Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 08:48
- Nahlásit

Radka
Díky
Měli jsme na to krásný počasí a moc příjemnýho rozhodčího. Ani nás tam nebylo moc, jen sedm, takže jsme byli docela brzo hotoví

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 09:14
- Nahlásit

Dobré ráno!!

Jsem si odskočila "pracovně" do knihovny, tak tu s váma chvilku pobudu.

Sunnynka složila ZOP na 98 bodů. Pan rozhodčí byl opravdu velmi milý a hodný, asi občas zavřel celé oko nebo možná obě, ale na druhou stranu jsem tentokrát byla úplně v pohodě, takže předvedení se mi podařilo na výbornou a Sunnynka většinu doby cvičila s velkým nadšením. Dokonce po první části začala štěkat u nohy, když se dlouho nic nedělo, aby si vynutila pozornost.
Musím velmi pochválit maxíkovce, kteří oba udělali velký pokrok od posledních závodů a věřím, že tato zkouška není jejich poslední.

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 09:21
- Nahlásit

cafina
Díky za pochvalu

tato zkouška není jejich poslední.
Jasně. Ode dneška trénujeme odložení za pochodu a aport na ZZO

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 09:35
- Nahlásit

maxim
Paráda! Já myslím, že časem můžete zkusit i to BH ( možná půjdem s váma na druhý pokus, uvidíme ). Teď přes léto jsou zkoušky akorát na táborech, ale najdu pro nás nějaký termín v září, pro vás na ZZO a pro nás, snad, na vysněnou ZMMP.

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:21
- Nahlásit

cafina
Odvolali mě na dílnu tak tady teď asi nebudu. Snad jen chvilku

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:22
- Nahlásit

Taky všem děkuju za držení palců a za gratulace!!
Pádím domů za pesany, mějte se krásně a ve středu tady ahoj!!

baile
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:32
- Nahlásit

maxim
cafina
Tak to oběma moc moc gratuluji!!! Mně se to vystoupení s břišníma taky celkem vydařilo, akorát jsem se moc neusmívala, protože jsem byla děsně nervózní .

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:46
- Nahlásit

baile
Děkuji
akorát jsem se moc neusmívala,
To znám . Když jsem nervózní, mám místo úsměvu roztřesenej škleb
Ale určitě to bylo moc pěkný. Máš to natočený?

baile
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:03
- Nahlásit

maxim
Mám to natočený, ale na stránky to dám až po státnicích, tak se pak mrkneš.

Normálně jsem se dívala na stránky útulku, je tam taková maličká čivavka. Ukazovala jsem to mamce a ta hned - "jé tu chci, zeptej se Jany jakou má povahu" No, čivavu by chtěla, ale kříženečka ne, že by zabral moc místa. To je teda pech. Sice se mi čivavy líbí, ale když už druhého psa, tak něco odolnějšího, ne tak křehkého.

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 15:13
- Nahlásit

baile
To máš pravdu, taky jsem se na ni dívala a je fakt malinká. Až moc A navíc čivavy bývají uštěkaný a čím menší, tím víc

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:21
- Nahlásit

maxim
a podle čeho máš ty hračky roztříděné na domácí a venkovníí??? je to supr nápad, zkusím to tak taky

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 18:47
- Nahlásit

papillon_girl
No on má vlastně na ven jenom jednu hračku, a to míček, se kterým aportuje. A teď teda ještě tu nezničitelnou kostičku
Ale jde vlastně o to, že doma mu je nepujčuju, tak se na ně těší a jsou mu vzácný a tak ho přinutím je nosit, když mu je hážu.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 19:45
- Nahlásit

maxim
zkusím to tak taky s nějakým tím míčkem, teď jsem sehnala takový ten přetahovací na šńůrce, myslím, že i docela malý, tak snad Bowovi bude, tak z něho udělám venkovní
Ty jo, s těma zkouškama vás s cafinou fakt obdivuju. Bow sice takové ty záhladní cviky (kromě aportu, ten ho asi nikdy nenaučím ) umí, ale on je hroznej nervák, na agility vůbec, pokud se rychle hýbe, tak to z něho spadne, ale když se má na něco soustředit, no nevím, to by asi neklaplo.... ale úplně bych to někdy chtěla zkusit, ale jenom vidím ten seznam cviků, hned si to zas rozmyslím...

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:11
- Nahlásit

papillon_girl
Taky by mě dřív nenapadlo, že budeme dělat nějaké zkoušky. Když jsem si Maxe brala, vůbec jsem si nepředstavovala, že budeme chodit na výstavy nebo agility, natož na poslušnost. Přišlo to tak nějak samo a jsem ráda, baví mě to. Maxe baví agility a to ostatní dělá z lásky ke mně

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:23
- Nahlásit

maxim
Maxe baví agility a to ostatní dělá z lásky ke mně
Maxík je supr
Já naopak začala s poslušností a už tenkrát nám trenérka doporučila agi, Bow byl od mala taková střela.. a o agi závodech jsem snad tenkrát nikdy ani nepřemýšlela...

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:29 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

papillon_girl
Na těch zkouškách se všichni hrozně smáli, když jsem Maxovi nasadila košík. Že to není možný, že něco tak malýho existuje. Vzpomněla jsem si na tebe, jak bys ty zkoušky dělala s Bowem...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:36
- Nahlásit

maxim
no teda, pokud to není podle nich možné u maxe, při pohledu na Bowču by se asi váleli po zemi

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:40
- Nahlásit

papillon_girl
Moje chovatelka chodí na poslušnost s Hanynkou, ta je tak velká jako Bow. Říkala, že za ní ta malá úplně vlála, když se snažily držet krok s ovčákama...

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 08:38
- Nahlásit

Dobré zamračené ráno
Jestlipak tady dneska někdo bude?

Radka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 08:42
- Nahlásit

maxim
Ahoj , já jsem tady .

Dobré ráno všem, na ostravsku prší .

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:02
- Nahlásit

Radka
U nás prší taky. Snad bude mít tentokrát předpověď pravdu a od zítřka už bude hezky. Nebo přinejhorším aspoň v sobotu !!!!

Radka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:24
- Nahlásit

maxim
To doufám . Sousedi jsou v Liberci a taky počasí nic moc...

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:37
- Nahlásit

Radka
Já jsem nějak doblblá z přihlášek na závody, kde se neuvádí váha psa, že jsem ji do přihlášky na výstavu zapomněla napsat. Musím tam zavolat.

Radka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:11
- Nahlásit

maxim
Kam jsi hlásila ?

Lebeda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:15
- Nahlásit

ahojky,
tak si představte, že Arsulina má už 1,80 kg. To je, co? Teď uvidíme, jestli se nedostanu na výstavách do kategorie nad 2,5 kg. Jinak vás všechny zdravím a přeji pěkný den. Určitě ho budete mít veselejší, než já. Ale všichni mi říkají "Vydrž, Prťka, vydrž", tak se snažím.......

Radka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:22
- Nahlásit

Lebeda
Ahoj, vydrž, vždyť už ti to končí ....

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:29
- Nahlásit

Radka
Kam jsi hlásila ?
Na národku do Ml.Boleslavi.
Už jsem tam volala a zapsali si to. Tak uvidíme.

Radka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:36
- Nahlásit

maxim
Tam já chci jet s Fidorkou .

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:48
- Nahlásit

Radka
A na mezinárodku tam nejedu, bude tam zase Ovesná. Místo toho jsme se přihlásili na závody v agi

Radka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:10
- Nahlásit

maxim
Na mezinárodku taky nejedem . To už bude se štěňátkama sranda, tak si je budu užívat .

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání