu agility i naše úspěchy.

cafina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:07
- Nahlásit

baile
Já myslí, že úspěšně se dají použít obě metody, i když nutno dodat, že to cuknutí musí být adekvátní velikosti toho štěněte.

maxim
Díky! Vyzkouším to, jak se dostanu k Alčinu noťasu.

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:16
- Nahlásit

baile
No tak teda jo, no

Jste šikulky!
Díky
Včera na procházce jsme narazili na krásnej travnatej plácek, čerstvě posekanej, jako stvořenej k tréninku. jenom je to trošku daleko. jako tady ostatně všechno. Ale říkala jsem si, že tam zajedu autem, potrénujeme a pak se projdeme. Jenom kdyby nebylo pořád takový dusno

Na stránky jsem nedávno koukala a viděla tam ty nové tabulky. Bezva

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:19
- Nahlásit

Esterka si tady pouští jakýsi hip hop hity, řve to jako blázen a kroutí mi to tělem

cafina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:27
- Nahlásit

maxim
Je otázka, jestli se kroutíš v rytmu nebo v křeči ? ?

baile
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:36 - Změnil/a: baile
- Nahlásit

maxim
Já stále hledám nějakej dobrej plácek na cvičení, ale nenacházím. Nějaká tráva se tu sice najde, ale buď je strašně pichlavá (když po ní Andy chodí, tak našlapuje strašně opatrně a dívá se moc pod nohy a né na mě) nebo když už je ta tráva pěkná, tak je jí jen kousek.

kroutí mi to tělem
já jsem kroutila tělem včera, když jsem byla po dlouhé době na aerobiku Vrátila jsem se úplně zpocená.

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:37
- Nahlásit

cafina
Tak napůl
V rytmu, pak mě někde píchne a nastupuje křeč

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:39 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

baile
A co fotbalové plácky?
Tu pichlavou trávu tady taky máme. Jedna možnost, jak ji změkčit by tu byla. Chodit ji zalívat
Když vkládáš toho smajlíka, umaž mu před tím v odkazu ta S v hranatejch závorkách - imgS

baile
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:41
- Nahlásit

Říkala jsem si, že dnes ještě na mých stránkách něco přetvořím, ale nějak se mi přestalo chtít. Zabírá to moc času. Asi radši udělám zase něco pro svoje tělo a půjdu cvičit.

maxim
Jinak ses někdy před tím ptala, co budu dělat za práci. No jestli si to nerozmyslí (čekám, že mi pošlou smlouvu), tak budu něco jako operátorka. Budu jako v klientském centru zvedat telefony a odpovídat zákazníkům na jejich dotazy.

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:41
- Nahlásit

baile
Aha, tak nic, už jsi je umazala, že?

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:43
- Nahlásit

baile
odpovídat zákazníkům na jejich dotazy.
Tak to se musíš obrnit trpělivostí. Jestli budou všichni jako já....

baile
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:43
- Nahlásit

maxim
umaž mu před tím v odkazu ta S
Už jsem na to taky přišla . Jinak by tam byl deformovaný chudáček smajlík.

Fotbalové plácky v okolí nemáme, jedině teď si vzpomínám, jeden plácek je kousek od toho cvičáku, ale je to tam takový zastrčený. Bych se tam sama bála.

baile
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:47
- Nahlásit

maxim
cafina
Tu procházku a nějaké to cvičení teda vidíte spíš na ten víkend, že? V týdnu nemůžete? Je to můj poslední prázdninový týden, tak chci chodit co nejvíc ven.

maxim
Jestli mě do té práce vezmou, tak nevím, jestli budu stíhat agility . Bych měla do pěti a někdy je tam směna od 11 do 20h. Bych se musela domluvit asi s Majkou, že bych chodila s těma Largema, ti to mají později.

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:55
- Nahlásit

baile
A co chodit rovnou na cvičák? je tam pořád otevřeno, ne?

Já bych na vycházku v týdnu asi mohla, vzala bych si volno.

nevím, jestli budu stíhat agility
jo, to je problém. Jestli budu muset shánět nějakou novou práci, tak to v tuto dobu nejspíš taky stíhat nebudu

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání