Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:20
- Nahlásit

maxim
cafina
Tak jsem to teď zaslala mailem tu přihlášku .
Startovné se teda platí až na místě?

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:23
- Nahlásit

maxim
cafina
Normálně nám od středy hlásí ochlazení a přeháňky...Tak snad v ten čtvrtek nebudou padat kroupy.

cafina
Včera jsem byla na veterině (drápky) a byli tam dva lidi, kteří v ruce chovali nádherný štěňátko - a pak jsem od Evy zjistila, že prý to bylo od vás z útulku (jedno z těch štěňat). Já chci taky takový!!! Bůůů

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:27
- Nahlásit

baile
Startovné se teda platí až na místě?
Jo jo

Já chci taky takový!!! Bůůů
Nebreč, jednou se určitě dočkáš

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:28
- Nahlásit

cafina
Na stránkách už není žádné z těch štěňat, to už jsou všechna rozebraná?

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:30
- Nahlásit

maxim
jednou...já ci teď!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:34
- Nahlásit

baile
Tak to musíš doma pořádně zadupat

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:37
- Nahlásit

maxim
To by bylo asi horší, na mamku se musí chytře - musím něco vymyslet, nějaké důvody, proč bysme se bez druhého psa neobešly

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:41
- Nahlásit

baile
To já bych asi nic nevymyslela. Mamky bývají tvrdohlavé

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:56
- Nahlásit

maxim
Dá se o tom někde něco přečíst?

Z Čeníčkovic webu:
Aby toho nebylo málo, tak na příští rok plánuji uspořádat oficiální Mistrovství ČR papillonů a phalénů v agility pod záštitou klubu KCHMPP! Jakmile budu mít vše vymyšlené a připravené, budu o tom včas informovat. ) ...já se na mateřské opravdu nenudím. )))

Z diskuze na mujpes od Čeníčkové:
Ježiš holky, vy jste nějaké hrrrr, já mám ty závody zatím jen v hlavě....
Nicméně plánuji, že se budou smět zúčastnit všichni papíci s PP, ať už jsou z jaké koliv země původu. Bezpapíráci se samozřejmě taky budou moci zúčastnit (to nemůžu zakázat), ale rozhodně nebudou mít nárok na jakýkoliv titul.
Ještě uvažuji o kategorii začátečníků, ale jak říkám, vše se teprv rýsuje v mé hlavě. Musím se poradit s ostatními organizátory mistrovství osatních plemen a pak teprv to sesumíruju a hodím na papír a pošlu to na klub. Ale jakékoliv nápady uvítám.

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:58
- Nahlásit

maxim
to je fakt, když si něco umanou, tak si stojí za tím. Asi taky taková v budoucnu budu

Taky už se tak těšíš na ten trénink ve čtvrtek? Já moc, akorát bude zase hrozný to stěhování překážek.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:04
- Nahlásit

baile
Na trénink se těším jako vždycky. Je to takový krásně soukromý a vždycky je legrace

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:06
- Nahlásit

cafina
A jaký tituly má na mysli? Jako mistr republiky třeba? Nebo jich bude víc, když ti bez PP nebudou mít nárok na JAKÝKOLI titul?

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:15
- Nahlásit

maxim
S tak "pokročilým agility" nemám žádnou zkušenost, ale převedeno ze sportovní kynologie by to kromě Mistra republiky mohl být i C.A.C.Ag., ale to je fakt jenom momentální výplod mé fantazie, asi se necháme překvapit..

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:18
- Nahlásit

maxim
Chudáčci bezpapíráčci, oni přece nemůžou za to, že se narodili nečistokrevným... Ještě to ta Čeníčková píše způsobem, že by nejradši bezpapírákům účast zakázala...O titul mi nejde, ale nesnáším, když je někdo rasista.

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:24
- Nahlásit

cafina
Budeš mít na čtvrtek namyšlený nějaký parkur nebo mám vzít časopis s parkurama?

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:25
- Nahlásit

baile
Je fakt, že je to tam napsaný dost drsně Ale brala bych to spíš jako nesouhlas s množením psů bez PP než jako útok na konkrétního pejska.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:26
- Nahlásit

baile
mám vzít časopis s parkurama?
Jako bys neznala cafinu. Ta má všechno připravený už týden

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:28
- Nahlásit

cafina
Tý brďo. Musíme ten rok pilně trénovat, abychom měli alespoň mizivou šanci

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:34
- Nahlásit

baile
no, taky jsem teď na to koukala, jsem si říkala, že bych pro srandu králikům vyrazila někam s Melzí, když to stejně bude za dlouho... a to teda není jakože ani ten bezpapírák, je to "špillon", ale tak co se nepobavit s jinými malými treperandami (a třeba něco nafotit )

ale trochu mě přešla chuť, podobnej přístup znám i od vlčáčkářů, bezpapíráky a křížence bez ohledu na původ nejradši rovnou zazdít a naprosto ignorovat... v tomhle se mi líbí lidi od vlkodavů, jak nic neřeší, ale berou to stylem "jé, ty máš něco společnýho s vlkodavem, tak jsi kámoš" (neznám jich tolik, ale je to cítit i ze stránek vlkodavů v nouzi, že spolupracují s klubem a tak... )

to nic, povzdech, však každý má právo volby a já mám vybráno...

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:34
- Nahlásit

maxim
nesouhlas s množením psů
To bych chápala, ale zdá se mi, že to pí Čeníčková přehání - pohlíží na bezpapíráky jako na nějaké bezcenné psy. Jsem jeden rok plánovala, že se zúčastním dne papillona, psala jsem to na diskusní fórum a taky mi odpověděla něco ve smyslu, že by byla radši, kdyby tam bezpapíráci nejezdili.

Ta má všechno připravený už týden
Taky si myslím , ale pro jistotu se ptám, kdyby náhodou ...

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:37
- Nahlásit

wami
Přesně tak, někteří lidi to fakt přehánějí.
To by bylo fajn, kdyby ses přihlásila a ještě lepší by bylo, kdybyste vyhráli Kdyby první tři místa obsadili bezpapíráci, tak by mě zajímalo, jak by to řešili s těma titulama - jestli by je udělovali až od čtvrtého místa

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:38
- Nahlásit

baile
odpověděla něco ve smyslu, že by byla radši, kdyby tam bezpapíráci nejezdili.

No to já moc nechápu. Potom by to měl být Den PPPapillona, ne?

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:41
- Nahlásit

maxim
Den PPPapillona
Tos dobře vystihla. No ale tentokrát se asi nenechám odradit, pokud se zúčastníte Dni papillona i vy, tak bych si udělala výlet s váma, i když by bylo jasný, že bysme tam nic nevyhráli.

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:45
- Nahlásit

baile
maxim
Sice Čeníčkové názory na bezpapíráky neznám, za to vím, že k napsaným věcem si čtenář připojuje vlastní emoce, které nemusí být shodné s názorem pisatele.

A taky jsem si teď vzpomněla na historku, kterou jsem slyšela, kterak náš cvičákový koník byl na závodech poníků konaných při oficiálních dostizích. A náš tým tehdy oslovil pana Chaloupka, jak se mu líbí náš "kůň" a on na to pravil neskutečně moudou větu: "Jistě ho máte moc rádi."

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:50
- Nahlásit

cafina
a on na to pravil neskutečně moudou větu: "Jistě ho máte moc rádi."
Tak to je vidět, že je to formát

baile
že bysme tam nic nevyhráli.
Jsou tam různý soutěže, ale když jsme tam loni byli, neslyšela jsem, že by je vyhlašovali jen pro pejsky s PP. Taky jsem tam s sebou neměla průkaz, aby mi věřili.

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:50
- Nahlásit

Nebudem to dál rozebírat, nebudu si tím kazit den.

V sobotu budu mít vystoupení s břišními tanci, tak na mě myslete. Budu poprvé vystupovat s hůlkou.

Papillon_girl
Tys tady jednou psala, že taky chodíš na břišní. Tancujete někdy i se závojem a s hůlkou? My jsme před měsícem začaly s těma hůlkama a vypadá to moc zajímavě. A na vánoce jsme tancovali se svíčkama.

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:53
- Nahlásit

maxim
Jsem tuším slyšela, že bych nemohla vyhrát v soutěži o nejkrásnějšího papillona - to mají jen pro PP, protože jim pak asi udělují nějaké tituly. Ale ostatních soutěží bych se snad mohla zúčastnit a šlo by se i umístit.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:54
- Nahlásit

baile
Budeme
A ty na nás budeš myslet v neděli, děláme s cafinou zkoušku ZOP

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:55
- Nahlásit

No musím se už pro dnešek rozloučit. Takhle se nic nenaučím, když budu tady pořád mlátit do klávesnice . Ahoooj

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:57
- Nahlásit

maxim
Jasně, že budu. Teda, vy to berete fofrem, máte skoro každý víkend nějaké zkoušky.

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání