| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 23:36
- Nahlásit
Lebeda
Já jsem tu ještě taky.... to je děs, kolik už je zase hodin
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 23:46
- Nahlásit
papillon_girl
ty ještě nejsi v Turecku? Hodin tedy je, zase jako u hodináře, tak spát. Doboru.....
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 08:24
- Nahlásit
Dobré ráno
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:04
- Nahlásit
cafina
Nevíš náhodou :
Teď jsem poslala přihlášku na závody v Hruškách. Je tam napsaný, že nečlen klubu platí +100,-. Je tím doufám myšlen nečlen KAČR ?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:01
- Nahlásit
maxim
Ahoj!
Pochopilas to správně, platí to pro nečleny KAČR.
Uf, teď je to jakýsi všechno hektický..! Volno mám příští víkend (tedy volno z práce ), tak bychom mohli spáchat nějakou procházku. Ještě počkám, až zveřejní na ten víkend tréninky pro záchranáře a podle toho vymyslím nějaký přesnější čas. Kdyby bylo takhle teplo, mohli bychom třeba na vycházku kolem nějaké vody, aby se pesani řádně vyčvachtali.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:24
- Nahlásit
cafina
To bysme mohli. Představ si, že jsem teď nedávno jela pro holky do Říček k rybníku a vzala jsem s sebou Maxe, ať se taky vyčvachtá. Přišel na mě jakejsi chlap, vypadal skoro jako bezdomovec, že se tam Max koupat nesmí, že je to pro lidi. Koukala jsem na něho jak z jara, vždyť jsme tam byli tolikrát a nikdo nikdy nic neříkal. Ani ti lidi, co se tam koupou si nestěžují. Ale nedá se nic dělat, rybník je soukromej. Ještě že aspoň do toho chovnýho, co je vedle, (kolem něho jsme tenkrát procházeli, pamatuješ? ) prý psi můžou. A to jsem si myslela, že právě tam je to zakázaný.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:29
- Nahlásit
maxim
Co se dá dělat. No, aspoň že jeden zůstal pro psy použitelný
Co tvoje rameno? Jak se cítíš?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:38 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Rameno je pořád stejný. Začínám si zvykat
Dneska jsem v práci od rána úplně sama. Nikde ani noha. Tak si říkám, že bych si mohla nechat ve smlouvě přepsat admin.pracovnici na vrátnou... A včera jsem zase zaskakovala za skladníka...
Ještě že tu mám aspoň přístup k netu
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:52
- Nahlásit
maxim
Já bych smlouvu nepřepisovala, ale nechala bych si do ní připsat další funkce a zaplatit za ně
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:57
- Nahlásit
Lebeda
ty ještě nejsi v Turecku
dneska balím, jedeme zítra.....
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 12:00
- Nahlásit
cafina
No jo vidíš, dobrej nápad. A jelikož tady šéf věčně není, schválím si to sama
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 12:11
- Nahlásit
cafina
máš mail
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 13:08
- Nahlásit
maxim
Děkuju. Jak budu mít čas, tak to projdu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 13:27
- Nahlásit
cafina
Ty pracuješ i o víkendu?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 13:45
- Nahlásit
maxim
Zítra ne, ale mám spoustu restů, které musím postíhat a slíbila jsem Alči, že s ní zajdu na dostihy. A v neděli a v pondělí jsem pro změnu opět v práci
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 13:50
- Nahlásit
cafina
Na koňský nebo chrtí?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 13:57
- Nahlásit
maxim
Na koňský do Dvorsk ( nebo jak se to skloňuje !! )
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 14:00
- Nahlásit
cafina
Budete i sázet?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 14:06
- Nahlásit
maxim
Blázníš! Leda, že bych vsadila svůj modrý vrak, kdyby ho někdo chtěl. Jdem se jen podívat na krásný koníky.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 14:22
- Nahlásit
cafina
No co co, třeba byste vyhrály. Je na to takový jedno krásný přísloví, že hloupej sedlák má největší brambory, což určitě platí, mám s tím zkušenosti, když jsme první rok coby blbí brňáci brambory sázeli, byly fakt obrovské. Sotva jsme zahrádce začali trochu rozumět, stála úroda už vždycky za prd.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 15:01
- Nahlásit
maxim
To je hezké
Stejně na to vsázení nejsem. Raději si užiju nádheru těch koní. Štěstí zkouším v křížovkářských časopisech, jestli se neunaví a nesedne na nás. Ale zatím nic
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 15:16
- Nahlásit
maxim
cafina
Ahoj, tak jsem po dlouhé době tu, mám pořád fofr. Už jsem nebyla agilitit dva týdny a asi ani dlouho nebudu moci jít. To jsem si to zavařila s tou angličtinou, teď se v těch vedrech musím mořit uvnitř. A nakonec to vypadá, že už začnu od 11. srpna pracovat, tak to už si s Andym taky moc neužiju . No co nadělám, pracovat se musí.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 15:19
- Nahlásit
maxim
Na ty neoficiálky v Čebíně nebudu moci ani na jeden termín, první dva termíny už je pozdě na přihlášení, třetí termín, to už budeme mít ten hodonín a čtvrtý termín se musím povinně zúčastnit oslavy narozek tety mého přítele.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 15:22
- Nahlásit
baile
Jo jo, taky jsem koukala, že ten Čebín je OUT
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 15:35
- Nahlásit
baile
cafina
Holky, tak dneska jset totálně zničená. Celej den jsem v práci úplně sama a nemám do čeho píchnout, jenom takový blbosti. Bolí mě hlava, je mi blbě od žaludku, chce se mi spát a jsem totálně znechucená. Jestli to takhle půjde dál, tak snad tu výpověď podám sama
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 15:37
- Nahlásit
maxim
Musí to být fakt hrozný, ještě když je takový teplo. Já si užívám posledních prázdnin, tak jsem se s Andym byla koupat v Mariánském....no ale už mi to leháro skončí
Jinak se pro dnešek zase loučím, musím opět valit na angličtinu. Papa
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 16:05
- Nahlásit
cafina
Hele, já mám takovej pocit, že ta baile je masochista. Napřed se pořád honila do učení na státnice a teď zase angličtina.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 16:08
- Nahlásit
maxim
Jestli to takhle půjde dál, tak snad tu výpověď podám sama
Mohla bys třeba zatím zkusit nějakou brigádu, kterou bys mohla dělat v práci, když žádnou práci nemáš.
já mám takovej pocit, že ta baile je masochista
O tom není pochyb
baile
Pak nám napiš, jakou to práci budeš mít?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 16:11
- Nahlásit
cafina
Hmmm brigádu, ale co by to muselo být, abych to mohla dělat v práci a ještě skoro tajně?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 16:44
- Nahlásit
maxim
Zkus zapátrat na netu po inzerátech. Slyšela jsem, že se takhle dají dělat třeba pravopisné korektury pro noviny a časopisy.
|